04/11 – 10/11
Γενικά
Η αρχή, θα σας αναγκάσει να δείτε πράγματα που συνήθως αγνοείτε, ακόμη και επιδεικτικά. Έτσι, εστιάστε να κατανοήσετε εκείνα που πραγματικά έχει έρθει η ώρα να μάθετε, και μην αντιδράσετε για την αντίδραση. Κατά τα μέσα, ο Ήλιος και ο Κρόνος σε σύνοδο από τον Σκορπιό θα σας πιέσουν ακόμη λίγο παραπάνω, ώστε να δραστηριοποιηθείτε.  Αν λοιπόν τα καταφέρετε, μάλλον θα μειώσετε απώλειες, παρά θα αποκομίσετε κέρδη για την καθημερινότητα σας. Ο λόγος, είναι πως η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ήδη από την Τρίτη, μόνο θετικά δεν σας βλέπει. Επομένως αφήστε τα μεγαλόπνοα σχέδια γι’ αυτήν την εβδομάδα, και επιλέξετε λιμάνι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας δεν θα μπορούσαν να ξεγλιστρήσουν από τον κανόνα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από την Τρίτη. Έτσι, ήδη από την αρχή της εβδομάδας, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, εστιάστε -με διαφορετική βαρύτητα σαφώς στην καθημερινότητα σας- να προσδιορίσετε ανάγκες αλλά και επιτρεπόμενα όρια. Επίσης, μην παρασυρθείτε από παραδείγματα τρίτων. Κατά τα μέσα εξετάστε την πιθανότητα να μαζέψετε εσφαλμένες κινήσεις για να μην υποστείτε ανάλογες απώλειες, ενώ προς τα τέλη της, αφεθείτε λίγο σε μια παραδοχή γεγονότων. Θα σας λυτρώσει, το δίχως άλλο!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε κυρίως στο οικονομικό κομμάτι των επαγγελματικών σας, και ιδιαιτέρως προς την Παρασκευή. Εξετάστε μήπως λάθη ή ασαφείς συμφωνίες, σας αναγκάσουν να κάνετε βήματα πίσω, παραδίδοντας μέρος των κεκτημένων σας. Όσο η εβδομάδα θα τελειώνει, εξετάστε από την αρχή, που μπορεί να υστερούν κινήσεις σας και ετοιμαστείτε για επιδιορθώσεις. Οι οποίες όμως, δεν ωφελεί να γίνουν, πριν από την ερχόμενη Δευτέρα.