11/11 – 17/11
Γενικά
Ο Ερμής ευθυδρομεί στον Σκορπιό από την αρχή της εβδομάδας, και αν θέλετε να τα πάτε καλά στο σύνολο της, εστιάστε να μειώσετε τις ταλαντώσεις μεταξύ των γεγονότων της καθημερινότητας. Συντονίστε πλέον τις καταστάσεις με βάση τις επιθυμίες σας και όχι με βάση τα πιθανά εμπόδια. Να είστε όμως παράλληλα έτοιμοι κυρίως την Τετάρτη, την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, να αντιμετωπίσετε σφάλματα που ίσως έγιναν, όσο ο Ερμής βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία. Η πανσέληνος δε της Κυριακής, μάλλον θα σας ωφελήσει κάτω από το τραπέζι, παρά στα φανερά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τα ερωτικά σας, όσο η εβδομάδα τελειώνει, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί τόσο σε «θεωρητικό» όσο και σε πρακτικό επίπεδο. προσέξετε επομένως τις συναναστροφές σας, όσο και τα αποτελέσματα αυτών, όσο ο Ερμής παρέμεινε σε ανάδρομη πορεία. Οι Γεννημένοι στα μέσα του ζωδίου σας, την Παρασκευή δεχθείτε μόνον σοβαρές προτάσεις, ενώ η πανσέληνος της Κυριακής, θα σας κάνει να χάσετε για λίγο την πυξίδα. Αν όμως είστε συνεπείς εν γένει, να είστε σίγουροι, πως θα ωφεληθείτε και όχι το αντίθετο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε ήδη από την αρχή της εβδομάδας, πόσο κοστίζουν επί της ουσίας τα δώρα που…σας χαρίζονται, μην τυχόν και από την Τετάρτη,  και ειδικά την Παρασκευή, σας ζητηθεί να αγοράσετε τις ιδέες σας ή τους κόπους σας, στην μισή τιμή. Μεγάλη χάρη…Όσο δε, η εβδομάδα τελειώνει, η πανσέληνος μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα σας στριμώξει σαφώς, αν όμως αποδειχθείτε για ακόμη μια φορά δημιουργικοί, τα αποτελέσματα δεν θα εκπλήξουν μόνον τους άλλους αλλά και εσάς τους ίδιους.