13/1 – 19/1

Γενικά

Εντάσεις και ζητήματα σχέσεων θα έρθουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα απαιτήσουν από εσένα διαλλακτικότητα και υπομονή. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, σε σχέση με τις δυνατότητές σου και τις εγγυήσεις που θα κληθείς να δώσεις. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, η ανάγκη σου να βρεθείς πιο κοντά στον σύντροφό σου θα επισκιάζεται από μια διάχυτη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και ίσως, αν και εδώ δεν ακολουθήσεις την τακτική της ευελιξίας, η εριστική συμπεριφορά να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, από την Παρασκευή και μετά δεν αποκλείονται εξελίξεις, μέσω νέων δραστηριοτήτων, αλλά και λόγω τριβών με συνεργάτες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα,  αν είσαι από αυτούς που έχουν μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τα παράπονά του, γιατί τον τελευταίο καιρό τον παραμελείς. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις με κάθε δυνατό τρόπο την απομάκρυνση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει ένα χρονικό διάστημα, για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους, και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις και τι είδους σχέση αξίζει να διατηρήσεις μαζί τους.

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν, για να μπορέσεις να είσαι πιο δημιουργικός και πιο παραγωγικός. Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές, για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.