07/10 – 13/10

 

Γενικά

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σας προβληματίσουν, επομένως θα κληθείτε να βρείτε λύσεις για να προσπεράσετε εμπόδια, τα οποία στην ουσία, ίσως να μην αφορούν άμεσα την δική σας καθημερινότητα. Έμμεσα όμως ίσως. Καθώς μπορεί να χρειαστούν την συνδρομή σας, άνθρωποι που αγαπάτε. Κατά τα μέσα της εβδομάδας, ανοίξετε εκ νέου πανιά, όμως μετρήστε καλά τον καιρό, καθώς μπορεί να βρείτε αντιθέτως, εμπόδια από ανθρώπους, που κανονικά, θα περιμένατε να σας υποστηρίξουν. Έτσι κατά το Σαββατοκύριακο, δοκιμάστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο και να ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αρχή της εβδομάδας θα δοκιμάσει λίγο τα νεύρα σας, όμως μην το βάλετε κάτω. Δεν το συνηθίζετε εξάλλου. Αντί αυτού, εξετάστε λεπτομερώς που «μπάζει νερά» το σχέδιο σας, και ίσως από τα μέσα, ανακαλύψετε πως ο έρωτας αντιδρά στις πρωτοβουλίες σας, διότι το μόνο που ζητάει από εσάς, είναι να είστε περισσότερο αυθεντικοί απέναντι του. προσέξτε κυρίως από την Πέμπτη, καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θα σας επιφορτίσουν με την υποχρέωση να κατανοήσετε αλήθειες που είναι έξω από την φύση σας. επομένως ίσως χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, τις πρώτες ημέρες προσέξτε όσον αφορά οικονομικές σας κινήσεις, καθώς μπορεί άλλο να «παραγγείλετε» και άλλο να σας «σερβίρουν». Επομένως και κατά τα μέσα της, ιδιαιτέρως την Τετάρτη, επανεξετάστε στόχους και οικονομικές συναλλαγές, όμως δώστε παράλληλα στον εαυτό σας, λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί. Από την Πέμπτη μια παραπάνω πίεση θα γίνει αισθητή, και καλό θα είναι να μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα από μόνοι. Εμπιστευτείτε την γνώμη των συνεργατών σας.