09-06-14 –15-06-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

krios

Στις 8-9/6 με την δύναμη και το θάρρος που σας κατακλύζει αποκτάτε κοινωνικό-επαγγελματική αναγνώριση και στήριξη από ισχυρές πλάτες προκειμένου να αποσπάσετε, ο καθένας αναλογικά, αυτά που επιδιώκετε σε αυτούς τους τομείς. Στη συνέχεια από τις 9/6 έως 16/11 μεριμνήστε ώστε να είστε ρεαλιστές στις απόψεις σας και να μην αυταπατάστε με ψεύτικες ιδέες ή όνειρα. Πιθανόν να σας χτυπήσει την πόρτα μια παλιά οφειλή που την είχατε λησμονήσει ή να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Οπότε, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία όταν έρθετε τετ α τετ με αυτές τις καταστάσεις. Εκτός των άλλων, από 13/6 και για δυο εβδομάδες μπαίνετε στο τρυπάκι να ξεκαθαρίσετε τα σχέδια σας, ωστόσο μην ρισκάρετε δίνοντας υποσχέσεις που δεν είστε σίγουροι πως θα πραγματοποιηθούν. Παρόλα αυτά μια γυναίκα από το πουθενά θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποια σχέδια σας. Τέλος από 11 έως 17/6 χειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάθε σύγκρουση ή διαξιφισμό και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά, διότι θα κοστίσει τόσο στην εικόνα σας όσο και στην τσέπη σας.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

tauros

Από 8-9/6 ευνοείστε μέσα από μια σχέση να κερδίσετε την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητας σας. Από 9/6 και μέχρι 16/11 προσπαθήστε να μην πετάτε στα σύννεφα σχετικά με νέους επαγγελματικούς στόχους ή με την γνωριμία νέων φίλων, διότι θα αναιρέσετε την αρχική σας εικόνα με τον α ή β τρόπο. Στη συνέχεια επιλύετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, πράγμα που θα σας οδηγήσει στην αποσαφήνιση των σχεδίων σας και στην απαλλαγή από βάρη του παρελθόντος. Ακόμη από 11-17/6 με ότι και αν επιλέξετε να καταπιαστείτε, μικρό ή μεγάλο, φροντίστε να του αφιερώσετε όλη σας την προσοχή και μην υποτιμάτε καμία εργασία διατεινόμενοι ότι είναι εύκολη, διότι λόγω αφηρημάδας μπορεί να μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις. Από 13/6 και για δεκαπέντε μέρες ολοκληρώνετε οικονομικές υποθέσεις που έχετε αφήσει ανοιχτές με δημόσιες υπηρεσίες ή με τρίτους, πιθανόν μέσα από ένα συμβόλαιο ή συμφωνία που θα κλείσετε με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ιουνίου

didymoi

Τόσο καιρό ψάχνατε να βρείτε ένα αποκούμπι για να σας στηρίξει στα προβλήματα της καθημερινότητας σας. Ίσως να το ανακαλύψετε από 8-9/6 όπου θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη σας. Στις 9/6 έως 16/11 σε ζητήματα κοινωνικό-επαγγελματικής εξέλιξη επεξεργαστείτε κάθε πρόταση με σύνεση και μην μένετε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων διαφορετικά στο τέλος θα οδηγηθείτε σε αυταπάτες. Πιθανόν από 11-17/6 οι γονείς να αγχωθούν για το βαρύ πρόγραμμα των παιδιών τους και οι υπόλοιποι για τα έξοδα που ανακύπτουν για κοινωνικές εκδηλώσεις ή για επαγγελματικά σχέδια. Μην ξεχάσετε να οργανώσετε το πρόγραμμα σας με κάθε λεπτομέρεια ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, αλλιώς θα αγχωθείτε και θα διαταράξετε την ψυχική σας ηρεμία. Από 13/6 και για δεκαπέντε μέρες μπαίνετε, με οποιοδήποτε τίμημα, σε διαδικασίες τακτοποίησης σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια καλό είναι να μην φτάσετε στα άκρα και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και λογική, ποιότητες που είναι άλλωστε ίδιον του ζωδίου σας.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Iουνίου ως 22 Ιουλίου

karkinos

Από 8-9/6 όσοι έχετε δεσμευτεί πρόσφατα ευνοείστε να γνωρίσετε το νέο φλερτ σας στους φίλους σας και όσοι είστε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με το έτερον σας ήμισυ, ίσως να ανακοινώσετε την επιθυμία σας είτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας είτε να την βάλετε σε νέα βάση. Από την άλλη πλευρά όμως μην το παρακάνετε με τα της σχέσης σας και ξεχάσετε την γενικότερη πορεία σας στην ζωή. Από 9/6 έως 16/11 δεν χρειάζεται να ενεργήσετε με ευαισθησία-φαντασία σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά σχέδια, νομικές υποθέσεις και γενικότερα συναλλαγές με ανθρώπους έξω από το άμεσο περιβάλλον σας. Το τελευταίο καιρό τρέχατε και δεν προλαβαίνατε, οπότε τώρα αποφασίζετε να δώσετε τέλος σε αυτή την τρέλα. Για αυτό αρχίζετε από 13/6 και για δυο εβδομάδες να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να ιεραρχείτε τα καθήκοντα σας. Προχωράτε λοιπόν στην εκπόνηση ενός καθημερινού προγράμματος το οποίο θα σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας. Ιδιαίτερα από 11-17/6 αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας διότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

leon

Από 8-9/6 το θάρρος και η τόλμη αποτελούν τους σταθερού σας συμμάχους αυτήν την περίοδο προκειμένου να θέσετε γερές βάσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας. Θα βρείτε τον τρόπο και την κατάλληλη θέση να επιλύσετε τα όποια θέματα ανακύψουν αφού θα υπάρξουν πρόσωπα τα οποία θα αναγνωρίσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και θα σας συνδράμουν. Για αυτό μην αφήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα να σας αποσπάσει την προσοχή και σταματήσετε να κυνηγάτε τις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Από 9/6 έως 16/11 χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας διότι μπορεί να περιμένετε να πάρετε χρήματα άλλα αυτά να μην φτάσουν ποτέ στα δικά σας χέρια με κάποιο τρόπο. Από 13/6 και για δυο εβδομάδες τακτοποιείτε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή και τα οποία σας άγχωναν σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα. Στις 11-17/6 φροντίστε όταν πηγαίνετε στο σπίτι σας, να κλειδώνετε έξω από την πόρτα τα προβλήματα της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

parthenos

Από 8-9/6 όσοι ονειρεύεστε να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα της ζωή σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή απλώς να εκφράσετε τις ιδέες σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτές σας τις επιθυμίες με τη βοήθεια ενός προσώπου από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Όμως, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό απαιτείται από την πλευρά σας να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόσασταν μέχρι πρότινος και να κερδίσετε ξανά την χαμένη σας αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Από 9/6 και μέχρι 16/11 μην μένετε μόνο στην εικόνα και εντυπωσιάζεστε με λάθος άτομα. Από 13/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες κάντε ένα εσωτερικό απολογισμό του εαυτού σας σχετικά με την εικόνα που εσείς παρουσιάζετε στους γύρω σας, τους στόχους που πετύχατε ή δεν πετύχατε, ακόμη και για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Σίγουρα στο τέλος θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα χεράκι για να σας στηρίξει στις προσπάθειες και τα σχέδιά σας. Ιδιαίτερα από 11-17/6 προσέξτε τι λέτε ή τι κάνετε ώστε να μην διαταράξετε την σχέση σας με τα αδέλφια σας.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

zygos

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από 8-9/6 θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας αφού θα υπάρξει μια μεταβολή του σκηνικού όπου θα εισπράξετε χρήματα από τρίτους ή από δημόσιες υπηρεσίες ή από ασφαλιστικές εταιρείες. Ακόμη μπορείτε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με κοντινά σας πρόσωπα. Από την άλλη όμως μην είστε παράλογοι σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους, διότι ο καθένας μπορεί να προσφέρει μόνο μέχρι ενός σημείου και όχι όσο εσείς θέλετε ή πιστεύετε. Από 9/6 και μέχρι 16/11 αποφύγετε να αναμείξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την λογική με την φαντασία καθώς η συνύπαρξη αυτών των δυο ίσως να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα είτε στην εργασία σας είτε γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Επίσης στις 13/6 και για δυο εβδομάδες αποφασίζετε να διορθώσετε τα όποια επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά λάθη στα οποία υποπέσατε, αφού μιλήσατε σε μάλλον ακατάλληλα πρόσωπα για τα επόμενα βήματα στην ζωή σας. Από 11-17/6 προσπαθήστε να μην διαταράξετε την οικογενειακή σας γαλήνη εξαιτίας παρεμβάσεων τρίτων σε αυτόν τον τομέα.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

skorpios

Από 8-9/6 ίσως δεχτείτε μια πρόσκληση από ένα ισχυρό-υψηλά ιστάμενο πρόσωπο για μια κοινωνική εκδήλωση, στα πλαίσια της οποίας θα προκύψει μια σημαντική γνωριμία. Από εκεί και πέρα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς το πως θα διαχειριστείτε αυτή την σχέση-συνεργασία ώστε να έχετε μια θετική έκβαση για το μέλλον σας ή απλώς να πέσει στο βρόντο. Αυτή την εβδομάδα επιτέλους ξεδιπλώνεται η γλώσσα σας και βρίσκετε λύσεις για να αντιμετωπίσετε έστω και λεκτικά τους άλλους. Αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη αφού στο παρελθόν σας άγχωνε και μόνο η ιδέα του ότι πρέπει να αναλάβετε δράση. Επίσης από 9/6 έως 16/11 μην θυσιάζετε τα κεκτημένα σας στο βωμό της διασκέδασης και του παιχνιδιού. Φροντίστε στις 11-17/6 να απαλλαγείτε από την αφηρημάδα που σας κυβερνά αυτές τις μέρες ιδιαίτερα όταν έχετε σκοπό να μετακινηθείτε με κάποιο μεταφορικό μέσο, προκειμένου να μην εμπλακείτε σε μικροατυχήματα. Τέλος από 13/6 και για δεκαπέντε μέρες μπορείτε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και να αρχίσετε να σχεδιάζετε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις από την καθημερινή σας ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

toxotis

Όταν θέλετε κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσετε, έτσι και εδώ από 8-9/6 με την αμέριστη συνδρομή φίλων και συναδέλφων βρίσκεται μια θέση εργασίας που σας αρμόζει και αποκομίζετε, ο καθένας αναλογικά, αρκετά χρήματα. Παράλληλα όμως ορισμένοι έχετε χάσει τον ύπνο σας εξαιτίας των οικονομικών και συναισθηματικών σας ανασφαλειών τις οποίες νιώθετε ότι δεν μπορείτε να καλύψετε μέσα από την δουλειά ή τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Από 9/6 και μέχρι τις 16/11 χειριστείτε με προσοχή οποιοδήποτε μπλέξιμο αναφύεται στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και μην προσπαθήσετε να τα επιλύσετε χωρίς να κατασταλάξετε πλήρως στο ποιά είναι η αιτία που το προκάλεσε. Ως γνωστόν οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους για αυτό από 11-17/6 φροντίστε εξ αρχής να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά. Από 13/6 και για δυο εβδομάδες γκρεμίζετε και πιθανώς ξανά κτίζετε από την αρχή όποια σχέση σας εμπόδιζε να εξωτερικεύσετε τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Ιανουαρίου

aigokeros

Από 8-9/6 ευνοείστε στο να βάλετε χρώμα στην ζωή σας είτε με το να αποκτήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση είτε με το να επενδύσετε σε φίλους για να διασκεδάσετε. Από την άλλη όμως μην το παρακάνετε και ξεχάσετε τους προσωπικούς σας στόχους και βρεθείτε από δική σας υπαιτιότητα σε δεινή θέση. Όταν ακούμε μεγάλες υποσχέσεις συνήθως λέμε ότι είναι λόγια του αέρα έτσι και εδώ μην μένετε στις δεσμεύσεις δια λόγου, γιατί αρχικά μπορεί να εντυπωσιαστείτε και στο τέλος να νιώσετε ότι εξαπατηθήκατε. Για αυτό από 9/6 και για το επόμενο εξάμηνο περάστε από κόσκινο αυτά που ακούτε και βλέπετε. Στις 11-17/6 προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι σε θέματα επίτευξης κοινωνικών στόχων, προκείμενου να μην διαταράξετε την εσωτερική σας ηρεμία και γαληνή. Από 13/6 και για δεκαπέντε μέρες φεύγει ένα βάρος από πάνω σας αφού τακτοποιείτε τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας που τις είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και παράλληλα τυγχάνετε στήριξης για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Ιανουαρίου ως 18 Φεβρουαρίου

ydroxoos

Στις 8-9/6 ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή κοινωνικής ισχύς σας βοηθάει με τον τρόπο του να ρυθμίσετε όποιες αλλαγές επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο σπίτι σας. Επομένως, όσοι σκέπτεστε να αλλάξετε κατοικία επειδή θέλετε να πάτε να σπουδάσετε ή να συγκατοικήσετε ευνοείστε για να το ανακοινώσετε αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά μην χαθείτε στην εσωστρέφεια σας και στο πώς θα εκφράσετε τα όνειρα σας διότι θα φανείτε ανεπαρκείς στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Από 9/6 έως 16/11 φροντίστε να μην αυταπατάστε σε ότι πρέπει να κερδίσετε και να διατηρείτε ακμαίο το ηθικό σας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Στις 11-17/6 κινηθείτε σε χαμηλούς τόνους απέναντι στον εργοδότη- προϊστάμενο και τον/την σύντροφο σας, προκειμένου να αποφύγετε λογομαχίες εξαιτίας αφηρημάδας ή εκνευρισμού. Επίσης από 13/6 και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο τακτοποιείτε θέματα καθημερινής ρουτίνας και γενικότερα τους κοινωνικούς σας στόχους. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι το να σπρώξετε και εσείς λίγο τα πράγματα και μαζί με εσάς και άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

ixtheis

Από 8-9/6 μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και ίσως να επιλέξετε να πάτε κάποιο ταξίδι με φίλους. Εάν δεν τα καταφέρετε να ταξιδέψετε κυριολεκτικά κάντε το νοερά. Επίσης ορισμένοι μπορεί να επιλέξετε να ανανεωθείτε διαβάζοντας τα αγαπημένα σας βιβλία ή συμμετέχοντας στα κοινά. Ταυτόχρονα αυτό το χρονικό διάστημα βάζετε σε τάξη τα οικονομικά σας σχέδια με την οικονομική και ηθική στήριξη που θα εισπράξετε από τα κοντινά σας πρόσωπα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα πρέπει να δείξετε από 9/6 και μέχρι 16/11 σε αυτά που θέλετε να κάνετε, ώστε να μην μπλέξετε σε στόχους που δεν πρόκειται να καρποφορήσουν και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Με αποτέλεσμα όταν το συνειδητοποιήσετε να μην μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει. Παράλληλα από 11-17/6 φροντίστε να μην εμπλακείτε σε νομικές υποθέσεις γιατί θα το πληρώσετε ακριβά. Τέλος από 13/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες ρυθμίζετε τις προσωπικές σας εκκρεμότητες με την βοήθεια των συναδέλφων σας.

 

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

 ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr