14-0714 –20-07-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Αυτή η εβδομάδα είναι η αρχή μιας ετήσιας περιόδου με μεγάλη τύχη που σας προκύπτει. Ξεπεράστε και παραμερίστε τα τετριμμένα προβλήματα που σας απασχολούν και εστιάστε στα σημαντικά. Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για την ζωή σας γενικότερα και την ερωτική ειδικότερα. Οι συνθήκες από εδώ και πέρα ευνοούν τα μέγιστα στη δρομολόγηση σχεδίων και στην υλοποίηση των ονείρων για τη ζωή σας. Οι γονείς θα πάρετε ικανοποιήσεις από τα παιδιά σας. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει σε μεγάλα αλλά στέρεα και υγιή ύψη. Από 18 Ιουλίου οι συνθήκες στο σπίτι βελτιώνονται από υλικές αναβαθμίσεις του περιβάλλοντος ή από μια συμβίωση που ξεκινά. Από τις 20 του μήνα επιτέλους αρχίζετε σιγά σιγά να ξεμπλοκάρετε σχετικά με τα οικονομικά σας και να βλέπετε μεγάλο φως στην άκρη του τούνελ. Στα θέματα καριέρας υπάρχουν επίσης θετικές εξελίξεις.  Ένα πρόσωπο που έχει δύναμη ή είναι ανώτερος στο χώρο εργασίας μπορεί – θέλει από τώρα και μετά να σας βοηθήσει ποικιλοτρόπως.  Από 17 έως 21 του μήνα μην επιτρέψετε να σας εκνευρίζουν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, που αναμιγνύονται στην προσωπική σας ζωή « για το καλό σας ».

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Αρχίζει μια περίοδος από τώρα μέχρι τον Ιούλιο του 2015 με μεγάλη εύνοια και τύχη σχετικά με την τακτοποίηση και τη θεμελίωση της ζωής σας σε νέα βάση καλύτερη από πριν.  Κάποιοι σε αυτό το διάστημα θα πάρετε ικανοποιητικά χρήματα από την πώληση ή τη διαχείριση ενός ακινήτου. Κάποιοι άλλοι θα τακτοποιήσετε επιτυχώς εκκρεμότητες με δάνεια ειδικά με ένα ακίνητο και κάποιοι άλλοι μπορεί να κερδίσετε μια δίκη σε τέτοιο θέμα. Ασχοληθείτε τώρα που ευνοείστε να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι σας τόσο σε επίπεδο υλικού περιβάλλοντος όσο και ανθρώπινου, ώστε να είναι το μέρος που να περνάνε καλά και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.   Από τις 18 του μήνα αρχίζετε πολλές επαφές για να βελτιώσετε τα θέματα της δουλειάς σας η απλά για να κάνετε πιο χαρούμενη την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ίσως, να απαιτηθεί να κάνετε ή να δεχτείτε επισκέψεις ή  να ταξιδέψετε κοντά για να πετύχετε το στόχο σας. Μια εκδρομή στα πατρώα εδάφη δίνει χαρά και ταυτόχρονα  συμβάλλει στην επίλυση εκκρεμοτήτων. Ο τομέας προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων που σας ταλαιπωρεί τα τελευταία 2 χρόνια φαίνεται να αρχίζει να κινείται πλέον θετικά, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σχεδιασμούς για το μέλλον.  Από 17 έως 21 μειώστε την ένταση, συγκεντρώστε το μυαλό σας σε ότι κάνετε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και ατυχήματα συμπεριφοράς και το χειρότερο οδικά.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Από αυτή την εβδομάδα και για 1 έτος η τύχη σας μετακομίζει στο μυαλό σας. Αυτό σημαίνει ότι το μεγάλο φυσικό ταλέντο που έχετε, δηλαδή το χάρισμα της επικοινωνίας, μπορεί τώρα να δώσει χρυσά αποτελέσματα. Σε αυτό το διάστημα έχετε την εύνοια να γεμίσετε την ατζέντα σας με νέα πρόσωπα επαγγελματικού και προσωπικού ενδιαφέροντος.  Ακόμη σημαίνει ότι υπάρχουν στο άμεσο περιβάλλον σας κατάλληλα πρόσωπα που από τα ίδια ή  μέσω αυτών μπορείτε να κερδίσετε τις κατάλληλες γνώσεις ή πληροφορίες μεγάλης σπουδαιότητας για τα θέματα της ζωή σας. Οι κάθε μορφής συμβουλές μόνο από καθιερωμένους ειδικούς στον τομέα τους, μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε αρκετά η πλήρως τα προβλήματα σας.  Για 1 έτος θα έχετε μεγάλη τύχη εάν μπορείτε να ακούτε και όχι να μιλάτε, κάτι που συνηθίζετε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Από τις 18 του μήνα τα έσοδα βελτιώνονται ή αυξάνονται από διάφορες κρυφές πηγές και από τύχη. Από τις 20 του μήνα και μετά η διετής  ταλαιπωρία σας αρχίζει να μειώνεται σε θέματα εργασίας και σε κάποιους από σας σε θέματα υγείας. Εάν το ζητήσετε θα έχετε βοήθεια χωρίς κόστος σε αυτούς τους τομείς.  Από 17 έως 21 αποφύγετε να ρισκάρετε χρήματα  ή να κάνετε τα κέφια σας, σε βαθμό οικονομικού κακουργήματος.  Μην παρασύρεστε σε κάτι τέτοιο από φίλους σας που έχουν μεγαλύτερο πορτοφόλι ή λιγότερο «μυαλό».

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Η τύχη σας χτυπάει την πόρτα των κερδών για 1 έτος από αυτή την εβδομάδα. Όποια εργασία και αν κάνετε η  οικονομική της απόδοση θα είναι αυξημένη. Αποφύγετε στο μέτρο του δυνατού τις υπερβολικές δαπάνες για αγορά εξοπλισμού η αύξηση του προσωπικού οι επιχειρηματίες. Περιοριστείτε στα αναγκαία ποσά για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματός σας. Υπογραμμίστε ότι έχετε τύχη να αποκτήσετε χρήματα μόνο και μόνο από εργασία και όχι από όποιες άλλες πηγές. Μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και περιμένετε κέρδη από επενδύσεις, τζόγο και ρίσκο κάθε μορφής.  Από τις 18 του μήνα η διάθεσή σας βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας κάνει να ακτινοβολείτε προς τους γύρω θετικά και να φαίνεστε ομορφότερη/ρες.  Ευνοείστε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση από πλευράς κόμμωσης, ένδυσης και ότι άλλο νομίζετε, γιατί θα έχετε πολλές ευκαιρίες – προκλήσεις – προσκλήσεις για να παρευρίσκεστε σε αξιόλογες παρέες και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ο τομέας της προσωπικής ζωής σχετικά με προβλήματα που είχατε από θέσεις ή συμπεριφορές του συντρόφου, φαίνεται να βελτιώνεται σταδιακά από τις 20 του μήνα.  Σε κάποια ζευγάρια αρχίζει να τακτοποιείται θέμα τεκνοποίησης ή  γενικότερα θέμα με παιδιά. Από 17 έως 21 μειώστε ένταση και ταχύτητα διότι θα χάσετε έσοδα και θα βλάψετε την επαγγελματική σας πορεία.  Αυτό είναι αποτέλεσμα εκνευρισμού από τις παρεμβάσεις ανθρώπων του σπιτιού σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Από αυτή την εβδομάδα και για 1 έτος η τύχη σας «υιοθετεί». Οι ταλαιπωρίες των 2 τελευταίων ετών που σας έχουν αποδιοργανώσει, σταδιακά μειώνονται, δρομολογούνται λύσεις και η τύχη σας καλύπτει. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα φυσιολογικά για εσάς επίπεδα και νιώθετε μέσα στο «Βασίλειό» σας. Κάθε τομέας δημιουργικής ασχολίας καλλιτεχνικής ή μη σας ιντριγκάρει και εσείς ανταποκρινόμενοι δημιουργείτε σπουδαία έργα. Εάν έχετε παιδιά τότε θα πάρετε μεγάλες χαρές. Να εμπιστεύεστε κάποιες κατασταλαγμένες διαισθήσεις σας, πουν εάν τις ακολουθήσετε θα έχετε τυχερά  αποτελέσματα. Από τις 18 σας κατεβαίνουν πολλές εμπνεύσεις.  Μερικοί από σας έχετε μυστικές επαγγελματικές επαφές, τις οποίες θα αξιοποιήσετε καταλλήλως. Πολλά προβλήματα σχετικά με την καθημερινότητα, με την εργασία ή την υγεία σας, που έχουν «θρονιαστεί» στο σπίτι σας ή μέσα σας, αρχίζουν επιτέλους να «ξεκολλάνε» και να δρομολογείται η σταδιακή εξαφάνισή τους. Από τώρα και μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες πρέπει να οργανώσετε εκ νέου το πρόγραμμα διαχείρισης της καθημερινότητας – εργασίας, για να έχετε τη μέγιστη απόδοση, αφού τα δεδομένα θα βελτιώνονται καθημερινά. Από τις 17 έως 21 διασφαλίστε το προσωπικό σας άσυλο, κλείνοντας τηλέφωνα και κουδούνια, γιατί πιθανολογείται η προσπάθεια ενός να σας πιέσει  να πείτε λόγια ή  να σας εκμαιεύσει λόγια που σε καμία περίπτωση δεν σας συμφέρει κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Από αυτή την εβδομάδα και για 1 χρόνο η τύχη σας ευνοεί με δουλειά που πρέπει να κάνετε αποτραβηγμένοι και απομονωμένοι από το προσκήνιο, κάτι σαν μελέτη – έρευνα. Θα έχετε σημαντικά μεγάλη βοήθεια – στήριξη από πρόσωπα που τους έχετε εμπνεύσει, εάν τους έχετε, ότι είστε άτομα της ίδιας φιλοσοφίας και ηθικής. Αυτή η  τύχη – κάλυψη δεν πρέπει να περάσει αναξιοποίητη, άλλοι «πληρώνουν» για κάτι τέτοιο.  Υπάρχει σίγουρα στο περιβάλλον σας ένα πρόσωπο με μεγάλη δύναμη και ισχύ από το οποίο μπορείτε να αντλήσετε εύνοια – στήριξη. Από τις 18 και μετά επιδιώκετε κοινωνικές επαφές – εξόδους με παρέες, γιατί ανοίγονται κάποιοι ορίζοντες σχετικά με τα οικονομικά σας. Οι μεγάλες ταλαιπωρίες των τελευταίων 2 ετών, που έριξαν σημαντικά την αυτοπεποίθηση σας, οφείλονται στο σκεπτικό – επικοινωνία σας. Το λάθος είναι να νομίζετε πως είναι αντικειμενικό κάθε τι που εσείς βιώνετε – σκέπτεστε ή νιώθετε και πρέπει να το καταλαβαίνουν το ίδιο και οι άλλοι. Ενώ λειτουργείτε με βάση τα αισθήματα και  συναισθήματα, που συνήθως δεν είναι θετικά αυτήν την εποχή, τα μπλέκετε μέσα σας και νομίζετε ότι χρησιμοποιείτε τη λογική. Τελικά, προσελκύετε και προσελκύεστε από ακατάλληλα άτομα για τη ζωή σας. Από τις 20 το κουβάρι αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων αρχίζει να ξεμπερδεύεται από εσάς.  Δείτε επιτέλους την πραγματικότητα, όπως αντικειμενικά λειτουργεί και η ζωή σας θα εκτιναχτεί πολλά επίπεδα ψηλότερα.  Από 17 –  21 μη δαπανάτε χρήματα για κάποιο στόχο που δεν είναι η αρχική σας επιλογή, αλλά σας τον έχουν υποβάλει κάποιοι άλλοι λάθος «σύμβουλοι».

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ  

zygos 

Αυτή την εβδομάδα αρχίζει το τυχερό σας διάστημα του κρατάει 1 χρόνο. Η τύχη σας αυξάνει με πολλούς τρόπους την ευημερία σας μέσα από επαγγελματική – κοινωνική πρόοδο. Αρχίζετε με ξεμουδιάζετε και το κλασικό  ενδιαφέρον σας για κοινωνική ζωή αυξάνει και αποδίδει άμεσα καρπούς.  Μην απορρίψετε καμία από τις προσκλήσεις για απλή παρέα ή για κοινωνικά γεγονότα, επειδή δε γνωρίζετε σε πιο θα προκύψει το μεγάλο ενδιαφέρον.  Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές περιπτώσεις να σας προσφέρουν προαγώγιμες ή  τιμητικές θέσεις. Όπου θέτετε υποψηφιότητα πιθανότατα εκλέγεστε. Από τις 18 προσελκύετε έντονα τα θετικά σχόλια των άλλων και δεν περνάτε απαρατήρητοι/τες, αφού εκπέμπετε ομορφιά. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να ζητήσετε στήριξη και θα σας τη δώσουν.  Τα μεγάλα προβλήματα της τελευταίας διετίας κυρίως οικονομικά, που προέρχονται από λάθη ή ατυχίες του παρελθόντος, αρχίζουν από τις 20 του μήνα σταδιακά να μειώνονται. Μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες πρέπει να δρομολογήσετε νέο πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων, γιατί τα δεδομένα βελτιώνονται και φροντίστε να απεμπλακείτε οριστικά μέχρι τα τέλη του έτους. Από 17 έως 21 είστε αρκετά φορτισμένοι από άτομο του κοντινού περιβάλλοντος και δεν πρέπει να διεκδικήσετε ή να προτείνετε  οτιδήποτε σε εργοδότες ή άτομα που θέλετε την εύνοιά τους.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Από αυτή την εβδομάδα μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 το άστρο της τύχης φωτίζει κάθετα επάνω σας. Αρχίζει μια περίοδος με αύξηση της επαγγελματικής σας φήμης, προαγωγή και καθιέρωση. Το ιδιαίτερα θετικό είναι ότι αυτές οι εξελίξεις αποφέρουν άμεσα έσοδα στο ταμείο σας. Τώρα που η τύχη βρίσκεται και πάλι με το μέρος σας, από τις 365 μέρες που θα παραμένει δεν πρέπει να χάσετε ούτε μια ευκαιρία. Από τις 18 θετικά μηνύματα φτάνουν, άλλα  ευθέως και άλλα εμπιστευτικά, κάτι που σας χαροποιεί και απαιτεί επανασχεδιασμό των στόχων σας σε νέα θετική βάση.  Από ατυχίες και προβλήματα τα τελευταία χρόνια εγκλωβιστήκατε τόσο εσείς όσο και το μυαλό σας σε έναν αδιέξοδο χώρο. Νοιώσατε φυλακισμένοι εκτός φυλακής. Κάποιοι περάσατε ή κολλήσατε σε καταθλιπτική ατμόσφαιρα διαχείρισης της ζωής σας. Από τις 20 του μήνα αυτά τα άσχημα δεδομένα αρχίζουν σταδιακά να αμβλύνονται και θεωρητικά πρέπει να έχετε απαλλαγεί πλήρως μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.  Το πρώτο κλειδί των λύσεων βρίσκεται βασικά στο μυαλό σας, στον τρόπο θετικής σκέψης. Μάθετε να σκέπτεστε πρώτα θετικά και μετά να ακολουθεί η πρόοδος, όχι το αντίστροφο λάθος, που έχετε συνηθίσει. Το δεύτερο κλειδί των λύσεων βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον σας ενδεχομένως το συγγενικό. Ένα άτομο από αυτό το περιβάλλον ίσως λειτουργήσει σαν σανίδα σωτηρίας για σας, αναζητήστε το. Σε κάθε περίπτωση θα αρχίζει νέα τείχη και απεγκλωβισμός ! Από 17 έως 21 μη μεγεθύνετε θετικά ή αρνητικά οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί  εργασιακό ή  υγείας δικό σας ή άλλου ατόμου.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Επιτέλους για σας από αυτήν την εβδομάδα αρχίζετε να καλπάζετε και για διάστημα ενός έτους. Μπαίνετε σε νέα σχέδια και όνειρα πολλά εκ των οποίων μπορούν να δρομολογηθούν και να περπατήσουν μέσα στην πραγματικότητα που ζείτε. Σπουδές εδώ ή στο εξωτερικό, ασχολίες και δραστηριότητες με ΜΜΕ, νομικού, ναυτιλιακού και άλλων σχετιζομένων τομέων σας ταιριάζει και αποδίδει τα μέγιστα. Εάν προκύψει ευκαιρία για ταξίδι και μπορείτε, μη το αποφύγετε, γιατί τα αποτελέσματά του θα είναι η διεύρυνση των οριζόντων της ζωής σας. Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί από εμπλοκές σε δικαστήρια, ακόμη και αν έχετε σε βάρος σας τελεσίδικη απόφαση ζητήστε αναψηλάφηση της δίκης και σε μεγάλο βαθμό θα δικαιωθείτε. Από τις 18 νιώθετε περισσότερο δυνατοί  αλλά και με μεγαλύτερες επιθυμίες που αναζητούν ικανοποίηση. Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να αυξήσετε βραχυπρόθεσμα τα έσοδά σας.  Τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως τα 2 τελευταία ταλαιπωρηθήκατε πολύ, αφού χάσατε πηγές εισοδήματος ή άλλα δεδομένα από τα κεκτημένα σας, από καταστάσεις και δυνάμεις  πέραν των δικών σας δυνατοτήτων, κάτι σαν μοιραία γεγονότα. Από τις 22 του μήνα αρχίζετε σιγά σιγά να ανακτάτε τον έλεγχο των εξελίξεων. Περί τα τέλη του έτους πρέπει και μπορείτε να έχετε απεγκλωβιστεί από τα οικονομικά δεδομένα του παρελθόντος και να διαμορφώσετε μια νέα πετυχημένη οικονομική κατάσταση για το παρόν και μέλλον σας. Λόγω του χαρακτήρα σας, μη βάζετε παντού ψηλά τον πήχη. Από 17 έως 21 λόγω έντασης μη πιέσετε φίλους να κάνουν ότι εσείς επιθυμείτε. Αν νιώσετε μετέωροι γιατί δεν έχετε τη στήριξη που περιμένατε,   μη χάσετε το ηθικό σας, γιατί μπορείτε να στηριχθείτε στα πόδια σας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Από τώρα και για 1 έτος θεοί και δαίμονες συνηγορούν να σας βοηθήσουν. Θα πάρετε στο μάξιμουμ βοήθεια όλων των ειδών και οπωσδήποτε οικονομική. Σας περιμένουν μεγάλα κέρδη, από επενδύσεις, από συνεργασίες ακόμη και από τύχη τύπου λαχείου. Θα πάτε πιο ψηλά από εκεί που ήσασταν πριν από μερικά χρόνια, πριν τα μοιραία γεγονότα της κρίσης, που άγγιξαν τους περισσότερους από το ζώδιο σας. Αυτή η τύχη εκτός των άλλων σχετίζεται και με την ενδυνάμωση του DNA σας ή του κυττάρου σας, που συνεπάγεται ξεπέρασμα και αποκατάσταση από πιθανές ασθένειες. Σας αναμένουν αξιόλογες προσωπικές απολαύσεις. Τα προηγούμενα χρόνια σας έφερε η ζωή κοντά με πρόσωπα καλά μεν, αλλά ακατάλληλα για  την δική σας τροχιά, ιδιαίτερα αυτή που αρχίζετε να διανύετε τώρα. Διαχειριστείτε σωστά – κατάλληλα το έμψυχο περιβάλλον σας και απομακρυνθείτε από πηγές πεσιμισμού, μαύρων και αρνητικών σκέψεων. Από 18 του μήνα θα εμφανιστεί ένα άτομο που έτρεφε ερωτικό ενδιαφέρον για σας τελευταία.  Από τις 20 του μήνα οι καθυστερήσεις στην απόδοση της καριέρας σας σταματούν και αρχίζει η τροχιά των επιτυχιών.  Εάν είστε πολύ νέοι καθιερώνεστε επαγγελματικά – κοινωνικά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επανα -καθιερώνεστε. Φρεσκαριστείτε εξωτερικά και εσωτερικά για να ανταποκρίνεστε  σωστά στα δεδομένα των εξελίξεων από εδώ και πέρα. Από 17 έως 21 αποφύγετε διπλωματικά μια οποιαδήποτε παρέμβαση στη ζωή σας πρώην ή νυν ατόμων του στενού περιβάλλοντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Τα τελευταία 6 – 7 χρόνια είχατε απομονωθεί από το στενό και το ευρύτερο περιβάλλον σας εξαιτίας διαφόρων συγκυριών. Επί τέλους από τώρα και για 1 χρόνο ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες να ξαναχτίσετε μια καινούργια κατάσταση σχέσεων προσωπικών – κοινωνικών – επαγγελματικών. Οι νέες σχέσεις σας θα είναι περισσότερο φιλτραρισμένες και αποδοτικές στο σύνολο. Επάνω στα νέα πρόσωπα μπορείτε να στηρίξετε φιλοδοξίες και στόχους σχετικούς με προσωπική και επαγγελματική ζωή. Οι ελεύθεροι έχετε εύνοια να μπείτε σε μια σχέση με προοπτική γάμου. Αυτή την περίοδο μπορείτε να κάνετε περισσότερα συνεργαζόμενοι με άλλους παρά μόνοι σας. Από τις 18 η καθημερινή ρουτίνα αλλά και ο χώρος εργασίας παρουσιάζουν βελτίωση των συνθηκών, κάτι που κάνει τη ζωή σας πιο αποδοτική και άνετη. Από τις 20 ξεμπλοκάρετε σταδιακά από προβλήματα και αρνητικές  δυνάμεις, ίσως άγνωστες σε σας, που όμως σας κρατούσαν φρεναρισμένους σε θέματα καριέρας – ζωής.
Μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους πρέπει να έχετε οριστικά απαλλαγεί και απεγκλωβιστεί. Από δω και πέρα το σκηνικό αντιστρέφεται και το κρυφό περιβάλλον αντί να σας φρενάρει σας προωθεί. Από 17 έως 21 λόγω έντασης  αποφύγετε να κάνετε παρατυπίες ή παρανομίες, για να μην έχετε μπλεξίματα με αρχές και νόμους. Τις ίδιες μέρες προσέξτε και τα ψιλά γράμματα μιας πιθανής γραπτής δέσμευσης.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Από αυτή την εβδομάδα και για 1 έτος η τύχη μετακομίζει στην καθημερινή σας ρουτίνα. Θα έχετε μέγιστη εύνοια και άριστες συνθήκες να εργαστείτε σε επίπεδο που να σας επιλέξουν για το ταλέντο και τις ικανότητές σας. Έχετε  τύχη να πιάσετε δουλειά. Από το ζώδιο σας μόνο οι τεμπέληδες και όσοι έχουν οι υπέρμετρες απαιτήσεις μένουν άνεργοι. Μέχρι τον επόμενο Ιούλιο εργαστείτε σκληρά γιατί θεμελιώνετε το μέλλον της καριέρας σας. Ενώ μπορείτε αποφύγετε με κάθε τρόπο να εργάζεστε με ταυτόχρονη διασκέδαση.  Το μόνο κακό που μπορεί να σας φέρει αυτή η τύχη είναι να αυξήσετε το βάρος σας.  Από τις 18 έχετε και διάθεση και προκλήσεις για ερωτικές περιπέτειες. Από τις 20 τα σχέδια της ζωής σας και τα όνειρά σας, που είχαν οπισθοδρομήσει,  αρχίζουν και πάλι να λειτουργούν φυσιολογικά. Μπείτε ξανά σε αυστηρό πρόγραμμα εργασίας, για να πετύχετε τους καθυστερημένους στόχους σας. Ένα πρόσωπο φιλικό με ισχύ τουλάχιστον κοινωνική, θα παίξει θετικό ρόλο στην πρόοδό σας, εάν του το ζητήσετε. Σε αυτή τη φάση το μέλλον σας είναι συνυφασμένο με το επίπεδο της κοινωνικής τους ένταξης. Για τον λόγο αυτό αποφεύγετε να ζείτε στο περιθώριο λόγω κακών συνηθειών ή δήθεν λόγω ευαισθησιών που έχετε. Από 17 έως 21 λόγω έντασης δεν ικανοποιείστε με τίποτα από πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές προκειμένου να ικανοποιηθείτε, γιατί θα χάσετε κεκτημένα η θα βλάψετε την υγεία σας.

Από τον Χρήστο Ντούβλη – Αστρoλόγoς-Μαθηματικός και ιδρυτής του κέντρου Original Astrology

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr