11/11 – 17/11
Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, από την Δευτέρα γυρίζει σε ευθύδρομη πορεία και θα μπορέσετε επιτέλους, να πάρετε μια βαθιά ανάσα χωρίς να σκέφτεστε το μετά. Σαφώς και μέσα στην εβδομάδα μπορεί να προκύψουν αναποδιές, καθώς σφάλματα της περιόδου της αναδρομής, μπορεί να εκδηλώσουν αποτελέσματα πλέον, κυρίως κατά τα μέσα της. Αποφύγετε «ριψοκίνδυνες» κινήσεις πάσης φύσεως την Τετάρτη και την Πέμπτη. Από την Παρασκευή δε, αλλά και κατά το Σαββατοκύριακο, μπορεί να συμβούν γεγονότα που, ενώ άλλους θα τους «στριμώξουν», αυτά τα ίδια σε εσάς, μπορεί να προσφέρουν προβάδισμα και μια σταθερότητα. Αξιοποιήστε τα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά γενικώς δεν θα ευνοηθούν για τους περισσότερους αυτήν την εβδομάδα, καθώς ξεκαθαρίσματα και λάθος επιλογές του άμεσου παρελθόντος, θα απασχολήσουν. Εστιάστε κυρίως στην Τρίτη μάλλον, ενώ η Παρασκευή, μπορεί να ωφελήσει μόνον εκείνους που παίρνουν την αγάπη στα σοβαρά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μια δυσκολία, μπορεί να τερματίσει σχέσεις ή επαφές της «σειράς». Η πανσέληνος της Κυριακής, θα σας δώσει το δικαίωμα να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη, και αν έχετε το…θάρρος, να αναγνωρίσετε πραγματικές ανάγκες από τυχάρπαστες επιλογές…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αρχή της εβδομάδας θα σας δώσει ένα νέο έναυσμα, και αν έχετε φερθεί με συνέπεια κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας του Ερμή, θα διαπιστώσετε ευχάριστα, πώς πλέον έχει έρθει η ώρα της αποπληρωμής. Καθώς όμως εκείνος θα παραμείνει σε δύσκολες μοίρες κατά το σύνολο σχεδόν της εβδομάδας, αποφύγετε μέρες όπως η Τετάρτη ή η Πέμπτη. Μπορεί να σας χρεώσουν…Η πανσέληνος δε της Κυριακής, θα σας υποστηρίξει αν υποστηρίζετε ήδη τον εαυτό σας!