23/12 – 29/12
Γενικά
Από την Τρίτη φανείτε συνεπείς με εκείνα που ήδη έχετε στην σκέψη σας. Ή ακόμη, με όσα έχετε μεταφέρει σε ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Ήδη από την Δευτέρα η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας ζητήσει να ξανασκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, ώστε να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας «γύρω-γύρω». Δώστε θετικώς σημασία, στην Παρασκευή! Ήδη βέβαια από την Πέμπτη το βράδυ, δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως οι ποιότητες είναι αρκετά φιλικές μαζί σας. Το Σαββατοκύριακο, καθώς όσο ο Ερμής απομακρύνεται από τον Ήλιο μια άσκοπη σκληρότητα μπορεί να αντικαταστήσει την ουσιώδη ευθύτητα, μην πέσετε στην παγίδα. Ντροπή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ήδη από την αρχή της εβδομάδας, θα σας αναγκάσει να παραδεχθείτε πράγματα μέσα σας, και το θέμα είναι αν θα θελήσετε να τα μεταφέρετε και σε εκείνον αυτούσια ή θα τα παραλλάξετε, για λόγους δικής σας προσωπικής ανασφάλειας. Εμπιστευτείτε την αγάπη πέρα και πίσω από τα πρόσωπα, καθώς αν δεν το κάνετε, η είσοδος του κυβερνήτη σας στον Αιγόκερω από την Τρίτη, θα σας ψιθυρίσει στο αυτί να κρύψετε τον έρωτα σας πίσω από την κουρτίνα. Παρά να τον απλώσετε στο φως του Ήλιου να τον χαρεί! Για προσέξτε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αναδρομή της Αφροδίτης μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με υποθέσεις που έχει έρθει η ώρα να λυθούν. Έχετε και την ικανότητα και την γνώση και την δύναμη, το μόνο επομένως που μένει να παρουσιάσετε, είναι η κατάλληλη πρόθεση. Έτσι, προς τα μέσα της εβδομάδας, εστιάστε να αναγνωρίσετε παλαιούς «συμμάχους» και αξιοποιήστε στο έπακρον την Παρασκευή έως το βράδυ, για να επιτύχετε τους στόχους σας.