04/11 – 10/11
Γενικά
Το μέσον της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πράγματα και καταστάσεις, μιας και ο Ήλιος με τον Κρόνο θα συναντηθούν μέσα στο ζώδιο σας. Καθώς όμως παράλληλα, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος επίσης εντός του ζωδίου σας έως το τέλος της εβδομάδας, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για κανέναν λόγο, και σε κανένα επίπεδο. Ήδη από την Τρίτη θα κληθείτε να γίνετε περισσότερο σαφείς απέναντι στον προγραμματισμό σας, -αλλά και τις επικοινωνίες σας-, και καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος που συνήθως διακρίνει άτομα του ζωδίου σας. Κινηθείτε περισσότερο οργανωμένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας ετοιμάζονται να σας εκπλήξουν και καθώς άλλους θα τους εκπλήξουν ευχάριστα ενώ άλλους όχι, -ποτέ δεν είναι όλα τα ίδια και για όλους-,  εστιάστε κυρίως σε αυτό που επιθυμείτε, όμως συναρτήσει αυτού που σας αρμόζει. Όχι το αντίθετο. Από την Τρίτη και έπειτα, η Αφροδίτη θα σκληρύνει λίγο τις ποιότητες των συνευρέσεων σας, και καλό θα είναι να ξέρετε τι θέλετε, και τι ρίσκα είστε έτοιμοι να πάρετε για χάρη του έρωτα. Κρατήστε δε την χαρά σας για εσάς, και στους άλλους, δώστε μέρος αυτής, όχι το σύνολο. Ακόμη και οι δεσμευμένοι.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθόσον ο Ερμής θα παραμένει ανάδρομος μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πραγματώσετε ως εκεί που «φτάνει το χέρι σας», όχι παραπέρα. Από την Τρίτη και έπειτα ξεκαθαρίστε οικονομικά ζητήματα και μην κινηθείτε κυρίως συναισθηματικά, όμως μην χάσετε και την ανθρωπιά σας. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Παράλληλα, όσο η εβδομάδα τελειώνει, κυρίως από την Παρασκευή, αποφύγετε να επενδύσετε σε ή με ανέμπιστους συνεργάτες.