11/11 – 17/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα επιφέρει ξεκαθαρίσματα, καθώς ο Ερμής μέσα στο ζώδιο σας, γυρίζει επιτέλους σε ευθύδρομη πορεία. Το θέμα είναι πως θα παραμείνει σε δύσκολες μοίρες, έτσι κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη, ιδιαιτέρως οι «Σκορπίνες», ας είναι περισσότερο προσεκτικές από τους, άντρες Σκορπιούς. Ας προσέξουν δε, τόσο την καλή τους διάθεση, όσο και το ίδιο τους το σώμα. Η Παρασκευή μπορεί να εκδηλωθεί καταλυτικά επίσης για την καθημερινότητα σας, ενώ και η πανσέληνος της Κυριακής απέναντι σας, θα σας πιέσει, ώστε να δείτε αλήθειες, αλλά και να δράσετε σχετικά με αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας, πρόκειται να υποστούν σημαντικές μεταλλαγές κατά πώς φαίνεται. Καθώς μάλιστα η ευθυδρόμηση του Ερμή ήδη από την Δευτέρα θα ανοίξει τον δρόμο, εστιάστε στα ουσιώδη, και αφήστε τα δευτερεύοντα για κάποια άλλη εβδομάδα. Αποφύγετε οπωσδήποτε ημέρες όπως η Τετάρτη και η Πέμπτη. Ενώ αν έχετε σοβαρό σκοπό, η Παρασκευή δεν αποκλείεται να μια ημέρα, που νωρίς μπορεί να σας ρίξει, ενώ αργά, να σας υποστηρίξει. Η πανσέληνος της Κυριακής απέναντι σας θα σας ζητήσει να πάρετε αποφάσεις μια και καλή.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε στον νου σας πως αυτή η εβδομάδα έχει πολλά πτωτικά στοιχεία για το ζώδιο σας, ενώ και τα θετικά, είναι  αμφισβητούμενα. Αυτό δεν σημαίνει να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια, σαφώς. Απλώς προσέξτε πολύ τις ημέρες στο μέσο της, μην τυχόν σας εμφανίσουν επιπλοκές, και δεν είστε προετοιμασμένοι. Η Παρασκευή είναι μια ημέρα για γερά νεύρα κατά πώς φαίνεται, ενώ κατά το Σαββατοκύριακο, καλύτερα να κάνετε βήματα πίσω και να αφήσετε τα γεγονότα να εκδηλωθούν.