18/11 – 24/11
Γενικά
Η εβδομάδα θα επικαλεστεί την «σκορπίσια» φύση σας, καθώς μηχανορραφίες και δεύτερες σκέψεις, προφανέστατα θα πρωταγωνιστήσουν στην ζωή σας. Αν είστε εσείς που αναγκάζεστε να συμπεριφερθείτε αναλόγως, ας έχετε κατά νου, πως ότι δίνετε, παίρνετε. Αν πάλι κυρίως κατά τα μέσα αλλά και αργότερα, διαπιστώσετε πως έχετε πέσει θύμα μιας τέτοιας κατάστασης, πρωτίστως αποστασιοποιηθείτε. Θα σας δώσει χρόνο να σκεφτείτε. Από την Πέμπτη, ίσως και την Τετάρτη, μπορεί να βιώσετε την διακοπή μιας επαφής, και δεν αποκλείεται, σε βάθος χρόνου να σας βγει σε καλό. Το δε Σαββατοκύριακο, κάντε την απογραφή σας…

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας αυτήν την εβδομάδα, μόνον αδιάφορα δεν θα σας φανούν, αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως ότι θέλετε θα το έχετε. Κρατήστε μια σταθερή πορεία κυρίως στην σκέψη σας παρά στις πράξεις σας, και καθώς κατά τα μέσα μπορεί να προκληθούν προστριβές, προτιμήσετε να αναβάλετε, παρά να βιαστείτε να πραγματώσετε. Θα έρθουν και άλλες εβδομάδες. Προσέξτε πολύ μάλιστα την Τετάρτη ίσως και την Πέμπτη, καθώς σχέσεις που αποδεικνύονται «προβληματικές», μπορεί να διακοπούν. Ενώ η Παρασκευή, θα είναι μια ημέρα αλλαγών, σε κάθε επίπεδο σχέσεων.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναλωθείτε να καταλάβετε εκείνα που κανείς δεν μπορεί. Αντιθέτως, στο σύνολο της εβδομάδας, αλλά κυρίως τις πρώτες ημέρες, εστιάστε να βάλετε τον σπόρο, και έπειτα, αφήστε τον να μεγαλώσει. Μπορεί να πάρει καιρό, όμως ως ζώδιο, έχετε μάθει να περιμένετε. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος βγαίνει πλέον από το ζώδιο σας, φροντίστε να αποδεχθείτε νέα δεδομένα. Ακόμη κι αν οι προηγούμενες ημέρες σας αντιτάχθηκαν, οι επόμενες θα σας ωφελήσουν.