23/12 – 29/12
Γενικά
Αυτή η εβδομάδα θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα κάπως πιο ψυχρά, ειδάλλως μην παραξενευτείτε αν το νευρικό σας σύστημα αντιδράσει κάπως έντονα. Ο Αιγόκερως κατά κανόνα, εκδηλώνεται φιλικά ως προς τις ποιότητες σας, όμως καθώς ήδη από την Δευτέρα η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα εντός του, δεν αποκλείεται να «πιάσετε» τον εαυτό σας να αξιώνει απαιτήσεις του τύπου, «έχει έρθει η ώρα να πω κι εγώ τι θέλω». Φροντίστε λοιπόν και με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, να μην υποπέσετε σε «μυστικές καταστάσεις», κάτι που σας είναι πολύ εύκολο η αλήθεια. Να θυμάστε πως το Σαββατοκύριακο, μπορεί να ξεπληρώσει κάθε σας επιλογή, γι’ αυτό φανείτε συνεπείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να πάρει απαντήσεις, έτσι, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, φροντίστε να μην μπείτε στον κόπο να κρύψετε τα «σκουπίδια κάτω από το χαλάκι», καθώς αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, όταν αργότερα η Αφροδίτη θα ευθυδρομήσει. Κατά τα μέσα της εβδομάδας δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να «αποδράσει» λίγο, όμως ας μην ξεχάσετε εκείνους που περιμένουν πίσω. Και αν πλέον έχετε πάρει την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε, φροντίστε να μην αφήσετε πίσω σας θύματα ως συνήθως…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο η εβδομάδα αυτή θα σας στριμώξει αρκετά, και καλό θα είναι, μιας και είστε από εκείνους που ξέρουν και να περιμένουν αλλά και να σχεδιάζουν,  ήδη από τις πρώτες ημέρες, βάλτε την ικανότητα σας αυτή σε λειτουργία. Και για να είμαστε ειλικρινείς, «ας μην γνωρίζει η δεξιά σας, τι ποιεί η αριστερά σας». Επιδιώξτε πάντως σε κάθε περίπτωση, ένα καλύτερο αύριο. Μπορείτε!