04/11 – 10/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας δώσει στίγμα πως έπονται καθυστερήσεις και μπερδέματα, αν όμως δεν πέσετε στην παγίδα, αν επανεξετάσετε με μεθοδικότητα του στόχους σας, η είσοδος της Αφροδίτης από την Τρίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ικανοποιήσει. Όχι άμεσα ίσως, θα σας προσφέρει όμως μια γερή βάση για να πατήσετε. Έτσι, από τα μέσα και έπειτα, αναζητήστε περισσότερη σαφήνεια στις επικοινωνίες ή τις συναναστροφές σας. Και αν πάλι διαπιστώσετε ευκαιρίες, εξετάστε την σοβαρότητα ή όχι, που τις διακρίνει. Η καθημερινότητα σας πρόκειται να αλλάξει προς το καλό, αν επιδιώξετε την «σοβαρότητα» που αρμόζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες, θα παρουσιάσουν μια κάπως νωχελική ποιότητα για τα ερωτικά σας, και καλό θα είναι να αποφύγετε προσεγγίσεις  και τα συναφή. Μπορεί να χάσετε μια καλή ευκαιρία -ας πούμε- οι ελεύθεροι, αν τυχόν βιαστείτε. Από τα μέσα και έπειτα, εστιάστε κυρίως να εδραιώσετε σχέσεις που ήδη βρίσκονται καθ’ οδόν, και παράλληλα αναλύστε μέσα σας, -καθώς ανήκετε σε ένα ζώδιο που το διακρίνει η υπομονή-, αν πραγματικά, αξίζει να επηρεάζεστε από «αρνητικά» φαινόμενα, όταν η διαίσθηση σας, σας λέει πως όλα θα πάνε καλά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσέξτε ιδιαιτέρως την Παρασκευή ως ημέρα, όμως ήδη από την αρχή, «μαζέψτε» περισσότερο, παρά να «απλώσετε», που λένε. Έτσι, από την Τρίτη που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, ετοιμαστείτε να κάνετε αλλαγές. Προσέξτε μόνον, να μην σας παρουσιάσουν κάτι αρνητικό ως θετικό, και υποστείτε οικονομικές απώλειες. Όσο η εβδομάδα τελειώνει, εστιάστε με μεθοδικότητα εκεί που σας ενδιαφέρει. Προσπεράστε εμπόδια με σκοπό να τα καταφέρετε. Μπορείτε αρκεί να συγκεντρωθείτε.