09/12 – 15/12
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, μπορεί να σας παρασύρει σε συμπεριφορές οι οποίες να σας κοστίσουν ακόμη και σε επίπεδο φιλίας. Επομένως, φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Κατά τα μέσα και προς την Πέμπτη, αφήστε τους ρυθμούς να σας δείξουν εκείνοι πώς να κινηθείτε, και μην επιμένετε απλώς για την επιμονή. Η Σελήνη στο ζώδιο σας από την Πέμπτη μάλιστα, μπορεί να σας οδηγήσει σε καλά μονοπάτια. όμως από την Παρασκευή και έπειτα, αν προτιμήσετε το πείσμα ως βασική σας εκδήλωση προς τα έξω, δεν αποκλείεται να κλείσετε πόρτες χωρίς λόγο. Ή μάλλον, ο λόγος θα είναι πως κάποιοι θα έχουν θυμώσει πολύ μαζί σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας αυτήν την εβδομάδα, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν αρκετά έντονα, όχι όμως απαραιτήτως ευχάριστα. Μάλλον από εσάς θα εξαρτηθεί. Αν για παράδειγμα, προτιμήσετε την Τρίτη αντί της Δευτέρας ή της Παρασκευής για να κάνετε την κίνηση σας, κάτι καλό θα βγει. Και αν επίσης κατά τα μέσα της εβδομάδας δεν συμμεριστείτε την αρνητική διάθεση του έρωτα, καθώς δεν έχει να κάνει με εσάς αλλά με εκείνον τον ίδιο, πάλι κάτι καλό θα βγει. Θα γλυτώσετε «τσάμπα» ταλαιπωρία. Επιμείνετε, αλλά υπομείνετε κιόλας…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αρχή της εβδομάδας συναγωνίζεται τα μέσα της, για να δουν ποιος θα σας πάει περισσότερο κόντρα. Έτσι, θυμηθείτε και πάλι την Τρίτη ως μια ημέρα για να κάνετε σημαντικές κινήσεις, και από Παρασκευή, προσπαθήστε μάλλον να φέρετε τους άλλους στα «νερά» σας, παρά να μετακινηθείτε οι ίδιοι για τους πείσετε τυχόν, για τα σχέδια που έχετε κατά νου.