23/12 – 29/12
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας με την κυβερνήτη σας να περνάει σε ανάδρομη πορεία, μάλλον θα σας δώσει ερέθισμα να «γκρινιάξετε». Αντί όμως να επιλέξετε μια τέτοια συμπεριφορά, καλύτερα θα είναι να δώσετε στον εαυτό σας μηνύματα του τύπου «τι πραγματικά θέλω από την ζωή μου». Αν δεν το κάνετε, το πιθανότερο είναι από την Τρίτη που ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, να επιλέξετε κινήσεις που σας βοηθούν να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας, όμως αποτέλεσμα μηδέν…προς το τέλος της εβδομάδας, αξιοποιήστε το Σάββατο, όμως προσέξτε την Κυριακή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει σαφείς απαντήσεις, και καθώς ούτε εσείς τις παρέχετε, καθώς περιμένετε από εκείνον να κάνει την κίνηση, ούτε κι εκείνος για τους δικούς του λόγους, δεν αποκλείεται οι ελεύθεροι να μείνετε ελεύθεροι, για λίγο ακόμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην παραξενευτείτε, αν μετά από την Τρίτη, ξεκινήσει μια «μυστική» επικοινωνία. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις κατά το μέσον της εβδομάδας, καθώς επίσης, δώστε βάση στο τι θα ακούσετε, την Πέμπτη το βράδυ. Μπορεί να ειπωθούν αλήθειες. Μακριά από έρωτες την Κυριακή θα έλεγα…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η εβδομάδα αυτή θα σας πάει λίγο πίσω οικονομικώς, εκτός και αν είστε από εκείνους που έχουν περιχαρακώσει τόσο καλά τις υποθέσεις τους. Αν αυτές απλώς δεν έχουν γεννήσει το «χρυσό αυγό», έχει έρθει επιτέλους η ώρα να το κάνουν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, φροντίστε να μην ανοιχθείτε όπου δεν υπάρχει λόγος. Προσέξτε δε από την Παρασκευή, καθώς υπάρχει πιθανότητα, οι συνεργάτες σας να εκτιμήσουν περισσότερο την ειλικρίνεια, παρά την «καλή» πρόθεση από μέρους σας.