13/1 – 19/1

Γενικά

Το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας θα κυριαρχεί η διάθεσή σου να απομακρυνθείς από τις προσωπικές σου εμπειρίες και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους άλλους. Η διάθεσή σου να έρθεις σε αρμονικότερη επαφή με συνεργάτες, συναδέλφους ή και τον σύντροφό σου, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, θα είναι τώρα πιο έντονη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις αντιστάσεις στην έκφραση αυτής της διάθεσης, είτε εκούσια είτε ακούσια. Το Σαββατοκύριακο η κριτική δε θα λείψει για τα ενδιαφέροντά σου ή και για τις προηγούμενες επιλογές σου, όπως και η δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με αυτούς που θέλεις και να τους εντάξεις στην ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Καλό θα είναι να κινηθείς όπως οι άλλοι σου προστάζουν, για να περάσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Προσοχή όμως στους μικροεγωισμούς που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν. Όμως, και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις

Η σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σου, αλλά και οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές, θα ευνοήσουν το οικονομικό σου τομέα την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο. Στα εργασιακά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς.