07/10 – 13/10

Γενικά

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, ήδη από την Δευτέρα αλλάζει ζώδιο και φεύγοντας από απέναντι σας, θα προσχωρήσει σε αυτό του Τοξότη, με τον οποίο εδώ που τα λέμε, δεν έχετε και ιδιαίτερες σχέσεις. Παρά ταύτα, μπορεί αν σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε κάθε πτυχή της ζωής σας, θα κριθεί όμως απαραίτητο, τόσο κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όσο και αργότερα, να κλείσετε υποθέσεις που πλέον σας τραβούν όλο και πιο πίσω. Από τα μέσα της εβδομάδας, και ύστερα, αναγνωρίστε ποια είναι αυτά, και δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να διαχωρίσει την «ήρα από το σιτάρι». Το Σαββατοκύριακο τέλος, αποφύγετε να φανείτε υπερβολικοί τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και από άποψη λήψης πρωτοβουλιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, ίσως διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, αν σκοπεύετε να πάτε παρακάτω την ερωτική σας ζωή. Ο Σκορπιός μπορεί να βόλεψε κάποιες μικροαπαιτήσεις σας, όμως ο Τοξότης θα σας ξεβολέψει, ώστε να κατευθυνθείτε προς επικοινωνίες με περισσότερες προοπτικές εξέλιξης για την ερωτική σας ζωή. Έτσι, από τα μέσα και μετά, αφήστε πλέον πίσω αγάπες που δεν είναι πια αγάπες, και όσο και να σας τραβάει το πάθος από το μανίκι, εξηγήστε στον εαυτό σας τι είναι πιο υγειές, και ακολουθείστε το.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Τα μέσα της εβδομάδας θα είναι περισσότερο καρποφόρα από την αρχή ή το τέλος της καθώς όμως και ετούτην την εβδομάδα ο Ήλιος σας «κοντράρει» μέσω της Αφροδίτης, φροντίστε να είστε σαφείς και συγκροτημένοι στο σύνολο των ημερών. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, μπορεί όχι μόνον να εκτεθείτε, αλλά και να ζημιωθείτε οικονομικά.