18/11 – 24/11
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή θα δημιουργήσει κάποια ξεκαθαρίσματα για εσάς. Για να είμαστε δε ειλικρινείς, τώρα που σιγά-σιγά μπαίνει ο μήνας των γενεθλίων σας, αρνηθείτε να παραδοθείτε στην «γκρίνια» και αντί αυτού, εστιάστε στους στόχους σας. Εβδομάδες λοιπόν όπως η παρούσα, μπορεί να σας δημιουργήσουν είτε παραπάνω υποχρεώσεις, είτε αντιθέτως να σας περιορίσουν. Και τα δυο όμως, θα σας εξυπηρετήσουν σε βάθος χρόνου. Αρκεί να το θυμάστε. Αξιοποιήσετε λοιπόν τις πρώτες ημέρες που ο Άρης με τον Δία, σχηματίζουν θετική όψη, και από την Παρασκευή που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας, μην παρασυρθείτε από ανούσιους ενθουσιασμούς. Βάλτε κάτω τον εαυτό σας, και συγκροτηθείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας θα ευνοηθούν -στον βαθμό που είναι δυνατόν με κόντρα του Ήλιου με την Αφροδίτη-, κυρίως τις πρώτες ημέρες. Επίσης, κατά τα μέσα αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν ομαλά χωρίς εντάσεις, καθώς τόσο η Τετάρτη όσο και η Πέμπτη, μπορεί να σας δημιουργήσουν από απλές επιπλοκές, έως διακοπές σχέσεων. Από την Παρασκευή δε, που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας, εκεί αρχίστε να μετράτε διπλά εκείνα που συμβαίνουν και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Αντιθέτως αβίαστα και συγκροτημένα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ήδη από την αρχή της εβδομάδας, αποδείξτε πως ξέρετε να «αρπάζετε» στον αέρα μια καλή ευκαιρία. Φανείτε αντιθέτως πολύ προσεκτικοί κατά τα μέσα, καθώς οι όψεις δεν θα την χαρίσουν εύκολα και σε κανέναν. Κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Από την Παρασκευή, εστιάστε να κάνετε απογραφή καταστάσεων περισσότερο, παρά νέα ανοίγματα. Το γεγονός πως ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας, δεν σημαίνει πως θα σας χαριστεί αυτομάτως και το «παιχνίδι»…