25/11 – 01/12
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας ωφελήσει κυρίως μέσα σας, αν το «φιλοσοφήσετε» λίγο, που λένε.  Όμως μην ανοιχθείτε να τα κάνετε όλα σαν να μην υπάρχει αύριο. Κάθε άλλο. Σκεφτείτε περισσότερο, δράστε λιγότερο. Από τα μέσα της εβδομάδας, κάντε μια υπέρβαση, και από την Πέμπτη, εστιάστε στην καλή σας διάθεση περισσότερο, παρά αλλού. Καθώς εδώ που τα λέμε, μπορεί να αποδειχθεί, πως εκτός από τον καλύτερο σας σύμμαχο, είναι και ο μοναδικός. Παράλληλα, την Παρασκευή αποφύγετε να αγγίξετε τα όρια της αντοχής σας, και αν διαπιστώσετε πως τα πλησιάζετε, κάντε απλώς ένα βήμα πίσω. Ο κόσμος γυρίζει και χωρίς την βοήθεια σας, επομένως πάρτε χρόνο και χαλαρώστε. Θα βοηθήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα αυτή, -κυρίως μετά τα μέσα- θα εκδηλωθεί πλήρως αντιφατικά για τα ερωτικά σας. Όπως λέμε «ήξεις-αφήξεις». Και αυτό, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Δίας από την Πέμπτη και έως το Σάββατο, θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη με την Αφροδίτη, η οποία περισσότερο θα εκτιμά την σκληρή στάση, παρά την υποχώρηση. Καλό θα είναι να μην πέσετε βεβαίως στην παγίδα της, ούτε ως θύματα ούτε ως θύτες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την πιθανότητα όλες σας τις αποφάσεις, να τις πάρετε τις πρώτες ημέρες τις εβδομάδας, ακόμη και αν δυσκολευτείτε αν τις εκδηλώσετε σε πράξεις. Είπαμε, σκέψη όχι δράση. Κατά τα μέσα δε της εβδομάδας, μαζέψτε «τα πανιά» σας, καθώς η αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη, με την δεύτερη στον Αιγόκερω, περισσότερο θα σας κάνει εκείνους που θα εργαστούν για να κερδίσουν άλλοι, παρά το αντίθετο. Μην βάλετε εσείς την «πλάτη» και άλλοι την «τσέπη»…