26/08 – 01/09
Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Δίας, αυτή την εβδομάδα θα κάνει «καλές πράξεις». Επομένως, περιορίστε τις αρνητικές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σας κυρίως κατά την αρχή της εβδομάδας, και δώστε προτεραιότητα σε καλές συγκυρίες που μπορεί να προκύψουν για χάρη σας. Προσέξτε λίγο μήπως την Τρίτη εκδηλώσετε «υπερβολές», όμως από την Τετάρτη που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, -επίσης ζώδιο της φωτιάς όπως το δικό σας-, οι συνθήκες θα σας δώσουν προβάδισμα και θα αισθανθείτε πως όλα, «θα πάνε καλά»!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, ιδιαιτέρως οι ελεύθεροι. Όμως μην υποδυθείτε τον ρόλο του επαναστάτη, πόσο μάλλον για αναίτιους λόγους, διότι από μια δική σας λάθος εντύπωση, μπορεί να χαλάσετε μια καλή συγκυρία. Από την Τετάρτη η διάθεση σας αλλάζει, το ίδιο και η τύχη σας, επομένως δεσμευμένοι ή ελεύθεροι, αξιοποιήστε τις συνθήκες και ελάτε πιο κοντά στους ανθρώπους που έχετε επιλέξει. Οι δεσμευμένοι ειδικά, από την Παρασκευή, έχετε «κάθε δικαίωμα» να οραματιστείτε αλλά και να πραγματώσετε ό,τι «καλό» θέλετε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Δώστε λίγο προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, καθώς ο Δίας θα σας εμφανίσει ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε, το ταμείο σας μπορεί να γεμίσει. Επίσης, οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να σας δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Από την Τετάρτη δε, που ο Άρης έρχεται να σας υποστηρίξει από το ζώδιο του Λέοντα, δραστηριοποιηθείτε και διεκδικήστε. Από την Παρασκευή και κυρίως προς το Σαββατοκύριακο, μια πολύ καλή συγκυρία έρχεται να σας συναντήσει. Αναλογιστείτε τι μπορεί να είναι, και αξιοποιήστε την επίσης!