09/09 – 15/09
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε μέσα σας πράγματα και καταστάσεις, όμως φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τάσεις αναβλητικότητας, με αποτέλεσμα να τα σκεφτείτε όλα, αλλά να μην κάνετε τίποτε εντελώς. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, εξετάστε την πιθανότητα να δείτε σε βάθος επιθυμίες σας και να τις φέρετε στην επιφάνεια, καθώς έχετε κάθε δικαίωμα να τις υλοποιήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, επιλέξτε να βρεθείτε εκτός δρωμένων και να χαλαρώσετε. Είναι ευκαιρία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, κρατήστε λίγο την σκέψη σας να μην πάρει φόρα και τρέχει ανεξέλεγκτη, καθώς ήδη από την Δευτέρα που ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό, θα κατακλυστείτε από όμορφες εικόνες που θα θελήσετε να κάνετε πραγματικότητα. Αν όμως, κυρίως οι ελεύθεροι, δεν βρείτε «δρόμο» να τις εκδηλώσετε, από την Τετάρτη-Πέμπτη, μπορεί να τα βάλετε με τον εαυτό σας και να κλειστείτε στο «καβούκι» σας. Από Παρασκευή βέβαια, οι ποιότητες εκδηλώνονται περισσότερο θετικά για εσάς, αυτό όμως, επίσης δεν σημαίνει, πως ο έρωτας θα σας βάλει στο κυνήγι….

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, μια βοήθεια είναι στον δρόμο και έρχεται, και μάλιστα πολύ γρήγορα. Έτσι ήδη από την Δευτέρα, αξιοποιήστε τις συνεργασίες που έχετε ή που σας «πολιορκούν» να υπάρξουν. Κατά τα μέσα της εβδομάδας αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας, ενώ προς τα τέλη, κάντε λίγο «κράττει», και μην περιμένετε να «ανοίξουν» οι ουρανοί. Ησυχία θα επικρατήσει κατά κύριο λόγο, επομένως και εσείς μην επιδοθείτε στο κυνήγι του «κρυμμένου θησαυρού». Προτιμήστε πιο χαλαρά σχέδια!