16/09 – 22/09

Γενικά
Η εβδομάδα αυτή έχει βαλθεί να σας αλλάξει εσωτερικά. Επομένως, δοκιμάστε νέους τρόπους να κάνετε τα ίδια πράγματα, και μην ανησυχείτε για τίποτε. Όλα θα πάνε, όχι απλώς καλά, αλλά τέλεια. Ήδη από τις πρώτες ημέρες, θα δοκιμαστείτε και θα μπείτε σε διαδικασία να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Έτσι, η σύνοδος της Αφροδίτης, του Κρόνου, και του Βορείου δεσμού της Σελήνης στον φυσικό σας δωδέκατο οίκο, με την πολύτιμη βοήθεια του Πλούτωνα από τον φυσικό σας δεύτερο, από την Τετάρτη, θα ενισχύσει το αξιακό σας σύστημα. Και πλέον, θα αισθανθείτε ικανοί να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Τέλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι δώστε σημασία γιατί αυτή η εβδομάδα θα σας πει αλήθειες που, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεστε, αναζητείτε πολύ καιρό τώρα. Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας και ήδη από την αρχή της εβδομάδας, αναζητήστε την αγάπη που σας αξίζει, προσφέρετε όμως τα «ίσα». Ειδάλλως αναρωτηθείτε τι ακριβώς κάνετε, εκεί όπου τυχόν βρίσκεστε, αυτήν την στιγμή. Η Πανσέληνος της Πέμπτης, επίσης θα σας ταρακουνήσει, αφού ενεργοποιεί κυρίως τα μεταβλητά ζώδια και εσείς είστε ένα από αυτά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, κρίνετε χωρίς ενθουσιασμό, πόσο μάλλον χωρίς φανατισμό όπου τυχόν βάλλεστε. Ή έστω αν κάποιος άλλος, αξιολογηθεί τυχόν, ως ικανότερος από εσάς. Κάθε εμπόδιο αυτή την εβδομάδα ιδιαιτέρως από την Τετάρτη, περιμένει από εσάς να λύσετε και τον ανάλογο γρίφο, επομένως προσαρμόστε τον εαυτό σας, στις ανάγκες που προκύπτουν κατά περίσταση. Από την Παρασκευή και προς το Σαββατοκύριακο, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς, και μην πιέσετε άλλον τον εαυτό σας. Επίσης, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις!