07/10 – 13/10

Γενικά

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας, και σας ζητά να παρασυρθείτε από περισσότερο θετικά συναισθήματα, καθώς όμως ο κυβερνήτης σας ο Δίας, σχηματίζει κυρίως έντονες όψεις με την Σελήνη αυτήν την εβδομάδα γενικώς, αλλά και με την ίδια την Αφροδίτη κατά το Σάββατο, θα χρειαστεί να είστε τόσο εγκρατείς όσο και εξεταστικοί απέναντι σε δοσοληψίες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Είτε πρόκειται να πάρετε από αυτούς, είτε να τους δώσετε. Κατά τα μέσα της εβδομάδας παράλληλα, μην προσφέρετε τον χρόνο σας εκεί που δεν ωφελεί, αντιθέτως χαρείτε την ομορφιά της ζωής με ανθρώπους που η αξία σας κοντά τους θεωρείται δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα καλύτερα έρχονται για τα ερωτικά σας, επομένως συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας μεν, δράστε δε. Ήδη από την αρχή της εβδομάδας που ο πλανήτης της αγάπης περνάει στο ζώδιο σας, μπορείτε να επικαλεστείτε τον έρωτα με το όνομα του, όμως παράλληλα, εξετάστε την εκδοχή, μήπως ο έρωτας έρχεται από μακριά, και χρειαστεί να τον έχετε και λίγο τον νου σας. έτσι στο σύνολο της εβδομάδας, εκδηλώστε τον εαυτό σας άφοβα, και βγείτε μπροστά. Είναι μια καλή εποχή, ακόμη και να κάνετε επιπλέον βήματα, οι δεσμευμένοι. Αξιοποιήστε την!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, πολλές ευκαιρίες θα προκύψουν. Απαιτείται όμως να έχετε και τα δυο πόδια «καρφωμένα» στη γη, καθώς κάποιες φορές, τα πολλά μπερδεύουν τον άνθρωπο, και κάνει σφάλματα τα οποία στο τέλος πληρώνει. Έτσι από βέβαια κερδισμένος, καταλήγει χαμένος. Προσέξτε λίγο παραπάνω τις ημέρες της Τετάρτης και της Πέμπτης, ενώ την Τρίτη και το Σάββατο, δοκιμάστε να ανοιχτείτε, επιδεικνύοντας παράλληλα λίγη προσοχή. Δεν βλάπτει!