25/11 – 01/12
Γενικά
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει δοκιμάζοντας πόσο εννοείτε τα όσα λέτε, ενώ όσο οι ημέρες προχωρούν, ιδιαιτέρως από την Πέμπτη που η Σελήνη εναντιώνεται στον Κυβερνήτη σας, μπορεί να αισθανθείτε ακόμη και ματαιότητα για κάποια πράγματα. Καθώς όμως η Σελήνη δεν θα είναι και πολύ δυναμωμένη εκείνες τις ημέρες, μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Στραφείτε αντιθέτως να συγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Πολλά μπορούν να συμβούν, και καλό θα είναι να είστε σε ετοιμότητα. Από την Παρασκευή συγκεκριμένα, αλλά και κατά το Σάββατο, αποφύγετε να φανείτε πολύ. Μείνετε κάπως πιο πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα θα σας δώσει αμφίσημα μηνύματα για τα ερωτικά σας, και καλό θα είναι να μην προσκολληθείτε ούτε στα μεν, ούτε στα δε. Κατά την αρχή της ειδικά, αφεθείτε να σας παρασύρει λίγο ο άνεμος, -έτσι κι αλλιώς με σύνοδο Κρόνου-Ερμή, δεν θα φυσάει και πολύ στα πεδία της καρδιάς-, επομένως ιδιαιτέρως οι ελεύθεροι, ασχοληθείτε με άλλα ζητήματα της καθημερινότητας σας κι ότι είναι να έρθει θα έρθει. Από την Πέμπτη και έως το Σάββατο, μην εμπιστευτείτε την λογική σας όσο το συναίσθημα, και από το Σάββατο, το μυαλό σας εδώ. Κάτι έρχεται!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αρχή της εβδομάδας επιζητεί την προσοχή σας, καθώς δεν αποκλείεται, παλαιά ζητήματα να επιλυθούν. Όμως θα χρειαστεί να έχετε ασχοληθεί πρωτίστως οι ίδιοι μαζί τους, και μάλιστα επισταμένως, όχι τυχαίως. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, αποφύγετε ανοίγματα που δεν ξέρετε που οδηγούν, όπως επίσης, λάβετε μέτρα ασφαλείας σε κάθε επίπεδο.  Το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε να πείτε πριν σιγουρευτείτε, και σε δημιουργικό επίπεδο, ακονίστε πρωτίστως το μυαλό σας, όχι μόνον τα εργαλεία σας!