26/10/15- 01/11/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Η Δευτέρα δεν είναι καλή μέρα για να συζητήσετε ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς απαιτείται ψυχραιμία ή συμβιβαστική συμπεριφορά. Την συγκεκριμένη μέρα μάλλον η διάθεση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, με αιφνίδια και ξαφνικά ξεσπάσματα. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 22 ως 24 Μαρτίου) είναι μια καλή περίοδος για να ρυθμίσετε υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου που έχουν να κάνουν με εφορία, ασφαλιστικές εισφορές ή γενικότερα με δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εισπράξετε χρήματα από παροχές υπηρεσιών, υπερωρίες που έχετε δουλέψει, να κάνετε νέες οικονομικές συνεργασίες, να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή γενικότερα να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά σε φιλοδοξίες και στόχους. Ενώ το Σαββατοκύριακο μπορεί να ταξιδεύετε κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ωστόσο θα ελκύετε πρόσωπα στην ζωή σας που χωρίς να το γνωρίζετε θα μπορούν να βοηθήσουν στην τακτοποίηση υποχρεώσεων που έχετε ήδη αναλάβει και δεν μπορείτε να διακόψετε.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Την Δευτέρα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο, για αυτό μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα σας αναλογούν ή μπορείτε να χειριστείτε αυτή την στιγμή. Ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια ξαφνική και αιφνίδια τροπή στο χώρο της εργασίας ή σε θέματα υγείας. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 22 ως 24 Απριλίου) θα σας απασχολήσουν ζητήματα σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανότατα αυτό το χρονικό διάστημα να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Επίσης θα έχετε ευκαιρίες να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο σε προσκλήσεις από φίλους ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις μην προσπαθήστε να βρείτε δικαιολογίες για να μην παρευρεθείτε γιατί μέσα από συζητήσεις θα προκύψουν νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Την Δευτέρα αποφύγετε ξαφνικές ή απρόβλεπτες συμπεριφορές γιατί θα δημιουργήσετε συγκρούσεις και προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει μια απρόσμενη συνάντηση ή να μάθετε κάποιες ξαφνικές ειδήσεις από ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 23 ως 25 Μαΐου) μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, έτσι ώστε να μην επηρεαστείτε από την γνώμη τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε τόσο προβληματισμένοι και αγχωμένοι για ζητήματα εργασίας γιατί αν θυμηθείτε παλαιότερες εμπειρίες και επιστρατεύεστε την γνώση σας. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια, που έχουν προκύψει στα σχέδια σας. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να το αξιοποιήστε στο έπακρο διότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα σε σύντομο χρόνο αφού τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας, αρκεί να κινητοποιηθείτε.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Την Δευτέρα μια ξαφνική και αναπάντεχη εξέλιξη στο χώρο του σπιτιού θα έχει συνέπειες και στην επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάθε απρόοπτο συμβάν. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 24 ως 27 Ιουνίου) φροντίστε να μην γίνετε υποχείριο των επιθυμιών σας, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνετε από τους στόχους που έχετε θέσει. Αυτό το χρονικό διάστημα εκμεταλλευτείτε το για να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σας. Δηλαδή, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες που μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση στόχων, να επικυρώσετε επαγγελματικές συνεργασίες, να κλείσετε καινούργια συμβόλαια, να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον. Ακόμη και στον συναισθηματικό τομέα θα προκύψουν ευκαιρίες, αρκεί να δράσετε. Το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, για αυτό θα σχεδιάσετε κάτι για να περάσετε όμορφες, ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές. 

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Την Δευτέρα χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε απρόσμενα και ξαφνικά εμπόδια στα σχέδια σας. Πέραν τούτου, ίσως να λάβετε ειδήσεις, μηνύματα ή e-mail που θα δώσουν μια αναπάντεχη τροπή σε σχέσεις ή συνεργασίες. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (προπάντων οι γεννημένοι από 24 ως 27 Ιουλίου) μην απορροφηθείτε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και χάσετε σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας, καθώς θα δείτε να αναγνωρίζονται ταλέντα και ικανότητές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και ως εκ τούτου μπορεί να μπει αυτόματα το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να προκύψει μια οικονομική ή ψυχολογική στήριξη από άτομα της οικογένειάς σας. Παράλληλα, θα επιδιώξετε να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας αναζωογονούν. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Την Δευτέρα ίσως να προκύψουν έκτακτα έξοδα, για αυτό το λόγο προετοιμαστείτε ψυχολογικά, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε κάθε κατάσταση αλλά και για να αποφύγετε περιττές αγορές. Ενώ χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε κουβέντες ή σε επικοινωνία γιατί μια παρεξήγηση ή διαφωνία μπορεί να σας φέρει διαφόρων μορφών απώλειες. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 25 ως 27 Αυγούστου) θα έρθουν στην επιφάνεια όνειρα και επιθυμίες που θέλετε διακαώς να πετύχετε. Το γεγονός αυτό θα σας αφυπνίσει να δράσετε προκειμένου να υλοποιήσετε στόχους. Ενδεχομένως, μέσα στα σχέδια σας να είναι ένα μακρινό ταξίδι. Ωστόσο, φροντίστε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας και να επικεντρωθείτε σε πράγματα που έχουν προοπτική και μην αναλωθείτε στην καθημερινή ρουτίνα. Το Σαββατοκύριακο αφήστε την διαίσθηση και την φαντασία να σας καθοδηγήσει και να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε για αυτήν την επιλογή σας.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Την Δευτέρα προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας, καθώς οι υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων ίσως να σας οδηγήσουν σε μια απρόβλεπτη και απρόσμενη συμπεριφορά. Εξίσου, μπορεί να αιφνιδιαστείτε από μια είδηση που θα λάβετε από τον/την σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας. Ότι και αν συμβεί επιστρατεύστε το διπλωματικό σας ταλέντο για να βγείτε αλώβητοι. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 25 ως 27 Σεπτεμβρίου) έρχονται στο προσκήνιο ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε γιατί θα υπάρχει στήριξη από την οικογένεια αλλά και θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες οικονομικές πηγές που δεν είναι απαραίτητο να τις αποκαλύψετε στο στενό περιβάλλον. Το Σαββατοκύριακο, ίσως γίνεται πιο γενναιόδωροι και τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Την Δευτέρα πιθανόν να θέλετε να ξεκουραστείτε αλλά και να φτιάξτε το σπίτι έτσι ώστε να είναι άνετο και λειτουργικό βασισμένο στις καθημερινές σας ανάγκες. Όμως, μια ξαφνική τροπή στη δουλειά μπορεί να χαλάσει τα σχέδια και την ηρεμία σας. Ψυχραιμία, για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο, πρέπει να θυμάστε να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην σας ξεφύγουν λόγια ή κάνετε κάποιο λάθος από απροσεξία.  Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 25 ως 28 Οκτωβρίου) ευνοείστε να βρείτε το άλλο σας μισό, αρκεί να κινητοποιηθείτε, να απαλλαγείτε από έμμονες του παρελθόντος και να μην γίνετε υπέρμετρα ρομαντικοί και υπερευαίσθητοι. Ενώ σε κοινωνικό – επαγγελματικό επίπεδο οι συγκυρίες θα βοηθήσουν να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να εκλεγείτε. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για ρομαντικές και δημιουργικές στιγμές.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Την Δευτέρα θα επικρατεί ενθουσιασμός, χαρά, αισιοδοξία και αυθορμητισμός. Όμως, απαιτείται να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις με φίλους, σύντροφο ή παιδιά, καθώς μια χαρούμενη συνομιλία μπορεί να έχει μια αιφνίδια και ξαφνική τροπή και ως επακόλουθο να συγκρουστείτε και να διαπληκτιστείτε. Αν δεν θέλετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 24 ως 26 Νοεμβρίου) χρειάζεται να δώσετε την δέουσα προσοχή σε θέματα υγείας γιατί θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι σας. Παρόλα αυτά, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να προωθήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις/δραστηριότητες, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε και να παρουσιάσετε ταλέντα και ικανότητες σας. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Την Δευτέρα πιθανόν να προκύψει το δίλημμα μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Ωστόσο, για να αποφευχθούν ξαφνικές ή σπασμωδικές κινήσεις φροντίστε να επιστρατεύστε την λογική και το διπλωματικό ταλέντο. Ενώ υπάρχει περίπτωση να νιώσετε άβολα ή αμηχανία μετά από μια απρόσμενη συνάντηση. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 23 ως 25 Δεκεμβρίου) μπορεί να μπείτε σε μια διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποια πλάνα που δεν τραβάνε ή δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.  Το γεγονός αυτό ίσως να σας οδηγήσει να γίνεται πιο καχύποπτοι και δύσπιστοι σε νέες συνεργασίες ή σε οικονομικά ανοίγματα με τρίτους. Παρόλα αυτά, αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία για να δείτε τα όνειρα σας να υλοποιούνται. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα με πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Την Δευτέρα μια παρόρμηση της στιγμής ή μια απρόσεκτη κουβέντα μπορεί να σας φέρει σε δεινή θέση. Επίσης, σε μετακινήσεις αποφύγετε βιασύνες ή απροσεξίες, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 22 ως 24 Ιανουαρίου) μην απορροφηθείτε από τις κοινωνικό-επαγγελματικές υποχρεώσεις και παραμελήσετε την οικογένειάς που σας έχει ανάγκη περισσότερο αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες για να επιλύσετε οικογενειακά προβλήματα, θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικές υποθέσεις ή γενικότερα να ξεκαθαρίσετε ότι σας προβληματίζει προκειμένου να επανέλθει στην ζωή σας η ηρεμία και η γαλήνη. Σε όλα τα παραπάνω ζητήματα οι συγκυρίες σας βοηθούν να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας χωρίς να ανακύπτουν εμπόδια στον δρόμο σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να επιλέξετε κάτι συνηθισμένο αλλά θα συνυπάρχουν δημιουργικότητα και φαντασίας στα σχέδια σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Την Δευτέρα προσπαθήστε να τακτοποιήστε οφειλές και αποφύγετε να δανείσετε ή να ξοδέψετε χρήματα για κάποια αγορά. Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 20 ως 23 Φεβρουαρίου) θα θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές τόσο σε προσωπική ζωή όσο και στην καθημερινότητα σας. Είναι πολύ πιθανόν, οι δεσμευμένοι της παρέας να αποφασίσετε για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τη σχέση σας. Ενώ οι υπόλοιποι επιχειρείτε μέσα από τις καθημερινές σας ασχολίες να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ωστόσο, μην απορροφηθείτε με θέματα που σχετίζονται με το μέλλον με αποτέλεσμα να εγκαταλείψετε ή παραμελήσετε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό ή να κάνετε δραστηριότητες που εκφράζουν τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος




www.astro4u.gr