02/11/15- 08/11/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Δευτέρα έως και τις 20/11 ο νους σας θα στρέφεται γύρω από οικονομικές υποθέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να διαπραγματευτείτε οφειλές προς τρίτους όπως τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες αλλά και να συμβιβαστείτε προκειμένου να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστάνε ή γενικότερα να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποχρεώσεις. Ακόμη, θα γίνεται πιο προσεκτικοί στην διαχείριση χρημάτων  περιορίζοντας περιττά έξοδα και δαπάνες δικές σας, παιδιών ή συντρόφου.

Από 2 – 4/11 οποιαδήποτε πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια θα θέλετε να την ελέγξτε εις βάθος. Επομένως, σε ότι ακούτε ή βλέπετε έχετε την τάση να ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες. Έτσι λοιπόν, γίνεστε καχύποπτοι και μυστικοπαθείς απέναντι σε συναδέλφους, συνεργάτες, συνεταίρους ή γενικότερα με πρόσωπα που έχετε οικονομικές και συναισθηματικές δοσοληψίες. Πιθανότατα να υπάρχει μια υπερβολή τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε προσωπικά ζητήματα.

Από 8/11έως 4/12 με συνεργάτες, φίλους ή σύντροφο γίνεστε πιο διαλλακτικοί, πράοι, συζητήσιμοι, θέλετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση και γενικότερα αναζητάτε την ηρεμία και την γαλήνη στην ζωή σας. Ενώ δεν αποκλείεται, να προκύψουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα έχετε έντονες σκέψεις/ιδέες για το πώς να πραγματοποιήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες/συμφωνίες, οι οποίες θα σηματοδοτούν το άνοιγμα των φτερών σας σε νέους ορίζοντες. Στον προσωπικό τομέα μπορεί να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνώριμες σε προσωπικό ή φιλικό επίπεδο.

Από 2 – 4/11 θα επιδιώξετε μέσα από επαφές και συναντήσεις να κλείσετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή συμβόλαια. Ενώ παράλληλα, θα φροντίστε να διορθώσετε λάθη ή παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.

Από 8/11 έως 4/12 θα μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε ζητήματα καθημερινότητας ή δουλειάς λόγω της ήπιας – ευγενικής προσέγγισης που θα έχετε προς τρίτους, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να υπάρχει κάποιο φλερτ στο χώρο της εργασίας. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος να προσέξετε την διατροφή σας ή να ξεκινήσετε δίαιτα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από τις αρχές της εβδομάδας έως 20/11 συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις θα αφορούν την καθημερινότητα και ζητήματα επαγγελματικά. Μπορεί να υπάρχει ένταση και εκνευρισμός στον χώρο της εργασίας και να χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας έτσι ώστε να μην παίρνετε το κάθε συμβάν προσωπικά και μην στεναχωριέστε/νευριάζετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Από 2 – 4/11 σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνετε σκληροί απέναντι στους άλλους με σκοπό να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Όμως, με αυτό τον τρόπο δεν αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας για να χαρείτε ή να δράσετε όπως πραγματικά θέλετε. Ακόμη, ενδέχεται να υπάρχει μια περαιτέρω νευρικότητα για αυτό το λόγο να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας. Ενώ δεν αποκλείεται, να προκύψει κάποιο ζήτημα με το σπίτι που θα επηρεάσει την διάθεση σας.

Από 8/11 – 4/12 η προσωπική σας ζωή είναι πρώτη στην ατζέντα των ενδιαφερόντων σας, καθώς βελτιώνονται διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και νέες γνωριμίες έρχονται για να βάλουν χρώμα στην ζωή σας. Πιθανότατα να ξανά ζήσετε την παιδική σας ηλικία με ανέμελες, ξέγνοιαστες, όμορφες, χαρούμενες, διασκεδαστικές, τρυφερές ή ρομαντικές στιγμές. 

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Έως τις 20/11 επικεντρώνεστε σε προσωπικές σχέσεις με σύντροφο, παιδιά, και φίλους. Επίσης, προσπαθείτε να συνδυάσετε πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως κοινωνική ζωή, φίλους, παρέες και οικονομικό-επαγγελματικούς στόχους. Όμως, μην παρασυρθείτε σε υπέρμετρα έξοδα για λόγους επίδειξης ή προβολής. Ακόμη, ένας φίλος ή συνεργάτης συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να σπρώξετε τις όποιες επιδιώξεις σας.

Από 2 – 4/11 αποφύγετε υπερβολές, ζήλιες ή εγωιστικές συμπεριφορές, αν δεν θέλετε να πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, στην διαχείριση των οικονομικών χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην κάνετε παρορμητικές ή βεβιασμένες αγορές που στο μέλλον θα μετανιώσετε ή θα απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα. Ενώ σε υποσχέσεις που δίνετε ή παίρνετε θέλει προσοχή.

Τέλος από 8/11 – 4/12 η επικοινωνία με πρόσωπα από το σπίτι αλλάζει, καθώς βρίσκεται την χρυσή τομή και έτσι επανέρχεται η ηρεμία και η γαλήνη στην ζωή σας. Ενδεχομένως, να αισθανθείτε την ανάγκη να φροντίσετε και να προστατέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, τέλος μπορεί να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού ή τα λουλούδια.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από σήμερα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες γίνεστε πιο εσωστρεφείς και συγκρατημένοι στα λόγια αφού θα έχετε απέναντί σας ανθρώπους που λειτουργούν μυστικά και υπογείως. Θα χρειάζεται να έχετε υπομονή και επιμονή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή εμπόδιο στο δρόμο σας. Πιθανότατα, να κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας ακόμη και να πρέπει να εγκαταλείψετε ή να αλλάξετε ορισμένες συνήθειες σας.

Από 2 – 4/11 το μυαλό σας επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια. Πιθανότατα να υπάρχουν διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας αφού θα νιώθετε πιεσμένοι από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι. Στον οικονομικό τομέα ίσως να προκύψει κάτι ευχάριστο.

Από 8/11 έως 4/12 βελτιώνονται οι προσωπικές σχέσεις με κοντινά πρόσωπα όπως αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες. Οι εμπορικές και επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται αυτό το χρονικό διάστημα ακόμη και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Τέλος, θα υπάρχει περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε αλλά και να σχεδιάσετε κοντινές αποδράσεις. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ως τις 20/11 θα υπάρχει μια κινητικότητα σε επαφές, ομιλίες και μετακινήσεις. Πιθανότατα, να πραγματοποιήσετε κάποιο κοντινό ταξίδι. Στην προσωπική σας ζωή ίσως γίνετε καχύποπτοι και ζηλιάρηδες. Σε σημείο να είστε υπερβολικά περίεργοι και να ψάχνετε τα πράγματα εις βάθος για να βρείτε αιτία για να τσακωθείτε ή να διαπληκτιστείτε με το έτερο ήμισυ.  

Από 2 – 4/11 ο έντονος ερωτισμός και η ένταση που θα είναι έκδηλη στην ατμόσφαιρα, φροντίστε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές όσον αφορά επιθυμίες που θα θέλετε να ικανοποιήσετε ή λανθασμένες επιλογές όσον αφορά συνεργασίες, επενδύσεις ή συνεταιρισμούς. Σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε.

Ενώ από 8/11 έως 4/12 θα προκύψουν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα έτσι ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Υπάρχει πιθανότητα, να προκύψει μια νέα/ ενδιαφέρουσα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα έχει προοπτική αλλά και θα σας φέρει και μια ανάσα από τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Ακόμη και στον συναισθηματικό τομέα θα δείτε τα πράγματα να βελτιώνονται.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ρίχνετε όλο το βάρος στο πως θα εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά ή πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ενδέχεται να βρεθούν στο δρόμο σας άτομα με ισχύ και εξουσία που μπορούν να σας βοηθήσουν για αυτό, ας είστε σε ετοιμότητα.

Από 2 -4/11 δεν είναι ανάγκη να κάνετε την τρίχα τριχιά, ενδεχομένως να εντοπίσετε κάποια λάθη, παραλείψεις ή παρατυπίες όσον αφορά συνεργάτες, συναδέλφους ή σύντροφο. Ωστόσο, μην μείνετε μόνο σε αυτά και αρχίσετε και πυροβολείτε τους ανθρώπους ή ακόμα χειρότερα αρχίσετε να κάνετε δικά σας σενάρια, χωρίς να ζητήσετε μια εξήγηση για την συμπεριφορά τους.

Από 8/11 έως 4/12 θα υπάρχει έντονη διάθεση για να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Με αποτέλεσμα να γίνετε πιο ελκυστικοί, ποθητοί και ακαταμάχητοι, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την δημοτικότητα σας στο αντίθετο φίλο. Ενώ, στα επαγγελματικά μπορείτε να ανακαλύψετε κάποιο τρόπο για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Έως τις 20/11 προσπαθήστε να συγκρατήστε τον εαυτό σας, μην αφήνετε να σας επηρεάζουν οι εξωτερικές συνθήκες ή τα λεγόμενα τρίτων. Μπορεί όντως ορισμένα πρόσωπα να σας έφτασαν στα όρια σας, με την συμπεριφορά τους και να θέλετε να τα ξαποστείλετε, ωστόσο όχι μόνο δεν ενδείκνυται αλλά σας προτείνουμε να ρίξετε και λίγο τους ρυθμούς.

Είναι γνωστό ότι είστε σχολαστικοί και μπαίνετε στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να αφήνετε κάτι να εννοείται ή ακόμη χειρότερα να αιωρείται έτσι μόνο του. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή μέχρι και τις 4/11 όσον αφορά τα επαγγελματικά σας μην ψιλοκοσκινίζετε προτάσεις που σας έχουν γίνει, καθώς στην βράση κολλάει το σίδερο. Εξασφαλίστε ότι πληρούνται βασικοί κανόνες και εν συνεχεία προχωρήστε.

Από 8/11 έως  4/12 θα νιώσετε την ανάγκη να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να πραγματοποιήσετε μυστικές συναντήσεις/επαφές για να δώσετε ένα τέλος σε όλο αυτό το παρασκήνιο. Δεν αποκλείεται, να προκύψει μια κρυφή σχέση. Μέσα σε αυτό το κλίμα της μυστικοπάθειας υπάρχει και ένα γυναικείο πρόσωπο που σας στηρίζει οικονομικά και ηθικά.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Έως τις 20/11 προσπαθήστε να συγκρατήστε τον εαυτό σας, μην αφήνετε να σας επηρεάζουν οι εξωτερικές συνθήκες ή τα λεγόμενα τρίτων. Μπορεί όντως ορισμένα πρόσωπα να σας φτάσουν στα όρια, με την συμπεριφορά τους και να θέλετε να τα ξαποστείλετε, ωστόσο όχι μόνο δεν ενδείκνυται αλλά σας προτείνουμε να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς.

Από 2 -4/11 τα ερωτικά ενσταντανέ και τα φλερτ είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι θα είναι έντονα, θα έχουν την τιμητική τους στην δουλειά σας και θα είναι φανερά στον καθένα. Ωστόσο, μην απορροφηθείτε από αυτά και  αφήσετε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς τότε είναι που θα αρχίσουν τα δύσκολα.

Από 8/11 έως 4/12 θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους και γνωστούς. Ενδεχομένως, να θέλετε να βάλτε χρώμα στην ζωή σας, να περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να συμμετέχετε σε κοινωνικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας έως τις 20/11 θα είναι έντονη η επιθυμία σας να συζητήσετε με φίλους και γνωστούς τα νέα επαγγελματικά και οικονομικά σας πλάνα. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να ανακαλύψετε νέους συμμάχους στα νέα εγχειρήματα σας. Για αυτό φροντίστε να αξιοποιείστε την ευκαιρία που σας δίνετε για να φέρετε στην επιφάνεια κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας.

Από 2-4/11 προτού προβείτε σε οποιαδήποτε συνεργασία οικονομικού περιεχομένου ή επένδυση είτε είναι μεγάλη είτε όχι καλό είναι να εξετάσετε και πάλι όλα τα δεδομένα που έχετε και στην συνέχεια να αποφασίσετε αν είναι συμφέρον να προχωρήσετε ή όχι. Γενικότερα, καλό είναι αυτές τις ημέρες να είστε μαζεμένοι όσον αφορά τα οικονομικά σας, καθώς έκτακτα έξοδα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Από 8/11 έως 4/12 θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες/συμφωνίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ή στόχους. Ενώ σε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις θα έλκετε τα βλέμματα πάνω σας. Εκμεταλλευτείτε το για να προβάλετε ιδέες και απόψεις σε κοινωνικό περιβάλλον αφού είναι εύκολο το να κλέψετε τις εντυπώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μην πάρετε τοις μετρητοίς ότι ειπωθεί. Δείξτε κατανόηση και την δέουσα προσοχή σε αυτά που λένε ή ζητάνε τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, έτσι ώστε ούτε την γκρίνια τους να έχετε αλλά και να μπορείτε να αφοσιωθείτε για να επιτύχετε την κοινωνικό επαγγελματική σας αναρρίχηση.

Από 2 – 4/11 το γεγονός ότι η εικόνα που θα δείχνετε προς τα έξω ή επαγγελματική πορεία που ακολουθείτε ενδεχομένως να μην αρέσει σε φίλους ή να ξενίζει τον καλό σας. Αυτός δεν είναι λόγος να αρχίσετε κόντρες μεταξύ σας αλλά δείτε το σαν μια αφορμή για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε στοιχεία επάνω σας που όντως κρίνετε και εσείς ότι είναι απαραίτητο.

Από 8/11 έως 4/12 μπορεί να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ταξιδέψετε, να βιώσετε νέες περιπέτειες, να γνωρίσετε ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία/κουλτούρα, να ασχοληθείτε με τα πολιτιστικά δρώμενα ή να διευρύνετε γνώσεις και ενδιαφέροντα σας. Η καλή επικοινωνία και η αυτοπεποίθηση θα συμβάλλουν στο να προσεγγίσετε κάθε επιθυμία σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας έως τις 20/11 θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Έτσι λοιπόν, όσοι έχετε την δυνατότητα πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής ή να ταξιδέψετε νοερά με την φαντασία ή μέσω των βιβλία σας. Επίσης, μπορεί να συναντήσετε ή να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.

Από 2 – 4/11 μην το παρακάνετε και εσείς και αρχίσετε και περνάτε όλους από το μικροσκόπιο, ακόμη και σύντροφο. Για όλα τα πράγματα υπάρχουν κάποια όρια. Καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε ψύχραιμα τα πράγματα και να μην ενεργήσετε υπό το κράτος πίεσης και έντασης. Δεν σας λέμε ότι έχετε άδικο αλλά με νεύρα και τσαμπουκάδες, δεν κερδίζετε κάτι.

Από 8/11 έως 4/12 ίσως να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο στην προσωπική σας ζωή καθώς ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή. Με αποτέλεσμα εκεί που ήσασταν ήρεμα και ωραία να υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή. Ενώ δεν αποκλείεται, σχέσεις από το παρελθόν να επανέλθουν στην ζωή σας.

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr