Από 11-7-2016 μέχρι 17-7-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τρίτη και μέχρι 5/8 βρίσκετε και πάλι την ζωντάνια σας. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και όμορφοι και είναι πολύ πιθανόν μέσα σ’ αυτό το διάστημα να γνωρίσετε το έτερο σας ήμισυ μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ταυτόχρονα θα θέλετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας δίνει την δυνατότητα να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Ενώ, οι γονείς θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας, καθώς η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά.

Από την Πέμπτη έως τις 30/7 σε συζητήσεις, επαφές, συνομιλίες, επισκέψεις ή και ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε ζητήματα προσωπικά, όπως και επαγγελματικά θα έχουν την τιμητική τους. Δίνοντας σε αυτά κυρίως την δική σας οπτική.
Ενώ τέλος, το Σαββατοκύριακο φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, καθώς ενδέχεται να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας.


ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από τώρα μέχρι και 5/8, η επιθυμία σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε θα σας οδηγήσει να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του. Ακόμη, μέσα στο ίδιο διάστημα ως καλοί οικοδεσπότες θα επιδιώξετε να καλέσετε συνεργάτες και συγγενείς για κάποιο δείπνο ή απλώς για κουβεντούλα και καφεδάκι. Ενώ, παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε οικογενειακά ή κληρονομικά θέματα.

Από 14 – 30/7 καταπιάνεστε με ζητήματα γύρω από την οικεία σας ή με τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας σε προσωπική ζωή. Γενικότερα θα ασχοληθείτε με θέματα από όπου μπορείτε να αντλήσετε δύναμη και να τα έχετε ως στήριγμα σε δύσκολες στιγμές.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο πιθανόν να λάβετε κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα από ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 12/7 μέχρι και 5/8, θα αισθανθείτε την ανάγκη να επικοινωνήστε με άτομα που σας χαροποιούν και σας κάνουν να ξεχνάτε τα προβλήματα σας. Το διάστημα αυτό ευνοείστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αδέλφια, ξαδέλφια και γείτονες. Ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αναψυχής προκειμένου να βάλετε λίγη ζωντάνια στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Επιπλέον, οι ελεύθεροι της παρέας μέσα από το φιλικό ή το άμεσο περιβάλλον σας ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Από την Πέμπτη μέχρι και τις 30/7 όχι μόνο θα κυριαρχεί αλλά και δεν θα μπορεί να περιοριστεί ο υποκειμενικός παράγοντας τόσο σε αυτά που λέτε όσο και σε αυτά που κάνετε για εσάς τους ίδιους, τα παιδιά σας ή αυτά που έχετε δημιουργήσει. Δεν είναι κακό, αλλά απλώς έχετε κατά νου ότι για όλα αυτά μπορεί να υπάρχει και μια άλλη εκδοχή. Το αναφέρουμε αυτό ώστε να αποφύγετε να είστε απόλυτοι και να χαλάσετε τις καρδιές σας.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο ίσως να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.


ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από τώρα μέχρι και τις 5/8 θα θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα σας ή να κατακτήσετε της καρδιές που επιθυμείτε. Για αυτό το λόγο μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία στο να γνωρίσετε νέα αξιόλογα πρόσωπα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Βέβαια για να τα καταφέρετε όλα αυτά ίσως να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι σας στην τσέπη, αποφεύγοντας υπερβολές. Ακόμη, μέσα σε αυτές τις εβδομάδες μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να επικυρώσετε μια συνεργασία ή μια δουλειά, την οποία διαπραγματεύεστε εδώ και αρκετό καιρό.
Ενώ από την Πέμπτη μέχρι και τις 30/7 μπαίνει και πάλι το σασπένς στην ζωή σας μιας και πραγματοποιείτε μυστικές επαφές/συναντήσεις τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά ζητήματα, που θα σας κάνουν να ανανήψετε.


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από τώρα και μέχρι τις 5/8 όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας, καθώς απλώς θα λάμπετε πολύ πιο πάνω από το σύνηθες για εσάς. Είναι μια περίοδος όπου στις επαγγελματικές προτάσεις δεν θα πρέπει να μένετε μονό στα ωραία και φαντεζί λόγια αλλά θα πρέπει να προσπαθήστε να λάβετε γραπτές διαβεβαιώσεις ή αν είναι εφικτό να συνάψετε και κάποια συμφωνία. Ενώ μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες δεν αποκλείεται μέσα από ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Από 14 – 30/7 τι και αν είμαστε στο ζενίθ του καλοκαιριού εσείς αποφασίζετε να δουλέψετε τόσο σωματικά όσο και νοητικά προκειμένου να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά οι διαφόρων μορφών στόχοι σας.
Ενώ τέλος, το Σαββατοκύριακο προσπερνάτε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο σας.


ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τώρα μέχρι και τις 5/8 όσον αφορά τα επαγγελματικά σας μην τρέξτε να αποκαλύψετε σχέδια ή στόχους για τους οποίους δεν είστε ακόμη σίγουροι ή δεν έχετε μια σαφή εικόνα. Ενώ στα συναισθηματικά ίσως αποφασίσετε να εκδηλώσετε τα βαθιά κρυμμένα και καταπιεσμένα σας συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο ή και αντίστροφα κάποιο πρόσωπο ίσως εκδηλώσει προς εσάς τον θαυμασμό του. Όμως, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση επιβεβαιώστε ότι το πεδίο είναι ελεύθερο για να δράσετε.

Από την Πέμπτη και μέχρι 30/7 εξετάζοντας τα πάντα μέσα από το δικό σας πρίσμα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για το πως θα υλοποιήσετε αυτά που επιδιώκετε για κοινωνική ή επαγγελματική καταξίωση.
Ενώ τέλος, το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα.


ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Από τώρα μέχρι και 5/8, το πρώτο λόγο θα έχουν φίλοι και διάφορες κοινωνικές ομάδες ή σύλλογοι όπου είστε ενταγμένοι, καθώς χάρη σε αυτούς θα μπορείτε να ηρεμείτε και να αντλείτε δύναμη για να προχωρήστε. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να γνωρίζετε νέα αξιόλογα πρόσωπα που στο μέλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή.

Από την πέμπτη και για τις επόμενες δυο εβδομάδες όλα περιστρέφονται γύρω από την κοινωνική σας ζωή, οι προτάσεις και οι προσκλήσεις για εξόδους ή κοινωνικά γεγονότα θα δίνουν και θα παίρνουν και εσείς απλώς θα απολαμβάνετε το πόσο περιζήτητοι είστε αλλά και το να συζητάτε για αυτές.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 12/7 – 5/8, η επαγγελματική σας καταξίωση γίνεται στόχος ζωής. Για αυτό προκειμένου να επιτευχθεί γνωστοποιείστε τις προθέσεις σας σε πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν τόσο υλικά, οικονομικά όσο και ηθικά σε αυτό σας το εγχείρημα. Σε περίπτωση που έχετε κάποιες αξιόλογες επαγγελματικές προτάσεις μην διστάσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, καθώς είναι αυτές που θα σας φέρουν όλο και πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεστε.

Από την Πέμπτη μέχρι και 30/7 το θέμα που θα σας απασχολήσει και θα το αναδεικνύεται με κάθε ευκαιρία και εδώ που τα λέμε και πολύ καλά θα κάνετε είναι η επαγγελματική σας αποκατάσταση και μαζί με αυτή και η κοινωνική μιας και αυτά τα δυο πάνε πακέτο. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με την υπέρ έκθεση και προβολή επιτευγμάτων και εαυτού.
Ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα να θεμελιώσετε ή να σταθεροποιήσετε μια οικονομική πηγή.


ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Είναι πολύ πιθανόν από την Τρίτη έως και τις 5/8, να κάνετε κάποια σχέδια για να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αναψυχής με την σύντροφο σας ή με ένα πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον. Ενώ η αυτοπεποίθηση και το κέφι σας θα βρίσκονται στα ύψη, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε μια υπερδραστηριότητα.

Από την Πέμπτη και μέχρι 30/7 όλο το είναι σας πυροδοτείται για να ζήσει την απόλυτη περιπέτεια. Μιας και στα σκαριά έχετε προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια, τα οποία δεν χάνετε ευκαιρία για να τα παρουσιάσετε όπως και το να εκθειάσετε τις προτάσεις σας.


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τώρα μέχρι και τις 5/8 έχετε την ευκαιρία να βάλτε την προσωπική σας ζωή σε μια ισορροπία και αρμόνια αρκεί να μην το παρακάνετε με την ζήλια σας. Ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο μια σχέση από το παρελθόν με αποτέλεσμα να αναγεννηθούν ξεχασμένα συναισθήματα και επιθυμίες. Ενώ στον τομέα των οικονομικών αποφύγετε τα περιττά έξοδα ιδιαίτερα όταν πρόκειται να καλύψετε προσωπικές επιθυμίες.

Ενώ από την Πέμπτη 14 – 30/7 ψάχνοντας για οικονομικές ενισχύσεις ή αύξηση προσόδων λόγω καλοκαιρινών διακοπών είναι απολύτως φυσιολογικό να αποτελούν πρώτο θέμα τα οικονομικά και τυχόν υποχρεώσεις που έχετε.


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τώρα μέχρι και τις 5/8 επικεντρώνεστε σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκαταστήσετε σχέσεις βρίσκοντας την χρυσή τομή, ώστε όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένοι. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας όποτε καλό είναι να είστε ανοικτοί και προετοιμασμένοι για νέες γνωριμίες και εμπειρίες.

Από 14 – 30/7 λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών για τους περισσότερους από εμάς, θέλετε να ξεκαθαρίστε τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο ποιες συνεργασίες, συμφωνίες ή φιλίες μπορούν να προχωρήσουν και ποιες όχι. Προκειμένου να ξέρετε πως θα κινηθείτε από εδώ στο εξής.
Ενώ το Σαββατοκύριακο θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε κάποιες από τις φιλοδοξίες σας.


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τρίτη 12/7 μέχρι και 5/8 θα θέλετε να κάνετε κάπως πιο παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη την καθημερινότητα σας, προσδίδοντας της στοιχεία από το καλοκαίρι. Ακόμη, είναι μια καλή περίοδος για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους, συνεργάτες ή ακόμη και με το άμεσο περιβάλλον σας, καθώς θα υπάρξουν αφορμές για να γελάσετε/χαρείτε και να έρθετε πιο κοντά. Ενώ όσοι αναζητάτε μια θέση εργασία ευνοείστε από τις συγκυρίες για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα για αυτό μην μένετε με τα χέρια σταυρωμένα.

Από την Πέμπτη μέχρι και 30/7 θα θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές σε δουλειά, καθημερινότητα ή διατροφής και θα προσπαθήστε να βρείτε συμμάχους γύρω σας που θα μπορούν να ενστερνιστούν τις επιλογές σας.
Ενώ το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, καθώς η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr