30/3 – 5/4 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι την Τρίτη, χάρη στην παρέμβαση κάποιου προσώπου με ισχύ και εξουσία μπορείτε να σταθεροποιήσετε θέματα σχέσεων, συνεργασιών ή ακόμη και τις πηγές των εσόδων σας.  Δεν έχετε λοιπόν παρά να τρέξετε για να προλάβετε.

Από 31/3 – 14/4 η ανάγκη έκφρασης, προβολής ή γενικότερα η επιθυμία για να είστε οι καλύτεροι/πρώτοι θα πρέπει να εκφραστεί όχι με άγαρμπο ή άτσαλο τρόπο αλλά με ευελιξία και εξυπνάδα, προκειμένου να μην σας γυρίσει μπούμερανγκ.  Ακόμα στις αποφάσεις ή επιλογές που θα κληθείτε να πάρετε δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε.  Πάρτε τον χρόνο σας.

Από την Τετάρτη έως τις 12/5 ρίχνετε όλο το βάρος και την ενέργεια σας στο να αποκτήσετε υλικά αγαθά και όχι μόνο που θα θέλατε να έχετε στην ζωή σας.  Με αποτέλεσμα να, γίνεστε πιο κτητικοί, διεκδικητικοί, αποφασιστικοί ή και επίμονοι σε ορισμένες περιπτώσεις, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Δεν λέμε ότι είναι κακό αλλά φροντίστε να υπάρχει μέτρο στην συμπεριφορά σας για να μην κακό χαρακτηριστείτε από τρίτους.

Από το Σάββατο μέχρις αρχές Φθινοπώρου μπαίνετε σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.  Βέβαια, μπορεί να έχετε αρκετές αιτίες ή δικαιολογίες για να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις.  Όμως, προτού αρχίσετε να ξαποστέλνετε κόσμο και κοσμάκη από την ζωή σας, σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει την σωστή απόφαση και ότι είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις συνέπειες των επιλογών σας (κυρίως οι γεννημένοι από 3 έως 5/4).

 

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου



Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας όσοι αναμένετε τελικές απαντήσεις για μελλοντικές συνεργασίες είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια οριστική απόφαση, με θετική εξέλιξη για εσάς.

Από την Τετάρτη και μέχρι τις 14/4 αποφύγετε να λαμβάνετε αποφάσεις εν θερμό.  Πάρτε το χρόνο σας και ακολουθείστε την συνήθη τακτική που λέει ότι διπλό τσεκάρω πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε κίνηση.

Από 31/3 και μέχρι 12/5 κινητοποιήστε, προκειμένου να πετύχετε νέους προσωπικούς στόχους, όπως και στο να κάνετε αλλαγές σε εξωτερική εμφάνιση, να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, να ξεκινήσετε δίαιτα ή γυμναστήριο.

Από τις 4/4 έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου προσπαθήστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, μην αμελείτε ή προσπερνάτε ενοχλήσεις ιδιαίτερα όσοι έχετε θέματα υγείας.  Επειδή, ακριβώς αυτήν την περίοδο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πολλές και θα απαιτείται να δουλέψετε αρκετές έως πολλές ώρες, για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας.  Μην δοκιμάσετε να τεστάρετε τις αντοχές σας, φτάνοντας στα άκρα γιατί το πιο πιθανόν είναι να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας από υπερκόπωση ή να προκαλέσετε μικροατυχήματα εξαιτίας της αφηρημάδας ή λόγω βιασύνης (ιδίως οι γεννημένοι από 4 έως 6/5).

 

 ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ



Από σήμερα έως την Τρίτη με την συμβολή μιας φίλης τακτοποιείτε ζητήματα εργασίας ή άλλες οικονομικές υποθέσεις.  Με αποτέλεσμα να γίνετε άλλοι άνθρωποι μετά την δραματική μείωση άγχους και στρες που σας κατέτρωγε τόσο καιρό.

Από 31/3 έως 12/5 είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να λειτουργήσετε με χαμηλό προφίλ, μυστικότητα και εμφανώς κατεβασμένους τόνους.  Ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε εχθρούς ή άσπονδους φίλους, καθώς θα διαπιστώσετε ότι κάποια πρόσωπα δεν χαίρονται για την πρόοδο σας.  Τέλος, ίσως κάποιοι φίλοι αυτή την περίοδο χρειαστούν την συμπαράσταση σας.

Από την Τετάρτη και μέχρι τα μέσα Απριλίου παρατηρείται μια εμφανή στροφή στον τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων, καθώς γίνεστε πιο δεκτικοί σε οτιδήποτε νέο, ρηξικέλευθο ή καινοτόμο έρχεται.

Από το Σάββατο και μέχρι αρχές Φθινοπώρου γίνεστε πιο παρορμητικοί και βιαστικοί, προκειμένου να υλοποιήσετε κοινωνικούς στόχους ή άλλες υποχρεώσεις.  Εξαιτίας αυτού επιμένετε ή γίνεστε απόλυτοι σε ιδέες ή απόψεις χωρίς να έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσετε σχέδια/ιδέες.  Με κίνδυνο να τα τσουγκρίσετε με τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη και να έχετε οικονομικές απώλειες.  Συνιστούμε ψυχραιμία και να είστε ευέλικτοι, εναλλακτικοί και ανοικτοί σε νέες προτάσεις, έτσι ώστε να μην διαταράξετε καμία σχέση (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 4 έως 6/6).

 

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου



Μέχρι τις 31/3 μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια οικονομική συνεργασία ή σχέση από το παρελθόν.  Η εξέλιξη της, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς τους ίδιους πως δηλαδή θα διαχειριστείτε καταστάσεις ή θα αξιοποιήσετε ευκαιρίες.  Επιπλέον, αυτές τις μέρες σε οποιαδήποτε πρόταση για διασκέδαση που θα έχετε μην πείτε, όχι διότι ευνοείστε να κάνετε νέες αξιόλογες γνωριμίες.

Ενώ, όσοι δουλέψατε σκληρά το προηγούμενο διάστημα για να πετύχετε την κοινωνικό- επαγγελματική εξέλιξη που επιθυμείτε, μάλλον ήρθε η στιγμή της συγκομιδής των κόπων σας, η οποία ξεκινάει από την Τρίτη έως και τις 12/5.  Ακόμη, αυτό το διάστημα μπορεί να ενταχθείτε σε κοινωνικές ομάδες, συλλόγους ή οργανώσεις κλπ.

Από την Τετάρτη και μέχρι τις 14/4 όλη η δραστηριοποίηση, η ενέργεια και η σκέψη στρέφεται γύρω από το πώς θα καταφέρετε μέσω επαφών, συναντήσεων ή συνομιλιών που δεν θα γίνουν υπό το φως του ήλιου να επιτύχετε την κοινωνικό επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείτε.

Από το Σάββατο και για τους επόμενους έξι μήνες, προσπαθήστε να μην απορροφηθείτε από κοινωνικές υποχρεώσεις και παραμελήσετε την οικογένεια σας.  Ταυτόχρονα, φροντίστε να ιεραρχήσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας καθήκοντα, υποχρεώσεις και για να μην δυσαρεστήσετε καμία πλευρά (κυρίως οι γεννημένοι από 5 έως 7/7).

 

 ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου





Έως και την Τρίτη, ευνοείστε στο να επικυρώσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή στο να υπογράψετε συμβόλαια λίγων ή και αρκετών ευρώ.  Καιρός ήταν να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο, καθώς είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά, προτού φτάσετε να καταλήξετε σε μια συμβιβαστική λύση.

Από 31/3 έως 12/5 είναι μια περίοδος, όπου θα δραστηριοποιηθείτε έντονα για να πετύχετε κοινωνικό – επαγγελματικές φιλοδοξίες.  Θα αισθάνεστε ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και ότι είστε το κέντρο της προσοχής αυτό δηλαδή που λατρεύετε.  Ωστόσο αυτή η υπέρ έκθεση θα σας δημιουργήσει ένα επιπλέον άγχος, καθώς θα νομίζετε ότι οι άλλοι περιμένουν να τα κάνετε όλα τέλεια.

Από την Τετάρτη μέχρι και τα μέσα Απριλίου κινείστε, σκέφτεστε ή γενικότερα συγχρονίζεστε σε ρυθμούς που κοιτάζουν προς τα μπρος.  Υπάρχει η δίψα να κάνετε κάτι νέο δικό σας, ωστόσο για να αποφύγουμε δράματα, προτού πάρετε κάποια απόφαση φροντίστε να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

Από το Σάββατο και για τους επόμενους έξι μήνες είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια για κοντινά ταξίδια, εξορμήσεις, επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες.  Ωστόσο για οποιοδήποτε βραχυπρόθεσμο πλάνο ίσως χρειάζεται να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για να μην μείνουν μόνο στα χαρτιά, αυτά που είχατε κατά νου.  Επιπλέον, πρέπει να δίνετε έμφαση στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον λόγο, διότι ίσως να είστε αρκετά καυστικοί και προκλητικοί με αποτέλεσμα να προσθέσετε περισσότερες φουρτούνες στο κεφάλι σας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 6 έως 8/8).

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου



Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την Δευτέρα και την Τρίτη για να προωθήσετε σχέδια κυρίως οικονομικού περιεχομένου.  Καθώς αυτό το διάστημα με την αυτοπεποίθηση στα ύψη είναι πιο εύκολο όχι μόνο να εκφράσετε ιδέες αλλά και να τις κάνετε πράξη.  Επιπλέον, όσοι έχετε παιδιά τα οποία σπουδάζουν μπορεί να ακούσετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για την πρόοδο τους όπως το να κερδίσουν μια υποτροφία.

Ξέρετε πολύ καλύτερα από τον καθένα, ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει.  Για αυτό πριν κληθείτε να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση βάλτε κάτω τα πράγματα και δείτε τα αναλυτικά, ούτως η άλλως η λεπτομέρεια και η ανάλυση είναι το μεγάλο σας ατού.  Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε να πληγείτε τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά.  Για αυτό το λόγο έχετε το καλά στο μυαλό σας μέχρι και τις 14/4.

Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 12/5 είναι πολύ πιθανόν να σχεδιάσετε και να οργανώνετε κάποια απόδραση στο εξωτερικό με τον/την σύντροφο σας.  Ακόμα, θα είστε πιο ήρεμοι, ψύχραιμοι συνειδητοποιημένοι και θα ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε αυτό το διάστημα.  Παρόλα αυτά, όμως αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας διότι μάλλον θα εμπλακείτε σε καυγάδες.

Ενώ, από το Σάββατο έως τις αρχές Φθινοπώρου μπορεί να έχετε έντονες επιθυμίες και όνειρα τα οποία ενδέχεται να σας κοστίσουν κάτι τοις παραπάνω, προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα.  Για αυτό, φροντίστε να μην επιβαρύνετε κατά πολύ το πορτοφόλι σας γιατί ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία θα απαιτούν άμεση κάλυψη.  Επομένως, για να μην αγχωθείτε κάντε τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο (κυρίως οι γεννημένοι από τις 6 έως 8/9).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου



Από την μια η αποφασιστικότητα να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες και από την άλλη η συνεισφορά φίλων τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά γίνεται η αφορμή για να ρυθμίσετε οικονομικές ή άλλες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, από 30-31/3.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 12/5, σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις θα υπάρξουν κάποια συννεφάκια, δυσκολίες κυρίως για οικονομικούς λόγους ή εξαιτίας εριστικής συμπεριφοράς δικιά σας ή των άλλων.  Για αυτό φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί και να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους προτού προχωρήσετε σε κάποια συμφωνία, που είτε είναι είτε όχι πολλά υποσχόμενη.

Προτού κάνετε το οτιδήποτε διπλό φιλτράρετε το.  Μην αφήνετε μόνο την παρόρμηση να σας καθοδηγεί (ιδιαίτερα μέχρι και τις 14/4).

Από τις 4/4 και μέχρι το Σεπτέμβριο θέλετε να βρείτε την ηρεμία και την γαλήνη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Ως συνέπεια θα είστε διατεθειμένοι να βάλετε νερό στο κρασί σας για να βρεθεί ισορροπία.  Ωστόσο αν σε ορισμένες περιπτώσεις η ζυγαριά έχει μεγάλη απόκλιση ίσως να κληθείτε να απομακρυνθείτε ή να απομακρύνετε πρόσωπα από την ζωή σας (ιδίως οι γεννημένοι από 7 έως 9/10).  Δείτε αυτή την εξέλιξη ως ευκαιρία για να προχωρήσετε.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου



Από την Δευτέρα έως τις 31/3, επιμένετε να λύσετε παρεξηγήσεις με το άμεσο ή το φιλικό σας περιβάλλον, καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια προστριβή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Ταυτόχρονα, μέσα από τις καθημερινές σας επαφές ευνοείστε στο να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  

Ενώ από την Τρίτη και μέχρι τις 12/5 μπαίνετε σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στο τομέα των σχέσεων, δεν αφήνετε καμία και τίποτα σε χλωρό κλαράκι.  Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από πρόσωπα, με τα οποία δεν έχετε πλέον κοινούς κώδικες επικοινωνίας.

Από 31/3 μέχρι και 14/4 το έχετε βάλει αμέτι μου χαμέτι να κάνετε αλλαγές σε καθημερινότητα και εργασιακό περιβάλλον.  Θα είστε απόλυτοι, κάθετοι και δεν θα παίρνετε από λόγια, ωστόσο θα πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να αρχίσετε να κάνετε σταδιακά υποχωρήσεις όπου και όποτε χρειαστεί.  Καλές οι νέες προσθήκες, όμως όλα αυτά θα πρέπει να πατούν και σε στέρεες βάσεις για να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα από 4/4 έως τις αρχές φθινοπώρου υπάρχει περίπτωση να ταλαιπωρηθείτε στις καθημερινές σας συναλλαγές, καθώς θα έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε ή να συρρικνώνετε την πραγματικότητα.  Με αποτέλεσμα να είστε διαρκώς μέσα στο άγχος.  Για αυτό το λόγο φροντίστε να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με λογική και πρακτικότητα (κυρίως οι γεννημένοι από 5 έως 7/11).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου



Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, έχετε την ευκαιρία με την αρωγή ενός φίλου να θεμελιώσετε μια επαγγελματική συνεργασία, που θα αυξήσει και τα έσοδα σας.  Με αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά το άγχος για τα οικονομικά που το τελευταίο καιρό αποτελούσε μόνιμος πονοκέφαλος.

Από την Τρίτη έως τις 12/5, ίσως να ασχοληθείτε περισσότερο με την εξωτερική σας εικόνα, δηλαδή να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα ή να βάλετε στο πρόγραμμα σας την γυμναστική ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, προκειμένου να κάνετε μια αλλαγή.

Από την Τετάρτη έως και τα μέσα Απριλίου θέματα παιδιών, προσωπικής ζωής ή επαγγελματικής δραστηριότητας θα μονοπωλήσουν τις σκέψεις σας, δηλαδή το τι να αφήσετε και τι να κρατήσετε σε σχέση με αυτά.  Ωστόσο βιασύνες, τρεξίματα και επιπολαιότητες όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά αλλά αντιθέτως σας βάζουν και σε περιπέτειες.  Πάρτε το χρόνο σας.

Από 4/4 και μέχρι το φθινόπωρο, προσπαθήστε να μην απορροφηθείτε με προσωπική ζωή και εγκαταλείψετε επαγγελματικούς στόχους ή οικονομικά σχέδια διότι θα πάνε στράφι οι κόποι των προσπαθειών σας και πραγματικά είναι κρίμα.  Για αυτό το λόγο διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας και μην εστιάζετε μόνο σε έναν τομέα.  Στην ζωή του ανθρώπου χρειάζονται όλα είναι απαραίτητη η ποικιλία και η εναλλαγή (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 5 έως 7/12).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ



Για τους ελευθέρους της παρέας, ενδέχεται να παίξει κάποιο φλερτ με σοβαρές προοπτικές από 30-31/3.  Ενώ οι δεσμευμένοι, μπορείτε να χαρείτε από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από τον/την σύντροφο σας σχετικά με την κοινωνικό- επαγγελματική καταξίωση του/της.

Από την Τρίτη έως τις 12/5 θα θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι ή να περνάτε την κάθε στιγμή δημιουργικά και όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ωστόσο φροντίστε να ελέγχεται τα συναισθήματα σας, έτσι ώστε να μην μπλοκάρετε τους άλλους με τις υπερβολικές σας εκδηλώσεις.  Επίσης, οι τολμηροί που θέλετε να αναζητήσετε την τύχη σας μην ξεχάστε να θέσετε κάποια όρια για να μην χάσετε το νόημα του παιχνιδιού.

Από την Τετάρτη και μέχρι τα μέσα Απριλίου μην σας συνεπάρει η χαρά του φλερτ και τα κάνετε μπάχαλο στα του σπιτιού σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βιαστείτε να δράσετε αν δεν έχετε όλα ή σχεδόν όλα τα δεδομένα ή πληροφορίες.

Από το Σάββατο και για το επόμενο εξάμηνο προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με την εσωστρέφεια ή με τα ψυχολογικά σας διότι θα χάσετε σημαντικές εξελίξεις σε κοινωνικό – επαγγελματική καταξίωση.  Παράλληλα, χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο παρεμβάσεις τρίτων διότι στο μέλλον θα χρειαστείτε την στήριξη τους (κυρίως οι γεννημένοι από 4 έως 6/1).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου



Από 30-31/3, είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε από ένα αγαπημένο πρόσωπο σημαντική βοήθεια για να πραγματοποιήσετε ουσιαστικές αλλαγές τόσο στο χώρο του σπιτιού όσο και στο να πάρουν σάρκα και οστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

Παράλληλα από τις 31/3 έως τις 12/5 ασχολείστε με τα του οίκου σας, δηλαδή αποφασίζετε να επισκευάσετε, να επιδιορθώσετε έπιπλα ή ακόμη και να πετάξετε παλιά μη χρηστικά αντικείμενα.  Ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στην γενέτειρα σας.

Από την Τετάρτη μέχρι και τις 14/4 δεν ανοίγουμε το στόμα μας και λέμε ότι θέλουμε χωρίς ίχνος τακτ και ντροπής, όπως επίσης και σε μετακινήσεις με δικό σας ή όχι όχημα ή στην χρήση μηχανημάτων δεν μας πιάνει η φούρια και η τάση να τελειώσουμε πριν καν αρχίσουμε.  Δίνουμε χρόνο στα πράγματα και φροντίζουμε να έχουμε συνειδητότητα του τι κάνουμε.

Από το Σάββατο και για τους επόμενους έξι μήνες μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δασό.  Δηλαδή, μην απορροφηθείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα και παραμελήσετε θέματα προοπτικής.  Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να προκύψει κάποιο ταξίδι (προπαντός οι γεννημένοι από 2 έως 4/2).

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου



Από σήμερα έως και την Τρίτη, όσοι θέλετε να ενταχθείτε σε κοινωνικές ομάδες, συλλόγους, σωματεία κλπ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκπληρώσετε αυτή την επιθυμία σας.  Όμως, μην τα αφήσετε όλα στην τύχη τους φροντίστε να βάλετε και εσείς ένα χεράκι για να υλοποιήσετε τους στόχου σας.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 12/5 βγάζετε την ατζέντα από την τσάντα και αρχίζετε να καταγράφετε στόχους, οι οποίοι θα πρέπει να υλοποιηθούν με κάθε ευκαιρία προκειμένου να θεμελιώσετε πηγές εσόδων.  Ταυτόχρονα, αυτή την περίοδο επειδή είστε πολύ δραστήριοι, νευρικοί και ανήσυχοι χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας όσο και στην χρήση του λεξιλογίου σας για να μην προσθέσετε περαιτέρω μπελάδες στο κεφάλι σας.

Από 31/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες όταν είναι να πάρετε αποφάσεις ή να δράσετε για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα.  Μην σας πιάσει η πρεμούρα του θα πρέπει να το κάνετε εδώ και τώρα, καθώς δεν είναι ο κατάλληλος οδηγός για να σας κατευθύνει προς τις σωστές επιλογές.  Εξετάστε όλες τις παραμέτρους ζητήστε μια δεύτερη γνώμη και μετά δράστε.

Από 4/4 και για τους επόμενους έξι μήνες χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών γιατί μπορεί να προκύψουν πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα κληθείτε να δώσετε το παρόν ενώ παράλληλα ίσως να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιές οφειλές.  Για αυτό μεριμνήστε από τώρα.  Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην πανικοβληθείτε όταν έρθει η ώρα να πληρώσετε (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 4 έως 6/3).

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr