25/5 – 31/5 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Τις δυο πρώτες ημέρες της εβδομάδας τακτοποιήστε θέματα οικονομικής φύσεως που έχουν να κάνουν με δουλειά, οικογένεια ή γενικότερα με συνεργασίες ή σχέσεις και αποφύγετε μη μελετημένες εκκινήσεις σε σχέση με φιλοδοξίες.  

Από την Τρίτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπάρχει μια περιρρέουσα ασάφεια στην ατμόσφαιρα.  Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων γιατί εσείς άλλα νομίζατε και άλλα τελικά θα λάβουν χώρα.  Έχετε κατά νου να διευκρινίζετε το οτιδήποτε, να ζητάτε εξηγήσεις και αν είναι εφικτό να παίρνετε ακόμα και γραπτές διαβεβαιώσεις για όλα αυτά που λέγονται ή συμφωνούνται.  Ακόμη, αποφύγετε βιασύνες και τρεξίματα τόσο σε μετακινήσεις όσο και σε ασχολίες /καθήκοντα καθημερινότητας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Έως και την Τρίτη μπορείτε να κλείσετε κάποια συνεργασία, να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να δεχτείτε πρόσκληση από κάποιο συνάδελφο για κάποιο ταξίδι ή εκδήλωση.  Ωστόσο, για να μην θέσετε σε επισφάλεια τα πιο πάνω φροντίστε σκάνδαλα, κουτσομπολιά ή λεκτικά ατυχήματα να μην κάνουν την εμφάνιση τους απροειδοποίητα και στείλουν στο καναβάτσο τις όποιες επιτυχίες ή επιτεύγματα.  Από 26 – 31/5 επιλέξτε την οδό της διαφάνειας και της αμεσότητας σε επαγγελματικές, προσωπικές ή ακόμη και σε οικογενειακές συναναστροφές για να αποφύγετε το ενδεχόμενο παράπλευρων απωλειών.  Ακόμη, μην επενδύετε παραπάνω από όσο πρέπει ή μην δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα σε νέες γνωριμίες ή πρόσωπα κυρίως από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Έως και τις 26/5 χρήματα θα σας έρθουν από δουλειά, από κάποια οικονομική συνεργασία με γυναικείο πρόσωπο ή θα σας επιστραφούν από δημόσιο φορέα ή άλλο οργανισμό.  Ωστόσο, φροντίστε οι επιδιώξεις σας για ένα καλύτερο αύριο να είναι συμβατές με το πορτοφόλι και μην ενδώσετε στην απρόσμενη ανάγκη για προβολή και ένταξη σε νέους κύκλους, καθώς τότε θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, οπλιστείτε με υπομονή και βγάλτε την ενέργεια σας στον αθλητισμό ή σε κάτι δημιουργικό/παραγωγικό.  Τα αναφέρουμε όλα αυτά, προκειμένου να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά σε πιθανές εντάσεις, εκνευρισμούς ή παρεξηγήσεις λόγω μη ξεκάθαρης/σαφής επικοινωνίας με ανωτέρους, γονείς ή γενικότερα πρόσωπα με ισχύ.  Αφήστε τους να που τα δικά τους και όταν θα έχει καταλαγιάσει η όλη κατάσταση τότε αντιδράτε.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Έως και την Τρίτη οικονομικές συνεργασίες ή κάποιο φλερτ προχωράνε κατ’ ευχήν. Ωστόσο, αποφύγετε ξαφνικές εκρήξεις προς ανώτερους ή άτομα που σας στηρίζουν για να μην στείλετε στο καλάθι των αχρήστων τις όποιες προσπάθειες σας.

Από 26 – 31/5 κατά την διάρκεια χρήσης μηχανημάτων, όπως επίσης σε οδήγηση και μετακινήσεις δεν αφήνουμε το μυαλό μας να ταξιδεύει νοερά σε μέρη μακρινά και όμορφα, καθώς τότε μας περιμένουν περιπέτειες διόλου ευχάριστες.  Ακόμη, σε σχέδια που κάνετε ή έχετε στο μυαλό σας για σπουδές, ταξίδια ή γενικότερα για το μέλλον, φροντίστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι και να μην υπάρχουν ασάφειες ή να μην μένουν μετέωρα πράγματα ή καταστάσεις.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Έως τις 26/5 εκκρεμότητες, που είχατε σε σχέση με σπίτι ή δουλειά μπορούν να βρουν το δρόμο τους.  Ωστόσο, μην προχωρήσετε σε σπασμωδικές κινήσεις, όπως για παράδειγμα την έναρξη μιας νέας συνεργασίας, σχέσης ή φιλίας για ένα καλύτερο αύριο, προτού βεβαιωθείτε για το τι είναι δόκιμο για εσάς.  

Από την Τρίτη μέχρι και το τέλος της εβδομάδας η έντονη κοινωνική ζωή μέσω της οποίας προσπαθήστε να επιτύχετε διαφόρων μορφών στόχων από οικονομικούς, επαγγελματικούς έως και προσωπικούς.  Βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια θολά και περίεργα, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο οικονομικών απωλειών.  Ακόμη, μην προσχωρήσετε σε μη ξεκάθαρες χρηματικές συνεργασίες ή συνεταιρισμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Έως και την Τρίτη έχετε την δυνατότητα να βάλετε το νερό στο αυλάκι όσον αφορά την επίτευξη στόχων επαγγελματικών ή προσωπικών.  Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε απότομες αλλαγές επιθυμιών στο καθημερινό σας πρόγραμμα για χάρη φίλων ή επιδιώξεων γιατί τότε μάλλον τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζατε.

Από 26 – 31/5 πολλά θα ακουστούν, ειπωθούν ή γενικότερα θα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά σε θέματα δουλειάς και καριέρας.  Ωστόσο, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων κρατήστε μικρό καλάθι και μην δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα ή σημασία σε σχέσεις ή συνεργασίες από τις πραγματικές.  Ακόμη, μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα, δείτε όλες τις παραμέτρους.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Μέχρι και την Τρίτη η επιθυμία σας να βγείτε και να κάνετε το ντεμπούτο σας ακόμα και στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον.  Ενδεχομένως, να προκαλέσει την απότομη, ξαφνική αντίδραση συντρόφου ή να ταράξει επαγγελματικές σχέσεις.  Για αυτό σε εξόδους ας είστε πιο συγκρατημένοι και εγκρατείς.  Ακόμη, καλό θα ήταν να φροντίστε οι ιδέες σας να μην γίνουν βορά από τον οποιοδήποτε, βρείτε τρόπο να τις προστατεύσετε.

Από 26 – 31/5 είναι πολύ πιθανόν να ενοχληθείτε ή ακόμα και να εξοργιστείτε από επιλογές και προτιμήσεις ατόμων με τα οποία έρχεστε σε καθημερινή επαφή.  Μην αντιδράσετε ακραία, καθώς αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να είναι προϊόν επήρειας τρίτων.  Τέλος, όσον αφορά την δουλειά μην αφήνετε εκκρεμότητες ή ανοικτές υποθέσεις που επιδέχονται διαφόρων ερμηνειών φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και να ζητάτε διευκρινήσεις.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Τρίτη, είναι πολύ πιθανόν η εμφάνιση κάποιου γυναικείου προσώπου από το εξωτερικό ή με το όποιο έχετε πολύ καιρό να τα πείτε να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει μικρό εντάσεις ή παρεξηγήσεις σε εργασιακό χώρο ή καθημερινότητα.  Για αυτό ας είστε προετοιμασμένοι, ώστε να το δεχτείτε ανώδυνα.

Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας η ανάγκη να έχετε μια πιο ρομαντική νότα σε προσωπική ζωή ή ακόμη να δείτε τις επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από καλλιτεχνική σκοπιά ή να τους προσδώσετε τον χαρακτηρισμό ότι πηγαίνουν κατ’ ευχή.  Ενδεχομένως να σας κάνουν να παραβλέψετε τα κακώς κείμενα και να ωραιοποιήσετε καταστάσεις.  Δώστε την σωστή διάσταση στα πράγματα και όχι αυτή που εσείς φαντάζεστε.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Γνωρίζουμε ότι είστε λάτρεις της περιπέτειας και διαρκώς θέλετε να ανακαλύπτετε νέα πράγματα και να περνάτε όμορφα.  Ωστόσο, η ξαφνική παρόρμηση για καλοπέραση ή κάλυψη απαιτήσεων τόσο δικών σας, παιδιών ή κοντινών προσώπων μην σας κάνει να ξοδέψετε παραπάνω από όσα μπορείτε να αντέξετε.  Έχετε το κατά νου, καθώς η συμπεριφορά αυτή μπορεί να δυσαρεστήσει ή απομακρύνει φίλους από την ζωή σας.

Από 26 – 31/5 θα είναι σαν να τρώγεστε με τα ρούχα σας καθώς θα έχετε συνεργάτες, συναδέλφους, συνέταιρους, φίλους ή σύντροφο να σας τσιτώνουν, όσον αφορά επαγγελματικές επιλογές ή σχέδια που έχετε δρομολογήσει.  Για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες, προτού δώσετε οποιαδήποτε απάντηση.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και την Τρίτη μπορεί η οικογένεια με τον τρόπο της να πιέζει ή να σας βάζει να κάνετε πράγματα, για τα οποία δεν πετάτε και την σκούφια σας.  Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα πρέπει να τους ακολουθήσετε πειθήνια.  Θέστε τα όρια σας. Ειδάλλως, μην γκρινιάζετε και να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες αν μείνετε σύμφωνοι με αυτά που θα σας πουν.

Από 26 – 31/5 επιδείξετε την δέουσα προσοχή και σημασία σε συμβόλαια, συμβάσεις, συνεργασίες ή γενικότερα σε έγγραφα.  Ζητήστε διευκρινήσεις ακόμη και για πράγματα που ίσως φαίνονται ασήμαντα, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσετε, ότι δεν θα υπάρξουν λάθη, παρανοήσεις και μπερδέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Έως και την Τρίτη λεκτικά ατυχήματα φαίνεται να σας την έχουν στημένοι και να καραδοκούν για το πότε θα πέσετε στην παγίδα.  Για να μην την πατήσετε, όμως φροντίστε πριν πείτε το οτιδήποτε να το έχετε φιλτράρει και να γνωρίζετε τις επιπτώσεις, που επιφέρει.  Ακόμη, στην οδήγηση δεν είναι ανάγκη να αποδείξετε ότι είστε Σουμάχερ.

Από 26 – 31/5 κάποια εξόρμηση με το έτερο ήμισυ, εκδρομούλα τέκνων ή αγαπημένων προσώπων για καλλιτεχνικούς ή ψυχαγωγικούς κυρίως λόγους φαίνεται να κοστίζει το κάτι τοις της.  Για να μην σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά θέστε ένα όριο από τώρα, ειδάλλως μετά θα είναι αργά.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια έτσι πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, καθώς επιδιώκετε να κατακτήσετε κάποιο πρόσωπο, να το εντυπωσιάσετε ή ακόμη – ακόμη να το ευχαριστήσετε.  Με αποτέλεσμα να φαντάζουν αναπόφευκτα έξοδα που θα κληθείτε να κάντε για να φτάσετε το στόχο σας.

Από 26 – 31/5 μην συζητήσετε με τον οποιοδήποτε για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα γιατί ενδέχεται να χάσετε τις όποιες στηρίξεις είχατε σε αυτά τα θέματα.  Ακόμη, ο τρόπος που λειτουργούν, κινούνται επικοινωνούν οι δικοί σας άνθρωποι ή ακόμα και το γεγονός ότι καταστάσεις/γεγονότα σε σχέση με αυτούς δεν ακολουθούν την πορεία που εσείς θα θέλατε.  Προκαλεί εκνευρισμό, πίεση άγχος και στρίμωγμα.  Δείτε το πιο χαλαρά και μην αντιδράτε υπό το κράτος άγχους.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr