20/7/ – 26/7/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου



Από 21 – 22/7 κάτι οι ευχάριστες ειδήσεις και κάτι η έμπρακτη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων δίνουν μια τονωτική ένεση για να προχωρήσετε όσο είναι εφικτό επαγγελματικά ζητήματα.

Από την Πέμπτη έως τις 7/8 ζητήματα προσωπικά, όπως επίσης και επαγγελματικά θα έχουν την τιμητική τους σε συζητήσεις, επαφές, συνομιλίες, επισκέψεις ή ακόμη και ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε.  Δίνοντας σε αυτά κυρίως την δική σας οπτική.

Προς το τέλος της εβδομάδας οι τόνοι ανεβαίνουν κάνοντας σας και σε κάποιες περιπτώσεις απόλυτους σε αυτά που πρεσβεύετε όσον αφορά ζητήματα σπιτιού ή στόχων.  Ωστόσο, φροντίστε να μην το παρακάνετε και ξαποστείλετε κόσμο αδιακρίτως.

Ενώ από τις 26/7 και για περίπου πέντε (5) μήνες κινήσεις, ενέργειες και γενικότερα η κινητοποίηση σας όσον αφορούν την ένταξη σας σε κοινωνικό σύνολό ή την κατάκτηση στόχων, θα πρέπει να γίνονται κατόπιν μελέτης και όχι σπασμωδικά και απότομα.  Ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιο αρραβώνα ή γάμο.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Αξιοποιείστε το διήμερο 21 – 22/7, καθώς θετικά μηνύματα καταφτάνουν από νέα πρόσωπα που γνωρίσατε ή ήδη υπάρχοντα στην ζωή σας, που υπόσχονται συνεργασίες με προοπτική.  Ωστόσο, για να μην μείνετε με άδειο το καλάθι στο τέλος διπλό τσεκάρετε όλα αυτά που λέγονται.

Από 24 – 26/7 επιδείξτε υπομονή-επιμονή και αποφύγετε βιασύνες τόσο σε λόγο όσο και σε μετακινήσεις γιατί το μόνο που μπορούν να σας φέρουν είναι φουρτούνες και μπελάδες.

Από την άλλη δεν αρκεί μόνο οι άλλοι να σας προσέχουν, πρέπει και εσείς να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα σε δουλειά ή υγεία.  Καθώς απροσεξίες, παρατυπίες, ή εκκρεμότητες πληρώνονται ακριβά.  Με αυτά τα ζητήματα δεν παίζουμε!

Ενώ από 23/7-7/8 καταπιάνεστε με τα του σπιτιού γενικότερα και ειδικότερα με τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σε προσωπική ζωή, από όπου μπορείτε να αντλήσετε δύναμη και να τα έχετε ως στήριγμα σε δύσκολες στιγμές.

Από την Κυριακή και μέχρι τις αρχές του Χειμώνα σε οποιοσδήποτε σκέψεις που έχετε για κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση πριν τις ανακοινώσετε θα πρέπει να επαληθεύσετε αν είναι υλοποιήσιμες με βάση τις τρέχουσες συγκυρίες.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Το διήμερο 21 -22/7 οι συγκυρίες ευνοούν να προβάλλετε τον εαυτό σας, για αυτό κινηθείτε αναλόγως, ώστε να προσελκύσετε την προσοχή και τον ενδιαφέρον ατόμων που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας ή στην βελτίωση της καθημερινότητας σας.  Το πιο πιθανόν είναι να πάρετε διαβεβαιώσεις για βοήθεια, η οποία από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

Από 23/7 -7/8 όχι μόνο θα κυριαρχεί αλλά και δεν θα μπορεί να περιοριστεί ο υποκειμενικός παράγοντας τόσο σε αυτά που λέτε όσο και σε αυτά που κάνετε για εσάς τους ίδιους, τα παιδιά σας ή αυτά που έχετε δημιουργήσει.  Δεν είναι κακό αλλά απλώς έχετε κατά νου ότι για όλα αυτά μπορεί να υπάρχει και μια άλλη εκδοχή.

Από 24 – 26/7 σε εξόδους ή εξορμήσεις με φίλους θέστε ένα όριο και μην ακολουθείτε το οτιδήποτε αδιακρίτως για να μην έχετε οικονομικά παρατράγουδα, όπως επίσης μην λειτουργείτε με τρόπο που απομακρύνει εσάς από στόχους και πρόσωπα από δίπλα σας.

Από την Κυριακή και για τους επόμενους πέντε (5) μήνες οι στόχοι που θα θέτετε για το μέλλον δεν θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα παρόρμησης αλλά προϊόν ώριμης σκέψης.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από 21 – 22/7 θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα για κάποια επαγγελματική συνεργασία δική σας, των παιδιών σας ή όσοι πολιορκούσατε κάποιο πρόσωπο θα σας δοθεί το πράσινο φως για να προχωρήσετε.

Από 23/7 – 7/8 μπαίνει και πάλι το σασπένς στην ζωή σας μιας και πραγματοποιείτε μυστικές επαφές/συναντήσεις τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά που θα σας κάνουν να ανανήψετε.

Από 24 -26/7 είναι προτιμότερο να σπαταλήσετε λίγο παραπάνω χρόνο τώρα στα διαδικαστικά παρά να τρέχετε στη συνέχεια για προβλήματα ή παραλείψεις που ενδεχομένως να προκύψουν.  Ακόμα, μεταθέστε την εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας για την επόμενη εβδομάδα.

Από 26/7 και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται βιασύνες σε θέματα που αφορούν συνολικά την εικόνα σας.  Για αυτό αξιολογείστε με ηρεμία κινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Η εσωτερική και η εξωτερική γαλήνη που νοιώθετε αλλά και βρίσκεστε κιόλας  συμβάλλουν στο να κατεβάσετε ιδέες και να αξιοποιήσετε πληροφορίες/μηνύματα που οδηγούν σε λύσεις όσον αφορά ζητήματα εργασίας, σπιτιού ή καθημερινότητας, που σας είχαν γίνει στενός κορσές.  Μια κατάσταση, η οποία θα σας αφήσει χώρο και χρόνο για να προσηλωθείτε στην επίτευξη των πιο μεγάλων και χρονοβόρων επιθυμιών σας.

Από 23/7 – 7/8 αποφασίζετε μέσα στο καλοκαίρι να δουλέψετε νοητικά για να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά οι διαφόρων μορφών στόχοι σας.

Από 26/7 και για τους επόμενους πέντε (5) μήνες προτού διοχετεύσετε όλη την ενέργεια σας στο να ξεκινήσετε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον ή να επισημοποιήσετε κάποια σχέση σιγουρευτείτε ότι αυτή η απόφαση σας συνάδει με όλα αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Το διήμερο 21- 22/7 υπάρχει διευκόλυνση για να προωθήσετε ζητήματα σχετικά με προσωπική ζωή, παιδιά, επενδυτικές επιλογές, ή επαγγελματικά, αφού κάποιοι φίλοι που σας εκτιμούν σας στηρίζουν χωρίς να το γνωρίζετε.

Από 23/7 – 7/8 εξετάζοντας τα πάντα μέσα από το δικό σας πρίσμα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για το πως θα υλοποιήσετε αυτά που επιδιώκετε για κοινωνική ή επαγγελματική καταξίωση.

Από 24 – 26/7 στα οικονομικά απαιτείται ορθολογική διαχείριση για να την βγάλετε καθαρή.  Ας είστε φειδωλοί σε αυτά που σπαταλάτε καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα ή κοινωνικές υποχρεώσεις.  Ακόμη, αφήστε για αργότερα την ικανοποίηση κεφιών ή επιθυμιών, δεν είναι ανάγκη να το κάνετε τώρα.

Από την Κυριακή έως τις 26/12 στα της εργασίας θα υπάρξουν αναταράξεις που και διάρκεια τους θα έχουν αλλά και εμφανείς θα είναι από τον περίγυρο.  Μην τα βάφετε μαύρα για όλα υπάρχει λύση.  Συνεχίστε να εκτελείτε κανονικά τις εργασίες σας, όσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό και με την ανάλογη βοήθεια, που υπάρχει όλα θα τακτοποιηθούν.  Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Το διήμερο 21-22/7 η ουσιαστική παρέμβαση κάποιου προϊσταμένου, αφεντικού, γονέα ή προσώπου μεγαλύτερης ηλικίας επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας όσον αφορά επαγγελματικά ή προσωπικά, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να πέσει και κανένα ευρώ στο τραπέζι.

Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα 24 – 26/7 δεν ενδείκνυται για να κάνετε ξεκαθάρισμα σχέσεων, εισηγήσεις σε ανώτερους ή να βάλετε χέρι στα μέλη της οικογένειας σας για την συμπεριφορά τους.  Συγκρατήστε τον εαυτό σας, μην παίρνετε τοις μετρητοίς το τι λέγετε και αφήστε την όποια δράση για αργότερα, όπου θα έχετε καθαρότερο μυαλό.

Από 26/7 και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου είναι ένα ικανοποιητικό διάστημα για να μπορέσετε να δείτε με ηρεμία και ψυχραιμία κάποια πράγματα όσον αφορά σχέσεις, φιλίες ή συνεργασίες και να κάνετε όπου απαιτείται τις αναθεωρήσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Το διήμερο 21 – 22/7 θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά συνεργασίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, αδέλφια, συγγενείς ή ταξίδια, καθώς θα δείτε να παίρνουν το δρόμο τους.

Από 23/7 – 7/8 το θέμα που σας απασχολεί και το αναδεικνύεται με κάθε ευκαιρία και εδώ που τα λέμε και πολύ κάνετε είναι η επαγγελματική σας αποκατάσταση και μαζί με αυτή και η κοινωνική μιας και αυτά τα δυο πάνε πακέτο.  Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με την υπέρ έκθεση και προβολή επιτευγμάτων και εαυτού.

Αποφύγετε να σχολιάζετε θέματα της δουλειάς εντός ή εκτός αυτής.  Εκτελείτε με επιμέλεια τα καθήκοντα σας και μην καταβάλετε τον οργανισμό σας, για να βγείτε αλώβητοι.

Από τις 26/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες θα νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον.  Επομένως, μπορεί ξαφνικά και αστραπιαία να αποφασίζετε να αλλάξτε εργασία ή εργοδότη ακόμη και τόπο διαμονής.  Βέβαια, ότι και να κάνετε φροντίστε να είναι προϊόν ώριμης και λογικής σκέψεις και όχι αποτέλεσμα μιας παρόρμησης.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Από 23/7 – 7/8 όλο το είναι σας πυροδοτείται για να ζήσει την απόλυτη περιπέτεια. Μιας και στα σκαριά έχετε σχέδια προσωπικά ή επαγγελματικά για τα οποία δεν χάνετε ευκαιρία για να παρουσιάσετε και να εκθειάσετε τις προτάσεις σας.

Από 24 -26/7 για να μην αδειάσει το πορτοφόλι πιο γρήγορα και σας αφήσει στα μέσα της διαδρομής.  Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας και σπαταλήστε αναλόγως τα χρήματα σας.  Δεν είμαι ντροπή να πείτε όχι και σε κάποιες περιπτώσεις.

Από 26/7 και για τους επόμενους πέντε (5) μήνες αν υπάρχει περιθώριο χρόνου μην βιαστείτε να υπογράψετε ή να προσχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Ακόμη, όσοι βρίσκεστε σε σχέση και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, όποιο και αν είναι για εσάς αυτό, προτού το κάνετε βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και τα ενδεχόμενα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Από 23/7 – 7/8 ψάχνοντας για οικονομικές ενισχύσεις ή αύξηση προσόδων λόγω καλοκαιρινών διακοπών είναι απολύτως φυσιολογικό να αποτελούν πρώτο θέμα τα οικονομικά και τυχόν υποχρεώσεις που έχετε.

Από 24 -26/7 αποφύγετε να προβάλλετε στόχους ή συνεργασίες που έχετε κατά νου, καθώς μπορεί ακόμη και δικά σας πρόσωπα να μην συμμερίζονται τις επιδιώξεις σας.  Με αποτέλεσμα είτε να καβγαδίσετε είτε να συγκρουστείτε, κάνοντας τις όποιες φιλοδοξίες σας να πάνε πίσω ή ακόμη και να ματαιωθούν.

Από τις 26/7 και για πέντε μήνες ίσως να νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές εντός και εκτός του σπιτιού.  Αυτό το χρονικό διάστημα μέσα από ξαφνικές ή απρόσμενες ενέργειες θα έχετε την τάση να προσελκύετε αλλά και να διώχνετε πρόσωπα από την ζωή σας.  Αν, όμως δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές, καθώς στις μέρες μας κοστίζουν ακριβά.  Πριν δρομολογήσετε οτιδήποτε σιγουρευτείτε για την απόφαση σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Από 21 – 22/7 είναι ένα πολύ καλό διήμερο για να οργανώσετε οικονομικά και να ξεκινήσετε συνεργασίες που θα σας απογειώσουν κοινωνικά και επαγγελματικά.  Μιλάμε για μια εξέλιξη, η οποία θα σας ηρεμήσεις και θα σας ανακουφίσει από την πίεση των προηγούμενων ημερών.

Από 23/7 – 7/8 λίγο πριν την έναρξη των διακοπών για τους περισσότερους, θέλετε να ξεκαθαρίστε τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο ποιες συνεργασίες, συμφωνίες ή συμπράξεις μπορούν να προχωρήσουν και ποιες όχι. Προκειμένου να ξέρετε πως θα κινηθείτε στο εξής.  Ωστόσο, στην όποια απόφαση σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και την άλλη πλευρά για να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί.

Από τις 26/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες μπαίνετε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιους προσωπικούς στόχους ή στο να πραγματοποιήσετε ορισμένες αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον όπως να μετακομίσετε, να αλλάξτε μεταφορικό μέσο ή ακόμη και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών.   Βέβαια, αποφύγετε τις βιαστικές ή παρορμητικές ενέργειες για να μην υποπέσετε σε επιπόλαια λάθη.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Από 23/7 – 7/8 θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές σε δουλειά, καθημερινότητα ή διατροφή και προσπαθείτε να βρείτε συμμάχους γύρω σας που μπορούν να ενστερνιστούν τις επιλογές σας.  Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι η δική σας οπτική για πράγματα ή καταστάσεις δεν είναι και η μοναδική.

Από 24 -26/7 μην παρασυρθείτε από το κλίμα ανεμελιάς και ραστώνης που φέρνει το καλοκαίρι και αρχίσετε να δαπανάτε δίχως όριο και μέτρο προκειμένου να ικανοποιήσετε απαιτήσεις προσωπικές, παιδιών, συντρόφου ή κοινωνικών υποχρεώσεων.

Από τις 26/7 και μέχρι τις 27/12 είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Το αν, η έκβαση των γεγονότων θα είναι θετική ή αρνητική εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς.  Για παράδειγμα, μπορεί ξαφνικά αισθανθείτε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση και να θελήσετε να κάνετε την επανάσταση σας ή μπορεί να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα.  Ακόμη, όσον αφορά τις πηγές εσόδων σας μπορείτε είτε να εγκαταλείψετε κάποιες είτε να ανακαλύψετε κάποια ή κάποιες νέες. 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr