ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από 11/8 και για έναν ολόκληρο χρόνο πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά.  Για αυτό το λόγο τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, πάρτε ρίσκα και να είστε σίγουροι ότι η τύχη θα σας χαμογελάσει γενναιόδωρα.  Ακόμη, όσοι επιθυμείτε να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα, σας παρέχετε η δυνατότητα να εντάξετε νέες συνήθειες αλλά και να απαλλαγείτε από παλιές.

Από 12-13/8, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές ακόμη και στην εκτέλεση των καθηκόντων σας για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα οι γεννημένοι από 10-12/4, θα δείτε το ερωτικό θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στα ύψη, καθώς με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση να χαρείτε και να περάσετε καλά τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να σας αποτρέψει από το να το κάνετε.  Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, έξοδοι και εκδρομές είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ.

Από 15-16/8, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις ή ακόμη και να κλείσετε μια μεγάλη οικονομική συμφωνία.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Από την Τρίτη και για τους επόμενους δεκατρείς μήνες ξεκινάει για εσάς το πάρτι, αφού διασκέδαση, έρωτες, φλερτ, παιδιά, απολαύσεις και τυχερά παιχνίδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.  Όσοι θέλετε να αποκτήσετε παιδί δεν έχετε παρά να το δρομολογήσετε για αυτή την χρονιά.  Ακόμη, οι ελεύθεροι αποκλείετε να μην καρδιοχτυπήσετε ή τουλάχιστον να μην ερωτοτροπήσετε, οι έχοντες τέκνα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά αυτά και οι υπόλοιποι θα προχωρήσετε σε επισημοποίηση της σχέσης σας.

Από 12-13/8, σε συζητήσεις και επαφές ίσως να εντυπωσιάζεστε περισσότερο από το κανονικό με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να ξεγελαστείτε από τα όμορφα λόγια ή την εικόνα για αυτό σε ότι ακούσετε ή δείτε κρατήστε μικρό καλάθι.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα οι γεννημένοι από 11-13/5, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα.  Ταυτόχρονα μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, όπως με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν από την ζωή σας αλλά και να δημιουργήσετε ένα χώρο άνετο και όμορφο για να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο μαζί με το άλλο σας μισό.

Από 15-16/8, κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον συμβάλλουν να δείτε την πραγματική εικόνα για μια συνεργασία ή σχέση που αγνοούσατε μέχρι σήμερα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Έχετε μπροστά σας έναν ολόκληρο χρόνο για να δείτε και στην πράξη πόσο σας πηγαίνει να δουλεύετε από το σπίτι, ενώ όσοι σκέφτεστε να το κάνετε δεν έχετε παρά να το τολμήστε.  Αυτή την χρονιά βάζετε κάτω τα πράγματα και κάνετε ένα ξεκαθάρισμα που ξεκινάει πρώτα από εσάς σχετικά με το πώς θέλετε ή δεν θέλετε να είναι η καθημερινότητα και επεκτείνετε εν συνεχεία σε οικογένεια και μέλη της. Ούτως η άλλως με αυτή την στροφή προς εσάς τους ίδιους βγαίνετε πιο αναζωογονημένοι και κερδισμένοι.

Από 12-13/8, σε συζητήσεις και σε επαφές με το κοντινό περιβάλλον ίσως να οδηγηθείτε σε προσωπικές αποκαλύψεις που δεν θέλετε να πείτε.  Εξαιτίας αυτού ίσως υπάρξει μια αναστάτωση ή θολούρα στις σκέψεις.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα ( οι γεννημένοι από 11-13/6), αν και είναι καλοκαίρι εσείς δεν το βάζετε κάτω.  Θέλετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας και να πέσουν οι υπογραφές ή τουλάχιστον να λάβετε διαβεβαιώσεις ότι όντως θα γίνουν τα πράγματα που έχετε δρομολογήσει.  Ούτως η άλλως από τα μέσα του μήνα απρόσμενες συναντήσεις με φίλους από τα παλιά βοηθούν όχι μόνο για να αναδείξετε το τσαχπίνικο και όλο νάζι ταπεραμέντο σας αλλά και ικανότητες και ταλέντα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε.

Από 15-16/8, μην διστάσετε να μιλήσετε σε ένα πρόσωπο που νιώθετε άνετα και ασφάλεια μαζί του διότι μέσα από την συζήτηση ίσως να προκύψει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από 11/8 έως και τον Σεπτέμβριο του 2016 θα είστε δίχως υπερβολές με μια τσάντα ανά χείρας, καθώς η μια επίσκεψη, θα διαδέχεται την άλλη ως επί τον πλείστον για επαγγελματικούς λόγους.  Ακόμη, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις επί των συζητήσεων για συμφωνίες, συνεργασίες ή υπογραφή συμβολαίων θα είναι μέρος της καθημερινότητας σας ή δεύτερη φύση σας.  Για αυτό αποδεχτείτε το από τώρα για να έρθει όσο το δυνατόν πιο μαλακά.  Ελπίζουμε να μην σας απογοητεύσαμε πολύ που τα εργασιακά θα είναι σε πρώτο φόντο και όχι η καλοπέραση.

Από 12-13/8, σε επαφές ή συζητήσεις με αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς για να μην υπάρξει κάποια πλάνη ή αυταπάτη σε ότι λέτε φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σαφείς τόσο εσείς όσο και οι άλλοι. 

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα οι γεννημένοι από 12-14/7, δεν θα έχετε πραγματικά κανένα απολύτως λόγο να γκρινιάζετε, καθώς και χρήματα από δουλειά θα σας έρθουν και κατακτήσεις θα έχετε.  Επομένως θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε όλα ή κάποια από τα πράγματα που θέλετε.  Ακόμη, η καλή συναισθηματική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεστε δεν θα σας κάνει να χάνετε ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση.

Από 15-16/8, ενδεχομένως, να κληθείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για προσωπική ή επαγγελματική ζωή.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.  Για μια ολόκληρη χρονιά μπορείτε με την βοήθεια συνεργατών, θείων, προσώπων που συναναστρέφεστε καθημερινά ή χάρη στην δική σας προσωπική εργασία να δείτε τα έσοδα να αυξάνονται και μαζί με αυτά και η διάθεση να απογειώνεται.  Δίνοντας σας την σταθερότητα που απαιτούσατε για να μπορέσετε να επεκταθείτε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, προκειμένου να προχωρήσετε.

Από 12-13/8, χρειάζεται να δώσετε την δέουσα προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες τριάντα μέρες (οι γεννημένοι από 13-15/8), είναι ο μήνας σας και όπως να το κάνουμε αυτή την περίοδο η λάμψη σας είναι ακόμα πιο έντονη και ευδιάκριτη από τον καθένα.  Με οτιδήποτε καταπιάνεστε το κάνετε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και ορμή, αποκλείοντας ή εκμηδενίζοντας παρεκκλίσεις από τα σχέδια σας για σπουδές, ταξίδια σε εξωτερικό, αλλαγές σε καθημερινότητα ή έναρξη νέας επαγγελματικής δραστηριότητας.

Από 15-16/8, μια συζήτηση σας βοηθάει να κατανοήσετε τις ριζικές αλλαγές που κάνετε σε οικονομικό αλλά και σε καθημερινό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Ε, ναι καιρός είναι και εσείς να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια, που είχατε καταχωνιασμένα στο ντουλάπι και να αρχίσετε να ξεδιπλώνετε ταλέντα και γενικότερα να ανοίγεστε.  Οι ευκαιρίες για ένα ολόκληρο χρόνο ουκ ολίγες θα είναι, αυτό που απαιτείται από εσάς είναι να είστε σε εγρήγορση και να τολμήσετε να ρισκάρετε.  Σπουδές, ταξίδια, εξωτερικό, εργασία, παιδιά ή προσωπική ζωή είναι οι τομείς που επιβάλλετε να επεκταθείτε.  Ως αθεράπευτα εργασιομανείς πιάστε δουλειά και θα μας θυμηθείτε.

Από 12-13/8, σε συζητήσεις ή επαφές που θα πραγματοποιήσετε αυτές τις μέρες ίσως να υπάρξει μια θολούρα ή σύγχυση στις σκέψεις σας.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα (οι γεννημένοι από 13-15/9) θα υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.  Παρόλα αυτά, όμως θα μπορέσετε να ανακουφιστείτε από οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε προς τρίτους, θα λάβετε χρήματα από συνεργασίες ή θα μπορέσετε να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες σας.  Ωστόσο, αυτά δεν αποτελούν λόγοι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε, καθώς τότε είναι που θα φουντώσουν φήμες και θα οργιάσει το όλο παρασκήνιο.

Από 15-16/8, ευνοούνται οι συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια ή να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από την Τρίτη και για τους επόμενους δεκατρείς μήνες οι γεννημένοι από 13-15/10, κάνετε μια ενδοσκόπηση, κόβετε λίγο από την κοινωνικότητα και τις εξόδους και αναζητάτε να βρείτε αξίες και πράγματα, που μπορούν να σας δώσουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε.  Αυτή την περίοδο θα έχετε ένα φύλακα άγγελο δίπλα σας που θα σας προτρέπει να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, προκειμένου να αποφύγετε βιασύνες και κακοτοπιές που θα βάλουν σε περιπέτειες.

Από 12-13/8, για να μην εξαπατηθείτε ή παραπλανηθείτε φροντίστε να ελέγχετε τις πληροφορίες που θα πάρετε.  Από 12-14/8, ίσως να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφο σας.  Ταυτόχρονα, ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση και είστε έτοιμοι να απολαύσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό.  Από την Παρασκευή οι γεννημένοι από τις 14-16/10, επικεντρώνεστε σε θέματα κοινωνικής ζωής και φιλικών σχέσεων.  Όμως, αν είναι εφικτό μην μπερδέψετε προσωπική ζωή με φιλικές σχέσεις.  Τέλος, από 15-16/8, πραγματοποιείτε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας, για να διευθετήσετε ζητήματα του σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Από 11/8 και για τους επόμενους δεκατρείς μήνες θα διαπιστώσετε με μεγάλη χαρά ότι επιδιώξεις και στόχοι κυρίως επαγγελματικοί, κοινωνικοί ή και αυτοί που μιλούσαν για αλλαγές σε καθημερινότητα, εκπληρώνονται βαθμηδόν.  Έχοντας ως βασική προϋπόθεση να παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτούς αλλά και να συνεχίσετε να εργάζεστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Η μεθοδικότητα, η τάξη και η οργάνωση ανταμείβονται και εσείς γεμίζετε από ικανοποίηση και χαρά.  Ακόμη, νέα πρόσωπα όπως και χόμπι ή ασχολίες θα μπουν στην ζωή σας κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Από την Τρίτη έως τις 13/8, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή διαπληκτισμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αποφύγετε να δίνετε υπερβολικές υποσχέσεις.

Από 12-14/8, θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τις ιδέες και τις απόψεις σας.  Εξαιτίας αυτού ίσως να προκύψει μια νέα επαγγελματική ή οικονομική πρόταση.  Επίσης στα συναισθηματικά δεν μένετε με σταυρωμένα χέρια, καθώς είτε από το χώρο της εργασίας είτε από το κοινωνικό περιβάλλον όλο και κάτι προκύπτει. 

Την Παρασκευή και για ένα μήνα  οι γεννημένοι από 12-14/11, επικεντρώνεστε σε κοινωνικό-επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Από 15-16/8, ίσως να κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική ζωή.  Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με έναν αρραβώνα ή γάμο. 

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Οι αλλαγές που κάνατε την προηγούμενη περίοδο στα επαγγελματικά αρχίζουν πλέον να γίνονται ορατές από όλους.  Όσοι δεν τολμήσατε κάποιο άνοιγμα στα εργασιακά δεν έχτε παρά να το πράξετε τώρα, καθώς και χρόνος υπάρχει και οι συγκυρίες ευνοούν για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Ακόμη, όσοι έχετε σχέση ή κάνετε κατά την διάρκεια αυτού του έτους δεν θα αποτελέσει έκπληξη ότι θα θελήσετε να την επισημοποιήσετε.

Από 12-13/8, για να μην απογοητευθείτε στο μέλλον από λανθασμένες επιλογές σε επαγγελματικά φροντίστε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που δέχεστε έτσι ώστε να μην εξαπατηθείτε με κάλπικες υποσχέσεις.

Από 12-14/8, ίσως να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές στην προσωπική ζωή.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα (οι γεννημένοι από 12-14/12), σας δημιουργείτε η επιθυμία να πραγματοποιήσετε μακρινά ταξίδια, να κάνετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή ακόμη και να οργανώσετε/σχεδιάσετε νέους επαγγελματικούς στόχους.

Από 15-16/8, μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να αλλάξετε ή να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εσόδων σας.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο εργάζεστε με μεθοδικότητα και λεπτομέρεια, καθώς καταστρώνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ή εσείς που ήδη το έχετε κάνει μπαίνετε στην εφαρμογή αποφασίζοντας να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις και ορίζοντες.  Ενδεχομένως να υπάρξει αλλαγή κατεύθυνσης στα επαγγελματικά σας, να θελήσετε να επεκταθείτε στο εξωτερικό.  Ακόμα κάποιοι ίσως θελήσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να σπουδάσετε ή να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό.

Από 12-13/8, σε μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις φροντίστε να έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες ή λεπτομέρειες που απαιτούνται για να μην χάσετε τον δρόμο και χαθείτε στα μέσα της διαδρομής.

Από 12-14/8, με την αρωγή του συντρόφου ρυθμίζετε ζητήματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα οι γεννημένοι από 11-13/1, βάζετε στόχο να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να πραγματοποιήσετε νέες οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες.

Από 15-16/8, σημαντικές συζητήσεις και επαφές για να κλείσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή για να υλοποιήσετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές προς δημόσιους οργανισμούς, εφορίες ή τράπεζες μπορούν να διευθετηθούν χάρη στην όρεξη και διάθεση για εργασία που έχετε, καθώς μέσω αυτής θα έρθουν και χρήματα, που θα σας δώσουν μια ανάσα ζωής.  Δεν έχετε παρά να οργανώστε με μεθοδικότητα υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι και ξαλαφρωμένοι στο τέλος.  Οικονομικές συνεργασίες ευνοούνται οπότε τολμήστε τες.

Από τις 12-13/8, σε επαφές ή συζητήσεις με σύντροφο, παιδιά, φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους σε όσα ειπωθούν κρατήστε μικρό καλάθι ακόμη μην μένετε στα όμορφα και εντυπωσιακά λόγια φροντίστε να μάθετε ή να ελέγξετε κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά που σας λένε. 

Από 12-14/8, απρόσμενες και ξαφνικές συναντήσεις σας γεμίζουν με χαρά. 

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα οι γεννημένοι από 9-11/2, θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τέλος από 15-16/8, μυστικές συναντήσεις ή επαφές μπορούν να συμβάλλουν στο να συνειδητοποιήσετε πως οι οικονομικές υποθέσεις επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Αυτή την χρονιά το κομμάτι σχέσεις θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς.  Πιο συγκεκριμένα οι ελεύθεροι όχι μόνο θα πάψετε να είστε στο κλαμπ των εργένηδων αλλά πιθανόν να σας δούμε να ανεβαίνετε και τα σκαλιά της εκκλησίας.  Ακόμη, κάποιοι θα δώσετε υπόσχεση δέσμευσης ενδεχομένως πέρα από την προφορική ίσως και γραπτώς.  Ενώ όλοι ανεξαρτήτως προσωπικών ευνοείστε να κλείστε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες που θα ανυψώσουν την δουλειά σας ή θα την πάνε ένα βήμα παρά πέρα.

Από 12-13/8, σε συζητήσεις και επαφές θα πρέπει να επιστρατεύσετε την διπλωματική σας συμπεριφορά για να αποφύγετε μπλεξίματα και παρεξηγήσεις.

Από 12-14/8, ίσως να υπάρξει μια θετική και απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σας.

Από την Παρασκευή και για ένα μήνα οι γεννημένοι από 11-13/3, ευνοείστε σε ζητήματα δουλειάς ή να κάνετε αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον.

Από 15-16/8, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη κοινωνικό-επαγγελματικών στόχων.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr