17/8/15- 23/8/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας παλιές υποθέσεις επιστρέφουν στην ζωή σας. Έτσι τυχαίες και αναπάντεχες συναντήσεις με πρόσωπα που φέρνουν στην επιφάνεια υποθέσεις οικονομικoύ ή συναισθηματικού περιεχομένου σας παρασύρουν σε ενθουσιώδεις αντιδράσεις.  Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πιο πάνω τομείς, θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο.

Το τριήμερο 21 – 23/8 προτού προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.  Δείτε και πάλι με ψυχραιμία τα δεδομένα, τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν αυτά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου να μην θέσετε σε φουρτούνες, τις όποιες οικονομικές στηρίξεις ή την δημόσια εικόνας σας.

Από 23/8 και για ένα μήνα με την έναρξη της νέας σεζόν αποφασίζετε να βάλετε ένα πρόγραμμα, μια τάξη στην καθημερινότητα σας και να ριχτείτε με τα μούτρα στην δουλειά, καθώς συνειδητοποιείτε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Αν και τον τελευταίο διάστημα υπάρχουν κάποια μαύρα σύννεφα στις σχέσεις κυρίως τις οικογενειακές, αυτή την εβδομάδα ίσως να προκύψει μια ευχάριστη εξέλιξη. Ταυτόχρονα το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη αρκεί να το εκμεταλλευτείτε. Για να μην σκορπιστεί στους πέντε ανέμους αυτή η ευκαιρία, φροντίστε σε επαφές και επικοινωνίες με κοντινούς σας ανθρώπους να είστε προσεκτικοί στο τι θα πείτε για να μην υπάρξει ανατροπή του σκηνικού.

Το τριήμερο 21 – 23/8 ενδεχομένως κάποιο μέλος της οικογένειας να παίξει το δικηγόρο του διαβόλου και να σας προβάλλει τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν τα σχέδια σας για οικονομικές συμφωνίες ή συνεταιρισμούς με τρίτους.  Έτσι ώστε να σας ταρακουνήσει από την θέση σας και να σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά αλλά και για να είστε ετοιμοπόλεμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες είναι μια δημιουργική και παραγωγική περίοδος για εσάς.  Αφού θα προσθέσετε στην καθημερινότητα σας νέα χόμπι, σπορ και δραστηριότητες.  Επιπλέον, γίνεστε πιο τολμηροί και είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκο σε προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα με νέα εγχειρήματα και ξεκινήματα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Η εβδομάδα ξεκινάει άκρως ερωτική και με αρκετές εκπλήξεις.  Οι ελεύθεροι της παρέας, δεν αποκλείεται μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις ή από το φιλικό περιβάλλον να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.  Από την άλλη πλευρά, ίσως να έρθουν στην επιφάνεια παλιές ανοικτές υποθέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που κρύβουν νέες ευκαιρίες.

Από 21 – 23/8 οπλιστείτε με υπομονή και μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς αλλά ψάξτε για εναλλακτικές λύσεις.  Ενδεχομένως, να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές όσον αφορά μετακινήσεις, επικοινωνία ή και σε πηγές χρηματοδότησης για δουλειά ή καθημερινότητα, οπότε δεν έχετε παρά να προετοιμαστείτε καταλλήλως.

Από 23/8 και για έναν ολόκληρο μήνα κάνετε στροφή και ρίχνετε το βάρος σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, υγιεινή, διατροφή και άσκηση.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, εκεί που δεν το περιμένατε έρχεται μια οικονομική σύμπραξη ή συνεταιρισμός που είτε απογειώνει την επαγγελματική σας εικόνα είτε την θέτει σε νέα βάση.  Προσφέροντας σας παράλληλα από μερικά έως πολλά ευρώ για να τονωθεί και η ψυχολογία σας.  Όμως, μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας παρασύρει σε ενθουσιώδεις αντιδράσεις.  Εντούτοις, αφήστε στην άκρη οικονομικές υπερβολές που αργότερα θα σας κάνουν να το μετανιώσετε.

Από 21 – 23/8 μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το φινάλε των καλοκαιρινών διακοπών και να θέλετε να κλείστε εντυπωσιακά την αυλαία κάνοντας όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα χωρίς να αφήσετε απωθημένα, που θα σας κάνουν να κατσουφιάσετε τον χειμώνα.  Ωστόσο, επιβάλλεται και δεν αναβάλλεται να θέστε ένα όριο σε απαιτήσεις και επιθυμίες τόσο δικές σας όσο και των δικών σας ανθρώπων, για να μην κάνουν φτερά μαζί με τα όποια έσοδα σας έρθουν.

Από 23/8 – 22/9 πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά ξεκινάτε επαφές, συναντήσεις ή γενικότερα θα βρίσκεστε σε μια διαρκή κίνηση για να διασφαλίσετε όλα αυτά που θα σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιστρέφουν στην ζωή σας άτομα που κινητοποιούνται και σας δίνουν την δυνατότητα να επισφραγίσετε συνεργασίες που δίνουν άλλη προοπτική στην επαγγελματική σας πορεία.  Ωστόσο, για να μην πάνε στράφι, οι όποιες επαφές κάνετε θα πρέπει και οι σκέψεις σας να συνάδουν με τις ενέργειες σας.

Το τριήμερο 21 – 23/8 ενδεχομένως οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο να είναι τέτοιες που να σας κάνουν να σαστίσετε.  Ωστόσο, φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο, καθώς θα θεωρηθεί ως ένδειξη αδυναμίας.  Επομένως, βάλτε τους άλλος με τον τρόπο σας στην θέση τους και μην αφήνετε πολλά περιθώρια για να κοκορεύονται.

Από 23/8 και για τις επόμενες τριάντα μέρες προσπαθείτε να οργανώσετε το πρόγραμμα σας για να βελτιώσετε συνθήκες διαβίωσης αλλά και για να αυξήσετε απολαβές από εργασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε επιθυμίες που σχετίζονται με καθημερινό πρόγραμμα ή εργασιακή ρουτίνα να αλλάζουν ριζικά.  Ωστόσο, για να προχωρήσουν τα πράγματα κατ’ ευχήν δεν θα πρέπει να εκμυστηρευτείτε τις όποιες σκέψεις σας στον οποιοδήποτε, κρατήστε και κάτι για εσάς.  Ταυτόχρονα, επιστρέφουν παλιές σχέσεις στην ζωή σας που θα κληθείτε να αποφασίσετε για το μέλλει γενέσθαι με αυτές.

Το τριήμερο 21 – 23/8 αξιοποιείστε μαχητικότητα και ενέργεια με το να προβάλετε την δουλειά σας.  Ωστόσο, μην ξεπεράσετε τα όρια και περάσετε στο άλλο στρατόπεδο, λέγοντας πράγματα που θα έχουν άμεσες επιπτώσεις σε προσωπική ζωή ή επαγγελματικές δραστηριότητες.

Από 23/8 και για ένα ολόκληρο μήνα ποιος σας πιάνει κυριολεκτικά αρπάζετε φωτιά και δραστηριοποιείστε για να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις, σχέδια ή όνειρα, που οργανώνατε το προηγούμενο διάστημα.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε διαταραγμένες σχέσεις με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ή ιεραρχίας.  Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι η συμμαχία με ισχυρά πρόσωπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άσσος στο μανίκι σε δύσκολές στιγμές.  Επιπλέον, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους/ες από το παρελθόν.  Εξαιτίας αυτού, ίσως να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις ή να εγκαταλείψετε εγωιστικές συμπεριφορές προκειμένου να ξανά βρείτε τις ισορροπίες και την γαλήνη στην ζωή σας.

Το τριήμερο 21 -23/8 αφήστε τα ανοίγματα και τις γαλαντομίες.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ ειδάλλως θα βρεθείτε να πληρώνετε μόνοι σας τον λογαριασμό από εξόδους και από ότι φαίνεται δεν θα είναι και μικρός.

Από 23/8 και για τις επόμενες τριάντα μέρες, μείνετε και λίγο σπίτι ούτως η άλλως μέχρι πρότινος ξεφαντώνατε.  Προκειμένου, να κάνετε τον απολογισμό σας για την προηγούμενη χρονιά αλλά και για να θέσετε νέους στόχους.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Αυτή την εβδομάδα κάποιος συνεργάτης, σύντροφος ή φίλος προσφέρει αφειδώς την βοήθεια του για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.  Γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα πορεία ζωής.  Από την άλλη πλευρά, ίσως να κληθείτε να λάβετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τον/την σύζυγο ή την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Το τριήμερο 21 – 23/8 κρατήστε την ψυχραιμία σας, δείξτε ανωτερότητα και νηφαλιότητα και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.  Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να μην απαντάτε σε σχόλια ή επικρίσεις ανωτέρων ή αφεντικών και πόσο μάλλον όταν αυτά πάνε πίσω τα σχέδια σας.  Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε να τα διαχειρίζεστε και να τα αντικρούετε με τον τρόπο σας.

Από 23/8 – 22/9, ρίχνετε όλη την ενέργεια, την δυναμικότητα και το πάθος, που σας διέπει προκειμένου μέσω συστηματικής δουλειάς να αναγνωριστείτε και να μεσουρανήσετε κοινωνικό-επαγγελματικά.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μια απρόσμενη χείρα βοηθείας, που θα λάβετε από κάποια γυναίκα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα σχέδιο ή για να κάνετε το πρώτο βήμα προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  Ωστόσο, για να δείτε να πιάνει τόπο ή όποια συμπαράσταση μην το παρακάνετε με την ικανοποίηση ονείρων ή επιθυμιών.

Το τριήμερο 21 – 23/8 φυλάτε τα νώτα σας, απρόσεχτες κινήσεις όχι μόνο δεν συγχωρούνται αλλά μπορούν να οδηγήσουν και σε τραγικά λάθη.  Για αυτό  φροντίστε να μην αναμιχθείτε σε μη ξεκάθαρες υποθέσεις οικονομικού ή ερωτικού περιεχομένου που μπορούν να πάρουν τεράστιες διαστάσεις και οι οποίες θέλοντας και μη θα έχουν αντίκτυπο και στην εργασία σας.

Από την Κυριακή έως τις 22/9 κάνετε αλλαγή πλεύσης και θέτετε την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων, ονείρων ή επιδιώξεων μέσω δουλειάς και σωστής οργάνωσης ως πρώτο μέλημα.  Συνειδητοποιείτε ότι είναι ώρα για δουλειά και πέφτετε με τα μούτρα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να προχωρήσετε ζητήματα οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου που σχετίζονται με εσάς τους ίδιους ή την οικογένεια σας.  Για να μην πέσει στο κενό αυτή η ευκαιρία φροντίστε να είστε λίγο πιο πάνω από το σύνηθες προσεκτικοί με τις διαφόρων μορφές συνεργασίες που συμπράττετε.

Από 21 – 23/8 μπορεί και εσείς ως άνθρωποι να έχετε ανάγκη να αισθανθείτε ότι υπάρχουν δίπλα σας πρόσωπα που στηρίζουν τις επιλογές σας.  Ωστόσο, σε προσφορές βοήθειας που θα λάβετε από τυχαίες συναντήσεις που θα έχετε με φίλους ή γνωστούς από τα παλιά μην υπέρ επενδύσετε, για να μην απογοητευτείτε αργότερα, δείτε πιο ψύχραιμα και λογικά τα πράγματα.

Από 23/8 και για έναν ολόκληρο μήνα κάθεστε με μολύβι και χαρτί και κάνετε αναλυτικά σχέδια για το μέλλον σας, για πιθανές οικονομικές συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που θα δώσουν μια επιπλέον ώθηση στην δουλειά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μέσω των ατόμων που βρίσκονται στην προσωπική σας ζωή είτε αυτά είναι κοντά σας είτε όχι.  Μπορείτε να ξεκινήσετε συνδιαλλαγές, επικοινωνίες, προκειμένου να προωθήσετε νέες ιδέες ή απόψεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας.  Ωστόσο, για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μην θέσετε σε επισφαλή θέση επαγγελματικές σχέσεις.

Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο τι πράγμα και με εσάς να σας πιάσει να ασχοληθείτε με τις διαφόρων μορφών σχέσεις σας.  Ηρεμήστε και μην σκαλίζετε πράγματα έτσι άναρχα και ξαφνικά, πάρτε το χρόνο σας και δείτε ποιες επαγγελματικές κινήσεις μπορείτε να κάνετε αφού πρώτα έχετε ελέγξει δεδομένα και παραμέτρους.

Από 23/8 και για τις επόμενες τριάντα μέρες εστιάζετε στην ένταξη υγιεινών συνηθειών στο πρόγραμμα σας στην άσκηση, στην γυμναστική και στο πως επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες μπορούν να δώσουν μια ώθηση στα επαγγελματικά σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Αυτή την εβδομάδα εκεί που δεν το περιμένετε, εμφανίζεται η οικογένεια, που σας προσφέρει συμπαράσταση για να προχωρήσετε απερίσπαστοι στο σχεδιασμό καλύτερων ημερών.  Αξιοποιείστε την βοήθεια που σας δίνετε για να κάνετε άλματα στην επίτευξη στόχων ή φιλοδοξιών και μην την σπαταλάτε μόνο για  εφήμερες χαρές.

Το τριήμερο 21 – 23/8 το ότι τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θέλετε αυτός δεν είναι λόγος να εκνευριστείτε αλλά μια ευκαιρία για να θέσετε σε εφαρμογή τις ευφάνταστες ιδέες σας.  Ακόμη, μπορεί συνεργάτες ή γνωστοί να μην συμφωνούν με τις απόψεις σας, ωστόσο δεν χρειάζεται να θελήσετε να τους πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας.  Μην σπαταλάτε αδίκως την ενέργεια σας.  Επίσης λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας ή ενθουσιασμού μην γίνετε αιθεροβάμονες ενώ μετακινείστε.

Από 23/8 – 22/9 ξεκινάει η επιχείρηση σκούπα στο κομμάτι σχέσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με δουλειά ή είναι κομμάτι της καθημερινότητα σας.  Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν.

 
Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr