Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο του govastileto.gr

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο του govastileto.gr
23 - 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 23-25/4 ο νους σας θα στρέφεται γύρω από οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.  Με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείτε για να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας.  Ενώ, οι δεσμευμένοι θα επιδιώκετε να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας.  

Έως τις 26/3 κάντε χρήση της υπομονής και επιμονής και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφτείτε με το παραπάνω, καθώς θα δείτε ένα θέμα σας επαγγελματικό ή μη που σχετίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με δικαστήρια ή εξωτερικό να τακτοποιείται (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/3). 

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχετε μια τάση υπερβολής στην διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς θα σας διακατέχει μια υπέρ αισιοδοξία, όσον αφορά το αποτέλεσμα των ενεργειών σας.  Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ρισκάρετε αγνοώντας ή ξεχνώντας βασικές παραμέτρους με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε λάθος εκτιμήσεις (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολλές υποσχέσεις και σας καλεί να δράσετε για αυτό αξιοποιήσετε ιδέες ή ταλέντα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, καθώς μέσω αυτού μπορείτε να πετύχετε τους κοινωνικό – επαγγελματικούς στόχους, που είχατε θέσει.  Επομένως, φροντίστε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να προωθήσετε τα όνειρα σας. 

Από τις 23 – 26/3, ως προνοητικοί και αρκετά πρακτικοί θεωρούμε ότι έχετε αντιληφθεί την ευκαιρία που υπάρχει και έχετε πιάσει δουλειά από νωρίς προκειμένου να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με δικαστήρια εξωτερικό, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή δημόσιες υπηρεσίες.  Μέσω αυτής της τακτοποίησης θα μπορέσετε να ξελαφρώσετε (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/4). 

Δώστε την δέουσα προσοχή από τις 27-28/3, γιατί χωρίς να το αντιληφθείτε με την συμπεριφορά σας ίσως πληγώσετε αγαπημένα πρόσωπα.  Εν τω μεταξύ, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα φροντίστε να το τακτοποιήσετε χωρίς να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις ή να διαταράξετε την ψυχική σας ηρεμία (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να προσπεράσετε τυχόν εμπόδια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα με τον/την σύντροφό σας.  Επομένως, μην αργοπορείτε, βάλτε μπροστά για να τακτοποιήσετε τυχόν διαταραγμένες σχέσεις. Ακόμη, οι αδέσμευτοι ίσως να εντυπωσιαστείτε υπερβολικά με πρόσωπα που έχουν κάποια σχέση αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα να βιώσετε έναν απαγορευμένο ή κρυφό έρωτα από τις 23-25/3.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι από τις 23 – 26/3 δεν θα αρκεστείτε μόνο σε εξόδους και προβολή κάνοντας το κομμάτι σας, χωρίς να βάλετε μπρος και τις ανάλογες κινήσεις προκειμένου να προχωρήσετε κάποια οικονομική συνεργασία ή μια σχέση πάθους (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/5). 

Το Σαββατοκύριακο αν γίνετε αποφύγετε να πραγματοποιήσετε σημαντικές συζητήσεις γενικότερα με το άμεσο περιβάλλον γιατί ίσως να πείτε πράγματα που θα το μετανιώσετε στο μέλλον.  Για αυτό φροντίστε στις επαφές σας να είστε επιφυλακτικοί και φειδωλοί και αφήστε για αργότερα τις σοβαρές συζητήσεις, όταν θα υπάρχει ηρεμία (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Είναι πολύ πιθανόν από 23-25/3 σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ακόμη και εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό να έχετε κάποια θετική έκβαση.  Επιπλέον, μην διστάσετε να εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια σε φίλους γιατί μπορούν να συμβάλλουν στις προσπάθειες σας για να θεμελιώσετε τα όνειρα σας.  

Από 23 – 26/3 μια επαγγελματική συνεργασία ή μια σημαντική εξέλιξη στην δουλειά που έχει να κάνει με συνεργασία από το εξωτερικό φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της αυτές τις ημέρες.  Με βασική προϋπόθεση, όπως πάντα να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/6).

Από 27-28/3, ίσως να έχετε την τάση να δίνετε αρκετές υποσχέσεις τόσο σε φίλους όσο και στα μέλη της οικεία σας.  Ωστόσο, για να μην φανείτε αναξιόπιστοι στα λόγια οργανώσετε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε και τις υποχρεώσεις σας να φέρετε εις πέρας αλλά και πολλά έξοδα να μην αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε. ηρεμία (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Ιδιαίτερα από 23-25/3, καταφέρνετε να τακτοποιήσετε μια οικονομική υπόθεση με την αρωγή κάποιας φίλης.  Παράλληλα, φροντίστε να παραβρεθείτε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις διότι θα κλέψετε τις εντυπώσεις τόσο με τις ιδέες όσο και με την γοητεία σας και ως εκ τούτου να προσελκύσετε σημαντικά πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να υποστηρίξουν την θέση σας.

Από τις 23 – 26/3 έρχεται η τακτοποίηση ενός ζητήματος παιδιών, προσωπικού ή επαγγελματικού που θα σας ξελαφρώσει και θα σας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην καθημερινότητα.  Ακριβώς, επειδή δεν θα έρθει εντελώς μόνο του καλό είναι να κουνηθείτε και εσείς λίγο (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/7).

Το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να λειτουργήσετε περισσότερο με το ένστικτο πάρα με την λογική.  Το γεγονός αυτό ίσως να σας ωθήσει να προβείτε σε βιαστικές ή παρορμητικές δηλώσεις και στο τέλος να περιέλθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Για αυτό φροντίστε να επιστρατεύσετε την λογική σε κάθε νέο εγχείρημα για να μην εκπλαγείτε από τις εξελίξεις αργότερα (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Δεν αποκλείεται από 23-25/3, να προσελκύσετε νέες επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.  Επομένως, μην απορροφηθείτε στις οικονομικές σας υποθέσεις ή στο να κολλάτε στο παρελθόν, φροντίστε να χτίσετε το αύριο απλά με το να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζετε στο δρόμο σας μέσω νέων γνωριμιών.

Από τις 23 – 26/3 είναι στο χέρι σας να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις για αυτό μην κωλυσιεργείτε αλλά σπεύστε και δράστε.  Προκειμένου να επωφεληθείτε της εύνοιας που υπάρχει αυτές τις ημέρες, για να τακτοποιήσετε τέτοιου είδους ζητήματα (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/8).

Από 27-28/3, προσπαθήστε να μην διογκώνετε ή να μεγεθύνετε πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν είτε στο σπίτι είτε με κάποιο μέλος της οικογένεια σας.  Γιατί αυτό που θα καταφέρετε είναι να έχετε οικονομικές απώλειες και όχι μόνο.  Επιπλέον, όσοι σχεδιάζετε να αποδράσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή ταλαιπωρίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλα τα πιθανά σενάρια (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Έχετε την δυνατότητα από 23-25/3 να αναδείξετε επαγγελματικές ικανότητες ή ταλέντα.  Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχύσετε τόσο την θέση όσο και την τσέπη σας. Ταυτόχρονα όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας ίσως να έχετε κάποια θετική έκβαση. Από την άλλη μεριά, ίσως προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιον/α συνάδελφο ή συνεργάτη.

Από 23 – 26/3 δεν έχετε παρά να περιμένετε την επισφράγιση μιας συνεργασίας/συμφωνίας που θα ρίξει τις βάσεις για κάτι σπουδαίο και μεγάλο στην συνέχεια (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/9).  Για αυτό όσοι περιμένετε κάποια επισφράγιση τρέξτε για να επωφεληθείτε από την θετική της έκβαση.

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να δεχθείτε αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Βέβαια, μην βιαστείτε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε στο μέλλον διότι μπορεί να έχετε την καλή διάθεση να παραβρεθείτε στα διάφορα κοινωνικά δρώμενα, ωστόσο η οικονομική σας δυνατότητα μπορεί να μην το επιτρέπει (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Ιδιαίτερα από 23-25/3, θα θέλετε να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά ή δημιουργικά χόμπι.  Ενώ παράλληλα θα είστε πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ακόμη, οι ελεύθεροι της παρέας μάλλον θα εντυπωσιαστείτε υπερβολικά από νέες γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός ερωτικού ειδυλλίου.

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας έως και την Πέμπτη το άμεσο περιβάλλον βάζει πλάτες για να πάρετε από εργασία είτε τις οικονομικές απολαβές που σας αναλογούν είτε την ηθική ικανοποίηση που θα σας ανεβάσει στα ουράνια.  Δεν έχετε παρά να κινηθείτε και εσείς σε ανάλογους ρυθμούς για να υπάρξει αίσιο τέλος.  Στα μέσα της εβδομάδας θα νοιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε για κρυφές επιθυμίες ή οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/10). 

Από 27-28/3, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ στις διαπροσωπικές σχέσεις γιατί μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να παρέμβει στο πως διαχειρίζεστε καριέρα, οικονομικά ή γενικότερα την ζωή.  Με αποτέλεσμα να χάσετε την ψυχραιμία σας και να οδηγηθείτε σε καταστάσεις και που θα μετανιώσετε αργότερα αλλά και θα σας στοιχίσουν ποικιλοτρόπως.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Έχετε την δυνατότητα από 23-25/3, να χρησιμοποιήσετε παλαιότερες εμπειρίες και γνώσεις, προκειμένου να βελτιώσετε θέματα εργασίας ή γενικότερα την καθημερινότητα σας.  Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να συνειδητοποιήσετε κάποια έντονα συναισθήματα που υπάρχουν για συνάδελφο ή φίλο.

Μέχρι και την Πέμπτη εσείς που αμφιταλαντευόσασταν για μια σχέση ή δεν είχατε βρει τον σωστό τρόπο εκκίνησης της δικής σας επιχειρηματικής δραστηριότητας έρχονται τώρα ενισχύσεις για να σας δείξουν προς τα πού να κινηθείτε (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/11). 

Ιδιαίτερα από 27-28/3, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στα καθημερινά σας καθήκοντα.  Από την μια πλευρά θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα να φέρετε εις πέρας με πολλές υποχρεώσεις και από την άλλη μεριά η αφηρημάδα και η κούραση μπορεί να γίνουν η αίτια για να εμπλακείτε σε λεκτικά ή οδικά ατυχήματα (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 23-25/3, μην απορροφηθείτε με την εσωστρέφεια σας γιατί αυτές τις μέρες χωρίς να το γνωρίζετε προσελκύετε στην ζωή σας πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στην κοινωνικό – επαγγελματική σας σταδιοδρομία.  Επίσης, στις καθημερινές σας συνδιαλλαγές φροντίστε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα διότι μπορεί να ανακαλύψετε το έτερο σας ήμισυ όσοι το επιθυμείτε φυσικά.  

 Μέχρι και την Πέμπτη μπορείτε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση που σας κατέτρωγε και δεν σας άφηνε χρόνο και χώρο για να κινηθείτε όπως επιθυμείτε.

Η σωτήρια επέμβαση αγαπημένων προσώπων σας βγάζει από αυτό το οικογενειακό αδιέξοδο (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/12). 

Την Παρασκευή, οι επιχειρηματίες δώστε την δέουσα προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες για τις οποίες δεν έχετε σαφή εικόνα για τις προθέσεις των εμπλεκόμενων.  Ακόμη αποφύγετε να δανείσετε χρήματα.  Ενώ το Σαββατοκύριακο γίνεστε πιο γενναιόδωροι και γαλαντόμοι προκειμένου να ικανοποιήσετε επιθυμίες ή κέφια.  Βέβαια, προσπαθήστε να έχετε ένα μέτρο έτσι ώστε να μην σας βγει ξινό (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Είναι πολύ πιθανόν από 23-25/3, να θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού.  Το γεγονός αυτό ίσως να σας ωθήσει να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στα παλιά αντικείμενα ακόμη και να προβείτε σε νέες αγορές για να ανανεώσετε τον εξοπλισμό του σπιτιού σας.  Παράλληλα, ίσως να δεχθείτε ορισμένες επισκέψεις από συγγενείς εξ αγχιστείας.

Από 23 – 26/3 φαίνεται ότι το έντονο πάρε δώσε που έχετε ξεκινήσει πιάνει τόπο μιας και μπορείτε να προσβλέπετε σε μια θέση στον ήλιο.  Αυτό το λέμε, καθώς μπορείτε να κατακτήσετε την θέση που επιθυμείτε επαγγελματικά ή να έχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.  Για αυτό μην χαθείτε σε επισκέψεις και συζητήσεις αυτά δεν έχουν τελειωμό (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/1).  .

Το Σαββατοκύριακο, ίσως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον γνωρίσετε νέα πρόσωπα όπου θα εντυπωσιαστείτε σε υπερβολικό βαθμό.  Ωστόσο φροντίστε να μην μείνετε μονό στην εικόνα γιατί μπορεί να απογοητευθείτε στην συνεχεία, όταν φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η εβδομάδα ξεκινάει υποσχόμενοι αρκετά έως πολλά ερωτικά ενσταντανέ με πρόσωπα από το άμεσο κοντινό περιβάλλον σας.  Τα οποία σας καλούν να ταξιδέψετε και να φύγετε από τους συνηθισμένους μονότονους ρυθμούς και να βάλετε ρομαντισμό, ποιητικότητα και συναίσθημα σε όλες σας τις εκφάνσεις.  Ακόμη, μέχρι και την Τετάρτη θα υπάρχουν αρκετές επισκέψεις σε αίθουσες τεχνών μουσεία ή γκαλερί.

Από 23 – 26/3 σαν μάνα εξ ουρανού σας έρχεται η διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος, που σχετίζεται με οφειλές προς δημόσιο, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες ή γενικότερα τρίτους (κυρίως οι γεννημένοι από 24 – 27/2). 

Το Σαββατοκύριακο μην σας συνεπάρει η ανάγκη να βγείτε, να χαρείτε, να ξεφαντώσετε  ή γενικότερα να περάσετε όμορφα και αφήσετε στην τύχη της την ασφάλεια και ακεραιότητα σας.  Αποφύγετε υπερβολές ή επιδείξεις όσον αφορά την οδήγηση ή τον λόγο, για να έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr
Scroll To Top