Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 14 ως 20/5/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Σε περίπτωση που μέχρι τώρα υπήρχαν αναστολές στο θέμα της προσέγγισης τώρα με τον Άρη να εισέρχεται στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που έχεις στο στόχαστρο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλυπτικοί διάλογοι που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σχέσης. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σου ανοίξει δίοδο για σταθερό ταίρι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα θελήσει να σταθεροποιηθείς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εκρηκτική και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Απέφυγε τις πιέσεις, περιόρισε τον εγωκεντρισμό, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τον Ουρανό και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου πιθανότατα θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Υδροχόο ο τρόπος προσέγγισης θα είναι αυθόρμητος και ελκυστικός, αυτό που θα οδηγεί τις ενέργειες σου θα είναι η έλξη που θα νιώσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα φρενάρεις τα γεγονότα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα τονώσει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μια καινούργια αγάπη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον Ουρανό να εισέρχεται στο ζώδιο σου και τον Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις αντιδράσεις σου, καλό θα είναι να λείψουν οι υπερβολές, οι εντάσεις και οι ζήλιες, δεν θα πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια της λογικής συμπεριφοράς. Πάθος και ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, προσοχή να μην πέσεις σε λάθη που θα απορρέουν από την κτητικότητα σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ένα γεγονός θα σε ωθήσει σε εκκεντρικές και ασυνήθιστες πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και με τον Άρη να εμφανίζεται στον Υδροχόο φλέρταρε με αυθορμητισμό, ακολούθα τη διαίσθηση σου , θα υπάρξουν συγκύριες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, δείξει εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ενδυναμώσει τη διάθεση σου για νέες περιπέτειες, ανανεώνεσαι συναισθηματικά, βγαίνεις από την αναμονή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου ίσως να γίνουν κάπως διφορούμενες οι επιθυμίες σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενδεχομένως να κάνει κάπως επικριτική τη στάση σου ως προς το ταίρι σου , το νου σου να μην προσκολληθείς στις λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία. Σε περίπτωση που υπάρξουν ρήξεις και μπερδέματα η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα καταλαγιάσει την ένταση, αν μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο θα βγάλει στην επιφάνεια την αυθόρμητη και οικεία πλευρά του χαρακτήρα σου. Καταφθάνει τυχερό γεγονός που θα σου δημιουργήσει πεδίο δράσης, ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, τα συμβάντα θα σε ωθήσουν στο να ανοιχτείς και να προσεγγίσεις. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα το απορρίψεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στον ζώδιο σου ομαλότητα θα φέρουν μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, αυτή η εβδομάδα θα είναι ουσιαστική.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τον Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο, τον Άρη στον Υδροχόο και τον ερχομό της Σελήνης στον ζώδιο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, θα αλλάξεις στυλ εμφάνισης αλλά και τρόπο σκέψης. Έρχονται συγκυρίες και γνωριμίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση ή την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει άνοιγμα για ραντεβού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, δυναμική αλλά και κάπως απαιτητική θα είναι η στάση σου. Αποκαλυπτικά και αυθόρμητα θα είναι τα λόγια σου, κάποιες πράξεις σου θα καταφέρουν να παθιάσουν το ταίρι σου, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις συγκρούσεις και στα πείσματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου αν προσπαθήσεις να επηρεάσεις και να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου οι ενέργειες σου δε θα πέσουν έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Εσύ που απογοητεύτηκες και έχασες την εσωτερική σου τόνωση τώρα με τον Νέα Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό παίρνεις τα πάνω σου, θα θελήσεις να ανατρέψεις τα αρνητικά δεδομένα. Βάζεις στόχος να αναζωογονηθείς, αν κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία τα γεγονότα θα τα βρεις ευνοϊκά. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα η ελκυστικότητα σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, μην ανακόψεις τη φόρα που θα πάρεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αφοσίωση και πίστη θα δείξεις στο ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Καρκίνο θα περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στην μελλοντική σας μονιμότητα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με την εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αφήνεις την αδράνεια, αναλαμβάνεις τη ροή των γεγονότων. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, θα βάλεις στόχο να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου άτομου. Θα βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις, ίσως να αφορά πρόσωπο που υπάρχει στη σκέψη σου ή στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό. Κάνε το δυναμικό βήμα να πλησιάσεις και να εκδηλωθείς, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξει ψυχική ένταση, πιεστική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Καρκίνο το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ήρεμο και ειρηνικό , προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, εστίασε στην ισορροπία και στην σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον ερχομό της Σελήνη στον Λέοντα ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με δυναμισμό θα κυνηγήσεις τα γεγονότα θα δώσεις άνοιγμα για έναρξη σχέσης και δε θα απογοητευτείς. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πρώην ταίρι σου θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, στόχο βάζεις την σταθεροποίηση και την εξασφάλιση. Ειλικρινείς διάλογοι που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τον ερχομό του Άρη στον Υδροχόο η κοινωνικότητα σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία προσιτή και δεχτική θα κάνουν τη στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμπαθήσεις, δεν αποκλείεται στην πορεία να αποκτήσεις βλέψεις ερωτικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό φεύγουν ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες, θα είσαι σε θέση να αποβάλεις την καχυποψία και την αμφισβήτηση. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και χαλαρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό απρόβλεπτη θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, είναι πολύ πιθανόν αυτή τη φορά να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ελκυστικό θα κάνει το παρουσιαστικό σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, παίρνεις τις εξελίξεις στα χέρια σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και στις απότομες ή αντιδραστικές επαναστάσεις. Ανήσυχη και άστατη θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Σε περίπτωση που κάτι το ακαθόριστο σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, σκέψου λογικά, απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Θα σε ευνοήσει ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να τονωθείς και να σκεφτείς ενθαρρυντικά, θα είσαι σε θέση να διώξεις πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα προσεγγίσεις, θα ανοιχτείς θα μιλήσεις αυθόρμητα. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του καινούριου προσώπου που θα γνωρίσεις, οι φιλοφρονήσεις που θα ανταλλάξετε πολύ γρήγορα θα καταλήξουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με την εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σου και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, με αποφασιστικό και συνειδητοποιημένο τρόπο θα διορθώσεις τις λανθασμένες ενέργειες και θα καταφέρεις να βγεις από τις αρνητικές καταστάσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σε ωθήσει να επιδιώξεις την σταθερότητα ίσως και τη δέσμευση, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα θα βρεις τρόπο να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο θα το λάβεις το ανατρεπτικό τηλεφώνημα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ευθέως θα σου κάνει πρόταση για συνάντηση. Η επίδραση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να σου δημιουργήσει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο θα είναι περαστικό. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον Ουρανό να εμφανίζεται στον Ταύρο και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η συμπεριφορά σου θα έχει εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, από την μια θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία , το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσιους λογούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ηρεμήσουν τις διαθέσεις σου.

Πηγή: Myastro.gr