17/11/14 – 23/11/14

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ Κριέ, οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου. Σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητο σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου, γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Από τη μια, δηλαδή, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις, που θα μπορούσαν ν’ αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως γίνεσαι ευθύς και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις, που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, αυτή την εβδομάδα θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και αυτά που σε οδηγεί η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια σε σχέση με τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συζητήσεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα σου.Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Φίλε Κριέ, η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από τις πλανητικές όψεις μεσοβδόμαδα. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, αρκεί να είσαι λογικός και δίκαιος. Αν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ Ταύρε, οι ευθύνες που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου γι’ αυτή την εβδομάδα, είναι περισσότερες απ’ ό, τι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσεις, λοιπόν, πως δεν θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου, ωστόσο, θα αναπτερωθεί, γιατί χάρη στις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα το Σάββατο στον Τοξότη, ένα σχέδιο που είχες θέσει σε κίνηση καιρό πριν, επιτέλους θ’ αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θ’ αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, είναι ιδανική εβδομάδα για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη και να ευνοεί τις επικοινωνίες. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις ρώτα στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητά σου. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο, θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα ανανεωθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μην φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο ή ακόμα και για να πάρεις κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσεις να κάνεις μια έστω και μικρή αποταμίευση. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματός σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, πασχίζεις να φανείς αντάξιος των προσδοκιών, που εσύ ο ίδιος έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη πως φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου, θα αποδείξεις την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό, θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα αισθανθείς μια απρόσμενη οικειότητα ανάμεσα σε εσένα και αυτούς, σαν να τους γνώριζες από πάντα. Τέτοια συναισθηματικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα, γι’ αυτό φρόντισε να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από τον σύντροφό σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα… Πρόσεξε και μην μπλέκεσαι σε… διπλές καταστάσεις, γιατί με τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθείς, δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό. Εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς τον έρωτα να έρθει στην ζωή σου, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση, που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου στη θέση του, για να μελετήσεις καλύτερα τις συμπεριφορές σου και να μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα θα σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού ενδεχομένως οι συνεργάτες ή οι ανώτεροί σου να μην αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, να δεις ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε, δεν σε βιάζει κανένας και τα πράγματα στις δουλειές είναι πολύ αμφίρροπα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματά σου, γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα και να πιεστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Aγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα η κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς και η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Τοξότη, θα λειτουργήσουν διαφωτιστικά για το ζώδιό σου, όσο κι αν αυτό προς το παρόν φαντάζει παράξενο. Σύντομα το θολό τοπίο των επαγγελματικών, αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει. Επιτέλους, θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου, χωρίς προσωπεία. Φρόντισε να μη σε πιάσουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στον σύντροφό σου, γιατί αν κι αυτός από την μεριά του κάνει το ίδιο πράγμα, τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στην απομάκρυνση, αν όχι στον χωρισμό. Φρόντισε να αφήσεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχοληθείς με την οικογένεια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο, γεγονός που θα σου φέρει πολλές κατακτήσεις και θα νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα επένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα για να ενισχύσεις τις γνώσεις που έχεις για το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια θα έχει τώρα αρνητικά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερες προσπάθειες για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδά σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι αγοράζοντας προϊόντα, που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητα.

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού ξοδεύεις τα χρήματά σου. Ενδέχεται να παρουσιαστούν παραπλανητικά σημάδια, όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, τα οποία οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και φυσικά να τα προσπεράσεις. Μη φοβηθείς να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, αυτή την εβδομάδα αντί να γκρινιάζεις στον σύντροφό σου και να δημιουργείς αρνητικό κλίμα στη σχέση σου, προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματά του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με την δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο, γι’ αυτό θα χρειαστεί την στήριξη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ανοίγει ένας νέος κύκλος στην ζωή σου, όπου θα έρθεις πολύ κοντά με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου, για να έχεις τη βοήθειά τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό τομέα, αν χειριστείς τα χρήματα σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μην ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες. Αν ψάχνεις για δουλειά, δραστηριοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο, τώρα που ο Άρης από τον Αιγόκερω ευνοεί τέτοιες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου, πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση οφείλεις να προσπαθήσεις. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα, τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Η βιασύνη είναι κάτι που καλό θα ήταν να αποφύγεις, καθώς, πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει ότι τον παραμελείς. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, αυτή την εβδομάδα μόνο αν κινηθείς με διπλωματία, θα μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Στον επαγγελματικό σου τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου με διάλογο. Καθ’ όλη την διάρκεια των ημερών, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στον Σκορπιό, θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Οικονομικά μείνε συνετός και εγκρατής στα έξοδά σου και μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από εκεί που φτάνει.

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης, προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερο και πιο κατασταλαγμένο. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Τοξότη, σε βάζει σε μπελάδες σχετικούς με τα επαγγελματικά, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει… αναίμακτα, από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα περάσεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από την Πέμπτη και μετά, και εφόσον οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους, που θα στηρίξουν τις ιδέες σου και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη, είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ζητήματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ Σκορπιέ, την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνος σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Η Σελήνη πάντως, στο ζώδιό σου από την Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, παίζει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει, το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να θέλεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, με τον Ερμή για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που θα αποδειχθεί σταθμός στην ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια, πρέπει να ξέρεις ότι είναι κρίσιμες αυτές οι ημέρες και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτικός στα λόγια και στις ενέργειές σου. Στα οικονομικά πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδά σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές απ’ ότι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για σένα. Πράγματα που, είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια, αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου το Σάββατο, καθώς και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα, επίσης στο ζώδιό σου, ανοίγουν δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα, που σε κρατούσαν σε απόσταση από το ερωτικό σου αντικείμενο. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αυτή την εβδομάδα όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν στον αισθηματικό σου τομέα, με την Αφροδίτη να έχει ήδη εισέλθει στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί. Ο σύντροφός σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Τοξότη, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη από το ζώδιό σου, θα έχεις άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σου, που θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτικός σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή και αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, κι εσύ πρέπει να μείνεις πιστός στα όνειρα και στις σκέψεις σου, για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και εσύ συνεχίζεις να ζηλεύεις παράφορα τον σύντροφό σου και να πλάθεις διάφορα σενάρια με την φαντασία σου. Σταμάτα άμεσα αυτήν την συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν. Η καχυποψία που σε διακρίνει θα βλάψει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Τοξότη, θα σε κάνει πιο κοινωνικό και θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελος σου αν σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα βιώνεις έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου, για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους ερεθίζεις για κανέναν λόγο, γιατί ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η εβδομάδα αυτή θα επιφέρει μία κρίση στη σχέση σου, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με την συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε, για να βρείτε λύσεις. Αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, ξαφνικές γνωριμίες και κατάλληλες προϋποθέσεις για δέσμευση δημιουργούνται το Σαββατοκύριακο για εσένα, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Υδροχόε. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς, να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδα σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να πολλαπλασιαστούν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

ΙΧΘΥΣ:

Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικονομικά είναι πρώτα στην λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο σε σχέση με τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει σημαντικά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται ρεαλιστικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε φέρει πολύ κοντά στον σύντροφό σου και θα εκπλαγείς με την ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία θα σου εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά του. Αν είσαι ελεύθερος, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, έχουν ήδη αρχίσει και φτιάχνουν τα πράγματα και οι συνθήκες. Θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά, για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα, που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.

Πηγή: Myastro.gr