14/9/15- 20/9/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 16 – 22 Σεπτεμβρίου αν δείτε ότι δεν σας παίρνει από άποψη αντοχών να συνεχίσετε δουλειά ή χόμπι, πάρτε το μήνυμα ξεκουραστείτε και αφήστε στην άκρη παλικαρισμούς.

Από 17/9 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά, καθώς θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Ασφαλώς για να είστε καλυμμένοι από την δική σας πλευρά βεβαιωθείτε ότι σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας έχετε ότι είστε κατανοητοί και σαφείς.  Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) ίσως να προέκυψαν κάποια προβλήματα με νομικές υποθέσεις ή να απογοητευτήκατε από έναν συνεργάτη ή υπάλληλο, που τον θεωρούσατε έμπιστο, ενώ οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες με σπουδές. Ενώ ορισμένοι είχατε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα σας με την αρωγή ενός προσώπου μεγαλύτερης ηλικίας.  Από την Παρασκευή έως τις  20/12/2017 εμπόδια ή δυσκολίες τέτοιου είδους ενδεχομένως να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Τετάρτη έως τις 22/9 φροντίστε να μην παρασυρθείτε από παρέες ή φίλους με ασυνήθιστα γούστα ή ενδιαφέροντα και παραμελήσετε παιδιά ή σύντροφο.

Από την Πέμπτη ως τις 9/10, μάλλον πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, καθώς καθυστερήσεις, παρανοήσεις και εμπόδια στο χώρο της εργασίας ή γενικά στην καθημερινότητα έρχονται για να τεστάρουν σχέσεις και συνεργασίες.  Ψυχραιμία μπόρα είναι και θα περάσει.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις σας ταλαιπώρησαν. Ορισμένοι ίσως να βιώσατε ένα μεγάλο χωρισμό ή να νιώσετε αποδιοργανωμένοι από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που επωμιστήκατε το τελευταίο διάστημα.  Από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 η ψυχολογική σας διάθεση θα έχει διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα.  Ο πανικός δεν οδηγεί πουθενά, πρέπει να μάθετε να στηρίζεστε στις δικές δυνατότητες και ικανότητες και όχι σε τρίτους.  Ενώ, όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σε νέες επενδύσεις ή συνεργασίες χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Φροντίστε οι προσδοκίες για τα επαγγελματικά σας να συνάδουν με τις τρέχουσες εξελίξεις και να μην πάρετε αέρα από τις παροτρύνσεις των δικών σας ανθρώπων.

Από 17/9 ως 9/10, ίσως να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με έτερον ήμισυ, παιδιά, ή φίλους.  Ενώ όσοι θέλετε να κάνετε νέα εγχειρήματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, εάν είναι εφικτό μεταθέστε τα για αργότερα ή επαναξιολογήστε τα εκ νέου.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) μπορεί να αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες σε προσωπικές ή σε επαγγελματικές σχέσεις.  Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι ίσως να συνειδητοποιήσατε ότι με κάποια άτομα δεν έχετε κοινή πορεία.  Για αυτό το λόγο τους βγάλατε από την ζωή σας.  Το ίδιο μπορεί να συνέβη στον επαγγελματικό χώρο, καθώς θα διαπιστώσατε ότι αυτό που έως τώρα κάνατε δεν κάλυπτε φιλοδοξίες και όνειρα που είχατε.  Από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 ξαναμπαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το θέμα των σχέσεων όπου πρόσωπα θα έρχονται και θα φεύγουν. 

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Τετάρτη και μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μην βλέπετε μόνο το δέντρο και χάνετε το δάσος όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Από την Πέμπτη ως τις 9/10, δεν είστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε με τρίτους ως επακόλουθο να είστε απολυτοί σε ιδέες και απόψεις.  Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον προβλήματα στην καθημερινότητα σας φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να αντιμετωπίζετε με διπλωματικό τρόπο τις υποθέσεις που αφορούν σπίτι ή μέλη της οικογένειας.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) ίσως να διαπιστώσατε τις πρώτες δυσκολίες, καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα ή θέματα υγείας να έκαναν την εμφάνιση τους.  Από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε τα ίδια προβλήματα εάν δεν τα έχετε επιλύσει ακόμη.  Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 16 – 22/9 κάντε χρήση της λέξης εγκράτειας και αφήστε γαλαντομίες και ανοίγματα για κάποια άλλη φορά, που το σκηνικό θα είναι πιο ευνοϊκό για εσάς.

Από 17/9 ως 9/10, θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή στο κομμάτι της επικοινωνίας, καθώς παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, καθυστερήσεις και δυσκολίες θα εμφανιστούν στο δρόμο σας.  Από την δική σας πλευρά διασφαλίστε ότι σε επικοινωνίες ή επαφές έχετε γίνει απολύτως κατανοητοί και σαφείς.  Επιπλέον, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υποσχέσεις που δίνετε και παίρνετε.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) αντί να μειώσετε τα έξοδα μάλλον τα αυξήσατε διότι κάτι να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες και κάτι τα έκτακτα έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει σας οδήγησαν σε ένα ταμείο με έλλειμμα.  Ωστόσο, χρειάζεται να ελέγχετε τις επιθυμίες σας για να αποφευχθούν λάθη τους παρελθόντος.  Ενώ από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 πρέπει να μάθετε πως μέσα από ευθύνες και δυσκολίες μπορείτε να εδραιώσετε προσωπικές ή φιλικές σχέσεις.  Ενώ δεν αποκλείεται να ελκύετε ή να ελκύεστε από μεγαλύτερα ή πιο σοβαρά άτομα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από 16-22/9 στα μεγάλα και ωραία λόγια, όπως επίσης και στις υποσχέσεις που θα λάβετε κρατήστε μικρό καλάθι.

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες πρέπει να κάνετε τις αλχημείες σας για να επιλύσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή πιθανόν να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στα έσοδα.  Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε αφού στο τέλος θα βρείτε κάποια λύση.  Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσετε στις σχέσεις σας για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) γίνατε πιο εσωστρεφείς.  Με αποτέλεσμα να είχατε τον απαιτούμενο χρόνο για να σκεφτείτε με ηρεμία τι θέλετε και τι όχι στην ζωή σας.  Ενδεχομένως, αυτό το χρονικό διάστημα να απομακρυνθήκατε από φίλους, συγγενείς, συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σας.  Ωστόσο, από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικογένεια, σπίτι όπως το να αγοράσετε, να πουλήσετε ένα ακίνητο, να παντρευτείτε ή να χωρίσετε.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 16 – 22/9 αποφύγετε την ανάμειξη σας σε κουτσομπολιά, σκάνδαλα ή ίντριγκες στον εργασιακό χώρο για να μην έχετε παρατράγουδα στην συνέχεια.

Από 17/9 ως 9/10, πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια σε επαγγελματικά ή προσωπικά σχέδια.  Για να διευκολύνετε την κατάσταση κάντε χρήση της διπλωματικότητάς σας για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.  Από την άλλη πλευρά, κάντε την αναδρομή σας για να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος στους παραπάνω τομείς.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον και ιδιαίτερα με αδέλφια ή γείτονες.  Εξαιτίας αυτού ορισμένοι ίσως πήρατε την απόφαση να αλλάξτε γειτονιά.  Επίσης, μικροατυχήματα σε δουλειά ή σπίτι ήταν μέρος της καθημερινότητας σας αφού ο νους σας διαρκώς ταξίδευε κυριολεκτικά και μεταφορικά.  Από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 θα πρέπει να μεριμνήσετε για να επιλύσετε τα παραπάνω ζητήματα.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε εμπιστευτικές πληροφορίες ή ειδήσεις που λαμβάνετε από τρίτους ίσως να χρειάζεται να ελέγξετε κατά πόσο είναι αλήθεια ή ισχύουν στην πραγματικότητα.  Από την άλλη πλευρά, πάρτε τον χρόνο σας για να συνειδητοποιήσετε ποια πρόσωπα θέλετε να είναι στην ζωή σας και αν έχετε κάνει κάποιο λάθος να το διορθώσετε.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) ενδεχομένως να αντιμετωπίσατε κάποιες καθυστερήσεις ή δυσκολίες στα έσοδα που προέρχονται από την δουλειά.  Από την Παρασκευή έως τις  20/12/2017 απαιτείται καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των οικονομικών σας. Ενδεχομένως, να χρειάζεται να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα σχετικά με επιθυμίες δικές σας, παιδιών ή σε νέα εγχειρήματα που θέλετε να αναλάβετε.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 17/9 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε συζητήσεις, επαφές ή γενικότερα σε μετακινήσεις που θα κληθείτε να κάνετε τόσο για λόγους διασκέδασης γιατί και αυτή είναι απαραίτητη στην ζωή μας, όσο και για επαγγελματικούς επιβάλλεται και δεν επιδέχεται αναβολής το να ελέγχετε και να τσεκάρετε ότι όλα αυτά που λέγονται, δρομολογούνται ή ακολουθούν την επιθυμητή πορεία.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) πιθανόν να νιώσατε ένα φρένο ή μια στασιμότητα σε προσωπικά ή σε επαγγελματικά σχέδια.  Μπορεί οι συγκυρίες να μην επέτρεψαν να δρομολογήσετε τα πλάνα σας αλλά πέραν από τους εξωτερικούς παράγοντες ίσως ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς να μην συναινούσε με τις πράξεις σας.  Με αποτέλεσμα να δημιουργούσε δυσκολίες εκεί που δεν υπήρχαν.  Ωστόσο, από την Παρασκευή έως τις  20/12/2017 θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από τους φόβους του παρελθόντος.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Πέμπτη έως τις 9/10, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς θα προκύψουν καθυστερήσεις στο χώρο της δουλειάς αλλά και παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή με τρίτους που έχετε καθημερινή επαφή.  Για αυτό το λόγο, προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας όσο είναι εφικτό φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικοί και σαφείς.  Ωστόσο, κάθε δυσκολία είναι για καλό διότι θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε εκ νέου συνεργασίες ή επαγγελματικές προτάσεις. 

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου ) ίσως επιλέξατε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με στόχους που πετύχατε ή αποτύχατε.  Εξαιτίας αυτού, ίσως μπήκατε στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε νέους στόχους ή να προσεγγίσετε παλαιότερες φιλοδοξίες.  Από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 παίρνετε χαρτί και μολύβι για να φτιάξετε μια λίστα με στόχους που θέλετε να πετύχετε.  Ενώ δεν πρέπει να αγνοήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο που χρειάζεται την στήριξη σας αυτό το διάστημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 17/9 ως 9/10, ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή εμπόδια στην πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού.  Από την άλλη πλευρά, μπαίνετε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε ή να αναθεωρήσετε προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια που σχετίζονται με τρίτους.  Εξαιτίας αυτού ίσως να χάσετε για λίγο την αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για το μέλλον.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου ) ίσως συνειδητοποιήσατε την πραγματική εικόνα από κάποιο φίλο, ως γνωστόν οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.  Επίσης, όσοι θέλατε να ξεκινήσετε ένα κάποιο σχέδιο μάλλον έμμεινε στο συρτάρι του γραφείου σας καθώς δεν ανακαλύψατε συμμάχους για να σας βοηθήσουν.  Ωστόσο από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 σε ότι αφορά σχέδια ή όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές αλλά και να μην στηρίζεται τις ελπίδες σας σε κάλπικες υποσχέσεις.  Επομένως, προετοιμαστείτε να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και δυνατότητες.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Πέμπτη έως τις 9/10, πιθανόν σε συζητήσεις, διακανονισμούς για οικονομικές εκκρεμότητες προς δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικές εταιρίες, τράπεζες, προμηθευτές ή γενικότερα οφειλές προς τρίτους ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια.  Αυτό πού χρειάζεται είναι να είστε ψύχραιμοι και να έχετε αρκετή επιμονή, για να βρείτε άκρη!

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο (κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ.  Αυτό το χρονικό διάστημα ίσως να συγκρουστήκατε ή να διαπληκτιστήκατε με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας όπως είναι το αφεντικό, ο προϊστάμενος ή ακόμη και ένας γονέας, καθώς οι ιδέες και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές υποθέσεις δεν συναινούν με τις δικές τους.  Παρόλα αυτά όμως, από την Παρασκευή έως τις 20/12/2017 επανέρχονται στην επιφάνεια τα πιο πάνω ζητήματα και θα πρέπει να τα επιλύσετε σύντομα.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr