Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.  Για παράδειγμα ορισμένοι θα κάνουμε αλλαγή πλεύσης σε στόχους, συμπεριφορά ή τρόπο σκέψης.  Ενώ, παράλληλα θα υπάρχουν ευκολίες και δυσκολίες στο δρόμο μας με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να εμπλακούμε σε καβγάδες ή διαμάχες με τον περίγυρο μας.  Ας δούμε πιο αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από την Δευτέρα έως τις 24/9, ίσως προκύψει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση από κάποιο φίλο, οπότε δεν έχετε παρά να την αρπάξετε.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, είναι μια καλή περίοδος για να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.  Ενώ από την άλλη πλευρά, όσοι επιδιώκετε νέες συνεργασίες πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες μέχρι τις 9/10.

Την Πέμπτη μην επιμένετε στις απόψεις σας ακόμη και αν γνωρίζετε ότι έχετε δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Από 25/9 έως 12/11 αποφασίζετε να δουλέψετε σκληρά για τα τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες ή άλλες καθημερινές υποχρεώσεις.  Αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας αλλά και επικριτικοί ή σχολαστικοί με τους συνεργάτες σας.  Με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις και προστριβές στο χώρο της εργασίας.  Ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα από απροσεξία ή βιασύνη. 

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Από 21-24/9, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία και την γνώση που έχετε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε το τελευταίο διάστημα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, ο νους σας θα στρέφεται γύρω από καθημερινά ζητήματα όπως δουλειά, σπίτι, διατροφή ή φυσική κατάσταση.  Ενώ όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας ίσως να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες μέχρι τις 9/10.

Την Πέμπτη μην αφήσετε τον αυθορμητισμό ή την επιπολαιότητα της στιγμής να γίνει αφορμή για να διαπληκτιστείτε με κάποιο κοντινό πρόσωπο.

Από 25/9 έως 12/11 ανακτάτε δυνάμεις και αυτοπεποίθηση.  Με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι στην καθημερινότητά σας.  Ορισμένοι θα προσθέσετε νέα χόμπι και δραστηριότητες στο πρόγραμμα σας.  Ενώ στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα θα είναι έντονο το αίσθημα να παίξτε και να ρισκάρετε.  Πολλές φορές η επιθυμία για να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο μπορεί να μας ωθήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις.  Για αυτό το λόγο σε νέες οικονομικές επενδύσεις ή σχέδια χρειάζεται να είστε προσεκτικοί.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Από 21-24/9, μια τυχαία συνάντηση με έναν φίλο από τα παλιά γίνεται η αιτία να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα αλλά και να αλλάξει η ψυχολογική σας διάθεση.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, διανύετε μια δημιουργική/παραγωγική περίοδο όπου θέλετε να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, χόμπι ή να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και σε αγαπημένα πρόσωπα.  Ενδεχομένως, να σας δοθούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι μέχρι τις 9/10 ίσως να προκύψουν κάποια εμπόδια.

Την Πέμπτη μην επιτρέψετε κάποια κακεντρεχή σχόλια να επηρεάσουν την ψυχολογική σας διάθεση.

Από 25/9 έως 12/11 δεν χωρούν άλλες αναβολές ή καθυστερήσεις σε εκκρεμείς υποθέσεις με οικογένεια ή ακίνητη περιουσία.  Μάλλον πρέπει να δράσετε ακόμη και αν χρειαστεί να επισκεφτείτε τα πάτρια εδάφη.  Είναι λογικό η ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού να είναι φορτισμένη.  Για αυτό το λόγο θα πρέπει να βρείτε κάποιο τρόπο για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.  Ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα από απροσεξία ή βιασύνη όταν κινήστε στο χώρο του σπιτιού. 

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Έως και την Πέμπτη είναι κατάλληλες μέρες για να διαπραγματευτείτε τις αποδοχές σας αλλά και αν σας οφείλουν χρήματα, τα οποία θεωρούσατε ξεγραμμένα ίσως να έχετε κάποια θετική εξέλιξη.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, δίνετε έμφαση στο χώρο του σπιτιού είτε αφορά το έμψυχο είτε το άψυχο υλικό.  Έτσι λοιπόν, κάνετε μια ανανέωση σε αυτό με νέες αγορές.  Ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιο συγγενή ή φίλο. Παρόλα αυτά όμως, αποφύγετε βιαστικές επιλογές και αν είναι εφικτό κάντε μετά τις 9/10 οποια αλλαγή θέλετε.

Την Πέμπτη αποφύγετε να είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντι στους άλλους διότι θα χάσετε το δίκιο σας και μαζί με αυτό και τις όποιες προσδοκίες είχατε.

Από 25/9 έως 12/11 κινητοποιήστε για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες και γενικότερα θα υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα σε επαφές και συζητήσεις με το κοντινό περιβάλλον.  Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο ταξίδι για να τακτοποιήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.  Ωστόσο, σε αυτές τις υποθέσεις δεν χωρούν βιασύνες και επιπολαιότητες διότι θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.  Επιπλέον, αποφύγετε να εκτονώνετε τα νεύρα ή τον θυμό σας σε λάθους ανθρώπους ή πράγματα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από 21-24/9, είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε μια αναπάντεχη επαγγελματική  πρόταση ή μια τυχαία συνάντηση μπορεί να γίνει η αιτία για να δρομολογήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, θα υπάρχει μια υπέρ κινητικότητα σε συζητήσεις, επαφές και γενικότερα σε μετακινήσεις.  Για να μην χαθείτε στο δρόμο κυριολεκτικά ή μεταφορικά φροντίστε να οργανώσετε το πρόγραμμα σας έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.  Ενώ, μέχρι τις 9/10 σε υποσχέσεις που παίρνετε αν δεν δείτε σύντομα κάποιο αποτέλεσμα μην βασίζεστε σε αυτές.

Από την Παρασκευή έως τις 12/11 είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε τα οικονομικά σας και αν χρειαστεί να σταματήσετε περιττές δαπάνες.  Ενδεχομένως, να προκύψει κάτι ευχάριστο στον επαγγελματικό χώρο με αποτέλεσμα να δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται.  Βέβαια για να μην χάσετε την γραμμή πλεύση σας αποφύγετε διαπληκτισμούς και προστριβές με σύντροφο, φίλους, συγγενείς, παιδιά ή συνεργάτες διότι θα αποδιοργανωθείτε και δεν θα έχετε όρεξη για δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Από την Δευτέρα έως τις 24/9, κάποιες ευχάριστες ειδήσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο ίσως αλλάξουν το σκηνικό στην καθημερινότητά.  Με αποτέλεσμα να αρχίσετε να βλέπετε την θετική πλευρά των γεγονότων.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, επικεντρώνεστε σε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις.  Αυτό το διάστημα γίνεστε πιο αποφασιστικοί και αισθάνεστε την ανάγκη να δουλέψετε σκληρά για να κερδίσετε τα υλικά αγαθά που ονειρευόσασταν.  Όμως, μέχρι τις 9/10 πρέπει να είστε ψύχραιμοι διότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούν καθυστερήσεις στα σχέδια ή έξοδα, που δεν είχατε υπολογίσει.

Την Πέμπτη για να μην κλονίσετε προσωπικές σχέσεις αποφύγετε να θίξετε θέματα, που πονάνε/ενοχλούν.

Από 25/9 έως 12/11 είστε διατεθειμένοι να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ή να πάρετε πρωτοβουλίες για να προωθήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ωστόσο, φροντίστε με την συμπεριφορά σας να μην προκαλείτε τον περίγυρο διότι στην παρούσα φάση χρειάζεστε συμμάχους και όχι εχθρούς.  Επίσης, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις σε ότι αφορά νέες συνεργασίες όταν δεν έχετε ξεκάθαρη και σαφή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από 21-24/9, θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, καθώς θα υπάρχουν αναπάντεχες εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό, επαγγελματικό ή συναισθηματικό ζήτημα.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, θέτετε νέους στόχους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Ενώ, ταυτόχρονα θα επιδιώξετε αλλαγές σε εξωτερική εμφάνιση όπως χτένισμα ή γκαρνταρόμπα.  Παρόλα αυτά όμως, δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί στις κινήσεις διότι σε ορισμένες περιπτώσεις επιθυμίες και αντοχές μπορεί να μην συνάδουν και ως εκ τούτου να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

Την Πέμπτη αν είναι εφικτό αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά ζητήματα διότι δεν πρόκειτε να βγάλετε άκρη.  

Τέλος, από την Παρασκευή έως τις 12/11 πιθανόν οι δυνάμεις σας να σας προδώσουν και να χρειαστεί να ρίξτε τους ρυθμούς για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντα σας.  Ακόμη, αποφύγετε μυστικές επαφές ή συζητήσεις διότι θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.  Ενώ σε θέματα εργασίας προσπαθήστε να έχετε τυπική συμπεριφορά σε ότι αφορά το ωράριο ή τις υποχρεώσεις για να μην δίνετε τροφή για σχόλια.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Από την Δευτέρα έως τις 24/9, ένα αγαπημένο πρόσωπο ή ένας συνεργάτης/συνάδελφος ίσως χρειαστεί ηθική ή οικονομική στήριξη για να μπορέσει να διεκπεραίωση τις υποχρεώσεις του.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, μάλλον θα πρέπει να ρίξτε λίγο τους ρυθμούς, προκειμένου να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας αλλά και να επαναπροσδιορίσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.  Ενώ όσοι έχετε ζητήματα υγεία θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή ακόμη και όσοι έχετε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά μην τις αγνοήσετε.

Την Πέμπτη σε συζητήσεις και επαφές προσπαθήστε να είστε φειδωλοί και επιφυλακτικοί διότι ότι πείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο. 

Από 25/9 έως 12/11 είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας είτε είναι υλικοί είτε πνευματικοί.  Αυτό το χρονικό διάστημα θα κάνετε νέες γνωριμίες σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο.  Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε επιφυλακτικοί και αντικειμενικοί διότι έχετε την τάση να ωραιοποιείτε και να εξιδανικεύετε πρόσωπα.  Με αποτέλεσμα όταν αντιληφθείτε την πραγματική τους εικόνα να απογοητευθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Από 21-24/9, μια θετική είδηση ή πληροφορία για ένα επαγγελματικό ζήτημα σας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό για να συνεχίσετε ακάθεκτοι τους στόχους σας.  

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, επικεντρώνεστε σε κοινωνικό – επαγγελματικούς στόχους όπου αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές προκλήσεις/προσκλήσεις. Παράλληλα, μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον ίσως να βρείτε κοινούς συμμάχους για την υλοποίηση των στόχων σας.  Όμως, δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει η στασιμότητα ή αναβλητικότητα στα παραπάνω ζητήματα.

Την Πέμπτη μην είστε ξεροκέφαλοι γιατί θα χάσετε κάποια σημαντική στήριξη που θα την έχετε ανάγκη στο μέλλον.

Από την Παρασκευή έως τις 12/11 είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να πετύχετε επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους.  Είναι λογικό όταν διεκδικείς μια θέση εργασίας να υπάρχει ανταγωνισμός.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε επικριτικοί για το πώς διαχειρίζονται οι άλλοι τις υποθέσεις τους ή να εκτονώνετε τον θυμό σας σε λάθους ανθρώπους διότι εάν υιοθετήσετε αυτή την συμπεριφορά ίσως να χάσετε κάποια πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσατε δεδομένα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Από την Δευτέρα έως τις 24/9, ίσως προκύψει κάτι ευχάριστο για εσάς που διαπραγματεύεστε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, το ενδιαφέρον σας στρέφεται γύρω από επαγγελματικές φιλοδοξίες και σε θέματα κοινωνικής καταξίωσης.  Αυτή την περίοδο θα έχετε πολλές κοινωνικό-επαγγελματικές υποχρεώσεις προκειμένου να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι ικανότητες σας.  Φροντίστε όμως με την συμπεριφορά σας να μην προκαλείτε τους ανωτέρους σας.  Ενώ μέχρι τις 9/10 χρειάζεται να δείξτε ψυχραιμία αν δείτε κάποια στασιμότητα στα σχέδια σας.

Την Πέμπτη δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε εισηγήσεις για αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο διότι δεν θα εισακουστείτε. 

Από 25/9 έως 12/11 όσοι δουλέψατε σκληρά τον περασμένο διάστημα μάλλον ήρθε η στιγμή να δείτε επαγγελματικά σχέδια ή όνειρα να υλοποιούνται σταδιακά.  Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό διότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσετε το μέτρο της ειλικρίνειας και της αλήθειας.  Με αποτέλεσμα να θέσετε επιπλέον μπελάδες στο κεφάλι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Από 21-24/9, προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις που επενδύατε το περασμένο διάστημα, ξαφνικά θα αποφέρουν αποτελέσματα.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, ο νους σας στρέφεται γύρω από επαγγελματικές συνεργασίες, μελλοντικά σχέδια ή στόχους.  Ακόμη, ίσως να προκύψει ένα ταξίδι,επαφές ή συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.  Ενώ έως τις 9/10 πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στα πλάνα σας.

Την Πέμπτη σε οποιαδήποτε πληροφορία ή είδηση χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί μέχρι να επιβεβαιώσετε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους.

Από την Παρασκευή έως τις 12/11 είστε αποφασισμένοι να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με εφορία, ασφαλιστικές εταιρείες, ληξιπρόθεσμα χρέη προς τρίτους αλλά και να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν ή κληρονομικά ζητήματα.  Ενώ σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.  Έτσι λοιπόν πρόσωπα θα έρχονται και θα φεύγουν από την ζωή σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Από την Δευτέρα έως τις 24/9, μια θετική τροπή στο χώρο της εργασίας ίσως να έχει και οικονομικά οφέλη για την τσέπη σας.

Από την Τετάρτη έως τις 23/10, μπαίνετε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.  Έτσι λοιπόν βάζετε κάτω την ζυγαριά και υπολογίζεται τα υπέρ και τα κατά σε κάθε σχέση προκειμένου να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες.  Όμως, αν είναι εφικτό πριν τις 9/10 αποφύγετε να πάρετε κάποια οριστική απόφαση διότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν.

Την Πέμπτη αποφύγετε να υιοθετήσετε απόψεις τρίτων για να επιλύσετε τα προβλήματα σας διότι θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.  

Από 25/9 έως τις 12/11 θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων είτε αφορούν προσωπικές είτε επαγγελματικές.  Αυτό το χρονικό διάστημα πιθανόν να ενοχλήστε με την συμπεριφορά τρίτων.  Όμως για να μην διαταράξετε καμία σχέση φροντίστε να λειτουργήσετε σε ομαδικό πνεύμα και όχι εγωιστικά. 

 

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr