12/10/15- 18/10/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Την Δευτέρα ευνοείστε στον επαγγελματικό τομέα αφού θα έχετε την δυνατότητα να επικυρώσετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες. Ενώ, δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια πρόταση από πρώην εργοδότη, οπότε ας είστε σε ετοιμότητα και μην βιαστείτε να απαντήστε. Πάρτε το χρόνο σας εξετάστε όλα τα δεδομένα και μετά καταλήξτε σε μια απόφαση.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 8 ως 10 Απριλίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Το οποίο πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για ένα μήνα καλείστε να κάνετε αλλαγές σε σχέσεις προσωπικές, φιλικές ή επαγγελματικές, για να αποδεσμευτείτε/απαλλαγείτε από οτιδήποτε παλιά/φθαρμένη ή ασθμαίνουσα κατάσταση και να μπορέσετε να προχωρήσετε στην ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι όποιες προσπάθειες και κόποι που κάνατε το τελευταίο διάστημα για να επεκταθείτε σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν έγιναν μάταια/δεν πάνε χαμένες. Καθώς, από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα λάβετε κάποιες χαρμόσυνες ειδήσεις ή πληροφορίες για τα πιο πάνω ζητήματα.

Την Τρίτη γίνεται νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 9 ως 11 Μαΐου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Με αποτέλεσμα από 13/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες πιθανόν να αναγκαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την καθημερινότητά σας. Για παράδειγμα ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε/κάνετε μεταβολές στο καθημερινό σας πρόγραμμα, στο χώρο εργασίας, στις σχέσεις με συνεργάτες/συναδέλφους ή ακόμη και να επικεντρωθείτε σε ζητήματα υγείας, διατροφής ή άσκησης.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για εσάς και θέλουν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που συναντάτε στο δρόμο σας. Δεν αποκλείεται, να επωφεληθείτε από μια κληρονομιά, μια προσφορά, ένα δώρο ή αν σας οφείλουν χρήματα να εισπράξετε ένα μέρος από αυτά.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 9 ως 11 Ιουνίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Για έναν ολόκληρο μήνα επικεντρώνεστε στην ερωτική ζωή και σε κάθε δημιουργική δραστηριότητα, προκειμένου να κάνετε αλλαγές εκ βάθρων. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να αποφευχθούν λάθη διότι μπορεί να γίνετε βιαστικοί και παρορμητικοί για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Την Δευτέρα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ένα επιχειρηματικό στόχο ή μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια σχέση ή συνεργασία από το παρελθόν, που θα συμβάλει στην εκπλήρωση κάποιας προσωπικής ή επαγγελματικής φιλοδοξίας.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 11 ως 13 Ιουλίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για ένα μήνα καλείστε να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί το δίλημμα οικογένεια ή καριέρα. Μπορεί να προκύψει ένα πρόβλημα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Με αποτέλεσμα να αλλάξετε παλαιότερες απόψεις ή ακόμη και να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζατε ως τώρα την καθημερινότητα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Την τελευταία περίοδο αναμφισβήτητα έχετε επικεντρωθεί στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να σταθεροποιήσετε έσοδα αλλά και για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Την Δευτέρα θα πάρτε μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να σας δώσουν οι κόπους των προσπαθειών σας, στους πιο πάνω τομείς.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 11 ως 13 Αυγούστου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για τις επόμενες τριάντα μέρες δίνετε έμφαση σε επαφές και επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Πιθανόν, να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Ακόμη, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο γιατί μπορεί να πληγώσετε κάποια αγαπημένα πρόσωπα. Ενώ, κατά την διάρκεια των μετακινήσεων αποφύγετε βιαστικές συμπεριφορές/κινήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Την Δευτέρα μπορεί να σας χαμογελάσει η τύχη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για αυτό δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα παραθυράκι ανοιχτό και που ξέρετε μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποιο όνειρο σας, αρκεί βέβαια να το πιστέψετε, ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 11 ως 13 Σεπτεμβρίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Για έναν ολόκληρο μήνα εστιάζετε σε οικονομικές συνεργασίες/συμφωνίες αλλά και γενικότερα για να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Ωστόσο, ενδείκνυται να  είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί για να μην εξαπατηθείτε ή απογοητευτείτε από την τροπή των εξελίξεων.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από τις αρχές της εβδομάδας, μην διστάσετε να αποκαλύψετε κάποιες επαγγελματικές ιδέες ή σκέψεις στο κοντινό περιβάλλον διότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσάς και στις ικανότητες σας και θέλουν να σας βοηθήσουν πραγματικά. Την Δευτέρα μπορεί να λάβετε κάποια οικονομική ή ηθική στήριξη.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 12 ως 14 Οκτωβρίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για τις επόμενες τριάντα μέρες παίρνετε πρωτοβουλίες για να επιλύσετε χρόνια προβλήματα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά σε σχέση με εσάς ή τρίτους. Ωστόσο, ότι και αν κάντε φροντίστε να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και όχι προϊόν παρόρμησης.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Ως γνωστόν «οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα», έτσι και εδώ φίλοι και γνωστοί προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να σας στηρίξουν στα νέα επαγγελματικά βήματα. Την Δευτέρα αν προκύψει κάποια πρόσκληση για διασκέδαση ή γενικότερα για έξοδο από κάποιο φίλο από τα παλιά προσπαθήστε να δώστε το παρόν, καθώς ευνοείστε για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 11 ως 13 Νοεμβρίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για ένα μήνα θα επιδιώξτε να απομακρυνθείτε από τα κοινωνικά δρώμενα για να ξεκουραστείτε αλλά και να κάνετε τον απολογισμό της προηγουμένης χρονιάς. Από την άλλη πλευρά ίσως να υπάρξει μια ξαφνική τροπή σε σχέση με υγεία ή δουλεία. Για αυτό χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε και αν συμβεί.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Την Δευτέρα ένα πρόσωπο που έχει κύρος, εξουσία και πιστεύει σε εσάς και στις ικανότητές σας, σας δίνει την ευκαιρία να προβάλετε ταλέντα/δεξιότητες με το να αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις, οι οποίες συνεπάγονται και αύξηση των εσόδων σας.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 10 ως 12 Δεκεμβρίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για τις επόμενες τριάντα μέρες νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πιθανόν, στο πρόσωπο τους να ανακαλύψετε συμμάχους στον αγώνα σας για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση, να υπάρξουν απρόοπτες και ξαφνικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο για αυτό ας είστε σε εγρήγορση και μην φαντάζεστε αλλά πέρα από αυτά που συμβαίνουν, ας είστε ρεαλιστές.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Την Δευτέρα μια τυχαία συνάντηση με έναν φίλο από τα παλιά μπορεί αρχικά να μην σας ενθουσιάσει αλλά στην πορεία θα αλλάξετε γνώμη. Αυτό θα συμβεί, καθώς θα προκύψουν ορισμένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε εμπόδια, προκειμένου να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 9 ως 11 Ιανουαρίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Για έναν ολόκληρο μήνα δίνετε έμφαση στο να προωθήσετε ζητήματα καριέρας. Πιθανόν, ένα πρόσωπο με κύρος και εξουσία να σας στηρίξει για να φτάσετε πιο κοντά στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Όμως, δεν θα πρέπει να απορροφηθείτε από οικογενειακά προβλήματα και να χάσετε αυτή την ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ίσως να υπάρξουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με τους ανώτερους σας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο πρέπει να αποφευχθεί, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Την Δευτέρα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή φιλικές σχέσεις. Για αυτό δεν έχετε παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα και να διαπραγματευτείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις, έτσι ώστε να ξεπεράσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 7 ως 9 Φεβρουαρίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για τις επόμενες τριάντα μέρες ο νους σας στρέφεται γύρω από επαγγελματικές συνεργασίες, μελλοντικά σχέδια ή στόχους. Είναι πολύ πιθανόν, να προκύψει ένα ταξίδι, επαφές ή συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Για να μην απογοητευθείτε στο μέλλον προσπαθήστε να στηριχθείτε στις δικές σας δυνατότητες και ικανότητες και όχι σε τρίτους.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Την Δευτέρα κινητοποιείστε για να πετύχετε νέους στόχους ή επαγγελματικές φιλοδοξίες. Δεν αποκλείεται, να ερωτευθείτε, να πραγματοποιήσετε μια νέα συνεργασία ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας με έναν γάμο ή αρραβώνα.

Την Τρίτη γίνεται Νέα Σελήνη στις 19° Ζυγού 20´ και επηρεάζει τους γεννημένους από 9 ως 11 Μαρτίου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά σε αυτές τις μοίρες. Από σήμερα και για ένα μήνα μπαίνετε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Έτσι λοιπόν βάζετε κάτω τα πράγματα και καταγράφετε τα υπέρ και τα κατά σε κάθε σχέση, προκειμένου να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες. Πιθανότατα, να υπάρξει μια ένταση ή σύγκρουση με ένα πρόσωπο κύρους.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr