09/11/15- 15/11/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 11/11 έως 22/11(κυρίως οι γεννημένοι από 10-12 Απριλίου) η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας παρέχει βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα για να ξεμπερδέψετε μια και καλή με δικαστικές διαμάχες που αφορούν δουλειά ή προσωπικές υποθέσεις. Ακόμη, βαθιά κρυμμένες επιθυμίες, δεν μπορούν πλέον να περιμένουν και έρχονται στην επιφάνεια επιζητώντας την άμεση ικανοποιήσου τους. Δεν σας λέμε να μην τις εκπληρώσετε αλλά τουλάχιστον φροντίστε να μην σας εκθέσουν ή φέρουν σε δύσκολη θέση.

Από 12/11 έως 3/1/2016 μπορεί να νιώσετε ένα φρένο ή περιορισμό στις κινήσεις σας, καθώς θα είναι άλλοι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπλέκονται στα πόδια σας και θα έχουν λόγο στο τι κάντε ή δεν κάνετε. Για αυτό απαιτείται μεγαλύτερη διπλωματία και ευελιξία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, για να μην τις διαταράξετε.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 11/11 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11 Μαΐου) φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες ή σύντροφος συμβάλουν ή με τον τρόπο τους συναινούν, ώστε να κάνετε το πρώτο βήμα για να διασφαλίσετε όλα αυτά που σας παρέχουν σταθερότητα. Με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση σας να ανεβαίνει και εσείς απλώς να νοιώθετε ακόμα καλύτερα. Για αυτό και εσείς θα πρέπει να δείξετε με έμπρακτό τρόπο ότι εκτιμάτε αυτή τους την αφοσίωση, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν θεωρείται δεδομένη.

Από 12/11 έως 3/1/2016 σε ζητήματα εργασίας και υγείας πιθανότατα να υπάρξει άγχος και υπερένταση, καθώς θα αισθανθείτε ένα φρενάρισμα στις κινήσεις σας. Ενώ από την άλλη θα θέλετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Με αποτέλεσμα να βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την γυμναστική και την άσκηση.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 11/11 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 9-12 Ιουνίου) όσοι αναζητάτε εργασία θα έχετε θετικές εξελίξεις όσον αφορά αυτή σας την προσπάθεια. Ακόμη, όσοι είχατε καβγαδίσει με τους δικούς σας ανθρώπους ή είχε ψυχρανθεί το μεταξύ σας κλίμα θα δείτε να ομαλοποιείται η κατάσταση και να διαλύονται σύννεφα και παρεξηγήσεις.

Από 12/11 ως τις 3/1/2016 η προσωπική ζωή είτε αφορά σύντροφο ή μέλη της οικογένειας φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των θεμάτων που σας απασχολούν Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε χρήση της εγκράτειας και να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές για χάρη της εγκαταλείποντας ή ρίχνοντας τις αποδόσεις σας στα επαγγελματικά ή σε άλλους τομείς.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13 Ιουλίου) και μέχρι τις 22/11

υιοθετείτε μια πιο ανάλαφρη συμπεριφορά, όπου η χαρά, η διασκέδαση, η ικανοποίηση επιθυμιών, η ενασχόληση με τα παιδιά ή οι επενδύσεις σε δουλειά γίνονται πρώτο μέλημα σας. Ακόμη, μέσα σε αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε πρόσωπα από το εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα από την δική σας.

Από 12/11 έως 3/1/2016 η επιμονή, η υπομονή, η διπλωματικότητα και η διαλλακτικότητα θα πρέπει να είναι ένα με εσάς, καθώς σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις ενδέχεται να προκύψει ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις κοινωνικό-επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την γκρίνια, την μουρμούρα και τους καβγάδες τους.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 11/11 και για έναν μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13 Αυγούστου) ζητήματα που έχουν να κάνουν με ανακαίνιση, επισκευή αγορά, πώληση ακινήτου ή με δικές σας επενδυτικές επιλογές σας απασχολούν έντονα. Με αποτέλεσμα να είστε σε ένα πυρετό επαφών προκειμένου να κλείσετε τα πιο πάνω θέμα. Που από ότι φαίνεται και ξεμπερδεύετε οριστικά και χρήματα σας έρχονται. Σε καλή μεριά λοιπόν και αφήστε κατά μέρος κουβαρνταλίκια και ανοίγματα τέτοια περίοδο.

Από 12/11 ως τις 3/1/2016 αν θέλετε να προωθήσετε επαγγελματικούς – προσωπικούς στόχους, χρειάζεται να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά αλλά και να είστε πιο προσεκτικοί στην χρήση του λεξιλογίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από 11/11 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13 Σεπτεμβρίου) δεν θα έχετε σταματημό. Θα είστε σε μια διαρκή κίνηση, όπου μετακινήσεις, επισκέψεις, επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις θα είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα, προκειμένου να προβάλλετε τα επιτεύγματα σας αλλά και να κοινοποιήσετε ιδέες και σχέδια που για να υλοποιηθούν χρειάζονται και την στήριξη τρίτων.

Από 12/11 έως 3/1/2016 για να μπορέσετε να προωθήσετε πολλές επαγγελματικές ή προσωπικές δραστηριότητες φροντίστε να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Προκειμένου, να μην αποθαρρυνθείτε από δυσκολίες, αναποδιές ή εμπόδια που θα προκύψουν στο δρόμο σας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές από αυτή την προσπάθεια σας.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14 Οκτωβρίου) και για τις επόμενες τριάντα μέρες. Βρισκόμενοι όντας μια ανάσα από τις γιορτές παίρνετε φωτιά για να συμμαζέψετε όσο είναι δυνατόν τα οικονομικά σας. Προκειμένου να μπορέσετε να την βγάλετε καθαρή κατά την διάρκεια των άγιων μερών αλλά και για να μπαλώσετε τρύπες, που έχουν δημιουργηθεί.

Από 12/11 έως 3/1/2016 γίνεστε πιο παρορμητικοί, απαιτητικοί και διεκδικητικοί σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά τρίτων που είτε ζείτε μαζί τους είτε βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον πιθανόν να σας εκνευρίζει με αποτέλεσμα να θέλετε να τους απομακρύνετε από δίπλα σας. Βέβαια καλό είναι να αποφευχθούν βιαστικές αποφάσεις/επιλογές.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14 Νοεμβρίου) μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, με καινούργια γκαρνταρόμπα, χτένισμα, στυλ και γενικότερα με διαφορετική συμπεριφορά και διάθεση όπου θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Επομένως, εάν θέλετε να εισηγηθείτε κάποια πρόταση ή project προς τον εργοδότη ή τον προϊστάμενο σας, είναι μια καλή περίοδος να το πράξτε. Ταυτόχρονα, στα συναισθηματικά σας ευνοείστε να βρείτε το ταίρι σας, αρκεί να κινητοποιηθείτε και να απαλλαγείτε από έμμονες του παρελθόντος. Από 12/11 έως 3/1/2016 πιθανότατα να υπάρχει μια περαιτέρω υπερένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητά σας. Για να διαχειριστείτε καλύτερα το στρες και το άγχος προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σε δημιουργικές δραστηριότητες. Επίσης, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 10-12 Δεκεμβρίου) και για τις επόμενες τριάντα μέρες μαζευτείτε, αφήστε τις πολλές εξόδους και ακούστε τις ανάγκες του σώματος σας που σας καλεί να ξεκουραστείτε. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε τον απολογισμό σας για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς αλλά και για να θέσετε στόχους για την επόμενη. Μια τέτοια διαδικασία απαιτεί διαύγεια σκέψης που μόνο μέσω ηρεμίας και ξεκούρασης επιτυγχάνεται

  Ακόμη τη περίοδο αυτή ίσως προκύψει κάποια μυστική υπόθεση σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, η οποία πιθανότατα, να προέρχεται από τον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια γιατί αν τα υπερβείτε ίσως να θέσετε τον εαυτό σας σε δυσχερή θέση. Από 12/11 έως 3/1/2016 προσπαθείτε να βρείτε κοινούς συμμάχους σε προσωπικές και επαγγελματικούς στόχους. Ενδεχομένως, να αισθάνεστε μεγαλύτερη  αυτοπεποίθηση, δύναμη, ενέργεια και σιγουριά για να δράσετε στους πιο πάνω τομείς. Όμως, πρέπει να θέσετε κάποια όρια για να μην απορροφηθείτε σε σχέσεις και χάσετε ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 11/11 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11 Ιανουαρίου) ευνοείστε μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις, όπου θα κληθείτε να δώσετε το παρόν, να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία, η οποία μπορεί να σας προσφέρει οικονομικά οφέλη και όχι μόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία στο έπακρο.

Από 12/11 έως 3/1/2016 πιθανόν να επιδιώξετε επαγγελματικές επιτυχίες και κοινωνική αναγνώριση. Όμως, προσπαθήστε να μην απορροφηθείτε σε ζητήματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια ή προσωπική ζωή, ώστε να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά και χάσετε σημαντικές ευκαιρίες στους πιο πάνω τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 11/11 και για ένα ολόκληρο μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 7-10 Φεβρουαρίου) μην κωλυσιεργείτε ή μην εστιάζετε σε ανούσια πράγματα.

Φροντίστε να δώσετε το παρόν σε όσο το δυνατόν πιο πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς μέσα από αυτές θα προκύψουν γνωριμίες προσωπικού ενδιαφέροντος ή που θα βοηθήσουν να προχωρήσουν συνεργασίες και συνεταιρισμοί.

Από 12/11 ως τις 3/1/2016 θα είστε σε έντονη δραστηριότητα, προκειμένου να υλοποιήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους και γενικότερα σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην αποπροσανατολιστείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή μην απορροφηθείτε σε συζητήσεις και επαφές με το κοντινό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11 Μαρτίου) και για ένα ολόκληρο μήνα επικεντρώνεστε γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, εξωτερικό, φιλοσοφία, ανώτατη εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις με συγγενείς του/της συζύγου και όχι αδίκως αφού οι δικοί σας άνθρωποι είναι δίπλα σας στυλοβάτες. Γενικότερα, κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, είναι μια περίοδος αναγέννησης, όπου ονειρεύεστε μεγαλόπνοα σχέδια. Από 12/11 έως 3/1/2016 προσπαθήστε να κλείσετε τα ανοικτά μέτωπα που έχετε σε προσωπική ζωή ή οικονομικές συνδιαλλαγές, όσο κάτι τέτοιο βέβαια είναι εφικτό. Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι η ικανοποίηση κεφιών και επιθυμιών και κοστίζουν αλλά και χρόνο απαιτούν. Αν διαθέτετε αυτά τα δυο ή μπορείτε να τα βρείτε κάντε το. Τέλος στα προσωπικά σας εμφανίζεστε μαχητές, τολμηροί, θαρραλέοι, ως άτομα που δεν το βάζετε εύκολα κάτω, έτοιμοι να ρισκάρετε και να παίξετε με την φωτιά δίχως να υπολογίζετε κόστος.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr