16/11/15- 22/11/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (κυρίως οι γεννημένοι από 27-29 Μαρτίου) χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα άτομα που θεωρείτε έμπιστα, καθώς στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι και τόσο. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε νομικές υποθέσεις, ταξίδια, σπουδές, εμπορικές συναλλαγές ακόμη και σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ώστε να αποφευχθούν ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις ή μπλεξίματα. Από την Τετάρτη ίσως νιώσετε την ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να θέλετε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο. Από την Παρασκευή έως τις 9/12 γίνεστε πιο ειλικρινείς, αυθόρμητοι με λάμψεις αλήθειας και χιούμορ, όπου συχνά μιλάτε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Μπορεί να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες ή ενδιαφέροντα. Κάτι το οποίο μπορεί να σας κάνει να διασκορπίσετε τις δυνάμεις σας, ή στο να επικρίνεται την συμπεριφορά των άλλων χωρίς να μένετε στα πραγματικά γεγονότα. Το Σάββατο το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε θέματα σχέσεων είτε επαγγελματικού είτε προσωπικού περιεχομένου, όπου αποφασίζετε ποιες θα κρατήσετε με βασικό κριτήριο το πως αισθάνεστε απέναντι τους. Τέλος την Κυριακή και για ένα μήνα γίνεστε πιο αισιόδοξοι, τολμηροί, θαρραλέοι και ριψοκίνδυνοι σε νέες εμπειρίες και σε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, που όμως χρειάζεται να οργανώσετε και να σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 27-29 Απριλίου) προσπαθήστε να απαλλαγείτε από έμμονες ή κακές συνήθειες και βρείτε τρόπους για να διακρίνετε τους πραγματικούς φίλους από αυτούς που θέλουν να σας εξαπατήσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρχει μια στασιμότητα σε κοινωνικό-επαγγελματικούς στόχους ή οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο με λογική και ηρεμία. Από την Τετάρτη βγαίνουν στην επιφάνεια οι αληθινές φιλίες από εκείνες τις γνωριμίες που έκρυβαν κάποιο συμφέρον. Από 20/11 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες υπάρχει μια κινητικότητα στο να ρυθμίσετε οικονομικές ή συναισθηματικές εκκρεμότητες. Βέβαια, αυτό το διάστημα προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιο ανάλαφρα. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις του παρελθόντος, όπου αποκαλύπτονται μυστικά και πάθη. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να σκέπτεστε τις επιπτώσεις προτού ανοίξετε το στόμα σας. Για να μην έχετε οικονομικές και όχι μόνο απώλειες. Το Σάββατο μπορεί να αγχωθείτε για κάποιες νομικές υποθέσεις ή για μελλοντικά σχέδια. Ότι και αν είναι προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο με διαύγεια. Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες επικεντρώνεστε σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα που επηρεάζουν θετικά την ψυχολογική σας διάθεση.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (κυρίως οι γεννημένοι από 27-29 Μαΐου) θα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ίσως, να ανακαλύψετε κάποιο ψέμα του συντρόφου σας. Με αποτέλεσμα να φτάσετε σε σημείο που να θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Ενώ σε επαγγελματικές συνεργασίες πρέπει να είστε ξεκάθαροι και σαφείς ως προς τα καθήκοντα και την αμοιβή σας, ώστε στο μέλλον να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από την Τετάρτη ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι άφορα επαγγελματικούς ή κοινωνικούς στόχους. Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες προσπαθείτε να βάλτε σε τάξη επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Πιθανότατα να κάνετε έναν απολογισμό και να καταλήξετε να ξαποστείλετε μερικά πρόσωπα από την ζωή σας, καθώς δεν κινούνται στα ίδια μήκη κύματος με εσάς. Επειδή, αυτή την περίοδο ίσως νιώθετε μια εσωτερική πίεση, ενδέχεται να βλέπετε το δέντρο και να χάνετε το δάσος. Για αυτό το λόγο αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, ώστε να μην το μετανιώσετε εκ των υστέρων. Το Σάββατο μπορεί να αγχωθείτε από τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ενώ όσοι θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα ή στον επαγγελματικό σας χώρο, για να μην μείνετε στον αέρα φροντίστε να έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο, έτσι ώστε αν προκύψουν δυσκολίες να είστε προετοιμασμένοι σε κάθε σενάριο. Από την Κυριακή και για ένα μήνα επικεντρώνεστε σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (ιδίως οι γεννημένοι από 28-30 Ιουνίου) μην υπέρ μεγεθύνετε τα πράγματα ή τις καταστάσεις γιατί δεν θα επωφεληθείτε σε κάτι. Προσπαθήστε να φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, με τυπικό και νόμιμο τρόπο, ώστε να αποφύγετε νομικές εμπλοκές. Επιπλέον, χρειάζεται να καταπολεμήσετε το στρες και το άγχος για να μην εξασθενήσετε τον οργανισμό σας. Από την Τετάρτη και σταδιακά θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Από 20/11 έως τις 9/12 προσαρμόζετε το καθημερινό σας πρόγραμμα σε νέα χόμπι και ενδιαφέροντα. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση οπότε είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή δίαιτα. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή στις καθημερινές σας συναλλαγές τόσο σε αυτά που ακούτε και βλέπετε και αντιστρόφως, για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Ακόμη όσον αφορά συναδέλφους ή συνεργάτες δεν είναι απαραίτητο να εκφράσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Το Σάββατο στρέφεται την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, προκειμένου να πετύχετε την θέση που ονειρεύεστε το τελευταίο καιρό.  Βέβαια, προσπαθήστε τα οικογενειακά προβλήματα ή η εσωστρέφεια σας να μην σας απορροφήσουν από το αρχικό σας στόχο, καθώς μια τέτοια ενέργεια ενδέχεται να έχει αντίκτυπο σε οικονομικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο. Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες εστιάζετε σε θέματα εργασίας, διατροφής και άσκησης.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από 17/11 έως τις 1/12 (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 29- 31 Ιουλίου) αφήστε κατά μέρος επιδείξεις, γαλαντομίες ή υπερβολικά ξοδέματα.  Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε νέες οικονομικές συμφωνίες ή σε επενδύσεις, από την στιγμή που δεν έχετε σαφή εικόνα για τους συνέταιρους σας. Εστιάσετε στους επαγγελματικούς στόχους για να μην χάσετε την γραμμή πλεύση σας. Από την Τετάρτη αρχίζετε σταδιακά να συνειδητοποιείτε ποιες σχέσεις ή συνεργασίες αξίζουν και ποιες όχι. Από 20/11 έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου ανακτάτε την σωματική – πνευματική σας δύναμη με αποτέλεσμα να μπορείτε να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τα όποια σχέδια σας. Δεν θα πρέπει να μένετε μόνο στο να περάσετε καλά εδώ και τώρα ικανοποιώντας τα κέφια σας ή ωραιοποιώντας τις καταστάσεις με χρυσόσκονη ή ροζ συννεφάκια. Ενδέχεται, να εισπράξετε πολλές υποσχέσεις για οικονομικές συμφωνίες ή συναλλαγές, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούτε. Το Σάββατο βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να μην δαπανάτε την ενέργεια σας άσκοπα και εν συνεχεία να διογκώνετε τα όποια μηνύματα ή ειδήσεις είτε θετικά είτε αρνητικά, κάνοντας την ζυγαριά να γέρνει προς την εκάστοτε πλευρά κάθε φορά. Από την Κυριακή έως τις 22/12 θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε νέες εμπειρίες και ερωτικές περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (κυρίως οι γεννημένοι από 29-31 Αυγούστου) ίσως να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες στο χώρο του σπιτιού, την οικογένεια ή ακόμη και να εξαπατηθείτε συναισθηματικά ή επαγγελματικά. Γενικότερα οι σχέσεις θα περάσουν από σαράντα κύματα με κρυμμένα μυστικά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να προκύπτουν παρεξηγήσεις σε κάθε μορφή επικοινωνίας. Ενώ δεν πρέπει να υποτιμάτε θέματα υγείας ακόμη και αν είναι ένα κρυολόγημα. Από την Τετάρτη θα βλέπετε πιο καθαρά σχέσεις και συνεργασίες που αξίζουν να επενδύσετε επάνω τους. Από την Παρασκευή έως τις 9/12 πιθανότατα να γίνετε είτε ο καλύτερος είτε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, καθώς αποφασίζετε να κάνετε ένα φλας- μπακ σε όλη την πορεία της ζωή σας. Μπορεί κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού ορισμένοι να νοσταλγήσετε παλιές καταστάσεις. Ενώ άλλοι να μην είστε ικανοποιημένοι με την κοινωνικό – επαγγελματική σας καταξίωση. Γεγονός το οποίο θα σας ωθήσει να μεγεθύνετε την κατάσταση. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μια αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού διότι θα χρειαστεί να φιλοξενήσετε ή να δεχτείτε επισκέψεις. Το Σάββατο μην υπερβάλλετε σε προβλήματα που καταγράφετε του άμεσου περιβάλλοντος (παιδιά, αδέλφια, συγγενείς, σύντροφος) και χάσετε την γραμμή πλεύση ή τα όποια οικονομικά οφέλη περιμένετε να αποκτήσετε. Από την Κυριακή έως τις 22/12 θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από 17/11 έως τις 1/12 (ιδίως οι γεννημένοι από 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου) πιθανότατα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στην επικοινωνία. Εξαιτίας αυτού, ίσως να υπάρξει ασυνεννοησία ή παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον ιδιαίτερα με αδέλφια, γείτονες, συνεργάτες, συναδέλφους ή ακόμη και με τον εργοδότη σας. Προσοχή, σε συμφωνίες που θα κάνετε. Σε καμία περίπτωση μην παραλείψετε να διαβάσετε τους όρους τους οποίους θα υπογράψετε, όπως επίσης και σε μετακινήσεις ή σε αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Από τις 18/11 για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας προσπαθήστε να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από την Παρασκευή έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου φροντίστε να διαβάζετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται σε έγγραφα ή συμφωνίες πριν συνάψετε οποιαδήποτε συναλλαγή. Επίσης, φροντίστε κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας να είστε προσεκτικοί καθώς από την μια ή υπερένταση και από την άλλη οι αυξημένες υποχρεώσεις, θα έχουν ως συνέπεια την αφηρημάδα και τον εκνευρισμό. Το Σάββατο ίσως να υπάρξουν πρόσωπα που θα κρίνουν τις σχέσεις και την συμπεριφορά σας, με αποτελέσματα να ενοχληθείτε ή να στεναχωρηθείτε από διάφορα σχόλια. Όμως, αποφύγετε βιαστικές ή αιφνιδιαστικές κινήσεις, διότι όταν κυριαρχεί το συναίσθημα και δεν λειτουργεί καθόλου η λογική οδηγούμαστε σε εσφαλμένες αποφάσεις. Από την Κυριακή και για ένα μήνα γίνεστε πιο περίεργοι με αποτέλεσμα να θέλετε να μάθετε καινούργια πράγματα. Ενώ στο καθημερινό σας πρόγραμμα θα υπάρχουν περισσότερες μετακινήσεις και επαφές.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (κυρίως οι γεννημένοι από 29-31 Οκτωβρίου) μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν. Σε οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις χρειάζεται να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να εντυπωσιαστείτε και να ενθουσιαστείτε υπερβολικά αλλά στο τέλος ο χρυσός να αποδειχτεί άνθρακας. Από τις 18/11 και σιγά- σιγά αποκτάτε μια σαφή εικόνα γύρω από την προσωπική σας ζωή. Από την Παρασκευή έως τις 9/12 αλλάζει το σκηνικό τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας, καθώς τα ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην πόρτα σας. Βέβαια, μην διογκώνετε τις πληροφορίες, είτε θετικά είτε αρνητικά, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Επίσης, μην καθησυχάζεστε σε προφορικές – λεκτικές υποσχέσεις. Μόνο όταν τις οριστικοποιήσετε εγγράφως ή γραπτώς. Πιθανόν, αυτό το διάστημα να έχετε πολλές προσκλήσεις – προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Για αυτό το λόγο διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Το Σάββατο επιδείξτε μεγάλη προσοχή σε κάθε μορφή επικοινωνίας, καθώς θα βρίσκεστε σε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις όπου μπορεί να διακόψετε σχέσεις χωρίς να τα αντιληφθείτε. Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες είναι μια καλή περίοδος για να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.


ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Από 17/11 έως τις 1/12 (κυρίως οι γεννημένοι από 28-30 Νοεμβρίου) ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα που να σχετίζονται με σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία ή ακόμη και την προσωπική σας ζωή. Ενώ σε οικονομικές εκκρεμότητες ή αγορές που σχετίζονται με το σπίτι πρέπει να δείξτε υπομονή και επιμονή, ώστε να μην απογοητευθείτε στο μέλλον από το αποτέλεσμα. Από την Τετάρτη ξανά βρίσκεται την ηρεμία και την γαλήνη στην ζωή σας, καθώς αφήνετε ανασφάλειες, φοβίες ή αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος. Από την Παρασκευή έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου είστε περίεργοι και νευρικοί και θα θέλετε να μιλάτε για εσάς και τα επιτεύγματα σας. Με αποτέλεσμα μερικές φορές να είναι δύσκολο να κατανοήσετε τους υπόλοιπους. Επίσης, γίνεστε βιαστικοί στην επικοινωνία και δίνετε «έτοιμες απαντήσεις» στους άλλους, κάτι το οποίο ενδεχομένως να πληγώσει. Παρόλα αυτά, θα δεχτείτε αισιόδοξες και χαρούμενες ειδήσεις από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, ή το έτερο σας ήμισυ. Το Σάββατο, φροντίστε να μην παραμελήσετε παιδιά ή σύντροφο γιατί θα αισθανθούν ότι τους έχετε εγκατάλειψη λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Από την Κυριακή και για ένα μήνα ξεκινάτε δυναμικά θέτοντας νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 28-30 Δεκεμβρίου) χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις ή μπερδέματα. Όσοι πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο/συμφωνία μην αγνοείστε τα ψιλά γράμματα στους όρους. Επιπλέον, προσπαθήστε να αποβάλλεται το στρες και το άγχος από την καθημερινότητά σας, ώστε να έχετε διαύγεια στην λήψη σημαντικών αποφάσεων. Από την Παρασκευή έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες κρυμμένες υποθέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους ή με άτομα του ευρύτερου περιβάλλον σας. Επίσης, όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες ίσως να δείτε φως στην άκρη του τούνελ. Επειδή μια νότα ονειροπόλησης ή ξεγνοιασιάς χρωματίζει την καθημερινότητα σας, κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο για εσάς.  Φροντίστε να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια που εκτελείτε τα καθήκοντα σας ή οποιαδήποτε εργασία που απαιτείται συγκέντρωση. Το Σάββατο μην επιμένετε σε ιδέες ή απόψεις από την στιγμή που δεν συμφωνούν μαζί σας, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαπληκτιστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την Κυριακή έως τις 21/12 ίσως γίνετε πιο εσωστρεφείς και να υπάρχει μια μυστικοπάθεια σε ότι κάνετε αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Από 17/11 έως τις 1/12 (κυρίως οι γεννημένοι από 26-28 Ιανουάριου) πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέα οικονομικά εγχειρήματα ή σε επικείμενες αγορές γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή να ταλαιπωρηθείτε από εξωτερικούς παράγοντες. Εάν δεν θέλετε να διαταράξετε καμία προσωπική ή φιλική σχέση, μην τους αναμίξετε στις οικονομικές σας υποθέσεις. Επιπλέον, ίσως νιώσετε απογοητευμένοι ή πληγωμένοι από την συμπεριφορά κάποιων φίλων. Από την Τετάρτη χρειάζεται να είστε πιο πρακτικοί και σχολαστικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Από την Παρασκευή έως τις  9/12 πιθανόν αυτό το διάστημα να ακούσετε ευχάριστες/χαρούμενες ειδήσεις από φίλους, σύζυγο, παιδιά ή γενικότερα από οποιονδήποτε που σχετίζεται με την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη, όμως μην βιαστείτε να κοινοποιήσετε τα νέα στους γύρω σας, πριν αυτά επικυρωθούν είτε γραπτώς είτε δια χειρός. Επίσης, εσείς που μόλις έχετε βρει το έτερο σας ήμισυ, πολύ πιθανόν να κάνετε πολλά όνειρα ή να δίνετε αρκετές υποσχέσεις για μέλλον. Το Σάββατο προσπαθήστε να είστε φειδωλοί και επιφυλακτικοί σε κάθε επικοινωνία ώστε να μην σας εκμαιεύσουν λόγια και τα χρησιμοποιήσουν με διαφορετικό τρόπο. Ενώ σε ειδήσεις και μηνύματα που θα λάβετε πρέπει να ελέγξτε την πηγή από την οποία προέρχεται κάθε πληροφορία.  Από την Κυριακή και για ένα μήνα δίνετε περισσότερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Από την Τρίτη έως τις 1/12 (ιδίως οι γεννημένοι από 25- 27 Φεβρουαρίου) αξίζει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό είναι να αποφευχθούν συγκρούσεις και προστριβές στο χώρο της εργασίας ακόμη και αν έχετε δίκιο προσπαθήστε να το βρείτε με διπλωματικό τρόπο και όχι μέσα από καβγάδες. Πιθανότατα να υπάρξουν κακεντρεχή σχόλια, τα οποία θα πρέπει να αγνοήσετε για να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά. Από 18/11 κινητοποιήστε προκειμένου να υλοποιήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Από 20/11 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ίσως θέλετε να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα, επιδιώκοντας να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε με φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Είναι πολύ πιθανόν κατά την διάρκεια των κοινωνικών σας εξορμήσεων να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε για τα επαγγελματικά – προσωπικά σας σχέδια. Βέβαια, αν γίνεται αφήστε στην άκρη τις υπερβολές σε κάθε επίπεδο, γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσετε τροφή στις κακές γλώσσες για κουτσομπολιό. Το Σάββατο πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέες επενδύσεις ή αγορές ακόμη και αν χρειάζεται να αναβάλετε προσωρινά κάποια από τα πλάνα σας για να μην το μετανιώσετε στο μέλλον. Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες επικεντρώνεστε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.



Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr