7/12/15- 13/12/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι και την Τετάρτη προσπερνιούνται αναποδιές ή καθυστερήσεις σε υποθέσεις/ζητήματα που είχαν σκαλώσει και σας πήγαιναν πίσω στους στόχους που είχατε θέσει. Χάρη στην βοήθεια που θα λάβετε με απροσδόκητο τρόπο από πρόσωπα που διαμένουν μακριά σας, είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα ή είναι συγγενείς εξ αγχιστείας (κυρίως για τους γεννημένους 5 – 7/4).

Από 10/12 αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι αυτή η χρονιά τελειώνει και ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα στα της δουλειάς για να αλλάξετε ή βελτιώσετε την υπάρχουσα κατάσταση. Για αυτό επαγγελματικά τηλέφωνα, επαφές, συναντήσεις, e-mails ή επισκέψεις γίνονται η δεύτερη φύση σας.

Από 11 – 25/12 φροντίστε να είστε εγκρατείς, να μην εξάπτεστε με το παραμικρό και να αποφεύγετε υπερβολές σε δουλειά ή γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Ακολουθώντας τις πιο πάνω δυο παροτρύνσεις, χάρη στην βοήθεια φίλων, συνεργατών ή συντρόφου θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και πρόοδος σε στόχους που έχετε θέσει (κυρίως για τους γεννημένους 8 – 10/4).

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Με το ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να αναπνεύσετε με ανακούφιση, καθώς υποθέσεις μπερδεμένες και όχι τόσο ξεκάθαρες στον εργασιακό χώρο μπορούν να τακτοποιηθούν (κυρίως για τους γεννημένους 6 – 8/5).

Από 10/12 έως τα τέλη του μήνα ξεκινάτε με τον καλό σας συζητήσεις σχετικά με ποιούς και που θα περάσετε τις γιορτές ή κάνετε τις ανάλογες επαφές με πρόσωπα από μακριά που έχουν διασυνδέσεις για να σας βοηθήσουν σε νομικές υποθέσεις.

Από 11 – 25/12 από αλλού θα περιμένετε την βοήθεια και από αλλού θα σας έρθει, όσον αφορά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με περιουσιακά, εφορίες, δημόσιο ή γενικότερα οικονομικές συνεργασίες. Στήριξη, η οποία θα βοηθήσει και στην βελτίωση της καθημερινότητας σας αλλά και θα σας δώσει φτερά για να κυνηγήσετε την προβολή των δημιουργημάτων σας. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε και να αρχίζετε να σκορπάτε χρήματα λόγω της θετικής αυτή εξέλιξης ή να υπερβάλετε των αντοχών σας, καθώς τέτοιου είδους συμπεριφορές αργά ή γρήγορα έχουν αντίκτυπο (κυρίως για τους γεννημένους 9 – 11/5).

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μέχρι και την Τετάρτη κρατήστε τις αντένες σας ανοικτές και επωφεληθείτε της βοήθειας που σας παρέχεται, προκειμένου να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν και όχι απλώς για να περάσετε καλά (κυρίως για τους γεννημένους 6 – 8/6).

Από 10/12 είναι σαν να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης 180 μοιρών όσον αφορά οικογενειακές υποθέσεις ή οτιδήποτε είναι γύρω από την οικεία σας, καθώς θα επιδιώκετε λύσεις άμεσες και πρακτικές.

Από 11 – 25/12 είναι στο χέρι σας να έχετε ένα δημιουργικό δεκαπενθήμερο, καθώς οι δικοί σας άνθρωποι με τον τρόπο τους βάζουν πλάτες για να προχωρήσετε σχέδια και όνειρα, που μιλούν για επαγγελματική και προσωπική αποκατάσταση. Ωστόσο, για να μην έχετε απρόοπτα, όσον αφορά την εκπλήρωση των πιο πάνων αποφύγετε να κάνετε τους διαιτητές σε κόντρες που θα υπάρξουν μεταξύ οικογένειας και φίλων ή συντρόφου, όπως επίσης καλό θα ήταν να πείτε και κανένα όχι σε φίλους αν δείτε ότι η τσέπη σας δεν μπορεί να αντέξει (κυρίως για τους γεννημένους 9 – 11/6).

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Με το καλημέρα της αυτή η νέα εβδομάδα σας σκάει ένα μεγάλο χαμόγελο, καθώς συνειδητοποιείται ότι υπάρχει και έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς σας στα επαγγελματικά, οπότε ο παραπάνω ζήλος σε αυτή δικαιολογείται απόλυτα (κυρίως για τους γεννημένους 7 – 9/7).

Από 10/12 στις μυστικές ή μη συναντήσεις ή συζητήσεις που θα έχετε πρώτο θέμα θα είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες ή οι σχέσεις σας που είναι κοινώς αποδεκτές από όλους. Τουλάχιστον μέσα από όλες αυτές τις κουβέντες, φροντίστε να βγει κάτι χρήσιμο.

Από 11 – 25/12, λίγο πριν την εκπνοή του έτους υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να πάτε ένα βήμα παρακάτω την δουλειά σας και να λάβετε και την ανάλογη αναγνώριση και συμπαράσταση για αυτά που κάνετε από οικογένεια και κοντινά πρόσωπα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στο τι λέτε και σε ποιους, όπως επίσης και να αποφεύγετε κοντραρίσματα για επαγγελματικούς λόγους (κυρίως για τους γεννημένους 11 – 13/7).

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Μέχρι και την Τετάρτη όσοι έχετε νομικές εμπλοκές, προβλήματα με συνεργασίες από εξωτερικό, δυσκολίες σε σπουδές ή στην πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού με κάποιο μαγικό τρόπο θα δείτε να επιλύονται (κυρίως για τους γεννημένους 8 – 10/8).

Από 10/12 προσπαθείτε με πρακτικούς τρόπους να βρείτε λύση σε ζητήματα καθημερινότητας ή δουλειάς.

Από 11 – 25/12 η χαρά και η διασκέδασα βρίσκει και πάλι τρόπο να τρυπώσει στο βαρύ σας πρόγραμμα. Ακόμα και στις καθημερινές συναλλαγές θα είναι πολύ έντονο το αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, καθώς οικονομικές εκκρεμότητες με ακίνητη περιουσία ή προβλήματα με μέλη της οικογένειας τακτοποιούνται. Ωστόσο, για να παραμείνετε στην ίδια συναισθηματική συχνότητα, μην προβείτε σε οικονομικές υπερβολές και δώστε την απαραίτητα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για αυτά που ετοιμάζετε (κυρίως για τους γεννημένους 11 – 13/8).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Ήδη από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, θα νοιώσετε τον αέρα αλλαγής, που έχει αρχίσει να πνέει. Μιας και η καθημερινότητα σας θα επανέλθει στους συνήθεις ρυθμούς και εσείς θα βρείτε τον εαυτό σας και θα ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε (κυρίως για τους γεννημένους 8 – 10/9).

Από 10/12 προσωπική ζωή, παιδιά, έξοδοι, προτάσεις για διασκέδαση, απόδραση, έρωτες ή ιδέες για επαγγελματικά ανοίγματα θα είναι από τα θέματα συζητήσεων ή λόγοι για τους οποίους θα χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Από 11 – 25/12 εστιάστε στα θετικά που σας παρέχονται που είναι η οικονομική ενίσχυση από την οικογένεια για να τα βγάλετε πέρα, καθώς λόγω ημερών το χέρι θα το βάλετε βαθιά στην τσέπη, όπως επίσης και στην δυνατότητα νέων γνωριμιών από το καλλιτεχνικό, πνευματικό ή φιλοσοφικό στερέωμα. Ενώ μην αφήσετε την πίεση που θα σας ασκηθεί ή θα νοιώσετε από την οικογένεια να σας καταβάλει (κυρίως για τους γεννημένους 11 – 13/9).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Έως και την Τετάρτη κάποιο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον αρχίζετε να το βλέπετε με άλλο μάτι. Με αποτέλεσμα να γίνει φίλος ή ταίρι σας. Ενώ όλοι υπόλοιποι προχωράτε σε συνεργασίες, που ως στόχο έχουν την ανάδειξη των δημιουργημάτων σας (κυρίως για τους γεννημένους 9 – 11/10).

Από 10/12 – 2/1/16 εργάζεστε τρόπους για το πώς θα καταφέρετε να βελτιώσετε την εικόνα, που δείχνετε προς τα έξω τόσο εσάς των ίδιων όσο και της οικογένειας σας.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δυο εβδομάδες στο χέρι σας είναι να ζήσετε το δικό σας παραμύθι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς ένας έρωτας είναι πολύ πιθανόν να σας χτυπήσει την πόρτα. Ενώ θα βρίσκεστε σε ένα ντελίριο επαφών, μετακινήσεων, συναντήσεων ή γενικότερα συνδιαλλαγών με άλλους, όπου οι γνωριμίες με νέα πρόσωπα θα είναι κάτι καθημερινό. Φροντίστε να

είστε φειδωλοί σε αυτά που λέτε ιδιαίτερα στην δουλειά για να μην καταρρεύσει το όνειρο σας (κυρίως για τους γεννημένους 12 – 14/10).

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 7 – 9/12 η αναγνώριση, η ικανοποίηση ή η ευχαρίστηση σας μέσα από την δουλειά θα διαδέχονται η μια την άλλη, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ανάλογης χρηματικής ανταμοιβής (κυρίως για τους γεννημένους 8 – 10/11).

Από 10/12 έως και τα τέλη του μήνα είστε σε ένα έντονο πήγαινε έλα, προκειμένου να προβάλλετε/αναδείξετε την δουλειά σας.

Από 11 – 25/12 σας παρέχεται οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα/ασφάλεια που σας κάνει να νοιώθετε ότι πατάτε και με τα δυο (2) πόδια σας γερά στην γη. Με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο πλέον για εσάς να λάμψετε στο κομμάτι της εργασία σας. Ακόμη, μπερδεμένες οικογενειακές υποθέσεις θα επιλυθούν. Ωστόσο, εσείς μην παρασυρθείτε από το ντόμινο θετικών εξελίξεων και αρχίσετε να σκορπάτε ενέργεια και χρήμα, καθώς τότε θα στείλετε στο καναβάτσο την οποιαδήποτε θετική εξέλιξη είχατε (κυρίως για τους γεννημένους 11 – 13/11).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Η εβδομάδα σας βρίσκει με άκρως ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για περιπέτεια αφήνοντας στην άκρη προς ώρας έγνοιες και προβλήματα. Μέχρι και την Τετάρτη εντελώς ξαφνικά μπορεί να προκύψει κάποιο ειδύλλιο, να αποφασίσετε να ανοίξετε επαγγελματικά τα φτερά σας, να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από παιδιά ή να θελήσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή εξόρμηση για ευχαρίστηση (κυρίως για τους γεννημένους 7 – 9/12).

Από 10/12 – 2/1/16 είναι μια καλή περίοδος για να ανακινήσετε το θέμα μιας πιθανής αύξησης των αποδοχών, επαγγελματικής ανέλιξης/εξέλιξης ή συμφωνιών που έχετε συνάψει.

Από 11 – 25/12 μπορεί να είναι μια παραγωγική περίοδος για εσάς με νέες γνωριμίες, κλείσιμο συνεργασιών/συμφωνιών, ένταξη σε ομάδες/συλλόγους που ονειρευόσασταν ή έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας. Αρκεί να μην κοντραριστείτε με πρόσωπα εξουσίας ή αναγκάσετε τους δικούς σας ανθρώπους να αρχίσουν την γκρίνια (κυρίως για τους γεννημένους 10 – 12/12).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Ενώ ήσασταν σε μια κατάσταση που ψάχνατε να βρείτε τρόπους για να ανταπεξέλθετε έρχεται το βαρύ πυροβολικό που λέγεται οικογένεια και σας ξελαφρώνει από οικονομικές υποχρεώσεις που σας απασχολούσαν (κυρίως για τους γεννημένους 6 – 8/1).

Από 10/12 – 2/1/16 κάνετε επαφές, ταξίδια ή συναντήσεις που αποσκοπούν στο να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Από 11 – 25/12 η τακτοποίηση υποθέσεων που σχετίζεται με ακίνητη περιουσία, κληρονομίες ή μέλη της οικογένειας, σας δίνει την δύναμη και το κουράγιο να επωφεληθείτε της βοήθειας που σας παρέχουν νεαρότερα πρόσωπα για τα επαγγελματικά σας. Ασφαλώς από την πλευρά σας απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα για να μην σας διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες, που μπορούν να ανατρέψουν όλο το σκηνικό (κυρίως για τους γεννημένους 9 – 11/1).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Έως και την Τετάρτη προβάλλετε τον εαυτό σας βγείτε, μιλήστε και παρουσιάστε την δουλειά ή το έργο σας που θέλετε να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό, καθώς θα τύχει και της ανάλογης αποδοχής (κυρίως για τους γεννημένους 4 – 6/2).

Από 10/12 έως και τα τέλη του μήνα περνάτε μια περίοδο βαθιάς περισυλλογής, όπου σκέφτεστε και ξανά σκέφτεστε κατά πόσο επιθυμίες απολαύσεις ή επενδύσεις που έχετε κάνει σε πρόσωπα ή άυλα πράγματα αξίζουν να προχωρήσουν.

Από 11/12 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες μόνο στο σπίτι δεν θα είστε, καθώς οι προσκλήσεις θα πέφτουν βροχή. Ωστόσο, επιλέξτε που και με ποιους θα πάτε για να μην έχετε οικονομικά παρατράγουδα. Ακόμη, μέσα σε αυτό το διάστημα οι φίλοι αποδεικνύουν έμπρακτα την συνδρομή τους προς το πρόσωπο σας, βοηθώντας να προχωρήστε μελλοντικά σχέδια ή φέρνοντας σας σε επαφή με πρόσωπα κλειδιά για την προβολή της δουλειά σας (κυρίως για τους γεννημένους 7 – 9/2).

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο, μιας και επαγγελματικές επιλογές επιβραβεύονται όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά. Άντε βρε και στα επόμενα καλά νέα σύντομα (κυρίως για τους γεννημένους 6 – 8/3).

Από 10/12 έως και τα τέλη του μήνα σε συζητήσεις, μετακινήσεις ή επισκέψεις σε φίλους και γνωστούς πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα επαγγελματικά σας ή θέματα που είναι κοινώς αποδεκτά και μπορούν να συζητηθούν από όλους.

Από 11 – 25/12 επικεντρωθείτε στα την δουλειάς δώστε εκεί όλη την ενέργεια σας καθώς θα ανταμειφτείτε όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά. Ακόμη, σε επενδύσεις για τις οποίες ήσασταν επιφυλακτικοί, αφήστε κατά μέρος τους δισταγμούς και προχωρήστε, η ζωή θέλει ρίσκο. Ενώ σε καμία περίπτωση μην τα σπάσετε με σύντροφό ή συνεργάτες, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι ορατές παντού (κυρίως για τους γεννημένους 9 – 11/3).

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr