14/12/15- 20/12/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι και την Τρίτη μέσα από συζητήσεις με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ή που έχουν βιώσει ανάλογες εμπειρίες με τις δικές σας θα λάβετε τις απαντήσεις που επιθυμείτε για να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προβείτε σε υπερβολές ή κομπασμούς, καθώς θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Από τα μέσα της εβδομάδας ευχάριστες εξελίξεις ή ειδήσεις σας περιμένουν, όσον αφορά συνεργασίες, συνεταιρισμούς, περιουσιακά, κληρονομικά, οφειλές προς τρίτους καθημερινότητα ή γενικότερα το εργασιακό σας περιβάλλον.

Από 17 – 19/12 απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί ή αποφυγή δράσης σε ζητήματα νομικά, σπουδών με συγγενείς εξ αγχιστείες ή με πρόσωπα από το εξωτερικό, ώστε να διαφυλάξετε την εικόνα σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Έως και τις 15/12 θα λάβετε κάποιο τηλεφώνημα ή e-mail από συγγενή, που διαμένει στο εξωτερικό, το οποίο θα σας δώσει ιδέες για το πώς να ακολουθήσετε τα καλλιτεχνικά ή πιο αλτρουιστικά σας ενδιαφέροντα, χωρίς να ρίξετε κάποιο άλλο τομέα στην ζωή σας. Αρκεί βέβαια να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές όσον αφορά στο τι και πόσα θα επενδύσετε σε αυτά.

Από την Τετάρτη και μετά κάποια φίλη θα βοηθήσει για να ευοδώσει μια σχέση επαγγελματική, προσωπική ή για να ανοίξετε τα φτερά σας και προς άλλους ορίζοντες. Ακόμη, είναι πιθανόν παιδιά, σύντροφος ή συνεργάτης να σας ανακοινώσουν το τι προτίθενται να κάνουν όσον αφορά το μέλλον τους.

Από 17 – 19/12 τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα ή η αγάπη σας για κάποια μορφή τέχνης, φροντίστε να μην σας αναγκάσει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μέχρι και την Τρίτη δώστε έμφαση σε συναντήσεις, επαφές ή συζητήσεις που θα έχετε με ισχυρά πρόσωπα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σε επαγγελματικές υποθέσεις ή άλλες που αφορούν την εικόνα σας συνολικά. Ενώ γκρίνιες και προστριβές με μέλη της οικογένειας αφήστε τες να περάσουν πιο αναίμακτα.

Από 16/12 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σας δοθούν οι δυνατότητες αλλά και η ανάλογη βοήθεια που απαιτείται, προκειμένου να διευθετήσετε υποχρεώσεις που έχετε, να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητα ή να φέρετε στο φως κρυμμένες επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις.

Ενώ το τριήμερο 17 -19/12 αποφύγετε να κοντραριστείτε με φίλο ή σύντροφο επειδή τα σχέδια σας για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές θα πρέπει να αλλάξουν ή να ματαιωθούν λόγω δουλειάς.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Μην διστάσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά, όσο πρέπει βέβαια, σε κάποιο φίλο. Ειδάλλως αν ξεπεράσετε τα όρια θα προκύψουν επικοινωνιακά ατυχήματα.

Έτσι μέσα από την συζήτηση/κουβεντούλα θα προκύψουν ευκαιρίες για το πώς να αναπτύξετε/ επεκτείνετε σε εξωτερικό την δραστηριότητα σας, να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι ή να παρακολουθήσετε κάποιο κύκλο σπουδών / σεμιναρίων εικαστικού ή καλλιτεχνικού περιεχομένου.

Από την Τετάρτη αρχίζουν τα πολύ ωραία για εσάς με την δυνατότητα εξέλιξης γνωριμίας που θα κάνετε στον εργασιακό χώρο και σε σχέση προσωπικού περιεχομένου, όπου θα απαιτηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα να μείνει κρυφή ή θα κινείται σε μόνιμη βάση παρασκηνιακά.

Από 17 – 19/12 μην μεγεθύνετε όσο συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας, καθώς με αυτό τον τρόπο τρώτε χρόνο από την ζωή σας χωρίς νόημα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Μέχρι και την Τρίτη την όποια οικονομική ή ηθική βοήθεια λάβετε για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις/οφειλές ή για να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Φροντίστε να μην την εξανεμίσετε στους πέντε (5) ανέμους, αρχίζοντας να σκορπάτε πριν ακόμα λάβετε. Σύνεση και αυτοσυγκράτηση επιβάλλεται!

Από 16/12 η παρέμβαση, η συμβουλή ή η παρότρυνση που θα λάβετε από οικείο πρόσωπο θα λειτουργήσει και σαν βάλσαμο στην ψυχή αλλά και θα σας δώσει και λύσεις σε καθημερινά επαγγελματικά ζητήματα, που σας απασχολούσαν.

Από 17 – 19/12 αποφύγετε να επενδύσετε ή να παίξετε τυχερά παιχνίδια, καθώς οι πιθανότητες για να μην έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι πολύ πιο πάνω από το απλώς αυξημένες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Οι ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε από παιδιά, αγαπημένο ή φίλους όσον αφορά κάποια συνεργασία/συμμετοχή σε καλλιτεχνική δραστηριότητα ή επαγγελματική θα σας κάνει να αναθαρρήσετε και να πάρετε τα πάνω σας βλέποντας ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά. Για αυτό μείνετε στα θετικά και μην διογκώνατε οικογενειακά προβλήματα.

Φαίνεται ότι ήδη σας έχει συνεπάρει το κλίμα των Χριστουγέννων και θέλετε να χαρείτε για αυτό μάλλον από την Τετάρτη θα δίνουν και θα παίρνουν τα φλερτ αλλά και οι συζητήσεις που θα έχουν ως θέμα το πώς να περάσετε όμορφα και να χαρείτε.

Από 17 – 19/12 συγκρατηθείτε μην φτάνετε σε ακραίες καταστάσεις και μην παίρνετε τοις μετρητοίς το οτιδήποτε ακούγεται. Μια λέξη είναι βρε αδελφέ δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου στο κάτω – κάτω της γραφής!

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Η οικογένεια μπορεί πρόθυμα να προσφέρει ένα ώμο, ώστε να γείρετε, να ακουμπήσετε και  να εκμυστηρευτείτε τις καθημερινές έγνοιες ή προβλήματα σας, χωρίς να γίνουν βούκινο όσα πείτε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι και ο καθένας, που αποφασίζετε να ανοιχτείτε ακολουθεί την ίδια τακτική. Για αυτό προσέχετε τι λέτε και σε ποιους.

Από 16/12 ειδήσεις και μηνύματα που θα λάβετε από την οικογένεια σας θα σας ξε – αγχώσουν και θα σας δώσουν την ανάλογη οικονομική και ηθική στήριξη κάνοντας σας να πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας, ώστε να μπορέσετε να κυνηγήσετε το μεγάλο σας όνειρο.

Από 17 – 19/12 αποφύγετε επικοινωνιακές κορώνες ή λεκτικές υπερβολές, όπως επίσης και επίδειξης ικανότητας οδήγησης για την δική σας ασφάλεια και ηρεμία.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Τρίτη, μέσα από συζητήσεις ή επαφές που θα έχετε θα λάβετε στήριξη, όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις ή επαγγελματικά ανοίγματα που έχετε κάνει. Στο διάστημα αυτό αν φίλοι σας καλούν σε εξόδους που βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε οικονομικά, δεν είναι ντροπή να τους πείτε ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε.

Από 16/12 με χρήση του δικού σας ταπεραμέντου αλλά και της αστείρευτης γοητείας σας μπορείτε να κανονίσετε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις ή να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας.

Από 17-19/12 θέστε ένα όριο τόσο στον εαυτό σας όσο και σε παιδιά ή σύντροφο όσον αφορά μέχρι που μπορείτε να δαπανήσετε. Διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε υπερβολές που μεταφράζονται δαπάνη χρημάτων και μετά θα τρέχετε για να συμμαζέψετε τα ασσυμάζευτα.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Κόντρες και γκρίνιες με αφεντικά μόνο εις βάρος σας μπορούν να γυρίσουν για αυτό αφήστε τα κατά μέρος και εστιάστε στο πως η οικονομική ή ηθική βοήθεια που σας υποσχέθηκαν θα μετατραπεί σε κάτι χειροπιαστό.

Από τα μέσα της εβδομάδας το σκηνικό γίνετε ακόμα πιο πιπεράτο για εσάς με μυστικές συναντήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους να λαμβάνουν χώρα και την πραγματοποίηση ανακοινώσεων, που μιλούν για ισχυροποίηση της θέσης σας

Από 17 – 19/12 ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε σε εξωτερικές συνθήκες ή παράγοντες να διαταράξουν την ηρεμία σας. Το ότι ο τρόπος που η οικογένεια σας αντιμετωπίζετε τα προβλήματα ή τις καταστάσεις ενδεχομένως να μην συνάδει με την δική σας φιλοσοφία αυτός δεν είναι λόγος να γίνετε θεριά ανήμερα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και την Τρίτη θα έχετε αρκετές επαφές, μετακινήσεις ή συναντήσεις για καλλιτεχνικούς ή ανθρωπιστικούς λόγους, ωστόσο κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας αποφύγετε υπερβολές και φανείτε ψύχραιμοι.

Από τα μέσα της εβδομάδας το όλο σκηνικό αλλάζει με την αβάντα που θα έχετε από κάποια φίλη από μακριά/εξωτερικό. Χάρη στην δική της διαμεσολάβηση θα δείτε να προχωράνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στόχοι και επιδιώξεις για επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη. Ακόμη και οι ειδήσεις ή τα μηνύματα που θα λάβετε θα είναι γύρω από την προώθηση της δουλειάς σας.

Από 17 – 19/12 μην σας πιάσει λογοδιάρροια και αρχίζετε και λέτε πράγματα που στην συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν εις βάρος σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Τρίτη η στήριξη μέσα από συζητήσεις, τηλεφωνήματα ή γενικότερα μηνύματα που θα λαμβάνετε από τον περίγυρο σας είναι δεδομένη. Ωστόσο για να μην πέσετε από τα σύννεφα φροντίστε οι κινήσεις που κάνετε για να προωθήσετε τους στόχους σας να μην έρχονται σε σύγκρουση με αυτούς των φίλων σας.

Από τα μέσα της εβδομάδας κάποιο γυναικείο πρόσωπο, που εμπιστεύεστε  λειτουργεί σαν εξομολόγος/ψυχαναλυτής, το οποίο πέρα από την ηθική συμπαράσταση, βοηθάει για να αρχίσετε να κάνετε πράξη και βαθύτερες σκέψεις η επιθυμίες.

Από 17 – 19/12 η εξέλιξη μιας υπόθεση σας που έχει έντονα και πολλά στοιχεία συναισθηματισμού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με έκτακτα έξοδα αν δεν πρυτανεύσει το συναίσθημα.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Μέχρι και την Τρίτη μπορεί φίλοι και πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον να βοηθούν για να προχωρήσετε τα σχέδια σας ή να βάλετε ένα λιθαράκι στα όποια όνειρα σας. Ωστόσο, μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα από την θετική αυτή εξέλιξη και αρχίσετε να κάνετε κολπάκια ή τους δύσκολους σε συνεργάτες/συναδέλφους, καθώς η τακτική αυτή μπορεί να μην έχει την εξέλιξη, που επιθυμείτε.

Από 16/12 κάποιο γυναικείο πρόσωπο, που έχετε οικονομικές δοσοληψίες σπρώχνει τα πράγματα για να δείτε/ακούσετε ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά οικογενειακές επιδιώξεις ή συνεργασίες.

Από 17 – 19/12 ενδεχομένως να είναι υπερβολές αυτά που θα σας υποδείξει ή πει πατέρας, αφεντικό ή παππούς αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να δείξετε την δυσαρέσκεια σας. Διαχειριστείτε με διπλωματικότητα την παρούσα κατάσταση.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr