Από 12-9-2016 μέχρι 18-9-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Μέχρι και την Τετάρτη ευνοήστε σε επαγγελματικά σχέδια και ταξίδια, όπως επίσης και σε θέματα σπουδών ή σημαντικών αλλαγών, που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας. Ας είστε εγκρατείς, μην υπερβάλετε, μην βιάζεστε και προτού πάρετε την τελική απόφαση για το τι θα κάνετε συζητήστε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε.
Από 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες παραμείνετε ρεαλιστές, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και μην αγνοείται τυχόν καμπανάκια που σας χτυπούν όσον αφορά το σώμα και τον οργανισμός σας. Ακόμη, μην υπερβάλετε γεγονότων ή προσώπων και αποφύγετε να μπλεχτείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Ακολουθώντας τις πιο πάνω συμβουλές θα μπορέσετε να αξιοποιείστε με τον καλύτερο τρόπο την βοήθεια, που φίλοι θα σας προσφέρουν για μελλοντικά σχέδια ή γενικότερα σε επιδιώξεις (κυρίως για τους γεννημένους από 13 – 15/4).

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Για τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας απαιτείται να παραμείνετε εγκρατείς και να τιθασεύσετε τον εαυτό σας, προκειμένου να αποβάλλετε την έντονη επιθυμία, που θα σας έχει κηριεύσει για να ικανοποιήσετε κρυμμένες επιθυμίες και πάθη.
Από τα μέσα του μήνα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες εστιάζετε και ρίχνετε όλο το βάρος για την ένταξη σας σε ομάδες ή συλλόγους που έχουν να κάνουν με παροχή βοήθειας σε αναξιοπαθούντες κατατρεγμένους ή για την κατάκτηση προσωπικών φιλοδοξιών και επιθυμιών. Ωστόσο, δεν θα πρέπει απολέσετε το μέτρο που σας διέπει και να οδηγηθείτε σε παράλογες σπατάλες ή έξοδα για επίτευξη στόχων, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση τα όποια χρήματα σας έρθουν από συνεργασίες ή ως βοήθεια θα εξανεμιστούν, χωρίς να πιάσουν τόπο (κυρίως για τους γεννημένους από 13 – 15/5).

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μέχρι και την Τετάρτη αποφύγετε να κάνετε την τρίχα τριχιά σε συμπεριφορές φίλων, συνεργατών ή συναδέλφων. Σε περίπτωση που κάτι σας ενοχλεί σε συμπεριφορά ή σε τρόπο που λειτουργούν καλύτερα είναι να τους το πείτε και για να το διορθώσουν, για να μην τρώγεστε και εσείς με τα ρούχα σας αλλά και για να ξελαφρώσετε, βγάζοντας προς τα έξω αυτά, που σας ενοχλούν.
Από τις 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες για χάρη της δουλειάς μην έρθετε σε σύγκρουση με σύντροφο, φίλους ή συνεργάτες. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο για να επιλύσετε τυχόν διαφορές, καθώς με διαμάχες και φωνές πέρα του ότι θα χαλάσετε την διάθεση θα χάσετε και την στήριξη, παρότρυνση σημαντικών προσώπων, την οποία κακά τα ψέματα, έχετε ανάγκη για να πάτε ακόμα πιο πέρα τις δουλειές σας. Για αυτό απαιτείται νηφαλιότητα και διπλωματικότητα στην κάθε σας κίνηση.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας καλείστε να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα, προκειμένου να αποφύγετε υπερβολές ή παρεκκλίσεις σε δουλειά, οδήγηση, μετακινήσεις ή σε ότι λεχθεί.
Από τα μέσα του μήνα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες φροντίστε οι στόχοι που θα κυνηγήσετε να είναι ξεκάθαροι και να μην επιδέχονται διπλής ερμηνείας. Ενώ όσον αφορά την δουλειά σας ή τις καθημερινές συναλλαγές φροντίστε να είστε τυπικοί και νομότυποι για να μην έχετε παρατράγουδα στην συνέχεια. Με αυτό τον τρόπο και η βοήθεια που θα πάρετε από την οικογένεια θα πιάσει τόπο και πιο γρήγορα θα έρθει και η εξέλιξη ή αλλαγές όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καθώς θα είστε εστιασμένοι σε αυτό και δεν θα έχετε άλλα ανοικτά μέτωπα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Είμαστε σχεδόν στα μέσα του Σεπτέμβρη, οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε πίσω σας για λίγο σκέψεις και ιδέες για καλοπέραση και dolce vita. Ειδάλλως ετοιμαστείτε να πληρώσετε με το παραπάνω τα σχέδια σας για ξεφάντωμα, που ενδεχομένως στην προκειμένη φάση να σας αποπροσανατολίσουν από σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά.
Από 16/9 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, προκειμένου να μην έχουμε κλάματα και δράματα στην συνέχεια, καλό θα ήταν να τιθασεύστε την ακόρεστη επιθυμία σας να σπαταλάτε χωρίς όριο, για χάρη διασκέδασης και ξε σκιάσματος. Εστιάσετε σε γνωριμίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν σε τυχόν νέα ξεκινήματα, ζητήματα προσωπικά ή θέματα παιδιών. Ακολουθώντας την πιο πάνω συμβουλή μας, θα βρεθούν μπροστά σας φίλοι, πραγματικά από το πουθενά, που θα σας τείνουν χείρα βοηθείας στα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ τέλος, θα πρέπει να έχετε κατά νου πρώτα να βεβαιωθείτε για τον σκοπό συνεταιρισμών ή συμμαχιών, προτού ενταχθείτε σε αυτούς (κυρίως για τους γεννημένους από 15 – 17/8).

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Εκεί που λέτε και εσείς να ησυχάσετε και να επιδοθείτε στις αλλαγές, που θέλετε να τρέξετε μέσα στον Σεπτέμβριο κάνουν για ακόμα μια φορά την εμφάνιση τους ξεχασμένες οικογενειακές υποθέσεις που ταράσσουν για τα καλά το σκηνικό. Ωστόσο, παραμένοντας ψύχραιμοι θα βρείτε λύσεις και εναλλακτικές για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.
Από τα μέσα του μήνα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες η ευεξία, η καλή διάθεση, η όρεξη για επαγγελματικά σχέδια ή ακόμη και η ανάγκη σας για να κάνετε το επόμενο βήμα προσωπικά, θα είναι ο οδηγός σας. Ωστόσο, στην κρίση σας για τρίτους μην εγκαταλείψετε την λογική, μην αφεθείτε στο συναίσθημα ή μην επιτρέψετε στο οικείο σας περιβάλλον να αναμιχθεί, καθώς τότε ενδέχεται να οδηγηθείτε και σε βεβιασμένα συμπεράσματα αλλά και τις σχέσεις σας με την οικογένεια να διαταράξετε. Παραμείνετε σε εγρήγορση και νηφαλιότητα κινηθείτε με ευελιξία, μην χαλάτε τις καρδιές σας και με αυτό τον τρόπο και βοήθεια από την οικογένεια θα λάβετε αλλά και τακτοποίηση θεμάτων που σας άγχωναν θα υπάρξει (κυρίως για τους γεννημένους από 15 – 17/9).

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Η χαρά σας λόγω επικείμενων συνεργασιών, συμφωνιών ή νέων γνωριμιών, μην σας κάνει να ανοιχτείτε παραπάνω από όσο πρέπει για πράγματα ή καταστάσεις, που ακόμα δεν έχουν επισημοποιηθεί. Παραμείνετε μετρημένοι στο τι και σε ποιού λέτε μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας.
Από τις 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες παιχνιδάκια, τσεκαρίσματα και επιδείξεις όσον αφορά αντοχές, οδήγηση ή χρήση λόγου, μπορεί να μην έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Για αυτό καλό θα ήταν να τα βγάλετε από το μυαλό σας, όπως επίσης και να έχετε πλήρη συνειδητότητα του τι κάνετε και γιατί το κάνετε. Με αυτό τον τρόπο και τον κύκλο γνωριμιών σας θα μπορέσετε να διευρύνετε αλλά και να συνάψετε επαγγελματικές συμφωνίες ή να υπάρξει μια γνωριμία προσωπικού ενδιαφέροντος.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Φροντίστε να έχετε ένα όριο όσον αφορά τις δαπάνες που μπορείτε ή θα πρέπει να κάνετε για δουλειά ή βελτίωση της καθημερινότητας σας. Διαφορετικά
λόγω και των απρόσμενων εξόδων με φίλους ή κοινωνικών εκδηλώσεων, που θα πρέπει να παραβρεθείτε είναι πολύ πιθανόν να χάσετε τον λογαριασμό. Θέστε προτεραιότητες και κινηθείτε με γνώμονα αυτές.
Από 16/9 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχετε όρεξη και διάθεση για να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά ή για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες. Ωστόσο, μέσα στην παραζάλη του ενθουσιασμού σας μην κάνετε λάθος προσωπικές εκτιμήσεις ή οδηγηθείτε σε περιττά έξοδα για λόγους καλοπέρασης. Με αποτέλεσμα τα όποια επιπλέον χρήματα σας έρθουν από δουλειά ή από μυστικές πηγές να φύγουν εν ριπή οφθαλμού.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη βρείτε πιο δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσετε την πίεση που ενδεχομένως να νοιώσετε από ανωτέρους. Ακόμη αυτές τις ημέρες αποφύγετε να κοντραριστείτε με αφεντικά ή να επιμείνετε σε προτάσεις, που έχετε κάνει για την δουλειά.
Από 16/9 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες μην αρχίσετε να ωραιοποιείτε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με κάποιο μέλος της οικογένειας ή με το σπίτι. Παραμείνετε ρεαλιστές και αντικειμενικοί παρά τις όποιες εσωτερικές συγκρούσεις και εξωτερικές πιέσεις δεχτείτε όσο κάτι τέτοιο βέβαια είναι εφικτό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χάσετε ξαφνικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτή την περίοδο έντονη οικογενειακή παρασκηνιακή κινητικότητα όσον αφορά κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, θέματα σπουδών ή γενικότερα για το άνοιγμα των φτερών σας σε νέους ορίζοντες. Για αυτό μην δίνετε τροφή για σχόλια, μην αφήνετε πράγματα να αιωρούνται και φροντίστε να είστε ξεκάθαροι.
Από 16/9 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, μην αφήνετε περιθώρια ύπαρξης διπλής ερμηνείας των όσων λέγονται, μην ανοίγεστε στον οποιοδήποτε ή μην πείτε παραπάνω πράγματα που ενδεχομένως να παρεξηγηθούν. Προσπερνώντας αυτό το ανάχωμα θα μπορέσει να πιάσει τόπο η βοήθεια που θα σας προσφερθεί για τα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη χαρά να απολαύσετε την απρόσμενη τακτοποίηση οικογενειακών ζητημάτων

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Τετάρτη μην παρασυρθείτε από τις σειρήνες της καλοπέρασης του γλεντιού ή κρυμμένων επιθυμιών και παθών που θα σας καλούν/προκαλούν να τις ικανοποιήσετε. Παραμείνετε ρεαλιστές και με γνώμονα το πορτοφόλι σας κινηθείτε αναλόγως
Από 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες για να μην σας ταρακουνήσουν από την θέση σας και για να μην σας βγάλουν εκτός προγράμματος απρόσμενες οικονομικές υποχρεώσεις αφήστε τις υπερβολές και τα ανοίγματα για κάποια άλλη φορά, που θα είναι πιο ασφαλές το όλο οικοδόμημα και όχι για τώρα. Ακόμη, αξιοποιείστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, ανταλλάξετε απόψεις με τον περίγυρο σας και μέσω αυτών των συνδιαλλαγών θα προκύψουν ευκαιρίες για να κυνηγήσετε το όνειρο σας ή για να βοηθήσετε τα παιδιά σας.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Η αλήθεια να λέγεται είναι ότι τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα μέχρι και την Πέμπτη θα δεχτείτε πίεση ή θα νοιώθετε ότι πιέζεστε από κάποιο νεαρό πρόσωπο στον επαγγελματικό χώρο, για επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων. Ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες ενδεχομένως να λογοφέρετε με υφισταμένους για ιδέες που θα έχουν ή για το πώς λειτουργούν γενικότερα στην δουλειά.
Από 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μήπως θα πρέπει να κατεβάσετε τον πήχη και να μην έχετε τόσο μεγάλες προσδοκίες από φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους ή ακόμη και σύντροφό. Το λέμε αυτό για να μην κατηγορείτε στην συνέχεια τον εαυτό σας και απογοητευτείτε. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, και να είστε σίγουροι ότι θα σας οδηγήσει στα κατάλληλα μονοπάτια. Ενώ στον επαγγελματικό στίβο αποφύγετε να δείξετε την όποια ενόχληση σας ή μην ασχοληθείτε παραπάνω από όσο πρέπει με αυτήν. Το συνιστούμε για να μην αποπροσανατολιστείτε από τα σημαντικά που θα είναι αναπάντεχες ευχάριστες εξελίξεις στον χώρο εργασίας και δυνατότητα οικονομικής ή και ηθικής βοήθειας στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα (κυρίως για τους γεννημένους από 14 – 16/3).

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr