16/03/15 – 22/03/15


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου




Για τις τρείς (3) πρώτες ημέρες της εβδομάδας κρατηθείτε, δείξτε υπομονή και αποφύγετε ξαφνικά ή απότομα ξεσπάσματα.  Μην απαντάτε σε ενοχλήσεις, πειράγματα ή πιέσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν.  Έχετε στο μυαλό σας ότι η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει μόνο μέχρι την Τετάρτη και πάλι ο ουρανός θα γίνει γαλανός.  Το να βρεθείτε ή να βγείτε με φίλους βοηθάει στο να περάσει πιο ανώδυνα το όλο σκηνικό για αυτό κάντε το. 

Από τις 18 – 19/3 ίσως να θέλετε να δραπετεύσετε από την καθημερινή σας ρουτίνα μέσα από τα όνειρα, την φαντασία, το φαγητό, το αλκοόλ ή άλλες ουσίες.  Όμως, θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή με ότι καταπιάνεστε, έτσι ώστε να μην προκαλέσετε μικροατυχήματα τόσο σε εσάς όσο και σε τρίτους. 

Από την Παρασκευή και για το επόμενο εξάμηνο (οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών) καλείστε να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε να έχετε στην ζωή σας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.  Ενώ, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο στην προσωπική σας ζωή.  Ταυτόχρονα, μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις ως προς τα μέλη της οικογένειας σας.  Όμως, δεν θα είστε μόνοι σας, καθώς θα έχετε την βοήθεια από ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.  

Από το Σαββατοκύριακο και για ένα μήνα εγκαινιάζετε μια νέα φάση στην ζωή σας, είναι σαν να πνέει ένας νέος αέρας αλλαγής και αναγέννησης, όπου θα είναι έντονο το αίσθημα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας, χαράς και πάθους για ζωή.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Το έχετε διαχειριστεί πολύ καλά έως τώρα, οπότε τρείς μερούλες ακόμα έντασης, ή γενικότερα εκνευρισμού, δεν θα κάνουν την διαφορά, καθώς πλέον είστε γνώστες για το πώς να αντιμετωπίζετε, τέτοιου είδους καταστάσεις.  Βγάλτε την ενέργεια σας στο να πραγματοποιήσετε επαφές ή να κάνετε επισκέψεις για λόγους επαγγελματικούς ή προβολής (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Την Τετάρτη πολύ πιθανόν να εμπνευστείτε νέες ιδέες και σχέδια προκειμένου να πετύχετε κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους.  Όμως, για να αποκομίσετε τα μέγιστα φροντίστε να συγκεντρώστε τις ιδέες σας σε ένα χαρτί και να τις αξιοποιήσετε αργότερα όταν καταλήξετε στην πιο κατάλληλη και ευνοϊκή για εσάς (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).  

Από τις 20/3 και για τους επόμενους μήνες (οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών) επιδιώκετε να θεμελιώσετε κοινωνικούς ή επαγγελματικούς στόχους, όπου μέσα από αυτή την επιδίωξη θα δείτε πιο ξεκάθαρα και αντικειμενικά τα πράγματα.  Με αποτέλεσμα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές αν και όπου απαιτείται.  Ένα άλλο κομμάτι που επηρεάζεται είναι το φιλικό σας περιβάλλον, όπου από την μια πλευρά μπορεί να αποκτήσετε νέες κοινωνικές παρέες και από την άλλη να συνειδητοποιήσετε ποιοι τελικά είναι οι πραγματικοί φίλοι.  

Από την Παρασκευή και για έναν μήνα μπορείτε να κινήσετε τις διαδικασίες ή να κάνετε τις ανάλογες ενέργειες για να τακτοποιήσετε ή διευθετήσετε ένα ζήτημα δικό σας, της οικογενείας ή των παιδιών που σας απασχολούσε.  Γενικότερα από εδώ και περά θα έχετε ανάγκη αλλά και θα χρειάζεται να ξεκουραστείτε και να μείνετε με τον εαυτό σας για να ανασυγκροτηθείτε.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Μπορεί κρυμμένες επιθυμίες, διακαείς πόθοι ή οικονομικές υποθέσεις που περιμένατε να ξελασπώσετε να μην ακολουθούν την πορεία που εσείς θέλατε.  Ωστόσο θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε καταστάσεις που δεν πάνε όπως θα θέλατε και να μην ξεσπάτε ή εκτονώνεστε σε φίλους ή γνωστούς, ιδιαίτερα μέχρις και τις 18/3 (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Από 18 – 19/3 μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε με το να προωθήσετε τις επαγγελματικές ή τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες.  Βέβαια, πριν αρχίσετε να ανοίγετε την καρδία σας δεξιά και αριστερά προσέξτε να επιλέξετε τα κατάλληλα πρόσωπα, έτσι ώστε να μην τροφοδοτήσετε τις κακές γλώσσες με κακεντρεχή σχόλια. (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

 Από τις 20/3 και για τους επόμενους έξι μήνες οι συνθήκες ευνοούν στο να προωθήσετε κοινωνικό –επαγγελματικές φιλοδοξίες.  Για αυτό το λόγο μην απορροφηθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα ή άλλες ασχολίες. Επιπλέον, φροντίστε να μην μεταφέρετε προβλήματα του σπιτιού στην δουλειά ή αντίστροφα.  Ενδεχομένως, ορισμένοι να αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία καθώς ξαφνικά αφυπνίζεστε και συνειδητοποιείτε τι πραγματικά θέλετε να πετύχετε ή να αποκτήσετε στην ζωή σας (κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών). 

Από στο Σαββατοκύριακο και για έναν ολόκληρο μήνα μπορείτε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα δηλαδή να μιλήστε και να επικοινωνήστε με το άμεσο κοντινό σας περιβάλλον, καθώς με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα βοηθηθείτε αλλά θα αναδειχθούν και θα λάμψουν ταλέντα ή ικανότητες.  

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Για τις τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας πριν αρχίσετε να ζητάτε τα ρέστα από φίλους, συντρόφους ή συνεργάτες. Μήπως θα έπρεπε να ξεκαθαρίσετε που θέλετε να πάτε και τι να κάνετε, να έχετε δηλαδή μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σας.  Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε εκρήξεις, διαπληκτισμούς ή συγκρούσεις με τρίτους, οι οποίοι δεν σας φταίνε τίποτα να είναι τα εξιλαστήρια θύματα σας επειδή εσείς βρίσκεστε σε σύγχυση (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).  

Από τις 18 – 19/3  μπορεί να έχετε ευφάνταστες και πλούσιες ιδέες ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με δημοσιογραφία, εκδόσεις, συγγραφή ή γενικότερα το γράψιμο.  Βέβαια, όσοι πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή συμφωνία φροντίστε να διαβάσετε τα ψηλά γράμματα για να μην αγνοείστε σημαντικούς όρους ή υποχρεώσεις που στο μέλλον ίσως να σας αγχώσουν (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).  

Από τώρα και έως τον Σεπτέμβριο (οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών) πετάτε μεταφορικά ή κυριολεκτικά, καθώς προσπαθείτε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε το αύριο.  Αυτή την περίοδο ίσως να προκύψουν νέες οικονομικές πηγές μέσα από την εργασία, με νέες συνεργασίες ή με το να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Παράλληλα, μπορεί να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά ή καλλιτεχνικά θέματα, όπου μέσω αυτής της ενασχόλησης μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζατε έως σήμερα τα πράγματα.  

Από 21/3 και για ένα ολόκληρο μήνα θα είστε χαρούμενοι, ευδιάθετοι και σε μεγάλα κέφια, οπότε χτυπήστε όλα τα ανοικτά μέτωπα, καθώς μια τέτοια διάθεση προϊδεάζει για όσο το δυνατόν πιο θετικά ή καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. 

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Για να μην επιβαρύνετε την πολύτιμη σας υγεία και για να μην φορτώνεστε με παραπόνα έγνοιες και φουρτούνες, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σύγχυση, μπερδέματα ή ανακατωσούρες στην διαχείριση της καθημερινότητας σας χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.  Καταλαγιάστε λίγο ηρεμήστε και αφήστε φανφάρες και υπερβολές σχετικά με το τι μέλι γενέσθαι να κάνετε, καθώς αυτό από μόνο του είναι ένα μόνιμο άγχος. (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).

Επιλέξτε να περάστε χρόνο με σύντροφο, φίλους ή συνεργάτες.  Από τις 18 – 19/3 ενδεχομένως, να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις.  Ακόμη, ίσως να έρθουν στο προσκήνιο παλιές ιδέες ή σκέψεις για νέα οικονομικά εγχειρήματα.  Ωστόσο για να πετύχετε τα μέγιστα, καταγράψτε τις ιδέες σας σε ένα χαρτί και με ηρεμία επιλέξτε την πιο κατάλληλη και συμφέρουσα για τα δικά σας μέτρα και σταθμά (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

Από τις 20/3 και μέχρι τις αρχές Φθινοπώρου (οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών) τακτοποιείτε/βάζετε σε μια τάξη οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.  Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ίσως προκύψουν νέες οικονομικές συνεργασίες ή συμφωνίες με αποτέλεσμα την σταδιακά ανάκτηση της αγέρωχης και πάλι φυσιογνωμίας σας.  Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πιο πάνω υποθέσεων σας.  Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες επενδύσεις ή συμφωνίες κρύβουν μεγάλο κίνδυνο και να αποφασίσετε να μην τις τρέξετε άμεσα. 

Από το Σαββατοκύριακο και για ένα ολόκληρο μήνα αρχίζει να σας απασχολεί το θέμα του τι μέλλε γενέσθαι.  Θέλετε ή και πραγματοποιείτε σε ορισμένες περιπτώσεις ανοίγματα σε νέους ορίζοντες ή ακόμα καταπιάνεστε με ζητήματα φιλοσοφικά ή αναζήτησης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Μέχρι και την Τετάρτη για να μην βρεθείτε να χαλάτε όλα αυτά που με τόσο κόπο και μόχθο έχετε χτίσει, που πραγματικά θα είναι κρίμα.  Βάλτε ένα όριο, μέχρι που μπορείτε ή επιτρέπεται να φτάσετε προκειμένου να κάνετε την dolce vita σας.  Καλύτερα να συναντήσετε φίλους οι οποίοι θα σας δώσουν ιδέες για επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).

Από τις 18 – 19/3 προσπαθήστε σε νέες γνωριμίες, είτε επαγγελματικές είτε φιλικές, να μετριάζετε τον ενθουσιασμό σας και να είστε πιο ρεαλιστές.  Αυτό το λέμε, καθώς στο μέλλον ίσως αλλάξει η αρχική εντύπωση, που σχηματίσατε για κάποιον (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

Από την Πέμπτη και για τους επόμενους έξι μήνες (οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών) αποφασίζετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.  Αυτή την περίοδο θα συνειδητοποιήσετε ποια πρόσωπα θέλετε πραγματικά να είναι ή όχι στην ζωή σας. Επιπλέον, ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά ή ακόμη και να απογοητευθείτε από άτομα που θεωρούσατε έμπιστα.  Ωστόσο, μην βιαστείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις προτού αποκτήσετε μια ξεκάθαρη και σαφή εικόνα για το τι κάνετε από εδώ και πέρα. 

Από το Σαββατοκύριακο και πάλι τα οικονομικά φιγουράρουν στην πρώτη θέση.  Θυμίζοντας σας παλιές υποχρεώσεις ή ξύνοντας πληγές από τα περασμένα. Σε κάθε περίπτωση, όπως και να το πείτε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.  Δεν έχετε παρά να μπείτε στην διαδικασία τακτοποίησης τους, προκειμένου να μπορέσετε να ξελαφρώσετε και εσείς ως άνθρωποι λιγάκι.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Σας καταλαβαίνουμε, ότι αυτά που λέγονται ή ακόμα χειρότερα σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά που υπαινίσσονται είτε από το άμεσο είτε από το έμμεσο περιβάλλον αφήνουν πολλά περιθώρια για δικές σας εκρήξεις κάνοντας το σκηνικό να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.  Για αυτό μέχρι και την Τετάρτη που η κατάσταση είναι έκρυθμη εστιάστε στα ωραία πράγματα και τις χαρές της ζωής (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου).

  Από τις 18 – 19/3 ιδιαίτερα, σε θέματα εργασίας και υγείας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Επειδή αυτό το διάστημα είναι δύσκολό να συγκεντρωθείτε για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας.  Μάλλον, πρέπει να αποκτήσετε ένα σημειωματάριο για να τσεκάρετε τις υποχρεώσεις, έτσι ώστε να μην παραλείψετε τίποτα.  Ενώ καλό θα ήταν, αφήστε στην άκρη υπερβολές ή καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).

Από την Πέμπτη και μέχρι τις αρχές Φθινοπώρου (οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών) μπαίνετε σε μια διαδικασία να ανακαλύψετε πως πραγματικά θέλετε να είναι η καθημερινότητα σας.  Κάτι το οποίο μπορεί να σας ωθήσει να αλλάξετε δραστηριότητα, εργασιακό περιβάλλον ή ακόμη και τόπο διαμονής. Παρόλα αυτά όμως, δεν πρέπει να παραμελήσετε θέματα υγείας ή να προσπεράσετε αψήφιστα σημάδια υπερκόπωσης ή εξάντλησης. 

Από 21/3 και για έναν ολόκληρο μήνα είναι οι φίλοι που και στα δύσκολα και στα εύκολα είναι δίπλα σας.  Έτσι και τώρα χάρη σε αυτούς μπορείτε να προχωρήσετε κάποιες συνεργασίες, συμφωνίες ή ακόμα με την παρέμβαση τους γίνεται πιο εύκολη η είσοδος σας σε συγκεκριμένους κύκλους.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Σίγουρα οι γρήγοροι ρυθμοί και η ένταση της καθημερινότητας παίζουν ρόλο στον τρόπο που επικοινωνείτε, συνδιαλέγεστε ή μετακινείστε, κάνοντας σας απόλυτους και βιαστικούς.  Για αυτό το λόγο, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή ακόμα χειρότερα και ατυχήματα μετριέστε την φούρια σας και πάρτε τον χρόνο σας, προτού αποφασίσετε να κάνετε το οτιδήποτε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Το διήμερο 18 – 19/3 επικεντρώνεστε στην προσωπική σας ζωή ή στο να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα τέκνα σας.  Παράλληλα, μέσα από τις κοινωνικές σας δραστηριότητες ίσως να συλλέξετε πολλές πληροφορίες και ιδέες, όπου μπορεί να εντυπωσιαστείτε και να χαρείτε, ωστόσο πριν τρέξετε να τις υλοποιήσετε φροντίστε να τις επεξεργαστείτε προκειμένου να διαπιστώσετε ότι κάνουν όντος για εσάς (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

Τέλος από τις 20/3 και για ένα εξάμηνο καλείστε να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές ή ακόμα και ολόκληρη αλλαγή πλεύσης ή στροφή όσον αφορά προσωπική ζωή, επαγγελματικές δραστηριότητες, προτιμήσεις διασκέδασης ή ακόμα και στο ζήτημα των παιδιών.  Οι δεσμευμένοι ίσως να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, ενώ οι ελεύθεροι της παρέα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το έτερον σας ήμισυ. Από την άλλη πλευρά ίσως να προσγειωθείτε απότομα όταν πέσει η μάσκα από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. (κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών).

Από 21/3 και για έναν μήνα αποφασίζετε να ριχτείτε για τα καλά στην δουλειά. Δίνετε όλο το είναι και την ενέργεια σας για να ξεκινήσετε νέα πράγματα ή να κάνετε αλλαγές στα της εργασίας σας . Η εποχή ευνοεί και εμπνέει για τέτοιου είδους ασχολίες, οπότε δεν έχουμε παρά να σας ευχηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Η έννοια της ελευθερίας είναι η πιο σημαντική και αδιαπραγμάτευτη αξία για εσάς. Ωστόσο για χάρη αυτής μη θυσιάσετε ή μην στείλετε στο καναβάτσο όλα όσα έχετε κατακτήσει με τόσο κόπο στον εργασιακό σας στίβο.  Λειτουργήστε, έως και τη  Τετάρτη που το όλο σκηνικό θα είναι στο ζενίθ του, πιο ευέλικτα και αφήστε λεονταρισμούς και παλικαρισμούς για αργότερα, όταν τα δεδομένα θα σας το επιτρέπουν (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Από τις 18 – 19/3 ενδεχομένως, κάποιες ιδέες και σκέψεις που είχαν περάσει παλαιότερα από το νου σας, να επανέλθουν και πάλι.  Ζητώντας σας να κάνετε ριζικές αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας πορεία. Ωστόσο αφήστε να καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός και η χαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση και μετέπειτα με ηρεμία και γαλήνη αποφασίζετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

Τέλος από τις 20/3 και για τους επόμενους έξι μήνες ίσως γίνετε πιο εσωστρεφείς μέχρι να πραγματοποιήσετε ουσιαστικές αλλαγές τόσο στον εαυτό σας όσο και στην οικεία σας.  Επιπλέον, όσοι έχετε εκκρεμεί ζητήματα με το σπίτι έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζεται να τα επιλύσετε.  Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να αξιοποιήσετε τις παλιές γνώσεις για να δημιουργήσετε ένα νέο αύριο.  Ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί κάποιο οικογενειακό μυστικό με αποτέλεσμα να νιώσετε απογοητευμένοι και εξαπατημένοι από ορισμένα πρόσωπα (κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών). 

Από το Σαββατοκύριακο και έπειτα θεωρούμε ότι εισερχόμαστε στον μήνας σας καθώς συνδυάζει χαρά, διασκέδαση, απόλαυση της ζωής, περιπέτειες, έρωτες, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ρίσκο, τζόγο και πολλή καλή διάθεση.  Διανύοντας ένα μήνα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας δεν έχετε πέρα από το να τον ζήσετε και να τον απολαύσετε στο 100%.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Μπορεί, όντως να είστε χαμηλών τόνων, σταθερά εστιασμένοι και προσηλωμένοι προς τον στόχο σας, που δεν είναι κάποιος άλλος από την επαγγελματικό κοινωνική σας καταξίωση.  Ωστόσο φτάνει στιγμή που οι διαρκείς οχλήσεις της οικογένειας, σας κάνουν θεριά ανήμερα.  Ηρεμήστε μην αντιδράτε παρορμητικά πάρτε το χρόνο σας προτού αντιδράσετε σε οποιαδήποτε ενόχληση.  Μετά την Τετάρτη τα πράγματα, ηρεμούν κάπως (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Το διήμερο  18 – 19/3 δεν αποκλείεται, ο νους σας να συλλογίζεται ή να επεξεργάζεται διάφορες ιδέες προκειμένου να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο χώρο της εργασίας ή ακόμη και να πειραματίζεστε σε μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων ή των συζητήσεων σας διότι ο νους διαρκώς θα ταξιδεύει κυριολεκτικά ή και μεταφορικά (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

Από τις 20/3 και για τους επόμενους έξι μήνες εστιάσετε στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς αυτή την περίοδο μπορεί να σας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να τους παρέχετε φροντίδα και ασφάλεια.  Επίσης, ίσως βρείτε νέους τρόπους για να εκφράζετε ιδέες, σκέψεις όπως το γράψιμο.  Ακόμη, δεν αποκλείεται, να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή να κληθείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Επιπλέον, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα (κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών). 

Από τις 21/3 και για ένα μήνα γνωρίζοντας ότι τα πάντα ξεκινούν από μέσα για αυτό αποφασίζετε να βάλετε μια τάξη στα του οίκου σας.  Πιάνετε από νωρίς δουλειά και κάνετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα σχετικά με το τι θέλετε να κρατήσετε ή όχι, όπως επίσης και με τα της οικογενείας ζητήματα που σας απασχολούν/ταλανίζουν. Υπομονή και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Μην παρασυρθείτε από την ένταση ενέργειας και δυναμισμού που θα νοιώθετε σήμερα και οδηγηθείτε πάνω στην παραζάλη σας να αποκαλύψετε ανεπίτρεπτα πράγματα ή μη για τα οποία στην συνέχεια θα ανασκουμπωθείτε ή θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.  Ελέγξτε και κοντρολάρετε τον εαυτό σας μέχρι κα την Τετάρτη για να φύγει η μεγάλη υπερένταση (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Το διήμερο 18 – 19/3 σε οικονομικές επενδύσεις ή αγορές ακόμη και σε εμπορικές συμφωνίες χρειάζεται να δίνετε την δέουσα προσοχή για να μην εξαπατηθείτε ή αυταπατηθείτε.  Επομένως, μην μένετε στο περιτύλιγμα φροντίστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες πριν επενδύσετε τα χρήματα σας.  Ενώ, οι ελεύθεροι ίσως να εντυπωσιαστείτε υπερβολικά από τις νέες γνωριμίες (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου).  .

Από τις 20/3 και μέχρι τις αρχές Φθινοπώρου καλείστε να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε στην ζωή σας τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Είναι πολύ πιθανόν, να επιλέξετε να αφήσετε κάποια πράγματα, έτσι ώστε να ξεκινήσετε κάτι νέο στην προσωπική και στην επαγγελματική σας πορεία (κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών). 

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Απριλίου σταματημό δεν θα έχετε.  Μείνετε και λίγο στο σπίτι σας.  Σας έχει πιάσει τέτοια φούρια, όπου δεν καταλαβαίνετε από τίποτα και ξεκινάτε μια mini περιοδεία κάτι σαν να ήσασταν υποψήφιος, δηλαδή που προκειμένου να εκλεγεί δεν αφήνει μέρος για μέρος.  Έτσι και εσείς προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε οργώνετε το περιβάλλον που κινείστε πιο άμεσα.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Έως 18/3 μήπως κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι ή μελλοντικές επιδιώξεις δεν αξίζουν τόσες θυσίες ή μήπως είναι υπέρ κοστολογημένες.  Το αναφέρουμε αυτό για να το έχετε υπόψη σας, προτού αποφασίσετε ανοίξετε το πορτοφόλι σας για να επενδύσετε σε όνειρο ή επιθυμίες.  Αποσυρθείτε ακόμα και αν χρειαστεί μείνετε μόνοι σας για να έχετε διαύγεια σκέψης, προτού αποφασίσετε προς τα πού θέλετε να κινηθείτε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). 

Το διήμερο 18 – 19/3 μπορεί να έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε και να μιλήσετε με άτομα από τον περίγυρο και ιδιαίτερα να βρεθείτε κοντά στα τα μέλη της οικογένειας σας.  Ωστόσο, φροντίστε με τις ιδέες και τις απόψεις σας να μην τους ταρακουνήσετε και περιέλθει σε τριγμούς ή προστριβές η σχέση σας (κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου). 

Από τις 20/3 και για ένα εξάμηνο καλείστε να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, έτσι ώστε να χαράξετε μια νέα πορεία στην ζωή σας.  Αποφασίζετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στο καθημερινό σας περιβάλλον.  Το διάστημα αυτό είναι μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς, καθώς ταράζετε τα νερά με ένα κύμα ανανέωσης. Επιπλέον, ίσως να κληθείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, με το να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ή να απομακρυνθείτε από σχέσεις που πλέον έχουν τελματώσει (κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών). 

Από το Σαββατοκύριακο  και για ένα μήνα περίπου, περιμένετε να αδράξετε τους κόπους προγενέστερων προσπαθειών σας.  Ακόμη, πιθανόν να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ερωτικού ή επαγγελματικά  περιεχομένου.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr