04/5 – 10/5 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από την Δευτέρα έως τις 17/5 για να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε έκτακτα έξοδα ή σε υποχρεώσεις που πιθανόν να προκύψουν, μην αφήσετε την παιδική πλευρά του εαυτού σας να υπερτερήσει σε ζητήματα διαχείρισης των οικονομικών σας.  Μια τέτοια συμπεριφορά θα σας οδηγήσει στο να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε.  Με αποτέλεσμα να φανείτε ασυνεπείς σε τρίτους ή σε μέλη της οικογένειας σας.  Κάτι τέτοιο δεν θα θέλατε να συμβεί, καθώς αυτή την περίοδο έχετε εύνοια για να τακτοποιήσετε ζητήματα σπιτιού χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.  Ακόμη, μην αποδιοργανωθείτε από τις ευθύνες που σας αναθέτουν ή αγχωθείτε, καθώς δεν φαίνεται να λαμβάνετε χείρα βοηθείας σε θέματα καριέρας.  Από την Τρίτη έως τις 7/5, προσπαθήστε να αξιοποιείστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν σχεδόν στην πόρτα σας.  Οι επιχειρηματίες θα κλείσετε συμφωνίες για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας, ενώ όσοι έχετε δουλέψει σκληρά καταφέρνετε να κατακτήσετε την πολυπόθητη θέση που ονειρευόσασταν, τοποθετώντας την καθημερινότητα σας σε άλλες βάσεις (ιδίως οι γεννημένοι από 2-6/4).

Ενώ από την Παρασκευή έως τις 5/6 γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι απέναντι στα μέλη της οικογένεια σας. Δεν αποκλείεται, να επεξεργάζεστε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού όπως να αλλάξετε την διακόσμηση ή την διαρρύθμιση για να το κάνετε πιο άνετο και λειτουργικό.  Ακόμη μέσα στο κύμα των αλλαγών μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή να φιλοξενήσετε κάποια πρόσωπα αυτό το χρονικό διάστημα.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Φροντίστε από 4/5 έως 17/7 να μην αντιδράτε σαν ταύροι στην αρένα θέλοντας να απομακρύνετε όλους όσους βρίσκονται δίπλα σας.  Ενδεχομένως αυτή την περίοδο να έχετε τα νεύρα σας ή να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι για αυτό και λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο.  Πρέπει όμως να έχετε κατά νου ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίνε μόνο οι άλλοι για τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε.  Ακόμη, αξιοποιήστε εγκαίρως την πρόταση αρωγής που θα δεχτείτε από το κοντινό σας περιβάλλον, ώστε να ανακουφιστείτε από τα βάρη της τελευταίας περιόδου.  Παράλληλα από τις 5/6 έως την Πέμπτη ενδέχεται να μπείτε σε μια διαδικασία να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέσεις με του άλλους ή στο δίλλημα να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες.  Ακόμη, όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο πιθανόν να δικαιωθείτε και όσοι έχετε σχέδια για το μέλλον καλό είναι να τα θέσετε άμεσα σε εφαρμογή, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας.  Ακόμη, από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας θα δεχτείτε ηθική και οικονομική βοήθεια (κυρίως οι γεννημένοι από 3-7/5).

Τέλος από 8/5 έως 5/6 ευνοείστε να πραγματοποιήσετε μικρές αποδράσεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.  Επίσης, οι σχέσεις με συγγενείς ή με γείτονες αποκαθιστώνται και γενικότερα έχετε μια έντονη δραστηριότητα με πολλές επαφές και συναντήσεις.  Ενώ, όσοι είστε ελεύθεροι κυκλοφορήστε αυτή την περίοδο διότι μπορεί να γνωρίσετε το έτερο σας ήμισυ.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Φαίνεται ότι από την Δευτέρα έως τις 17/5 σας εξιτάρει την φαντασία η ιδέα του να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από ζητήματα εργασίας ή ακόμα και υγείας.  Στην προκειμένη περίπτωση όμως οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν γυρίζετε ταινία, για αυτό αφήστε τις όποιες εκκεντρικότητες κατά μέρος.  Δώστε την δέουσα προσοχή στον εαυτό σας, μην αψηφάτε τα μηνύματα που σας στέλνει, αλλά δράστε άμεσα παίρνοντας συμβουλές ή κάνοντας επισκέψεις σε ειδικούς.  Ακόμη, κάποιος φίλος βάζει το χεράκι του για να αποκτήσετε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Ταυτόχρονα από την Τρίτη έως τις 7/5 στην επιλογή σας να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο των εξελίξεων θα έχετε την αμέριστη ηθική ή οικονομική συμπαράσταση συναδέλφων – συνεργατών.  Πολύ πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση για συνεργασία, όπου θα ξε αγχωθείτε και θα πάρετε μερικές ανάσες ανακούφισης.  Εκτός από τα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά τακτοποιούνται με την συνδρομή της οικογένειας (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 3-7/6).

Τέλος από την Παρασκευή και μέχρι τις 5/6 προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.  Ταυτόχρονα, όσοι είστε μόνοι αυτή την περίοδο πολύ πιθανόν να προκύψει μια σχέση, αν φυσικά το επιθυμείτε.  Σε γενικά πλαίσια φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εσόδων σας ή άλλες σας κτήσεις όπως είναι υλικά αγαθά και να μην μένετε μόνο στο να περάσετε καλά.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από τις 4/4 έως 17/5 στρέφετε την προσοχή σας στην κοινωνική αρένα, όπου οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους.  Φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε και θέσετε σε δεύτερη μοίρα συντρόφους και παιδιά, οι οποίοι μπορεί να αισθανθούν ότι τους έχετε εγκαταλείψει ή πλέον δεν νοιάζεστε για αυτούς.  Βέβαια οι ελεύθεροι/ρες έχετε αγχωθεί για το πότε θα γίνετε γονείς, καθώς βλέπετε τα χρόνια να περνούν και να μην έχετε βρει ακόμη το έτερο σας ήμισυ.  Για αυτό επιδίδεστε στην αναζήτηση συντρόφου και πολύ σύντομα η γοητεία σας αρχίζει να αποδίδει και οι πρώτοι μνηστήρες να καταφθάνουν.  Ενώ από 5/5 έως 7/5 υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σας, με το να ορίσετε ημερομηνία γάμου ή αρραβώνα οι ελεύθεροι ή με το να ενισχύστε τις υπάρχουσες οι δεσμευμένοι. Παράλληλα οι γονείς δώστε χώρο – χρόνο στους στόχους των παιδιών σας, καθώς θα βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες τους και οι υπόλοιποι να προβείτε σε ανακοινώσεις για οικονομικές συναλλαγές-συνεργασίες (κυρίως οι γεννημένοι από 4-8/7).

Ενώ από την Παρασκευή και μέχρι τις 5/6 μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας, εξαιτίας των αλλαγών που θα κάνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση ή την ενέργεια και την αύρα που θα εκπέμπετε προς τα έξω.  Παράλληλα η δημοτικότητα σας θα φτάσει στα ύψη όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να πετύχετε νέες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες αποφύγετε να διογκώνετε τα υπάρχοντα προβλήματα σε εργασιακό χώρο, την καθημερινότητα ή υγεία, καθώς η προσέγγιση σας θα είναι περισσότερο συναισθηματική και δεν θα βασίζεται σε μια ρεαλιστική εκτίμηση των συνθηκών – καταστάσεων που επικρατούν.  Το μόνο που θα καταφέρετε λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο θα είναι το να φορτωθείτε στις πλάτες σας επιπλέον έγνοιες και σκοτούρες.  Μην πανικοβάλλεστε όμως γιατί υπάρχει λύση και θα λάβετε χείρα βοηθείας, δεν είναι όμως ανάγκη να το διαλαλήσετε.  Αυτή η στήριξη καταφθάνει από ανθρώπους που σας νοιάζονται – αγαπούν, γεγονός που θα σας χαροποιήσει επιλύοντας ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων σας.  Παράλληλα από την Τρίτη και μέχρι τις 7/5 ,όσοι έχετε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο καιρό, αναγνωρίζονται κόποι, προσπάθειες και ταλέντα.  Ενώ, όσοι αναζητάτε δουλειά αυτό το διάστημα, φροντίστε να στείλετε βιογραφικά ή ακόμη και να χτυπήσετε στα τυφλά κάποιες πόρτες διότι ότι και αν κάνετε ή πείτε κερδίζετε τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά και βρίσκετε άμεσα εργασία (προπαντός οι γεννημένοι από 5-8/8).

Τέλος από 8/5και μέχρι 5/6 ίσως να επιλέξετε να απομακρυνθείτε από τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, προκειμένου να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Ταυτόχρονα, ίσως βγει στην επιφάνεια μια ευαίσθητη, τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας με αποτέλεσμα να επιδιώκετε να φροντίζετε και να προστατεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τις 4/4 έως 17/5 χρειάζεστε συμμάχους για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε όλα αυτά που θέλετε.  Για αυτό το λόγο τις επόμενες δυο εβδομάδες μην έρθετε σε ρήξη με αδέλφια, με συγγενείς ή με άτομα από το άμεσο – κοντινό σας περιβάλλον. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο προετοιμαστείτε να στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων σας.  Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το ταξίδι θα είναι μοναχικό και χωρίς μεγάλο περίσσευμα αυτοπεποίθησης στις αποσκευές σας.  Ταυτόχρονα από τις 5/5 έως την Πέμπτη, κατά την διαδικασία επεξεργασίας των στόχων σας ίσως προβείτε σε αλλαγή φιλοσοφίας.  Από την άλλη πλευρά υπάρχει πιθανότητα να προκύψει ένα ταξίδι, όπου μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας ενώ όσοι έχετε βρει το έτερο ήμισυ ενδέχεται να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας και οι γονείς να ακούσετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 5-9/10).

Από 8/5 – 5/6 στο πρόγραμμα σας θα έχετε και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και συναντήσεις με φίλους, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν για να πετύχετε του στόχους σας ή θα συμμετέχετε με ευχαρίστηση σε διάφορες ομαδικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.  Ωστόσο, από 21-22/5 πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή σε οικονομικές αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες αφήστε οικονομικά ανοίγματα, γαλαντομίες, γενναιοδωρίες ή την ικανοποίηση επιθυμιών για αργότερα.  Διαφορετικά θα επωμιστείτε και επιπλέον οικονομικά βάρη από οικογένεια ή κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις αποφύγετε με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός ροής.  Ψυχραιμία όμως, υπάρχει σανίδα σωτηρίας για εσάς.  Ενώ από την Τρίτη έως τις 7/5 έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάποιο οικονομικό θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας.  Συγχρόνως, θα ανταμειφθείτε μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα κληθείτε να δώσετε το παρόν με το να κερδίσετε αυτά που επιδιώκατε εδώ και καιρό (κυρίως οι γεννημένοι από 5-8/10).  Τέλος, από την Παρασκευή και μέχρι τις 5/6 οι πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις ίσως να σταθούν η αιτία να απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφο ή τα οικεία σας πρόσωπα.  Συγκρούσεις ή διαπληκτισμούς με άτομα που έχουν εξουσία δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε, καθώς θα έχετε διαφορετική άποψη ή αντίληψη για το πώς πρέπει να χειριστείτε θέματα καριέρας.

Τέλος, ο τομέας που υπάρχει υπερδραστηριότητα και δίνεται όλο το είναι σας είναι η τακτοποίηση/διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, προκειμένου να απαλλαγείτε αν είναι εφικτό ή τουλάχιστον να το θέσετε σε πιο βιώσιμη βάση.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από τις 4/4 και για ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε και καθοδηγείστε από τους άλλους για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με επαγγελματική σταδιοδρομία ή προσωπική ζωή.  Ψυχραιμία, δεν είναι ανάγκη να απομακρυνθείτε από άτομα που ίσως αργότερα χρειαστείτε.  Ταυτόχρονα μερικοί έχετε αγχωθεί για νομικά ζητήματα που εκκρεμούν σε βάρος σας και αναμένετε την απόφαση του δικαστηρίου.  Βέβαια βρίσκετε λύση εάν επιλέξετε τους κατάλληλους ανθρώπους με την ανάλογη θέση για να προωθήσουν τις υποθέσεις σας.  Ακόμη, αυτό το διάστημα οι νεότεροι θα βρείτε πηγές στήριξης για σπουδές ή γενικότερα στηρίγματα για το μέλλον σας.  Ταυτόχρονα από τις 5/5 έως την Πέμπτη πιθανόν να δεχτείτε μια πρόσκληση για κάποιο κοινωνικό γεγονός, όπου θα προκύψει μια σημαντική σχέση ή συνεργασία με αποτέλεσμα να υπογράψετε «ισόβια» συμβόλαια, όπου θα λάβετε την αμέριστη συμπαράσταση για τους στόχους που επιθυμείτε να κατακτήσετε( κυρίως οι γεννημένοι από 5-9/11).  Ενώ από τις 8/5 και για τις επόμενες 23 μέρες ίσως να εκφράσετε την επιθυμία να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα με το να κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής με τον/την σύντροφό σας ή με μια φίλη.  Παράλληλα, ίσως να νοσταλγήσετε κάποια άτομα που δεν μένουν πλέον κοντά σας, όπου θα επιδιώξετε να τα επισκεφτείτε ή αν δεν είναι εφικτό αυτό, έστω να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες δίνετε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας και υγείας. Για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, θα πρέπει να βάλλετε πρόγραμμα και να οργανώσετε την καθημερινότητα σας.  Διαφορετικά τα πρώτα σημάδια κούρασης και άγχους, σύντομα θα εμφανιστούν και όχι μόνο δεν θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας άλλα θα θέσετε σε κίνδυνο και τα πρόσωπα που σας στηρίζουν.  Ακόμη, μην επιτρέψετε την εγκαθίδρυση του φόβου μέσα σας, λόγω πιθανών οικονομικών εξελίξεων σε ζητήματα δουλειάς, αφού γνωρίζετε ότι πάντοτε εμφανίζεται ένας από μηχανής θεός και σας βγάζει από τα δύσκολα.  Έτσι και τώρα μπορείτε να ανασάνετε με ανακούφιση, καθώς θα δείτε χρήματα να έρχονται στον λογαριασμό σας. Παράλληλα από την Τρίτη έως τις 7/5 φροντίστε να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τα καθήκοντα σας, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη τους.  Σύντομα αντιλαμβάνεστε ότι αυτή σας η προσέγγιση αποδίδει με αποτέλεσμα να εισπράττετε ηθική ικανοποίηση και στην συνέχεια οικονομικά οφέλη (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 4-8/12).  Ενώ από τις 8/5 έως τις 5/6 ίσως να αποδιοργανωθείτε από τις επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις ή να αγχωθείτε από τις αυξανόμενες δαπάνες αυτού του μήνα. Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να εισπράξετε χρήματα, που σας χρωστάνε από το παρελθόν.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τις 4/4 και για ένα δεκαπενθήμερο τολμούμε να πούμε ότι θα μας ξαφνιάσετε ευχάριστα.  Αυτό θα συμβεί γιατί θα έχετε την τάση να εστιάσετε στην απόλαυση της προσωπικής ζωής ή επιθυμιών.  Με αποτέλεσμα συνεργασίες, συμφωνίες, ή επιδιώξεις που συντελούν στην κοινωνικό επαγγελματική βελτίωση της ζωής σας να τις αφήσετε στην τύχη τους.  Πραγματικά, κάτι πρωτόγνωρο για εσάς!  Ακόμη, κάποιος φίλος θα σας ξε αγχώσει σε σημαντικό βαθμό και θα δείτε σχέδια να πραγματοποιούνται.  Ταυτόχρονα από τις 5/5 έως 7/5 σε κάποιους η τύχη θα χαμογελάσει με ένα λαχείο κυριολεκτικά ή και μεταφορικά.  Γι’ αυτό μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα παραθυράκι ανοιχτό γιατί δεν ξέρετε που μπορεί να χτυπήσει η θεά τύχη.  Με αυτόν τον τρόπο θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητα και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας (κυρίως οι γεννημένοι από 3-6/1).  Από την Παρασκευή και μέχρι 5/6 στις προσωπικές ή στις επαγγελματικές σας σχέσεις βρίσκετε κοινούς κώδικες επικοινωνίες και ως εκ τούτου μπορεί πλέον να κοιμηθείτε ήσυχοι χωρίς άγχος και στρες για το τι μέλλει γενέσθαι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, καθώς δεν θα περάσετε απαρατήρητοι αυτή την περίοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες οι ικανότητες σας δεν περνούν απαρατήρητες από τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φορτωθείτε ακόμα περισσότερες ευθύνες σε καίρια θέματα ζωής. Παρόλα αυτά, η πιο πάνω ανάληψη καθηκόντων, δεν θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή, ώστε να σας κυριεύσει φόβος για κάποιες σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας ή κοινωνικοποίησης.  Ταυτόχρονα από την Τρίτη έως τις 7/5 φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που έχετε αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, προκειμένου να προχωρήσετε και να βάλετε σε τάξη και άλλους τομείς της ζωή σας.  Ακόμη, οι γονείς ευνοείστε με βοήθεια τρίτων προσώπων να κάντε πραγματικότητα βαθύτερες επιθυμίες των παιδιών σας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 1-5/2).  Από 8/5 μέχρι και 5/6 είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να αλλάξετε ή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.  Ταυτόχρονα, μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι, κουρασμένοι ή ψυχολογικά καταβλημένοι εξαιτίας των προβλημάτων ή των συνθηκών που επικρατούν στο χώρο της εργασίας.  Βέβαια, για να μην διογκώσετε ή μεγαλοποιήσετε την κατάσταση, φροντίστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι ή και αντίστροφα.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από τις 4/4 έως τις 17/5 σε επαφές, σε επικοινωνίες ή σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα από το άμεσο – κοντινό ή συγγενικό σας περιβάλλον φροντίστε να μην υπερβείτε την κόκκινη γραμμή σε αυτά που θα πείτε ή θα πράξετε.  Ενδεχομένως μια τέτοια συμπεριφορά να σας οδηγήσει ακόμη και στα δικαστήρια. Οι νεότεροι σε ηλικία ίσως δεν λάβετε και τόσο ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα σπουδών.  Ηρεμήστε όμως γιατί υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, καθώς άτομα μεγαλύτερης ηλικίας επεμβαίνουν για να διευθετήσουν τυχόν εκκρεμότητες σε σχέση με θέματα που αφορούν μέλλον, νομικές υποθέσεις ή σπουδές.  Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δώσει την απαιτούμενη δύναμη να προχωρήσετε.  Παράλληλα από τις 5/5 έως 7/5 κάποιος φίλος ή πρόσωπο από την οικογένεια σας στηρίζει για να προωθήσετε ζητήματα επενδυτικά, επαγγελματικές δραστηριότητες ή σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας.  Εξαιτίας αυτού ίσως να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα ακόμη και να αλλάξετε τόπο διαμονής (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 3-7/3).  Ενώ από την Παρασκευή 8 και μέχρι 5/6 διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές και ευχάριστες περιόδους της χρονιάς.  Καθώς, η επιθυμία σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να κάνετε νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η αίτια για να αναζωογονηθείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.  Αυτό σημαίνει ότι γίνεστε άλλοι άνθρωποι κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr