1/6 – 7/6 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από την Τρίτη έως 15/6, μπαίνετε στο τρυπάκι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο όσον αφορά το τι σχεδιάζετε.  Ωστόσο, μην ρισκάρετε δίνοντας υποσχέσεις που δεν είστε σίγουροι πως θα πραγματοποιηθούν. Ενώ όσοι έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο απαιτείται να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες ή λεπτομέρειες πριν δράσετε (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 1-3/2).

Την Πέμπτη έως 7/6 προσπαθήστε να κάνετε συζητήσεις ή επαφές για τυχόν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα (ιδίως οι γεννημένοι από 6-8/4).

Από την Παρασκευή και μέχρι 19/7 βρίσκεται και πάλι την χαμένη ζωντάνια σας, όπου γίνεστε πιο ελκυστικοί και όμορφοι.  Αυτή την περίοδο ίσως να γνωρίσετε το έτερο σας ήμισυ μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα.  Ακόμη, θα θέλετε να χαρείτε να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, προκειμένου να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Ενώ, οι γονείς θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά, καθώς η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί αισθητά.  Τέλος, το Σαββατοκύριακο φροντίστε να είστε σε εγρήγορση καθώς ενδέχεται να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Από τις 2/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ολοκληρώνετε οικονομικές υποθέσεις που είχατε αφήσει ανοιχτές με δημόσιες υπηρεσίες ή με τρίτους.  Πιθανόν μέσα από ένα συμβόλαιο ή συμφωνία που θα κλείσετε με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας.  Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε να μην σας καταβάλει το άγχος και το στρες, διαφορετικά θα διαταράξετε προσωπικές σχέσεις (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 30/4-2/5).

Ενώ από 4/6 έως την Κυριακή ίσως να ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων, καθώς θα έχετε και την υποστήριξη σημαντικών προσώπων (κυρίως οι γεννημένοι από 6-8/5).

Η επιθυμία σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε θα σας οδηγήσει να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες.  Επιπλέον, ως καλοί οικοδεσπότες δεν θα παραλείψετε να καλέσετε συνεργάτες και συγγενείς για κάποιο δείπνο.  Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε οικογενειακά ή κληρονομικά θέματα, από την Παρασκευή έως τις 19/7.  Το Σαββατοκύριακο πιθανόν να έχετε κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα από ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Από την Τρίτη έως 15/6, με οποιοδήποτε τίμημα μπαίνετε στην διαδικασία τακτοποίησης σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια καλό είναι να μην φτάσετε στα άκρα και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και λογική, ποιότητες που είναι άλλωστε ίδιον του ζωδίου σας.  Αν δεν επηρεαστείτε ψυχολογικά και σωματικά από τις πιο πάνω καταστάσεις ίσως να μπορέσετε να αξιοποιήσετε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στον δρόμο σας (κυρίως οι γεννημένοι από 1-3/6).

Από την Πέμπτη έως τις 7/6 προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα που προκύπτει στο δρόμο σας.  Επομένως, σε οποιαδήποτε πρόσκληση ή πρόκληση δεν λέμε όχι γιατί μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον ευνοείστε να προωθήσετε κάποιο επαγγελματικό σχέδιο (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 6-8/6).

Ιδιαίτερα από τις 5/6 και μέχρι 19/7, θα αισθανθείτε την ανάγκη να επικοινωνήστε με άτομα που σας χαροποιούν και σας κάνουν να ξεχνάτε τα προβλήματα σας. Ευνοείστε να βελτιώσετε σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια ή γείτονες.  Ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αναψυχής προκειμένου να βάλετε λίγη ζωντάνια στο καθημερινό σας πρόγραμμα.  Επιπλέον, οι ελεύθεροι της παρέας μέσα από το φιλικό ή το άμεσο σας περιβάλλον ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό.  Τέλος, το Σαββατοκύριακο ίσως να βρεθείτε και πάλι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από τώρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ίσως να έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Ωστόσο, για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποθέσεις σας.  Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και ιεραρχείστε τα καθήκοντα σας.  Προχωρήστε λοιπόν στην εκπόνηση ενός καθημερινού προγράμματος, το οποίο θα σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας (ιδίως οι γεννημένοι από 2-4/7).

Από 4/6 έως την Κυριακή, μεριμνήστε στο να κάνετε αισθητή την παρουσία σας διότι μέσα ακόμη και μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις ευνοείστε στον τομέα των ερωτικών να υπάρξει κάποιο φλερτ με πρόσωπο από το χώρο εργασία (προπαντός οι γεννημένοι από 8-10/7).

Ενώ από την Παρασκευή έως τις 19/7 θα θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα σας ή να κατακτήσετε τις καρδιές που επιθυμείτε.  Αυτό επιτυγχάνετε με γνωριμία νέων προσώπων.  Για αυτό αξιοποιήστε αναλόγως αυτή την ευκαιρία.  Βέβαια για να τα καταφέρετε όλα αυτά ίσως να χρειαστεί πρώτα να βάλετε το χέρι στην τσέπη αλλά δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές.  Πιθανότατα, αυτές τις μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικυρώσετε μια συνεργασία ή μια δουλειά που την διαπραγματεύεστε εδώ και αρκετό καιρό.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από την Τρίτη έως τις 15/6 αποφασίζετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Παρόλα αυτά όμως, μην φτάσετε στο άλλο άκρο και εξαφανιστείτε από τα κοινωνικά δρώμενα ή εγκαταλείψετε επιχειρηματικά ή οικονομικά σχέδια γιατί θα χάσετε σημαντικές εξελίξεις.  Ενώ δεν αποκλείεται με την βοήθεια μιας γυναίκας να καταφέρετε να υπογράψετε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία ή να βιώσετε νέες ερωτικές εμπειρίες (κυρίως οι γεννημένοι από 2-4/8).

Από 4-7/6,μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε νέες επαγγελματικές ιδέες ή οικονομικά σχέδια.  Για αυτό το λόγο από 4-7/6, προσπαθήστε να βρίσκεστε με κόσμο ή να συμμετέχετε ενεργά σε κοινωνικές ή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις (ιδίως οι γεννημένοι από 8-10/8).

Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μέχρι τις 19/7 όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας.  Είναι μια περίοδος όπου συναισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά σας απασχολήσουν έντονα.  Σε επαγγελματικές προτάσεις μην μένετε μονό στα ωραία και φαντεζί λόγια προσπαθήστε να πάρετε γραπτές διαβεβαιώσεις. Δεν αποκλείεται μέσα από ξαφνικές και αναπάντεχες συναντήσεις να γνωρίζετε τον έρωτα της ζωής σας.  Το Σαββατοκύριακο προσπερνάτε κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια που πρόεκυψαν το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Από 2/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, κάντε ένα εσωτερικό απολογισμό του εαυτού σας σχετικά με την εικόνα που εσείς παρουσιάζετε στους γύρω σας, τους στόχους που πετύχατε ή δεν πετύχατε, ακόμη και για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας.  Σίγουρα στο τέλος θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα χεράκι για να στηρίξει προσπάθειες και σχέδιά (κυρίως οι γεννημένοι από 3-5/9).

Από 4-7/6, φροντίστε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν.  Ταυτόχρονα, βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα για να μιλήσετε για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας.  Διότι από εκεί που δεν το περιμένατε θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κρυφούς υποστηριχτές (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 8-11/9).

Ενώ από την Παρασκευή έως 19/7 όσον αφορά τα επαγγελματικά μην τρέξτε να αποκαλύψετε σχέδια ή στόχους για τους οποίους δεν είστε ακόμη σίγουροι ή δεν έχετε μια σαφή εικόνα.  Ενώ στα συναισθηματικά ίσως αποφασίσετε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο ή και αντίστροφα.  Όμως, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση επιβεβαιώστε ότι το πεδίο είναι ελεύθερο για να δράσετε.  Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε ένα οικογενειακό σας πρόβλημα.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από την Τρίτη και για ένα δεκαπενθήμερο, αποφασίζετε να διορθώσετε τα όποια επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά λάθη στα οποία υποπέσατε, αφού μιλήσατε σε μάλλον ακατάλληλα πρόσωπα για τα επόμενα βήματα στην ζωή σας.  Ταυτόχρονα μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις προτού ακούσετε την απέναντι πλευρά.  Αν γίνεται αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν τις 12/6 (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 3-5/10).

Ιδιαίτερα από την Πέμπτη έως 7/6, μην διστάσετε να εξωτερικεύεστε τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο πρόσωπο γιατί που ξέρετε μπορεί να νιώθει τα ίδια πράγματα με εσάς.  Επιπλέον, αν το τελευταίο καιρό επεξεργάζεστε κάποια οικονομικά σχέδια ή συνεργασίες εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να γνωστοποιήσετε στο ευρύτερο περιβάλλον τις όποιες προθέσεις σας (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11/10).

Ενώ από την Παρασκευή και μέχρι 19/7, το πρώτο λόγο θα έχουν φίλοι και κοινωνικές ομάδες, όπου θα είναι η αιτία για να ξε-αγχωθείτε και να αντλείστε δύναμη για να προχωρήστε τους στόχους σας.  Ενώ δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να γνωρίζετε νέα αξιόλογα πρόσωπα που στο μέλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή.  Τέλος, το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Από 2-15/6, τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και να αρχίζετε να σχεδιάζετε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις από την καθημερινή σας ρουτίνα.  Παρόλα αυτά όμως, μην αγχωθείτε αν προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα ή υπάρχει μια στασιμότητα ή καθυστέρηση στις πηγές των εσόδων σας.  Διότι είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε και να προσπεράσετε τα οποιαδήποτε εμπόδια που ανακύπτουν στο δρόμο σας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 3-5/11).

Από 4-7/6, παλέψτε με όλες τις δυνάμεις σας για να ρυθμίσετε οικονομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν το τελευταίο διάστημα.  Με αυτό τον τρόπο θα δείξτε πραγματικές ικανότητες και δυνατότητες σας (ιδίως οι γεννημένοι από 9-11/11).

Από 5/6-19/7, η επαγγελματική καταξίωση γίνεται στόχος ζωής, όπου για να επιτευχθεί με επιτυχία προσπαθήστε να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας σε πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν τα εγχειρήματα σας.  Σε περίπτωση που έχετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις μην διστάσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.  Ενώ προσπαθήστε να μην διογκώνετε τα γεγονότα σχετικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα να θεμελιώσετε ή να σταθεροποιήσετε μια οικονομική πηγή.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Από τις 2/5 έως 15/6 γκρεμίζετε και πιθανώς ξανά κτίζετε από την αρχή όποια σχέση σας εμπόδιζε να εξωτερικεύσετε ιδέες και αντιλήψεις. Εν τω μεταξύ ίσως μπείτε στην διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές προκειμένου να νιώσετε καλυτέρα ψυχολογικά. Παρόλα αυτά όμως, φροντίστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού από νωρίς και αγχωθείτε αργότερα (κυρίως οι γεννημένοι από 2-4/12).

Φροντίστε από 4-7/6, να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Αφού με λίγο σπρώξιμο από την δική σας πλευρά ίσως να καταφέρετε συνεργασίες ή σχέσεις που θα έχουν μεγάλη διάρκεια μέσα στον χρόνο (προπαντός οι γεννημένοι από 8-10/12).

Είναι πολύ πιθανόν από την Παρασκευή έως τις 19/7, να κάνετε κάποια σχέδια για να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας.  Έτσι οργανώνετε και σχεδιάζετε ένα ταξίδι αναψυχής με την σύντροφο ή με πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον.  Τέλος, αυτό το διάστημα η αυτοπεποίθηση και το κέφι θα κτυπήσει κόκκινο. Γεγονός που θα σας οδηγήσει σε μια υπερδραστηριότητα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Φεύγει ένα βάρος από πάνω σας αφού τακτοποιείτε συνεργασίες και σχέσεις που τις είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και παράλληλα τυγχάνετε στήριξης για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας.  Με την βοήθεια μιας γυναίκας ρυθμίζετε οικονομικές υποχρεώσεις ή κληρονομικά ζητήματα ακόμη και οικογενειακά προβλήματα (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 1-3/1).

Αν και μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί εξαιτίας του φόρτου εργασία σας ή από τις τεταμένες σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες, ωστόσο από 4-7/6, ευνοείστε στο να κάνετε αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο ακόμη και στο να εισπράξετε κάποια χρήματα που σας χρωστάνε, αρκεί να κινηθείτε αναλόγως (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 6-8/1).

Έχετε την ευκαιρία να βάλτε την προσωπική σας ζωή σε μια ισορροπία και αρμόνια αρκεί να μην το παρακάνετε με την ζήλια σας.  Ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο μια σχέση από το παρελθόν με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν ξεχασμένα συναισθήματα και επιθυμίες.  Ενώ στον τομέα των οικονομικών αποφύγετε περιττά έξοδα ιδιαίτερα όταν πρόκειται να καλύψετε προσωπικές επιθυμίες, από την Παρασκευή έως 19/7.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Τακτοποιείτε θέματα καθημερινής ρουτίνας ή γενικότερα κοινωνικούς στόχους. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι το να σπρώξετε και εσείς λίγο τα πράγματα.  Επιπλέον, μέσα από το φιλικό περιβάλλον ευνοείστε να διευρύνεται το κοινωνικό σας κύκλο με νέες αξιόλογες γνωριμίες (ιδίως οι γεννημένοι από 30/1 έως-1/2).

Τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί έντονα προσωπική και ερωτική ζωή.  Από 4-7/6 πιθανότατα να δεχθείτε στο δρόμο σας προκλήσεις τις οποίες είναι δύσκολο να τις προσπεράσετε έτσι.  Επομένως, όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να δεσμευτείτε φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε έντονα αυτές τις μέρες καθώς ευνοείστε στον τομέα των συναισθηματικών (κυρίως οι γεννημένοι από 5-7/2).

Από 5/6 έως 19/7 είναι μια περίοδος που επικεντρώνεστε σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Επομένως, σε διαταραγμένες σχέσεις ευνοείστε να βρείτε την χρυσή τομή έτσι ώστε να αποκαθιστούν οι σχέσεις σας.  Επιπλέον, επειδή αυτό το διάστημα θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες και προκλήσεις στην ζωή σας.  Ενώ το Σαββατοκύριακο θα σας δοθεί η ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες φιλοδοξίες.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Από την Τρίτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες ρυθμίζετε επαγγελματικές ή προσωπικές εκκρεμότητες με την βοήθεια συναδέλφων.  Επιπλέον, φροντίστε να μην απορροφηθείτε με οικογενειακά προβλήματα και αγνοήσετε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα για εσάς που ψάχνετε για εργασία.  Αυτό το διάστημα είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκό (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 1-3/2).

Μην αναλώνεστε σε φωνές ή σε συγκρούσεις μέσα στο σπίτι καθώς αυτό που θα καταφέρετε είναι να χάσετε την γραμμή πλεύσης σας.  Παρόλα αυτά όμως από 4-7/6, ίσως αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε παλαιότερες εμπειρίες και γνώσεις για να επιλύσετε θέματα εργασίας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 6-8/3).

Από την Παρασκευή έως τις 19/7 προφανώς θα θέλετε να βάλετε σε τάξη το καθημερινό σας πρόγραμμα.  Ακόμη, είναι μια καλή περίοδος για να βελτιώσετε τις σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες λη ακόμη και με το άμεσο σας περιβάλλον.  Ενώ όσοι αναζητάτε μια θέση εργασία ευνοείστε από τις συγκυρίες στο να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα για αυτό μην μένετε με τα χέρια σταυρωμένα.  Ενώ το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.  Οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας και όλα είναι πιθανά!

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr