15/6 – 21/6 2015

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 15-27/6 (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 8-11/4) έχετε την ευκαιρία να πετύχετε κάποιους προσωπικούς στόχους (τύπου λαχείου) ή να έχετε απρόσμενες και ξαφνικές γνωριμίες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν την κοινωνικό-επαγγελματική σας εξέλιξη (θετικά). Συνεπώς αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε σε εγρήγορση διότι από εκεί που δεν το περιμένετε ίσως να δείτε την τύχη να σας χαμογελά.

Από 16/6 έως 15/7 τον πρώτο λόγο θα έχουν μετακινήσεις και επαφές προσωπικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος. Κάποιες από αυτές τις επισκέψεις που θα κάνετε ή θα δεχτείτε θα είναι και από αδέλφια. Φροντίστε τον ενθουσιασμός και τη χαρά που θα σας προξενήσει η επικοινωνία με άτομα του αμέσου περιβάλλοντος να τα αξιοποιήσετε εποικοδομητικά (κυρίως οι γεννημένοι από 13-15/4).

Ενδεχομένως να είχατε κρύψει στο χρονοντούλαπο της λησμονιάς υποχρεώσεις ή οφειλές οικονομικού κυρίως περιεχομένου, που σχετίζονται με δουλειά ή πρόσωπα κύρους. Ωστόσο, αυτές φαίνεται να μην σας έχουν ξεχάσει και για αυτό κάνουν την εμφάνιση τους επιτάσσοντας άμεση και οριστική διευθέτηση. Προκειμένου να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και για να είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε (ιδίως οι γεννημένοι από 17 – 20/4). Χρόνος υπάρχει ένα γεμάτο 3 τρίμηνο για αυτό δράστε με σύνεση για να απαλλαγείτε από αυτά.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Δευτέρα και για δυο εβδομάδες (κυρίως οι γεννημένοι από 10-12/5) θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με την οικεία σας, όπου δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε από πού προέρχεται η χείρα βοηθείας.

Από την Τρίτη και για ένα μήνα παίρνει φωτιά το τηλέφωνο σας, καθώς κάνετε επαφές με στόχο την διασφάλιση των οικονομικών και συναισθηματικών σας κεκτημένων. Παρόλα αυτά, μην κάνετε υπερβολικά έξοδα για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς στόχους που βλέπετε ότι δεν τραβάνε ή δεν θα έχουν την αναμενόμενη απόδοση. Μέσα από συζητήσεις πιθανόν να προκύψει μια επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα λάβει την μορφή γραπτής ή προφορικής δέσμευσης (ιδίως οι γεννημένοι από 14-17/5).

Είναι καλοκαίρι και θέλετε να περάσετε αμέριμνα και χαλαρά. Τι το πιο λογικό. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα θα υπάρξει μόνο για αυτούς που δεν έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με πρόσωπα από το παρελθόν. Όσοι έχετε μισό τελειωμένες καταστάσεις, αυτές θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιτάσσοντας την άμεση τακτοποίηση τους. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι είτε το επιδιώξετε είτε όχι θα έρθουν έτσι οι συγκυρίες, που θα οδηγήσουν σε τακτοποίηση/διευθέτηση των πιο πάνω υποθέσεων (προπαντός οι γεννημένοι από 18 – 20/5).

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 15-27/6 (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 9-12/6) μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, φίλους ή ταξίδια μπορεί να ανακαλύψετε το έτερο σας ήμισυ και όσοι το έχετε βρει μπορείτε να κλείσετε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτές τις μέρες φροντίστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας γιατί θα επωφεληθείτε ποικιλοτρόπως.

Από τις 16/6 και για ένα μήνα έχετε αυξημένη δραστηριοποίηση. Αναλαμβάνετε δράση προκειμένου να προωθήσετε νέους στόχους και ξεκινήματα. Με συνέπεια αυτό το διάστημα να έχετε μια περαιτέρω υπερένταση και νευρικότητα. Επομένως, μπαίνετε σε διαδικασία λήψης σημαντικών αποφάσεων που αφορούν την γενικότερη πορεία ζωής και καριέρας. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογήσετε αυτές τις αποφάσεις διεξοδικά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 15-17/6).

Μέσα στο καλοκαίρι πιάνετε και εσείς δουλειά. Αντιλαμβάνεστε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος, όπου αποτελούσαν ένα τροχοπέδη σε καθημερινότητα και δεν άφηναν χώρο – χρόνο για την μελλοντική σας εξέλιξη. Ναι σίγουρα χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο αλλά να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας θα σας δικαιώσει και μάλιστα με το παραπάνω (κυρίως οι γεννημένοι από 19 – 21/6).

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Δευτέρα και για τα επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι 10-13/7) θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές σε κοινωνικό –επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς ξαφνικά αναγνωρίζονται ικανότητες και ταλέντα, όπου δεν αποκλείεται να αναλάβετε νέα καθήκοντα ή θέση. Ενώ, οι ελεύθεροι επαγγελματικές θα πάρετε μια οικονομική ανάσα λόγω νέων επαγγελματικών συνεργασιών ή συμφωνιών.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 15/7 έχετε μια μυστική-εχέμυθη δραστηριότητα, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και σε σχέση με αυτά που θέλετε να κερδίσετε αυτή την περίοδο. Φροντίστε να τσεκάρετε την εγκυρότητα των όποιων εμπιστευτικών πληροφοριών-ειδήσεων λαμβάνετε, ακόμη και από τα πιο αξιόπιστα άτομα. Επίσης σιγουρευτείτε ότι και εσείς από την πλευρά σας δεν διογκώνετε ή μεγαλοποιείτε αυτές τις πληροφορίες-ειδήσεις (προπάντων οι γεννημένοι από 16-19/7).

Συνέταιροι- συνεργάτες που τα τσουγκρίσατε ή για κάποιο λόγο χαθήκατε, όπως επίσης και σύντροφοι που εξαφανίστηκαν από τις ζωές σας. Έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, κάνοντας όχι μόνο αισθητή την παρουσία τους αλλά απαιτώντας και μια οριστική λύση σε ότι έχετε αφήσει ανοικτό. Για αυτό κλείστε λογαριασμούς και βάλτε πλώρη προς νέες κατευθύνσεις (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 19 – 22/7).

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 15-27/6 (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 11-14/8) εκεί που δεν το περιμένετε ίσως να κληθείτε να συνεργαστείτε με μεγάλες εταιρείες ή με άτομα από το εξωτερικό. Ουσιαστικά θα είναι μια ευκαιρία από το πουθενά, για αυτό μην την χάσετε. Επιπλέον, μέσα από ένα ταξίδι ή από μια αναπάντεχη συνάντηση ίσως να βρείτε το έτερο σας ήμισυ. 

Από 16/6 και για έναν ολόκληρο μήνα θα έχετε έντονη φυσική δραστηριότητα –κινητικότητα, για να προωθήσετε την καριέρα σας και ενδεχομένως να προκύψουν αρκετές κοινωνικές επαφές ακόμη και εάν δεν τις επιδιώξετε εσείς. Στο πλαίσιο αυτών των επαφών θα δείτε και θα ακούσετε πολλά. Μιλήστε εκεί που πρέπει, όπως πρέπει για να πετύχετε τους στόχους σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να ανταμειφθείτε, λόγω των ταλέντων σας, με κάποια κοινωνική προαγωγή ή μέσω ένταξης σε κάποια νέα ομάδα (ιδίως οι γεννημένοι από 16-19/8).

Οφειλές, χρήματα που είχατε δανειστεί για σπίτι ή οικονομικές εκκρεμότητες μελών της οικογένειας, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως δεν χωρούν ημίμετρα ή μπαλώματα αλλά θα πρέπει να ληφθούν τελικές αποφάσεις και να δοθεί ένα οριστικό τέλος. (κυρίως οι γεννημένοι από 20 – 23/8).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από την Δευτέρα και για ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο (κυρίως οι γεννημένοι από 11-14/9) μπορεί ξαφνικά να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν από εργασία, που είχατε δανείσει ή ακόμη και να έχετε επιστροφή χρημάτων από δημόσιες υπηρεσίες. Για αυτό το λόγο όσοι έχετε τέτοιου είδους υποθέσεις προσπαθήστε να τις τρέξετε. Δεν αποκλείεται να έχετε και απρόσμενες επαγγελματικές προτάσεις. Ιδιαίτερα όσοι ψάχνετε μια θέση εργασίας ας είστε σε ετοιμότητα για να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες.

Από τις 16/6 και για ένα ολόκληρο μήνα αφιερώνεστε ολόψυχα σε ζητήματα καριέρας και γενικότερα στην προώθηση στόχων που αφορούν συνολικά στην ζωή σας. Επιλέξτε προσεκτικά συνεργάτες – συνεταίρους για να προχωρήσετε στα νέα εγχειρήματά σας. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας για αυτό αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά, ώστε να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε εδώ και τόσο καιρό σε οικονομικό και συναισθηματικό τομέα (κυρίως οι γεννημένοι από 16-19/9).

Ήρθε η ώρα να ενηλικιωθείτε και να απαλλαγείτε από σχέσεις με πρόσωπα από το καθημερινό περιβάλλον, που έχουν γίνει μια μορφή εξάρτησης. Για αυτό σταθείτε στα πόδια σας, δείτε την πραγματικότητα κάντε τις ανάλογες κινήσεις όσο επώδυνες και επίπονες και αν είναι. Με αυτό τον τρόπο και ικανότητες/δυνατότητες θα αξιοποιήσετε, καθώς θα μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις (κυρίως οι γεννημένοι από 20 – 22/9) αλλά και ταλέντα θα γνωστοποιήσετε.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 15-27/6 (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14/10) με την αρωγή φίλων μπορείτε να προωθήσετε στόχους, να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες η ακόμη και να πραγματοποιήσετε νέες αξιόλογες γνωριμίες που στο μέλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπική ή σε επαγγελματική πορεία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορήσετε και γενικά να βγείτε έξω από το καβούκι σας.

Από 16/6 και για ένα μήνα ασχοληθείτε με το άνοιγμα των οριζόντων σας, προκειμένου να κατακτήσετε κοινωνική καταξίωση μέσα από την ένταξή σας σε ομάδες ή οργανισμούς. Σε αυτήν την διαδικασία όμως πρέπει να έχετε διαρκώς υπόψη σας τον παράγοντα ρευστότητα που επικρατεί στην καθημερινότητα σας. Καλό είναι λοιπόν να μην αφήσετε πράγματα να αιωρούνται ή να θεωρείτε δεδομένη την στήριξη ή την βοήθεια από συντρόφους –συνέταιρους (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 16-19/10).

Αυτό το καλοκαίρι αποφασίζετε για το τι κρατάτε και τι διώχνετε από την ζωή σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, ε καλά όσοι έχετε την δυνατότητα σε αυτό τον τομέα, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα, κάτι το οποίο θέλει το χρόνο του για να είναι εις βάθος και ουσιαστικό. Για αυτό έχετε ένα τρίμηνο στην διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει (κυρίως οι γεννημένοι από 21 – 23/10).

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Δευτέρα έως τις 27/6(ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 10-13/11) είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μια προαγωγή που φυσικά θα συνοδεύεται με τον ανάλογο μισθό. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εξαπίνης να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία ή εργοδότη ακόμη και κατοικία προκειμένου να συγκατοικήσετε με τον/την σύντροφό σας. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι κάθε αλλαγή είναι πάντα για καλό.

Από 16/6 και μέχρι 15/7 κινητοποιείστε προκειμένου να αναζητήσετε επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες για να προωθήσετε μεγαλόπνοους στόχους και γενικότερα να ενισχύστε την εικόνα σας προς τα έξω. Όμως, προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια με τρίτους φροντίστε να ξεκαθαρίσετε το είδος της σχέσης που έχετε, δηλαδή αν είναι επαγγελματικού ή συναισθηματικού περιεχομένου. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μπερδέψετε αυτούς τους δύο τομείς (ιδίως οι γεννημένοι από 15-18/11).

Ανοικτές υποθέσεις ή ζητήματα που δεν έχετε επιλύσει και αφορούν εσάς τους ίδιους, το τι κάνετε στην ζωή σας, πως κινείστε, τι θέλετε να πετύχετε, που επιδιώκετε να φτάσετε ή γενικότερα ποιος είναι ο στόχος ζωής σας. Όλα αυτά έρχονται να σας βγάλουν από την χαλαρή και ήρεμη ρότα του καλοκαιριού και να σας υπενθυμίσουν ότι θα πρέπει να δοθούν οριστικές λύσεις (κυρίως οι γεννημένοι από 19 – 22/11).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για το επόμενο δεκαπενθήμερο (κυρίως οι γεννημένοι από 10-13/12) όνειρα, φιλοδοξίες, σχέδια που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ή ακόμη και εκκρεμείς υποθέσεις με άτομα από το παρελθόν ή από άλλες περιοχές, λαμβάνουν χώρα τώρα και θα έχουν θετική έκβαση στο μέλλον.

Από την Τρίτη και για ένα μήνα δέχεστε προκλήσεις, προσκλήσεις ή προτάσεις από σύντροφο, συνεργάτη, συνέταιρο για δημιουργία πάσης φύσεως σχέσεων. Φροντίστε να μην χειριστείτε την κατάσταση αγαθοβιόλικα γιατί εσείς μπορεί να έχετε αγαθές ή άριστες προθέσεις αλλά δεν ισχύει απαραίτητα το ίδιο και για τους άλλους. Μπορεί να μην ενθουσιαστείτε αρχικά στο άκουσμα αυτών των προσκλήσεων-προκλήσεων είτε εξαιτίας του περιβάλλοντος σας είτε επειδή έχετε μπλοκάρει σε μια σχέση και δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε με αποτέλεσμα να μην έχετε ενέργεια για οτιδήποτε άλλο. Εάν όμως διαχειριστείτε σωστά κάποιες από αυτές τις προτάσεις θα αποκομίσετε διαφόρων μορφών κέρδη (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 15-18/12).

Όλα αυτά που καταστρώνατε ή είχατε κατά νου εδώ και αρκετό καιρό, τα οποία αφορούν κάποιον συνεταιρισμό, συνεργασία ή ακόμη – ακόμη και κάποια σχέση προσωπικού περιεχομένου, που είχε αρχίσει να γίνεται εξάρτηση, κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, προκειμένου να δώσετε ένα οριστικό τέλος (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 19 – 21/12).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Δευτέρα έως τις 27/6 (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 9-11/1) απροσδόκητα επιλύετε οικονομικές εκκρεμότητες, με την αρωγή του/της συντρόφου ή κάποιου συγγενή. Βέβαια, δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε την ταυτότητα του προσώπου που σας υποστηρίζει.

Από τις 16/6 και για ένα μήνα έχετε έντονη δραστηριότητα σε θέματα δουλειάς, όπου νέες συνεργασίες ή εισοδήματα προκύπτουν από τις υπάρχουσες εργασίες σας ή από νέες που θα εμφανιστούν. Το αποτέλεσμα θα είναι να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας και γενικότερα να ανεβείτε κυριολεκτικά ή μεταφορικά, αρκεί να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε και να ρισκάρετε (κυρίως οι γεννημένοι από 13-16/1).

Επιδιώξεις για οικονομικές συνεργασίες ή για ένταξη σε συγκεκριμένες ομάδες, που θα σας έφερναν πιο κοντά σε όλα αυτά που λαχταράει η καρδιά σας, φτάνουν σε ένα τέλος. Με εσάς να απαλλάσσεστε από έγνοιες και εκκρεμότητες τους παρελθόντος και να εστιάζετε στο τώρα. Βέβαια αυτό δεν θα γίνει από την μια στιγμή στην άλλη, θέλει ένα τρίμηνο (κυρίως οι γεννημένοι από 17 – 19/1).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Ιδιαίτερα από 15-27/6 (προπάντων οι γεννημένοι από 7-10/2) μέσα από αιφνίδιες συναντήσεις ή γνωριμίες μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικές ιδέες ή ακόμη και να βρείτε υποστηριχτές των απόψεων σας. Ενώ, όσοι ασχολείστε με πωλήσεις και θέλετε να κλείσετε, να επικυρώσετε ή να διαπραγματευτείτε κάποιο συμβόλαιο ή συμφωνία είναι κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε. Ταυτόχρονα, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα μέσα από τυχαίες και απροσδόκητες συναντήσεις.

Από 16/6 και μέχρι 15/7 θέλετε να βγείτε έξω, να επικοινωνήσετε με συνεργάτες- συναδέλφους και με τον/την σύντροφο σας, ώστε να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα και χαρούμενα μαζί τους. Ακόμη, οι ελεύθεροι επιθυμείτε να φλερτάρετε. Όμως, εάν αυτές οι διασκεδάσεις απαιτούν να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα από ότι αντέχει η τσέπη σας, φροντίστε να μην το παρακάνετε (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 12-15/2).

Ενδεχομένως φιλοδοξίες για κοινωνική ανέλιξη ή επίτευξη στόχων που θα σας χάριζαν μια άλλη θέση στο κοινωνικό status να μην ακολούθησαν την ροή που εσείς θέλατε ή προσκόμματα που προέκυψαν στον δρόμο σας να σας κράτησαν πίσω.  Ευτυχώς, όμως έρχονται, έτσι οι συγκυρίες αυτό το καλοκαίρι, που σας δίνουν την δυνατότητα να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά. Να κλείσετε υποθέσεις και να μην αφήσετε τίποτα μετέωρο (προπαντός οι γεννημένοι από 16 – 18/2).

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για το επόμενο δεκαπενθήμερο (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 8-12/3) ενδέχεται να ανακαλύψετε νέες οικονομικές πηγές μέσα από νέες συνεργασίες ή με το να αλλάξετε καριέρα ή εργοδότη. Συνήθως όταν ένας τομέας της ζωή μας πάει καλά σιγά – σιγά και υπόλοιποι ομαλοποιούνται η βρίσκεται κάποιες λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι και στα συναισθηματικά σας δεν μένετε με σταυρωμένα χέρια αν φυσικά το επιθυμείτε.

Από την Τρίτη και για ένα μήνα υπάρχει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού. Πιθανόν ορισμένοι να επιλέξετε να μετακομίσετε είτε για επαγγελματικούς λογούς είτε για να συγκατοικήσετε με το έτερον σας ήμισυ. Από την άλλη πλευρά, όσοι δεν αλλάξετε κατοικία, θα έχετε μια αναστάτωση μέσα σε αυτήν εξαιτίας των επισκέψεων που θα δεχτείτε ή από την γενικότερη κατάσταση που θα επικρατεί και θα έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί μια μικρή αναμπουμπούλα σε καθημερινότητα (προπάντων οι γεννημένοι από 14-17/3).

Οικονομικά ανοίγματα, συνεργασίες που σκεφτόσασταν με εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή και νομικές εκκρεμότητες που είχατε, είναι για ένα ολόκληρο σχεδόν καλοκαίρι στο προσκήνιο. Όχι για να σας ταλανίζουν βέβαια αλλά για να γραφτούν τίτλοι τέλους ή έναρξης σε καθένα από αυτά. Απαιτητικό διάστημα, όπου με την ανάλογη παρότρυνση από μεγαλύτερα πρόσωπα γίνεται πιο βατό (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 18 – 20/3).

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr