13/7/ – 19/7/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα αισθάνεστε ένα φρένο στις κινήσεις σας που μπορεί να είναι η αιτία για να μην εξωτερικεύετε συναισθήματα και σκέψεις. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε την επανάσταση σας απέναντι σε πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία σας.  Βέβαια, για να μην δημιουργήσετε περαιτέρω μπελάδες.  Σε ότι ακούσετε ή δείτε προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ενώ από την Πέμπτη και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14/4) ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι όπως να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να ρυθμίσετε εκκρεμεί ζητήματα με οικογένεια ή ακίνητη περιουσία.

Από τις 19-31/7 σε σχέσεις ή σε συνεργασίες γίνεστε πιο ντροπαλοί, συνεσταλμένοι εγκρατείς και σχολαστικοί.  Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του, χωρίς να το ελέγξετε εξονυχιστικά ή να δείτε όλες τις παραμέτρους προτού λάβετε την απόφαση σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Ιδιαίτερα, από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα αισθάνεστε πιεσμένοι, καθώς φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, συνάδελφοι ή γενικότερα τρίτοι θα μπουν στην διαδικασία να σας κρίνουν για το πώς διαχειρίζεστε τις καθημερινές σας υποθέσεις.  Ενώ, δεν αποκλείεται να έρθει τετ α τετ με μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση από το παρελθόν.  Γεγονός που μπορεί να σας βγάλει από την ρότα σας.

Ενώ από την Πέμπτη και για τις επόμενες τριάντα μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 13-15/5) δίνετε έμφαση σε επικοινωνία και επαφές με το άμεσο περιβάλλον, αδέλφια, ή γείτονες.  Ακόμη, θα υπάρχει μια κινητικότητα, ένα έντονο πέρα δώσε, όπου είναι πολύ πιθανόν να γίνουν μετακινήσεις ή ακόμη και κάποιο ταξίδι, προκειμένου να επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από τις 19/7 και για τις επόμενες δέκα μέρες η ανάγκη για ερωτοτροπίες και φλερτ είναι πιο πολύ πιο πάνω από το σύνηθες.  Αλλά μην φανταστείτε υπερβολές και θεατρινισμοί, ούτως η άλλως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εσάς καθώς όλα περνούν μέσα από το φίλτρο που λέγεται λογική.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Αν και θέλετε να εκφράσετε νέες ιδέες ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας.  Ωστόσο, πριν εισηγηθείτε οποιαδήποτε αλλαγή, πρώτα πρέπει να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται έτσι ώστε να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο.  Διαφορετικά, μια που το σκεφτήκατε και μια που θα το ξεχάστε, καθώς θα πέσετε πάνω σε ένα παγόβουνο ή τείχος.

Από τις 16/7 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 13-15/6) ευνοείστε σε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις.  Όμως, η έμφυτη περιέργεια που σας χαρακτηρίζει μπορεί να σας ωθήσει να σκαλίσετε περισσότερο τα πράγματα χωρίς να κρατήσετε τα προσχήματα ή να χάσετε το τακτ στις επαφές σας.  Στην πραγματικότητα αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είναι η αιτία για να χάσετε κάποια από τα κεκτημένα ή αυτά που θεωρούσατε δεδομένα, ως σήμερα.

Από την Κυριακή και μέχρι τις 31/7 κάνετε την δική σας ενδοσκόπηση. Αρχίζοντας από προσωπική ζωή, παιδιά, επάγγελμα όπου αναλύετε και κρίνετε επιλογές, συμπεριφορές και γενικότερα τον τρόπο που λειτουργούσατε μέχρι σήμερα.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις σε φίλους, σύντροφο ή παιδιά χωρίς αντίκρισμα ή που θα σας κοστίσουν κάτι τοις παραπάνω.  Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να οξύνετε τις καταστάσεις με τα λόγια ή την συμπεριφορά σας.  Διαφορετικά τα γκρίζα σύννεφα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν στις διαπροσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες.

Από τις 16/7 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 15-17/7) ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο.  Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, καθώς θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών πρόσωπων για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Από 19 – 31/7 θα σας πιάσει μια σχολαστικότητα, όπου θα θέλετε όλα να τα κάνετε τέλεια, να μην υπάρχουν λάθη και ανακρίβειες.  Για αυτό θα θέλετε να επαληθεύετε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, όπως επίσης και να περάσετε από κόσκινο συμβόλαια και συμφωνίες για να βεβαιωθείτε ότι δεν σας έχει ξεφύγει τίποτα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς μπορεί να επεμβαίνει σε επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις.  Με αποτέλεσμα να νιώθετε εγκλωβισμένοι ή περιορισμένοι.  Αν και έχετε μια τάση υπερβολής ή διόγκωσης των γεγονότων αποφύγετε αιφνίδιες ή επιπόλαιες κινήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν προστριβές με κάποια άτομα εντός ή εκτός εργασίας.

Από την Πέμπτη και για ένα μήνα (ιδίως οι γεννημένοι από 15-17/8) θα αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε έναν απολογισμό σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους, έτσι ώστε να διαπιστώσετε τι δεν πήγε καλά για να αποφύγετε στο μέλλον τα λάθη του παρελθόντος.

Από τις 19-31/7 οικονομικές δοσοληψίες και συναλλαγές περνούν από το μικροσκόπιο, όπως επίσης και οι σχέσεις προσωπικού περιεχομένου.  

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Μην επιμένετε σε απόψεις ή ιδέες από την στιγμή που βλέπετε ότι δεν τραβάνε.  Διαφορετικά, προετοιμαστείτε ψυχολογικά διότι θα έχετε απώλειες οικονομικές και όχι μόνο.  Επιπλέον, θα νιώσετε ότι ένα πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον βάζει εμπόδια στο να εκπληρώσετε μελλοντικά σχέδια η ακόμη και να δρομολογήσετε ένα ταξίδι.

Από τις 16/7 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 15 -17/9) δίνετε έμφαση σε κοινωνική ζωή και σε φιλικούς δεσμούς.  Ακόμη, αυτό το διάστημα είναι κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε ιδέες ή να αναζητήσετε πρόσωπα, που θα στηρίξουν τα όνειρα ή θα αναπτερώσουν τις ελπίδες σας.  Όμως, μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σταθούν εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων σας.

Ενώ από την Κυριακή και μέχρι τα τέλη του μήνα οι γεννημένοι των δυο πρώτων ημερών θα εκπέμπετε μια σεμνή γοητεία που θα σας κάνει ακαταμάχητους.  Με αποτέλεσμα να προσελκύετε πρόσωπα του ενδιαφέροντος σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κόπο.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από τις 16/7 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 15 -17/10) επικεντρώνεστε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής επιτυχίας.  Γεγονός, που θα σας οδηγήσει να βγείτε έξω και να αναζητήσετε τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε αυτή την επιθυμία.  Ορισμένοι πιθανόν να επιλέξετε να ενταχθείτε σε κοινωνικές ομάδες για να επιτύχετε τον στόχο σας.  Ακόμη, αν κοινοποιήσετε τις προθέσεις σας μπορεί κάποιος εργοδότης ή προϊστάμενος να σας εισακούσει και να σας δώσει την ευκαιρία για αλλαγή θέσης, που τόσο πολύ θέλατε.  Ωστόσο, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα δεν θα πρέπει να απορροφηθείτε από άλλα προβλήματα και αφήσετε όλα τα υπόλοιπα στην τύχη τους.

Από τις 19-31/7 σας πιάνει μέσα στο κατακαλόκαιρο να σκαλίσετε τα πράγματα. Σχέσεις, συνεργασίες ή και συνεταιρισμοί που δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρες σας κατατρώνε.  Για αυτό αποφασίζετε να ρίξετε όλο το βάρος εκεί, προκειμένου να βρείτε την άκρη του νήματος.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Πέμπτη και για τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 14 -16/11)  επικεντρώνεστε στην επίτευξη των σχεδίων σας, τα οποία μέσα σε όλα τα άλλα μπορεί να περιλαμβάνουν και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, από το οποίο δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σημαντική γνωριμία.  Επίσης, ενδέχεται ορισμένοι από εσάς να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας είτε με το να αρραβωνιαστείτε είτε με το να παντρευτείτε.  Ακόμη, όσοι έχετε παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό με τις ανακοινώσεις τους θα σας πλημμυρίσουν χαρά.  Ωστόσο, μην εγκαταλείψετε το μέλλον σας παραμένοντας αποκλειστικά στο εδώ και τώρα.

Από την Κυριακή και μέχρι τα τέλη του μήνα σε στόχους και επιδιώξεις που έχετε θέσει είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο, κατεβάζετε τον πήχη για να συνάδουν με τις τρέχουσες εξελίξεις.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από τις 16/7 και για τις επόμενες τριάντα (κυρίως οι γεννημένοι από 14 -16/12) μέρες ασχολείστε έντονα με θέματα στα οποία εμπλέκονται τρίτοι.  Παραδείγματος χάριν μπορεί να θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες – εφορίες ή ακόμη και κληρονομικές υποθέσεις.  Ταυτόχρονα επεξεργάζεστε όνειρα ζωής, τα οποία ποθείτε διακαώς να εκπληρωθούν, καθώς διανύετε μια παραγωγική περίοδο όπου μπορούν όνειρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά.  Επίσης, μπορεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στο σπίτι, με το να απαλλαγείτε από αντικείμενα που πλέον δεν σας χρησιμεύουν και απλώς σας πιάνουν χώρο.  Για να καταφέρετε όλα τα παραπάνω φροντίστε να μην σπαταλήσετε χρόνο και χρήματα δεξιά και αριστερά.

Ενώ από τις19-30/7, μπορεί να δείτε πράσινο φως τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά, αρκεί να κάνετε χρήση του μέτρου και της λογικής αλλά και αφού κατεβάσετε τους ρυθμούς διότι έχετε την τάση για υπερβολές.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Πέμπτη και για έναν ολόκληρο μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 13 -15/1) ασχολείστε με τον/την σύντροφο σας και με το να ξεπεράσετε τους επαγγελματικού σας αντιπάλους.  Είναι γεγονός ότι με αυτή σας την επιλογή από την μια θα αντλήσετε δύναμη και θα απελευθερωθείτε εσωτερικά ενώ από την άλλη θα απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που σας εμπόδιζαν να κατακτήσετε αυτά που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό.  Επίσης, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ομαλοποιήσετε διαταραγμένες σχέσεις ή να κλείσετε επιχειρηματικές συμφωνίες ή συμβάσεις εργασίας.  Βέβαια θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι όσα σας λένε ή βλέπετε είναι εφικτά.  Για αυτό μην ξεχαστείτε με τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και χάσετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα.

Από την Κυριακή έως τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου είναι πιθανό να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, όπου δεν αποκλείεται στα πλαίσια αυτού να γνωρίσετε ένα πρόσωπο για το οποίο η καρδιά σας θα σκιρτήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τις 16/7 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 11 -13/2) αποφασίζετε να βάλλετε σε τάξη το καθημερινό σας πρόγραμμα.  Αρχικά στο χώρο της εργασία με αλλαγές των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργάζεστε και εν συνέχεια με το να φροντίσετε εαυτό και αγαπημένα πρόσωπα.  Επίσης, είναι ένας καλός μήνας για να βελτιώσετε τον εξοπλισμό στην εργασία σας ή άλλα πράγματα που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα.  Ωστόσο, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά σιγουρευτείτε ότι είναι αναγκαία.  Από την άλλη όμως φροντίστε να μην ανοίγετε το στόμα σας δεξιά και αριστερά, διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μαζί με αυτούς και τα αφεντικά και ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση, χωρίς να το καταλάβετε.

Από την Κυριακή και μέχρι τις 31/7 στα όποια σχέδια σας δεν μπορείτε να υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο ή να αγνοείτε βασικές λεπτομέρειες.  Προκειμένου να μπορέσουν να καρποφορήσουν ειδάλλως θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Πέμπτη και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 13 -15/3) οι δεσμευμένοι της παρέας, πιθανόν να θελήσετε να αποκτήσετε παιδί, ενώ οι γονείς θα εκφράσετε την επιθυμία σας να έρθετε πιο κοντά με τα τέκνα σας.  Ενώ οι υπόλοιποι θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο σπορ ή χόμπι.  Επίσης, ευνοείστε να θέσετε σε εφαρμογή νέα επιχειρηματικά σχέδια, προκειμένου να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητα σας.  Εκτός των άλλων, μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα παραθυράκι ανοικτό, καθώς η τύχη θα σας χαμογελάσει τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά.  Βέβαια για να πραγματοποιήσετε όλα αυτά πρέπει να ξεκολλήσετε από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.

Από τις19-31/7 παρά το ότι είστε μετρημένοι τόσο σε λόγια όσο και σε εκδηλώσεις προς τρίτους θα προκαλείτε θετική εντύπωση στους άλλους γεγονός, που θα βοηθήσει να τρέξετε προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr