3/8/15- 9/8/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας κάτι οι επιθυμίες καιοι ανάγκεςτόσο εσάς όσο και παιδιών ή συντρόφων να περάσετε καλά και να χαρείτε σας οδηγούν να είστε γενναιόδωροι και γαλαντόμοι με τα χρήματα. Για να μην εξανεμιστεί στους πέντε (5) ανέμους η οικονομική ενίσχυση, που θα λάβετε από νεαρό μέλος της οικογένειας. Ας είστε πιο εγκρατείς και μετρημένοι στις επιλογές σας.
Από 4-6/8 η ερωτική διάθεση και μαζί με αυτή η όρεξη για διασκέδαση, γέλια και χαρά χτυπάνε κόκκινο. Απολαύστε τα!

Από την Παρασκευή έως τις 26/8 παύετε να σκέφτεστε με την καρδιά και επιστρατεύετε την λογική και την πρακτικότητα στις σκέψεις σας. Είναι μια περίοδος που ευνοείστε σε επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές ή γενικότερα να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.
Από την Κυριακή και μέχρι τις 24/9, η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει.Mε αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μπουν φραγμοί και εμπόδια στα σχέδια σας.Είστε έτοιμοι να επιχειρήσετε νέα ανοίγματα σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή. Ενώ, χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια θα μαγνητίζετε να βλέμματα επάνω σας.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου




Μέχρι και την Τετάρτη φανείτεβράχοι. Μην επηρεαστείτε από αυτά που θα ακούσετε ή από την πίεση που θα νοιώσετε από ένα μέλος της οικογένειας σεσχέση μεσύντροφο καιδιαφορά ηλικίας που έχετε με αυτόν, την συμπεριφορά του ή επαγγελματικές συνεργασίες/συμφωνίες. Μπορεί να αισθανθείτε προς στιγμήν ότι όλοι σας την πέφτουν αλλά αυτό θα είναι παροδικό, καθώς κάποιος φίλος ή συγγενής επεμβαίνειόχι μόνο για να σας βγάλει από τα δύσκολα αλλά και για να επαναφέρει και πάλι την ομαλότητα στην ζωή σας.

Από 4-6/8 αφιερώστε χρόνο σε οικογένεια, εαυτό ή γενικότερα κάντε πράγματα που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας.

Από 7/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα έχετε δημιουργικές ιδέες και σκέψεις για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Το δυνατό σας χαρτί θα είναι η ευχέρεια λόγου, αφού θα έχετε την δυνατότητα να πείσετε και τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Με αποτέλεσμα να αλλάξει συλλήβδην ο τρόπος, που κινείστε στο καθημερινό σας περιβάλλον.

Από 9/8 έως 24/9, στον ελεύθερο χρόνο σας θα επιδιώξετε να μείνετε σπίτι είτε για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το έτερο σας ήμισυ είτε για να επισκευάσετε/ επιδιορθώσετε παλιά έπιπλα ή γενικότερα για να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Με αυτές τις αλλαγές μπορεί να μην συναινεί ένα μέλος της οικογένεια σας. Ως επακόλουθο να δημιουργηθούν εντάσεις και διαπληκτισμοί ανάμεσα σας. Για αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία !!!

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ




Καταλαβαίνουμε ότι λόγω καλοκαιριού η διάθεση της χαλαρότητας περνάει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωή σας. Ωστόσο, για να μην τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα ας είστε πιο μετρημένοι τόσο σε αυτά που λέτε όσο και στις μετακινήσεις. Διαφορετικά, η βοήθεια/στήριξη διαφόρων μορφών από φιλικό πρόσωπο θα πέσει στο κενό.

Από 4 -6/8 μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε ή ακόμη και να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες.

Από την Παρασκευή έως τις 26/8, ονους σαςστρέφεταιγύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια όπως ανάγκες του σπιτιού, η επιθυμία για επικοινωνία με γονείς.Ενώ καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε την δυνατότητα συγκέντρωσης που έχετε στη οικεία σας ώστε να βγάλετε περισσότερη δουλειά.

Από την Κυριακή έως τις24/9, δίνετε έμφαση σε μετακινήσεις, επαφές, επικοινωνίες και είστε ανυπόμονοι να βιώσετε νέες εμπειρίες. Αν δεν διασκορπίσετε την ενέργεια σας σε πολλές ασχολίες ή σε επιπολαιότητες. Θα έχετε την δυνατότητα να οργανώσετε και να σχεδιάσετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα,όπου με την στήριξη φίλων και περιβάλλοντοςθα επιτύχετε τους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου




Μέχρι και την Τετάρτη, μην σας πιάσει το παράπονο και αρχίσετε να συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά, θέλοντας να γίνει το δικό σας, καθώς τέτοιου είδους συμπεριφορές κοστίζουν και επιπλέον με αυτό τον τρόπο αποδυναμώνετε την όποια τύχη ή εύνοια έχετε σε οικονομικές συνεργασίες ή ακόμη και σε προσωπικά.

Από 4 – 6/8 οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν θετικές κινήσεις στο ταμείο τους και οι υπόλοιποι θα έχουνερωτικά ενσταντανέ που θα δώσουν άλλη πνοή στην καθημερινότητα τους.

Από 7/8 και για ένα δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρά ταξίδια, να επικοινωνήσετε με συγγενείς, γείτονες ,φίλους και ιδιαίτερα με αδέλφια. Όσοι θέλετε να κλείσετε επαγγελματικές – εμπορικές συμφωνίες ή συμβόλαια ευνοείστε σε συζητήσεις και επαφές. Όμως, δεν θα πρέπει να προσπερνάτε τα ψιλά γράμματα και αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να ζητήσετε περαιτέρω διευκρινήσεις. Προκειμένου να μην απογοητευθείτε από την έκβαση των γεγονότων.

Από 9/8-24/9, γίνεστε πιο γενναιόδωροι και ανοιχτοχέρηδες τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και για τον εαυτό σας. Στην προσπάθεια σας να μην χαλάσετε την διάθεση και το κέφι της παρέας είναι εύκολο να χάσετε το μέτρο και τον έλεγχο του πορτοφολιού. Παρόλα αυτά όμως, κάποιες οικονομικές ανάσες θα σας δοθούν μέσα από την δουλειά.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου




Με το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σκάσουν μύτη εκκρεμότητες του σπιτιού που έχουν να κάνουν με δάνεια ή επισκευές. Ωστόσο,υπάρχει η δυνατότητα τακτοποίηση τους, χάρη στην αθόρυβη επέμβαση οικείου σας προσώπου από το εξωτερικό, οπότε απολαύστε τις διακοπές σας και μην χαλάτε την ζαχαρένια σας.

Ούτως η άλλως η γοητεία και η γενναιοδωρία σας αυτές τις ημέρες είναι από τα χαρακτηριστικά, που δεν περνάνε απαρατήρητα.

Από την Παρασκευή και για ένα δεκαπενθήμερο δίνετε έμφαση σε οικονομικά και υλικά αγαθά. Συζητήσεις και επαφές θα επικεντρώνονται γύρω από οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις ή αγορές. Ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν ιδέες και σκέψεις για να σταθεροποιήσετε ακόμη και να αυξήσετε τις πηγές των εσόδων σας.

Από την Κυριακή και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου γίνεστε δραστήριοι και μαχητικοί για να πετύχετε νέους προσωπικούς στόχους. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σας. Επειδή αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό για να ξεκινήσετε νέα πράγματα στην ζωή σας.Αποφύγετε βιαστικές και εγωιστικές κινήσεις που μπορούν να αποβούν ζημιογόνες στο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου




Μέχρι και ην Τετάρτη κάνετε χρήση της εγκράτειας και της λογικής που σας διέπει, όσο και αν η ανάγκη και η επιθυμία για να βγάλετε τα εσώψυχα σαςπιέζει. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να επωφεληθείτε της βοήθειας που σας προσφέρουν φίλοι για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή για να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Από 7-26/8, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί γεγονός που εντείνει την διάθεση σας για επικοινωνία και ενισχύει την έμφυτη περιέργεια για να μάθετε νέα πράγματα. Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ικανότητες και ενδιαφέροντα. Ενώ η αναθέρμανση σχέσεων με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και φίλους θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα σας.

Από 9/8 και μέχρι 24/9, θα νιώθετε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Μην προσπερνάτε σημάδια κούρασης ή εξάντλησης. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας αναζωογονούν και σας χαροποιούν. Ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κρυφές οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  




Είναι γνωστό της πάσης ότι οι φίλοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και δεν μπορείτε χωρίς αυτούς. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθείτε όλες τις προτάσεις τους χωρίς να ελέγχετε αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε ή όχι. Κάνοντας τον απαραίτητο έλεγχο η τονωτική ένεση, που έρχεται στα οικονομικά θα πιάσει τόπο.

Αξιοποιείστε το τριήμερο 4 -6/8 όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για να βάλετε τα πρώτα λιθαράκια για επίτευξη διακαών πόθων μέσω γνωριμιών και επαφών, που θα κάνετε αυτές τις ημέρες.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, μάλλον θα πρέπει να ελέγξετε την φερεγγυότητα των πληροφοριών ή ειδήσεων που δέχεστε ακόμη και από πρόσωπα που εμπιστεύεστε τυφλά.Αποφύγετε να πάρετε θέση σε επαγγελματικές συζητήσεις ή να εκφράσετε δημοσίως γνώμη για να μην σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Γενικότερα είναι μια καλή περίοδος για να δουλέψετε με ηρεμία και ησυχία από το σπίτι σας.

Από την Κυριακή και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις ή προτάσεις όπου ευνοείστε να κάνετε νέες γνωριμίες σε φιλικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Ενδέχεται, να προκύψουν έντονα και βαθιά συναισθήματα για έναν φίλο σας ή να ερωτευθείτε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου




Μην αρχίσετε τις αντιπαραθέσεις με γυναικεία πρόσωπα ή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε χρόνο και να χαλάσετε την διάθεση σας. Μείνετε σε εγρήγορση και αξιοποιείστε κατάλληλα τη βοήθεια που σας παρέχει ένα νεαρό πρόσωπο για το άνοιγμα των φτερών σας.

Από 4-6/8 ακόμα και για εσάς που βρίσκεστε διακοπές μπορείτε σε εξόδους ή όταν βρίσκεστε με κόσμο να προβάλλετε την δουλειά σας.

Ενώ από 7-26/8, μην διστάσετε να εκφράσετε ιδέες ή σκέψεις για νέα επαγγελματικά πλάνα διότι μέσα από συζητήσεις και επαφές ίσως να βρείτε συμμάχους στα σχέδια σας.Το βασικό χαρακτηριστικό θα είναι οι επαφές με φίλους και νέες γνωριμίες με νεότερα άτομα. Ταυτόχρονα θα είναι αισθητή η συμμετοχή σας σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Από 9/8 μέχρι 24/9, θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι διότι θα δεχθείτε πιέσεις και κριτικοί για την επαγγελματική σας πορεία. Ιδιαίτερα από ένα πρόσωπο κύρους που αναμένει πολλά από εσάς. Τέλος, το σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας. Εξαιτίας αυτού, θέλετε δεν θέλετε κάτι νέο θα προκύψει στα συναισθηματικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου




Από 3-6/8 αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές, όσο και αν τις λατρεύετε. Αποφύγετε να διογκώνετε πληροφορίες που μεταφέρετε ή λαμβάνετε είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Επίσης φροντίστε να είστε προσεκτικοί και λεπτομερείς στους σχεδιασμούς που κάνετε για το μέλλον για να αποφύγετε ζημιές ή απώλειες κυρίως οικονομικού περιεχομένου.
Λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας για ένα καλύτερο αύριο.

Από την Παρασκευή και για ένα δεκαπενθήμερο,ο νους σας στρέφεται γύρω από κοινωνικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Εξαιτίας αυτού, θα υπάρχει μια μεγαλύτερη κινητικότητα και δραστηριότητα στα πιο πάνω ζητήματα. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστείτε από κακόβουλα ή κακεντρεχή σχόλια για τις επιλογές σας.

Από την Κυριακή και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα είναι η κινητήριος δύναμη για να κάνετε νέα ξεκινήματα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή ή το έναυσμα για να πετύχετε στόχους ή όνειρα ζωής.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ




Μπορεί ξεχασμένες υποχρεώσεις να κάνουν την εμφάνιση τους και όπως και να το κάνουμε να σας ταράσσουν βγάζοντας σας από την συνηθισμένη ροή των πραγμάτων, καθώς δεν το περιμένατε. Ωστόσο,διατηρώντας την ψυχραιμία σας μπορείτε να ξεπεράστε το οποιοδήποτε σκόπελος αλλά και χάρη στην επέμβαση φίλου, συνεργάτη η συναδέλφου μπορείτε να συμμετέχετε σε ομάδες, συνεργασίες ή συμπράξεις που επιθυμείτε.

Από 4-6/8 μπορείτε να εκπληρώσετε κρυμμένες επιθυμίες, να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με ευνοϊκούς όρους/διευκολύνσεις ή να δημιουργήσετε συνεταιρισμούς.

Από 7-27/8, είναι μια περίοδος που θα έχετε έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα σε θέματα εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι νέα επαγγελματικά σχέδια μπαίνουν στο τραπέζι για να πάρουν σάρκα και οστά. Επιπλέον, δεν θα εκλείψουν σχέδια για κάποια κοντινή ή μακρινή απόδραση. Συγχρόνως, είναι έκδηλη η διάθεση σας να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά ή στο εξωτερικό. Ενώ, δεν αποκλείεται να προκύψουν επαφές και συζητήσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Από 9/8 και μέχρι τις 24/9, διοχετεύετε την ενέργεια σας για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά, ακίνητη περιουσία, κληρονομικά, φορολογικά ή ασφαλιστικές εκκρεμότητες. Εν τω μεταξύ, σε οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες ευνοείστε καθώς σας είναι εύκολο να πείσετε ή να προσελκύσετε άτομα που ενδιαφέρονται για τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου




Οι απόψεις αλλά και η συμπεριφοράτων ανθρώπων που μοιράζεστε χρόνο όσον αφορά τις επαγγελματικές επιλογές σας αλλά και την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω, μπορεί να σας προβληματίζει και να σας δυσαρεστεί. Ωστόσο, μην αναλωθείτε σε αυτή αλλά φροντίστε να καρπωθείτε των συγκυριών που ευνοούν για να πάτε πιο πέρα τη δουλειά σας μαζί με την ανάλογη οικονομική πρόοδο.

Από 4-6/8 όντας πολύ πιο πάνω από το σύνηθες ελκυστικοί και γοητευτικοί αξιοποιείστε αυτό το τριήμερο για να κάνετε συναντήσεις και ραντεβού αφού αυξάνετε τις πιθανότητες για να έχετε θετική έκβαση για αυτά που επιδιώκετε.

Από την Παρασκευή και για ένα δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλες μέρες για να κάνετε διακανονισμό με τράπεζες, εφορία, προμηθευτές ή ασφαλιστικές εταιρείες ακόμη και αν σας οφείλουν χρήματα μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή με τον οφειλέτη προκειμένου να εισπράξετε τα χρήματα σας. Ενώ, σε συζητήσεις και επαφές ευνοείστε για οικονομικές συμφωνίες ή για επαγγελματικές συνεργασίες. Ακόμη και η επικοινωνία με σύντροφο, παιδιά ή φίλους θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Από 9/8 και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να επιστρατεύστε την διπλωματική σας συμπεριφορά για να αποφύγετε συγκρούσεις και διαπληκτισμούς με το έτερο σας μισό αλλά και με τα άτομα που έχετε καθημερινές επαφές ή συναλλαγές. Παράλληλα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κλείσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες ακόμη και να κάνετε νέες γνωριμίες.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου




Βάλτε ένα φρένο ή φορέστε παρωπίδες, προκειμένου να μην επηρεάζεστε από κελεύσματα, που σας καλούν να χαρείτε και να το ρίξετε έξω αφήνοντας στην τύχη τους στόχους και επιδιώξεις.Μόνο με αυτό τρόπο θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την παρότρυνση για δημιουργικότητα που σας προσφέρεται.

Από 4 – 6/8 μπορείτε να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε σε καθημερινότητα ή δουλειά, που στόχο έχουν να την κάνουν πιο λειτουργική. Οι εναπομείναντας στις θέσεις τους σκληρά εργαζόμενοι θα χαρείτε με κάποιο φλερτ, που θα προκύψειαπό τον ευρύτερο χώρος της εργασίας.

Από 7-26/8, συζητήσεις και επαφές με φίλους, συγγενείς, σύντροφο, συνεργάτες ή συναδέλφους θα διαδέχονται η μια την άλλη μέχρι να λάβετε οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή. Επιπροσθέτως, θα είναι έντονη η διάθεση να επικοινωνείτε και να συσχετίζεστε με κόσμο.Θα πρέπει να λειτουργήσετε με ομαδικό πνεύμα και να αποφύγετε να είστε σχολαστικοί και επικριτικοί με τους άλλους.

Από 9/8 έως τις 24/9, δίνετε έμφαση σε θέματα εργασίας και υγείας. Ενώ δεν αποκλείεται, να αφήσετε παλιές συνήθειες ακόμη και να αλλάξετε τον τρόπο ζωή σας, με ριζικές αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την άσκηση και την φροντίδα του σώματος σας, με το ναβάλετε στην ζωή σας ,την γυμναστική, την δίαιτα ή το περπάτημα. Επίσης, σε ζητήματα εργασίας θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ακόμη και να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα ή να κάνετε αλλαγές στον χώρο που εργάζεστε.

 
Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr