27/7/ – 2/8/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 29/7-5/8, θα έχετε διάθεση να το ρίξτε έξω και θα είστε γενναιόδωροι με αγαπημένα πρόσωπα.  Ωστόσο, θα πρέπει να μαζευτείτε γιατί οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν θα σας κτυπήσουν την πόρτα.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, υπερτερεί το να περάσετε καλά, να βγείτε με φίλους, να πάτε από εδώ και από εκεί σε περίεργα και ιδιαίτερα μέρη, ωστόσο ευθύνες, βάρη και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή σας έχουν φορτωθεί λειτουργούν ως φρένο (κυρίως για τους γεννημένους 27 – 29/3).

Από 1/8-5/9, πρόσωπα με τα οποία έχετε ανοικτούς λογαριασμούς από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση και καλείστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και εδώ δεν χωρούν υπεκφυγές ή αοριστίες, πρέπει να κλείσετε μια και καλή αυτά τα ζητήματα.

Ενώ από τις 2/8 έως τις 18/9, επιτέλους αρχίζετε σιγά σιγά να ξεμπλοκάρετε και να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ σχετικά με την έμπρακτη στήριξη από ένα πρόσωπο με κύρος.  Επίσης, θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης (ιδίως οι γεννημένοι από 17-19/4).

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου



Από την Τετάρτη και μέχρι 5/8 θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να μην δημιουργείτε εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν διότι με αυτό τον τρόπο ίσως να απομακρύνετε σημαντικά πρόσωπα από την ζωή σας.

Από 31/7-13/8, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε αναταράξεις σε εργασιακά ζητήματα.  Μην τρομάζετε αυτό που απαιτείται είναι εγρήγορση και ετοιμότητα, προκειμένου να ξεπεράσετε αυτά που θα έρθουν.  Ενδεχομένως να συζητηθούν θέματα μειώσεων απολαβών, ή να έχετε μείωση των εσόδων σας λόγω μη ενοικίασης/ακύρωσης πώλησης ή εξόδων για επισκευές στο σπίτι (κυρίως οι γεννημένοι 27- .30/4).

Από 1/8-5/9, πάρτε τον χρόνο σας για να κάνετε τις αναθεωρήσεις και να καταλήξετε με ηρεμία όση βέβαια μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτό το κλίμα που επικρατεί, σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά, σύντροφο ή ακίνητη περιουσία.

Ενώ από τις 2/8 και μέχρι τις 18/9, ο τομέας των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων που σας ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα φαίνεται να αρχίζει να κινείται πλέον θετικά, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον (κυρίως οι γεννημένοι από 18-20/5).

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ



Από 29/7-5/8, προσπαθήστε να διαχειριστείτε με διπλωματικό τρόπο διαπροσωπικές σχέσεις, διαφορετικά θα χάσετε μια χείρα βοηθείας ή σημαντικούς συμμάχους στην καθημερινότητα σας.

Από 31/7-13/8, μέσα στην καρδιά των καλοκαιρινών διακοπών μην σας πιάσει ακατάπαυστη πολυλογία και αρχίσετε να μιλάτε ή να λέτε δεξιά και αριστερά πράγματα που όχι μόνο θα σας φέρουν στην συνέχεια σε δύσκολη θέση αλλά ενδεχομένως και να ανατρέψουν και τα όποια σχέδια ή να σας οδηγήσουν σε νομικές εμπλοκές (κυρίως οι γεννημένοι 28 – .30/5).

Από 1/8-5/9, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με οικονομικές συνεργασίες ή με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας που σας συνδέει κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική ή φιλική σχέση.  Δείτε όλα τα δεδομένα και μετά ενεργήστε.

Ενώ από τις 2/8 και μέχρι τις 18/9 σταδιακά ξεπερνάτε ταλαιπωρίες ή εμπόδια σε θέματα εργασίας αλλά και υγείας.  Επιπλέον μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να το πράξουν χωρίς κόστος σε αυτούς τους τομείς (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 19-21/6).

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου



Από την Τετάρτη έως τις 5/8, αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική υπερβολή για να δείξτε την έμπρακτη αγάπη σας σε σύντροφο ή παιδιά.  Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή διαξιφισμοί με πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς για μια επένδυση και όχι μόνο.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, πρέπει να το πάρετε απόφαση όσο και αν σας πληγώνει, ότι το χέρι θα το βάλετε στην τσέπη. Τουλάχιστον διασφαλίστε ότι δεν θα είναι λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής που σας έριξαν ή επενδύσεων που όχι μόνο δεν απέδωσαν αλλά βρεθήκατε και χρεωμένοι.  Ακόμη, μερικοί από εσάς ίσως θελήσετε να εκπληρώσετε βαθιά κρυμμένες επιθυμίες με την συντροφιά φίλων (κυρίως οι γεννημένοι 28 – .30/5).

Από 1/8-5/9, πρόσωπα με τα οποία είχατε κάποιο φλερτ ή κάτι παραπάνω στο παρελθόν θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος, όπου θα πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση που δεν πρέπει να είναι μεσοβέζικη αλλά να κλείνει οριστικά το ζήτημα.  Ακόμη για τις οικονομικές προτάσεις που θα έχετε στο τραπέζι εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα και μετά κινηθείτε.

Στον τομέα προσωπική ζωή σχετικά με προβλήματα που είχατε από θέσεις ή συμπεριφορές του συντρόφου, φαίνονται να βελτιώνεται σταδιακά από τις 2/8 έως τις 18/9.  Τέλος για κάποια ζευγάρια αρχίζει να τακτοποιείται το ζήτημα της τεκνοποίησης.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου



Από 29/7-5/8, αποφύγετε στο να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αλλά και το αντίστροφο δηλαδή να μιλάτε δεξιά – αριστερά για την προσωπική σας ζωή.  Διότι χωρίς να το αντιληφθείτε θα χάσετε τον ύπνο σας.

Από 31/7-14/8, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από την πλευρά του άλλου, είτε είναι σύντροφος, φίλος, συνεργάτης, συγγενείς ή συνάδελφος.  Μην εμμένετε στην δική σας θεώρηση των πραγμάτων, κάντε όπου και όταν χρειαστεί τον ανάλογο συμβιβασμό, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια για να κυλίσει πιο ήρεμα αλλά και για να μην υπάρχουν αναταράξεις και ξεσπάσματα και από τις δυο πλευρές (κυρίως οι γεννημένοι 29/7 – 2/8).

Από 1/8-5/9, πρόσωπα από μακριά, από το εξωτερικό ή από τον ακαδημαϊκό χώρο εμφανίζονται εξ απήνης όχι για να σας τρομάξουν αλλά για να σας προσφέρουν/προτείνουν νέες συνεργασίες και όχι μόνο, που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο και θα σας εισάγουν και σε νέα πεδία.  Ωστόσο, μην βιαστείτε να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση σας.

Πολλά προβλήματα σχετικά με καθημερινότητα, εργασία ή υγεία, που έχουν «θρονιαστεί» στο σπίτι σας ή μέσα σας, αρχίζουν επιτέλους να «ξεκολλάνε» και να δρομολογείται η σταδιακή εξαφάνισή τους, από 2/8 έως 18/9, (κυρίως οι γεννημένοι από 20-22/8).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου



Από την Τετάρτη και μέχρι τις 5/8 μην υπερβάλετε σε προβλήματα που καταγράφετε από το κοντινό περιβάλλον και χάσετε την γραμμή πλεύση σας.  Επιπλέον, με τις σκέψεις που κάνετε δεν μπορείτε να δείτε την πραγματική εικόνα που επικρατεί με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με τον α’ ή β’ τρόπο.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες τυχόν μπλεξίματα με άτομα από τον χώρο εργασίας, καλό είναι να τα αποφύγετε για να μην έχετε παρατράγουδα.  Ακόμη προσπαθήστε να δαμάσετε την ανάγκη σας να μιλήσετε για τα εσώψυχα σας, καθώς αν την αφήσετε ανεξέλεγκτη μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να έχει (κυρίως οι γεννημένοι 29/8 – 2/9).

Από 1/8-5/9, καλείστε να δείτε το τι θα κάνετε με κάποιο κρυφό φλερτ που υπάρχει στην ζωή σας.  Έχετε κατά νου ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε πλέον.

Ενώ από την Κυριακή και μέχρι τις 18/9, σταδιακά το κουβάρι αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων αρχίζει να ξεμπερδεύεται από εσάς.  Δείτε επιτέλους την πραγματικότητα, όπως είναι, αντικειμενικά.  Με αυτό τον τρόπο η ζωή σας θα εκτιναχθεί σε πολλά επίπεδα ψηλότερα (ιδίως οι γεννημένοι από 20-22/9).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  



Από την Τετάρτη έως τις 5/8, από την μια πλευρά οι κοινωνικές υποχρεώσεις και από την άλλη πιθανά έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν στο σπίτι, θα κάνουν το πορτοφόλι σας να ανοιγοκλείνει εν ριπή οφθαλμού.  Για αυτό ας είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας.  Ακόμη αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις χωρίς να έχετε την δυνατότητα εκπλήρωσης τους.

Από 31/7-14/8, σύντροφος, παιδιά, επαγγελματική δραστηριότητα ή ρίσκα που έχετε αναλάβει θα θεωρείτε ότι σας κρατάνε  πίσω από την πραγμάτωση των φιλοδοξιών σας.  Ακόμη, οι γονείς ας είναι υποψιασμένοι αν ακούσουν για τυχόν νέες παρέες των βλασταριών τους ότι κάτι μπορεί και να μην πηγαίνει ως συνήθως.

Από 1/8-5/9, δείτε σαν τρίτο μάτι τις νέες γνωριμίες που έχετε κάνει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αποφασίστε ποιες μπορούν να δουλέψουν και ποιες όχι.

Τα προβλήματα που ανέκυψαν το τελευταίο διάστημα κυρίως οικονομικά, ακίνητης περιουσίας αλλά και συναισθηματικά προέρχονται από λάθη ή ατυχίες του παρελθόντος, Από τις 2/8 και μέχρι τις 18/9, αρχίζουν σταδιακά να μειώνονται (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 21 – 23/10).

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου



Από 29/7-5/8, αποφύγετε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία στο να συγκρουστείτε ή να διαπληκτιστείτε με πρόσωπα κύρους. 

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξει μια αναστάτωση στην οικεία σας.  Ενδεχομένως, να φιλοξενήσετε κάποιον, να μετακομίσετε, να συγκατοικήστε ή να διοργανώσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας.  Όλο αυτό το σκηνικό σας κάνει λίγο παραπάνω ευέξαπτους από το συνηθισμένο.  Με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας με τους άλλους να πατάνε σε τεντωμένο σκοινί.  Για αυτό ηρεμήστε και δείτε το πιο χαλαρά (κυρίως οι γεννημένοι 30/10 – 1/11).

Από 1/8-5/9, πρόσωπα κύρους, επιφανή ή ιεραρχικά ανώτερα σας από τον χώρο της δουλειάς με τα οποία κάτι είχε υπάρξει στο παρελθόν.  Εμφανίζονται και πάλι στην ζωή σας σας.  

Από ατυχίες ή προβλήματα το τελευταίο διάστημα εγκλωβιστήκατε τόσο εσείς όσο και το μυαλό σας σε έναν αδιέξοδο χώρο.  Νοιώσατε φυλακισμένοι εκτός φυλακής.  Κάποιοι περάσατε ή κολλήσατε σε καταθλιπτική ατμόσφαιρα διαχείρισης της ζωής σας.  Από την Κυριακή τα άσχημα δεδομένα αρχίζουν σταδιακά να αμβλύνονται και θεωρητικά πρέπει να έχετε απαλλαγεί πλήρως μέχρι τις 18/9.  Το κλειδί με τις λύσεις βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον σας.  Ένα άτομο από αυτό το περιβάλλον ίσως λειτουργήσει σαν σανίδα σωτηρίας για σας, αναζητήστε το (ιδίως οι γεννημένοι από 19 – 22/11).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου



Από την Τετάρτη έως τις 5/8, σε εμπιστευτικές πληροφορίες η ειδήσεις που λαμβάνετε από το ευρύτερο περιβάλλον σας θα πρέπει να ελέγξετε την φερεγγυότητα τους.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες έχετε κατά νου ότι σε θέματα επικοινωνίας οποιασδήποτε μορφής θα υπάρχουν εμπόδια, παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες, που αν δεν προνοήσετε για να τις αποφύγετε, θα βρεθείτε σε ένα αλαλούμ που θα θυμίζει τον πύργο της Βαβέλ.  Ακόμη, μέσα σε αυτό τον πανικό μην αρχίσετε να οδηγείτε ή να μετακινήστε με φούρια, δείτε το πιο χαλαρά όλο το σκηνικό (κυρίως οι γεννημένοι 29/11- .1/12).

Από 1/8-5/9, γνωριμίες που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα με πρόσωπα από το εξωτερικό ή που διαμένουν μακριά, επανέρχονται και πάλι στην επιφάνεια προκειμένου να λάβετε μια οριστική απόφαση για αυτές.

Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να αυξήσετε βραχυπρόθεσμα τα έσοδά σας. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε αρκετά, αφού χάσατε πηγές εισοδήματος και άλλα από τα κεκτημένα σας, καθώς δημιουργήθηκα καταστάσεις και δυνάμεις που ήταν πέραν των δικών σας δυνατοτήτων.  Από την Κυριακή αρχίζετε σιγά σιγά να ανακτάτε τον έλεγχο των εξελίξεων.  Έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα πρέπει και μπορείτε να απεγκλωβιστεί από τα οικονομικά δεδομένα του παρελθόντος και να διαμορφώσετε μια νέα πετυχημένη οικονομική κατάσταση για το παρόν και μέλλον σας (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 19 – 21/12).

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ



Από την Τετάρτη έως τις 5/8, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βάλετε βαθιά το χέρι σας στην τσέπη για να πετύχετε επαγγελματικούς ή κοινωνικούς στόχους.

Από 31/7-2/8, παρά το ότι θα κάνουν εξ απήνης την εμφάνιση τους ξεχασμένοι λογαριασμοί και υποχρεώσεις.  Ωστόσο ούτε θα σας ταράξουν ούτε θα σας αναστατώσουν, καθώς ως προνοητικοί θα έχετε κάνει τα κουμάντα σας και θα ξέρετε πώς να την βγάλετε καθαρή (κυρίως οι γεννημένοι 27-30/12).

Από το Σάββατο έως τις 5/9, έρχονται στο προσκήνιο παλιές αγάπες, που πέρα από την αφύπνιση αισθημάτων και συναισθημάτων σας καλούν θέλοντας και μη να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε σχέση με αυτές.  

Ενώ από την Κυριακή και μέχρι τις 18/9, οι καθυστερήσεις στην απόδοση της καριέρας σταματούν και αρχίζει η τροχιά των επιτυχιών.  Εάν είστε πολύ νέοι καθιερώνεστε επαγγελματικά ή κοινωνικά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ευνοείστε για να κοινοποιήσετε τα επιτεύγματα σας (κυρίως οι γεννημένοι από 17 – 19/1).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου



Από την Τετάρτη μέχρι τις 5/8, μην απορροφηθείτε σε διαπροσωπικές σχέσεις και χάσετε σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, φαίνεται ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους παραπατούν σε ένα τεντωμένο σκοινί.  Με εσάς να είστε έτοιμοι με το παραμικρό να ανάψετε και να εκραγείτε, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας ότι με την αντίδραση αυτή όχι μόνο δεν πετυχαίνετε τίποτα αλλά και θέτετε σε κίνδυνο όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει (κυρίως οι γεννημένοι 27- .30/1).

Από το Σάββατο και μέχρι τις 5/9, προτάσεις που υπόσχονται ουκ ολίγα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλείστε να τις δείτε εξονυχιστικά και με λεπτομέρεια προτού προβείτε σε οποιαδήποτε επιλογή.

Ενώ από την Κυριακή ξεμπλοκάρετε σταδιακά από προβλήματα και αρνητικές δυνάμεις, ίσως άγνωστες σε σας, που όμως σας κρατούσαν καθηλωμένους σε θέματα καριέρας ή ζωής.  Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχετε οριστικά απαλλαγεί και απεγκλωβιστεί.  Από δω και πέρα το σκηνικό αντιστρέφεται και το κρυφό περιβάλλον αντί να σας φρενάρει σας προωθεί (προπαντός οι γεννημένοι από 16 – 18/2.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου



Από 29/7 – 5/8, στην προσπάθεια σας να τακτοποιήσετε επαγγελματικές ή άλλες καθημερινές υποχρεώσεις ίσως να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας. Με  επακόλουθο να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

Από την Παρασκευή έως τις 14/8, ετοιμαστείτε για ανακαλύψεις κρυφών, μυστικών καταστάσεων/πραγμάτων για παιδιά, σύντροφο, προσωπική ζωή, φίλους ή ακόμη και για την δουλειά, που έρχονται να ταράξουν τα ήρεμα και λιμνάζοντα νερά σας (κυρίως οι γεννημένοι 25- 27/3).

Από το Σάββατο και μέχρι τις 5/9, κάποιο ερωτικό ενσταντανέ που είχε δημιουργηθεί στο χώρο της δουλειάς αναζωπυρώνεται και πάλι.  Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, καθώς απροσεξίες ή λανθασμένες κινήσεις κοστίζουν ακριβά. Ενώ από την Κυριακή έως τις 18/9, σχέδια για της ζωής σας και όνειρά, που είχαν οπισθοδρομήσει, αρχίζουν και πάλι να λειτουργούν φυσιολογικά.  Μπείτε ξανά σε αυστηρό πρόγραμμα εργασίας, για να πετύχετε τους καθυστερημένους στόχους σας. Ένα πρόσωπο φιλικό με ισχύ τουλάχιστον κοινωνική, θα παίξει θετικό ρόλο στην πρόοδό σας, εάν του το ζητήσετε.  Σε αυτή τη φάση το μέλλον σας είναι συνυφασμένο με το επίπεδο της κοινωνικής τους ένταξης.  Για τον λόγο αυτό αποφεύγετε να ζείτε στο περιθώριο λόγω κακών συνηθειών ή δήθεν λόγω ευαισθησιών που έχετε (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 18 – 20/3).

 
Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr